Hvordan koke ris?Før eller senere hver vertinne (og ikke bare vertinne), lei av grått slim matlaging i pannen begynner å rasende huhlyty "Hvordan forberede deilig ris? ". Liker og havregrøt valgt den dyreste (derfor bra), og Vodicka med krystallklare kilder rekruttert og garnityr fortsatt svikter deilig og skarpe. Vel .... Det skjer. Rice - Grits lunefull. Og tilnærming til matlaging ris krever spesiell.
La oss starte med teorien. Rice - svært næringsrik avling, rik på vitaminer og mineraler, stivelse og fiber. Det er ca 18 arter av korn. Men til hjem kokker nok skille mellom langkornet, serednozernyy Rund og variasjon. Disse moderne mesterverk som brunt, svart og vill ris midlertidig forlate alene.
Å forberede ris for Først må vi definere hva vi forbereder. Langkornet ris fungerer som en god siderett for kjøtt og fisk. Serednozernyy ris er perfekt for supper og andre retter i stil risotto. Runde opt for sushi, gryteretter, puddinger, etc.
La oss vurdere variant №1 - vanlig kokt ris som tilbehør. Dette er etterfulgt av de to vanligste måtene hvordan å lage mat ris og velsmakende.
Metode №1. Det viktigste - denne andelen. Andel - er en del ris til to deler vann (1 kopp ris - 2 kopper vann 2 kopper ris - 4 kopper vann, osv). Gryn vaske, hell i neэmalyrovannuyu kasserolle, dekk med vann, deretter tilsett salt, tilsett noen dråper vegetabilsk olje, snu langsom brann og kok til kokende vann eller på noen måte forstyrre.
Metode №2. Figur skylling. Helle kaldt vann og la stå i et par timer. Vann drenert. Gryn benyttet i en kjele, dekk med vann, etter en 1: 1 + 1/4 (1 kopp ris - 1 + 1/4 kopp vann). Pan satt på en sterk brann. Når vannet koker, tilsett salt og reduser varmen til middels. Etter fem minutter, reduser varmen til små. Hvis vannet er fortsatt ganske mye, slå av brannen og la til å sette ris.  
Hvordan å lage mat bokhvete?I India er det som kalles "svart ris" i Italia og Frankrike - "saratsynskym korn" i Tyskland - ". Hedensk korn" På verdensbasis regnes det som "dronningen av frokostblanding" på grunn av høyt innhold av jern, kalsium, fosfor, jod og andre nyttige vitaminer og mineraler. Det er brukt i medisin for å produsere honning og glad for å spise. På siste stopp punkt for å lære å lage mat bokhvete?
Step One. Sortering.
Bokhvete ganske lunefull. I fint støv i hennes hyppige steiner som er ikke bare ubehagelig, men svært farlig for tennene. Så før matlaging bokhvete sikker på å ta.
Trinn to. Vask.
Bokhvete er de eneste korn som ikke trenger å vaske. Men hvis hun vaske, vil noe forferdelig skje. Først er det opp fint støv som ikke klarte å løse ut, fingre.
Trinn tre. Yngel.
Dette elementet kan fullstendig ignorere. Spesielt hvis butikken du kjøpte allerede mørkt stekt bokhvete. Lys steking er gjort for å kokte frokostblandinger var smuldrete.
Fjerde trinn. Pan
Før du koker bokhvete riktig, må du finne den rette pan. Gitt egenskapene matlaging potten er ideelt. For mangelen på dem, stige ned en annen panne med tykke vegger.
Trinn fem. Ett til to.
Forkledd, vasket, stekt bokhvete satt i en kjele og fyll med kaldt vann i forholdet én til to, dvs. en kopp bokhvete - to glass vann. Hvis du legger litt mer vann - ikke bekymre deg, men hvis du er litt mindre - kan være smakløst.
Trinn seks. Salt
Vent til vannet koker, litt salt, rør, reduser varmen, dekk til.
Trinn Seven. Ikke forstyrr!
Å koke riktig bokhvete, glemmer du om røring under matlagingen! Klatre skjeen i potten kan bare Readiness. Og deretter kanten, plassere forsiktig skjeen til bunnen. Litt plukket bokhvete, sjekk eller grøt pinne i pannen. Hvis begynnelsen av pinnen, er så lang grøt klar.
Trinn åtte wrap.
Ideelt sett, hvis tid og lider sult, fjern kjelen fra varmen når vannet går halvparten, og pakk den i en halv time. Dermed bokhvete "nå", og er svært velduftende og smuldrete.
Et alternativ.
Dette matlaging metoden er egnet fans og tilhengere av sunn mat dietter fordi det gir nesten fullstendig fravær av termisk prosessering og lagring av de fleste næringsstoffer. Kveld kopp bokhvete å helle to kopper kokende vann, dekk og wrap. Morgen analysere design og sette frokostblanding i en liten brann i 5-10 minutter. Etter dette sterkt anbefalt frokost med velbehag.
Dette, selvfølgelig, ikke all verden hvordan å forberede "Queen korn." Men vi håper at her vil du finne svaret på det viktigste spørsmålet: "Hvordan koke bokhvete? ".  
Hvordan brygge grønn te?Det finnes mange varianter av te. Grønn te - en spesiell type behandlede blader og knopper som er samlet inn fra tea tree. Da skal vi forstå enn grønn te forskjellig fra andre, hvordan å brygge det og hvorfor det krever en viss teknikk for brygging.
Funksjoner grønn te
For å starte, finne ut at det å gjøre en hvilken som helst te går gjennom flere stadier. Den første fasen - samle teblader. Det viser rå, dvs. Fersk te blader og knopper. Alle te er vanligvis ikke avvike taker, og etter behandling. Grønn te er forskjellig fra andre typer av produksjonsteknikker bare. Nemlig - mangel på gjæring av teblader. Oppsigelse av samme gjæring finner sted umiddelbart etter at tebladene samles. Denne funksjonen gjør at behandlingen av grønn te grønt blad og kokt infusjon. I supermarkeder, samt mange spesialiserte te butikker vanskelige å få informasjon om den eksakte tidskontogebyr på te. Synd. Tross alt, er den beste grønn te kommer til våren. Men for å fullt ut nyte alle gavene på drikke, trenger du å brygge grønn te ordentlig.
Fordeler med grønn te
Først av alt, bør det bemerkes at grønn te slukker tørsten perfekt. I tillegg inneholder den en rekke nyttige vitaminer, mineraler og andre nyttige ting. Han fjerner helt giftstoffer, forbedrer stoffskiftet, noe som er svært verdifull kvalitet for de som mister vekt. Hvis riktig brygge te, kan det gi en omfattende gunstig effekt på kroppen, nemlig, styrke immunforsvaret, mette kroppen med vitamin C, øke elastisiteten i blodårene, utskrifter fra kroppen tungmetaller og andre giftstoffer, og vil forebygge hjertesykdom, lavere blodtrykk og mer.
Hvordan brygge grønn te?
Til høyre og god brygge grønn te, må du følge visse regler. Den første regelen - se opp for vann. Ødelegge edel drikke dårlig, dårlig vannkvalitet kan ikke. Derfor bør vannet være ren, kokt en gang. Vann kokt gjentatte ganger, kan ødelegge smaken av grønn te.
Regel to - Kina. Eller Delft. Men i alle fall glass, metall, etc. platstykovaya Tekanne bør helle over kokende vann flere ganger, og dermed varmer det. Etter det helle grønne teblader i zavarnik. Vann bør være rundt 85 ° C, dvs. ikke kokende vann. Sette mot te bør være 2-2, fem minutter.
Regel tre - Grønn te kan være brygget flere ganger. På hver påfølgende brygging te grønn infusjonstiden øker med 20-25 sekunder. Men alt er bra i moderate mengder, ikke prøv å brygge grønn te 3-4 ganger.  
Hvordan koke krabber?Våre nasjonale retter kreft har alltid okkupert en ledende posisjon. De kunne bli sett på som gjestfrie til tabellene av adelen, og de beskjedne middag vanlige dødelige. I antikken, er kreft ikke regnes som en delikatesse, ble de solgt nesten overalt. Nå er det ganske dyrt, men like populær rett. Og det beste i det kokt. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du koker krabber.
Før du koker krabber å velge. Husk, deilig mat kommer fra de produktene som er kjøpt og kokt i en sesong. For kreft som tiden fra mai til oktober. Selv om de fleste saftig og mørt kokt kjøtt er i høysesongen: slutten av august - begynnelsen av oktober.
Hvis vi ikke ønsker å få en enorm skuffelse og urolig mage i tillegg, betyr at vi trenger levende krabber. Bestemme nivået av vitalitet er ganske enkel: jo sterkere hale okuchit kreft hadde spist, så det er sunnere.
Nå gå direkte til hvordan du koker krabber?
Metode 1: Med krydder
Fersk kreps dukkert i rent kaldt vann i 60-120 minutter. Etter denne prosedyren, vil det være lettere å rengjøre mot søle og skitt. Skyll leddyr og tar dem innvollene (mage og tarm). Denne ekle lille prosedyren er å sikre at kjøttet var ikke bitter. Implementert ganske enkel: ta mobil finnene, som er plassert under halen og trekke sine roterende bevegelser. Men hvis disse trinnene ikke utføre, parabolen er ikke spesielt berørt. Å forberede oss skikkelig kreft, gourmet anbefales suge dem i melk eller vann med rømme. Det antas at dette gjør kjøttet mørere og smak - elegant. Gå direkte til matlaging. Mens kreft ta melk bad, koke vann. I kokende vann, tilsett frisk dill, fennikel frø, allehånde og salt. Denne grunnleggende krydder for riktig matlaging kreps. Men hvis din fantasi forteller deg noe annet, må du gjerne legge den til pan. Men ikke la seg rive med - du da disse kreftformene er. Etter koking krydret dip vår vann otmochennыh leddyr. Vent til vannet begynner å koke igjen og stek over høy varme i ca 15 minutter. Fjern deretter pannen, dekk med et lokk (kan du også pakke i et håndkle). Ventet 15 minutter, prøve å forberede parallelle godsaker som bare forberede deg riktig håndtert. Så ut kreft - og. Bon appetit!
Metode 2: I vin saus
Kanskje på denne måten tidligere krevde kreps koke for fremstående personer. Vi er ikke verre enn de aristokrater. Så, er det på tide å lære å lage mat hummer i en vin saus.
Så, ta kjelen. Strømmet inn i den tørre 1 kopp hvitvin og en kopp vann. Vi satt på en langsom brann. Ta en liten gulrot og en liten løk. Cut. Så svinger legge et par kvister rosmarin forberedt gulrøtter og løk. Satt i en kasserolle vasket og gjennomvåt kreft. Etterfyll vann, om nødvendig, salt og pepper. Etter 20 minutter, ta ut kreft. Hva er igjen i pannen, filter, legg en halv kopp vin, to spiseskjeer smør og en spiseskje med sitronsaft. Den resulterende saus blir oppvarmet ved svak varme i 5 minutter. Deretter Hell sausen kreft, pynte fatet med greener og sitron. Og kveldsmat i tradisjonen av aristokratiet.  
Яндекс.Метрика