Hvordan koke kondensert melk i en krukke

 Mange husmødre velkjent at en hjemmelaget kondensert melk vil være fundamentalt forskjellig smak enn hva som er solgt som et ferdig produkt i butikkene. Men mange mener prosessen med matlaging kondensert melk virksomhet svært lang og vanskelig. De som en gang kokt kondensert melk i en krukkeEr løst gjentatte eksperimenter umiddelbart.
 Imidlertid vil resultatet og smaken av kokt kondensert melk i stor grad avhenge av kvaliteten av det opprinnelige produktet. I dag er det så mange forskjellige produsenter av kondensert melk. Og kostnaden av produktet har også en forholdsvis bred margin på identisk vekt. De fleste husmødre, velge matvarer vil sikkert prøve å redde.
 Derfor, i forbrukeren kurven er den billigste av produktene. Dette kan referere til shuschenomu melk. Det er rimelig å konkludere med at jo lavere pris på det, så kvaliteten vil lide sterkt. Produsenten av dette produktet i de fleste tilfeller gi en sammensetning av kondensert melk stoffer eller ikke tilberedes i det hele tatt, eller er det for langt. Det kan vise seg at etter flere timer med eksponering banker med kondensert melk på bålet, vil dens hovednummeret forblir flytende.
 Derfor, hvis du velger den kondensert melk bare for det formål av hjemmelaget mat, først prøve å kjøpe den høyeste kvaliteten på slike produkter. Bare når matlaging kvalitet kondensert melk du få en virkelig god resultat. Dette faktum krever ikke at prisen på kondensert melk var svært kostbart.
 Bare trenger å lære hvordan å kjøpe bare de varer som produsentene har allerede kjøpe utmerket rykte. Kvaliteten av kondensert melk garanterer ikke at det vil føre til matlaging perfekt deilig. Det vil naturligvis mye vil være avhengig av vert også. Av denne grunn bør du følge reglene for hvordan og hvor lenge det skal koke kondensert melk. Direkte kokeprosessen omfatter følgende trinn. Først av tinn for å slette den eksisterende etiketten på den. Skyll vann som strømmer fra springen.
 For matlaging kondensert melk trenger å finne en egnet beholder. Legg merke til at produktet blir nødt til å lage mat for en lang tid. Og vannet som vi vet vykypatyme uunngåelig. Så bare finne en pott med et betydelig beløp ikke å stå ved komfyren hele tiden, noe som gjør at vannet i seg selv ikke er oppbrukt. Bank of kondensert melk, plasser bunnen av beholderen. Pan fylle med kaldt vann. I forhold helle vann i den mulige maksimum. Så i prosessen med matlaging kondensert melk du trenger å legge det sjelden. Vent å koke vannet. Når dette skjer, bør bord brann reduseres. Sørg bolverk tid. Spørsmålet om hvor mye du trenger kokk kondensert melk ser ut til å være en viktig i prosessen.
Hvordan koke kondensert melk i en krukke
 Minst dette bør gå en halv time. Som et resultat av kondensert melk vil ikke for tykk konsistens. Som sådan er det optimalt brukt til å lage eller krem ​​pai fylling for informasjonskapsler. Hvis kondensert melk koke litt lenger, sier, to eller tre timer, vil det være mer tett. Dens skygge vil også vises i den rekkefølgen mørkere. Bare så kondensert melk blir ofte brukt til å lage fyllinger for desserter som nøtter med kondensert melk. Tre til fire timer kondensert melk kokt de som foretrekker en tykk og litt mørk farge.
 Nivået av vann i en kjele med en kan sjekke hver tjue til tretti minutter. Og husk at nivået av vann må stenge en bank. Hvis staten tilsett vann, så for all del bruke den slags varm. Hvis det er en skarp temperaturfall, kan banken av kondensert melk bare briste. Og hvis det er mangel på vann, kan det føre til en så trist konsekvens som eksplosjons banker. Det er ganske farlig. Rastekshayasya eksplosjonen banker kondensert melk er varmt. Det kan alvorlig brenne deg.
 Men selv om du gjør dette ikke skadet, likevel så må otskablyvat kondensert melk rester fra vegger eller tak, veldig lett. Derfor, fra begynnelsen til å utøve fornuftig bryggeprosessen kondensert melk tilstrekkelig grad av årvåkenhet. Etter matlagingen banken med kondensert melk må kjøles.
 Mange gjør det bare ut av vane, det vil si for å kjøle ned Bank inn i beholderen med kaldt vann. Men ikke bli utformet for å unngå skarpe temperaturforskjell og hindre at bankene sprekke. Den riktige måte er en fremgangsmåte for avkjøling.
 Bare ikke fjerne banken fra vannet, der det er kokt til vannet er helt avkjølt. Samtidig vil kjøle ned og kondensert melk, så det kan allerede brukes til sitt formål. Med en slik enhet, som trykkoker, koke kondensert melk er mye enklere. Som ønsker å bruke en trykkoker, bare sette den i banken og fylle med vann.
 Graden av den sistnevnte er, som med konvensjonelle kokemetode, være litt høyere. Slå flammen på komfyren og vente på kokende vann. Neste bolverk femten minutter, der vannet skal koke. Deretter slår du av varmen og, uten å fjerne lokket på trykkokeren, vente på kjølevann. Ved hjelp av en trykkoker sparer tid ikke.
 Fordi vannet i denne enheten under lokket vil kjøle ned for en lang tid, og er to til tre timer. Men fordelen fremfor konvensjonelle trykkoker pott som du ikke kan bekymre vыkypevshey fra tanken vann.
 Ikke true bryggeprosessen og brast banker. Mens trykkokeren fylt med vann er kult, kan du enkelt ta vare på virksomheten og selv å forlate huset. Kjenner disse hemmelighetene, kan du arrangere en liten fest og nyte den fantastiske smaken av sin egen kokt kondensert melk.

 Hvordan koke kondensert melk i en krukke video


Potetbåter - den beste oppskriften for matlaging med bilde
 Potetbåter i dag kan bli funnet på menyen for de fleste kafeer, restauranter og til og med bedrifter som selger hurtigmat - at bare "ekte" potetbåter er en rett som innebærer steking poteter i en frityrgryte med masse vegetabilsk olje, en liten forholdet.
 For å være nyttige og velsmakende hjemme fries kiler kokte hjemme uten frityrsteking - koker det mye lettere å konvensjonell ovn, og overflødig fett dannes når matlaging en annen rett i en frityrgryte, ikke ødelegge smaken av poteter. En kokk dette alternativet potetbåter så mye lettere - ingredienser og tiden som kreves minimum.

 Ingredienser for matlaging potetbåter


 For å gjøre dette deilig og tilfredsstillende måltid, trenger vi følgende ingredienser:
 Potetknoller (svært ønskelig at det var poteter, poteter og vinter, men også egnet) - fem stykker
 Olivenolje - fire spiseskjeer
 Krydder: karri, koriander, paprika, pepper blanding - halv teskje
 Salt etter smak
 Viktigst, de klassiske oppskrift potetbåter lar deg variere sammensetningen av ingredienser - eller rettere sagt, krydder. Hvis du ikke liker smaken av karri og koriander, kan de erstattes av noe - inntil granulert hvitløk og tørket dill.

 Hvordan lage potetbåter hjemme?


 En av de viktigste forskjellene potetbåter av noen andre alternativer retter av poteter er at potetbåter forberedt fra huden - det er det som forklarer den krydrede smaken og sprø poteter klar egenskaper. Samtidig betyr det også at renheten av poteter må se veldig nøye - før du begynner å lage mat potet knoller bør vaskes i varmt vann, og hvis igjen på huden nalypshye biter av skitt, er det best å bruke en god børste og gned bort noen mistenkelige flekker.
Potetbåter - den beste oppskriften for matlaging med bilde

 Vask potetene, pidsushytysya knoller la stå i noen minutter, spre dem på et håndkle (eller vanlig papir).
 Når tørkede poteter, skjær poteter i flere deler. I utgangspunktet gir de klassiske oppskrift potetbåter en skjære knoller inn i fire deler - halv og i halvparten igjen, men hvis store poteter, er det best å gjøre mindre biter. Husk at størrelsen på de endelige brikkene vil avhenge av hvor raskt kokte potetbåter i ovnen - hvis for små biter, kan poteter under tilberedning bare brenne, så du må nøye kutte knoller.
 Nå kommer utarbeidelse av "saus" med krydder som vil dyppe biter av potetbåter. Bland alle krydder til en homogen blanding, fikk en teskje av pulver krydret oppsikt i olivenolje og resten til side - dette er hva vi vil sprenge poteter på en bakeplate foret før matlaging.
Potetbåter - den beste oppskriften for matlaging med bilde

 Smør en stekeplate med olivenolje eller solsikkeolje og spredt på en bakervarer poteter, pre-dyppe hver brikke i olje med krydder. Potetbåter må undervise på en stekeplate kuttet opp. Etter å ha alle brikkene på en stekeplate, dryss dem på toppen resten av krydder.
 Cook potet kiler i ovnen i 20 til 30 minutter (avhengig nødvendig, igjen, av størrelsen av de potetskiver) ved 200 grader. Bon appetit!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage potetbåter.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hemmeligheter matlaging potetbåter

 Poteter er en av favoritt retter i hver familie. Mistress respekterer henne for det hun er forberedt raskt, og det kan gjøre mye av originale måter. Dampet, kokt, stekt eller zapechnaya. Med kjøtt, sopp eller grønnsaker. Du trenger bare å velge. Selv ungkarer som regel "du" med poteter, ikke ta et geni til yngel, og du kan spise godt.

 Potetbåter - en rett som kan kalles en perfekt siderett. Tross alt, kan du spise både hamburgere, fisk, kjøttboller og salat med en lys eller vanlig ketchup. Potetbåter i McDonalds - en stor snack til øl, fordi du kan spise uten en gaffel, bare hender. I motsetning til stekt eller kokt form, denne retten ser mer festlig, slik at du enkelt kan søke om noen feiring.


 Oppskrift potetbåter


Hemmeligheter matlaging potetbåter

 Faktisk kan noen rot grønnsak være svært velsmakende bake i ovnen eller multyvartsi. Men noen kvinner blir rengjort før den kokes, er kremen tilsatt. Etter den klassiske oppskriften, er dette ikke nødvendig.
 Obligatoriske ingredienser:
Hemmeligheter matlaging potetbåter


 •  Poteter - 600 g


 •  granulert hvitløk - 2 år


 •  Karri - 1g


 •  Tørket dill - 2 g


 •  sort pepper - 1 g


 •  søt paprika - 2g


 •  salt.


 •  Forberedelse
  Hemmeligheter matlaging potetbåter


 •  Mens potetene rene er nødvendig, skal det være godt skylt. For å gjøre det så godt som mulig, bruk en børste.


 •  Hver rot skåret i åtte deler.


 •  Tilsett krydder og salt, lytte til deres smakspreferanser. Hell vegetabilsk olje og bland godt.


 •  Lå på en stekeplate.


 •  Bake ca 30 minutter.


 • Hemmeligheter matlaging potetbåter


   Hvordan lage potetbåter deilig?


   Noen ganger kvinner parabolen kommer ut sprø nok overtørket eller vice versa. For å unngå feil, bruke enkle tips:

 •  Velg poteter av lik størrelse. Deretter din kulinariske mesterverk vil se vakre, partikler er av samme størrelse;


 •  å gi sin skapelse våren humør, tilsett smør hakket persille og dill;


 •  Hvitløk kan brukes frisk. Men gjør granulære potetbåter i ovnen spesielt aromatisk og har en lys smak;


 •  de klassiske krydder kan legges til andre, men ikke hastverk med å blande alt umiddelbart. Du kan bruke oregano, tørket tomat, humle-suneli eller basilikum;


 •  Hvorfor ikke renses rot? Det er mange grunner. Så produktet reddet flere næringsstoffer. Selv inn i skallet inneholder mye næringsstoffer. Mens kokt så det er nesten ingen vitaminer. I tillegg, potetene i sine skinn anbefalt for klinisk ernæring;


 •  potetbåter noen ganger utarbeidet i multyvartsi. Du bør være klar over det faktum at i dette tilfellet parabolen er ikke så sprø, men vil være svært nyttig;


 •  poteter inneholder mer næringsstoffer og gjør seg klar raskere.


 • Hemmeligheter matlaging potetbåter

   Husk at mat er ansett som ganske næringsrik, så om natten de ikke skal bli revet bort. Selv om det er vanskelig. For potetbåter til en veldig smakfull og deilig. Spesielt god smak av hjemmelagde sauser utfylle - eller tartar sauser. Drinker går bra med stuet frukt, vin og øl.
  Яндекс.Метрика