Hvordan kronglete bøyleRegelmessige øvelser med bøyle hjelp til å gå ned i vekt og se slankere. I tillegg trening med hula-hupom ikke ta mye tid. Nok til å betale minst 20 minutter hver dag for å oppnå synlige resultater innen en måned.
De viktigste feilen nybegynnere på å spille med en bøyle er uriktig puste. Det grunnleggende prinsippet om riktig pust, hvis musklene er spent, du puster ut, slappe av - pust. Den første gangen du trenger å nøye overvåke dette, men til slutt riktig pust er en vane. Snurr bøyle for en lang tid kan ikke, må du ta en pause og slappe av midjen.

De viktigste fordelene med øvelser med bøyle er følgende:

- Hvis du regelmessig vri bøyle riktig, din luftveier og hjerte-systemer tog.
- Når du spiller med hula hupom aktivt brenne kalorier, noe som fremmer vekttap.
- Øvelser med hula-hupom lette arbeidet med den vestibulære apparat.
Det er noen av de mest populære modellene av bøyle:
1. Normal. Slik en hula-hoop laget av plast eller jern, mens inne er det tomt.
2. Folding. Laget på samme måte, men du kan gjøre to eller fire ganger - perfekt hvis det aldri lagret.
3. tynget. Denne ringen har som regel en vekt på 0,5 til 2 kg. Denne modellen er foretrukket bøyle, som i klasserommet han massasje hofter og midje, noe som gir en sterk belastning. Hvis du vil, kan du lage en vanlig bøyle utyazhelennym, helles i sand eller ert.
4. Massasje. Disse bøylene har spesielle massasje baller.
Hvordan å spinne hula-hoop
Nøkkelen til klasserommet med hula-hupom - for å vri det, bare i dette tilfellet, vil trening være mest effektive og vil bringe det ønskede resultat. Hvis du regelmessig vri det riktig, vil du ikke bare miste vekt, men også vil massere de indre organer. I enkelte kvinnesykdommer, leger anbefaler riktig spin hula-hoop regelmessig.
Trening med hula-hupom skal vare i minst 20 minutter. Du kan begynne i det små og gradvis øke tiden før ønsket.
Jenter som ønsker å gå ned i vekt i magen, ofte spør hvordan å spinne hula-hoop på midjen. I denne situasjonen er det bøyle virkelig den mest korrekte valget, fordi med det du trener magemusklene og korsryggen muskler. I tillegg må vi huske at det allerede sette deg føtter, jo vanskeligere blir det å holde balansen, som vil omfatte arbeidet mer muskler.
Under trening ikke glem å følge riktig pust, spin hula-hoop, pustet veldig dårlig. Vri det skal kraftig, men det minimum som kreves for å bevege kroppen. Hvis du sterkt "henge ut" kan lide ryggraden.
Hvis målet ditt er å gå ned i vekt i hoftene, hula-hoop og hjelpe deg. For å starte, kan du prøve å spinne hula-hoop på lårene. Ikke alle går gjennom denne anatomiske trekk av kroppen. Selv om du spinner hula-hoop på midjen, kan du styrke dine rumpe og lår. Det viktigste - gjør det riktig. Også se etter hula hupy med massasjekuler - med deres hjelp kan du gjøre huden smidig og bli kvitt cellulitter.
Mange ønsker å spinne bøyle å gå ned i vekt, men hvis du gjør det riktig, vil resultatet bli. For disse klassene er best å kjøpe en bøyle skjørt, fordi med det vil du være i stand til å fordele belastningen. I tillegg påvirker det musklene sterkere, dessuten er det vanskeligere å spinne - og dermed kaloriene du tilbringer mer. Klassene skal vare i minst 20 minutter. Først etter 20 minutter med trening kroppen begynner å kaste bort olje, så jo lenger du trener - jo bedre. Føttene skal bli satt i skulderbredde, med zchiplyuyut hendene i "lås" og sette på hodet. Når trening anbefales å senke bøyle til knærne og løfte brystet.  
Hvordan spise kokosKokosnøtter har lenge dukket opp i vårt land og slo seg ned i butikkene. Men fortsatt er det folk som ikke kjøper dem bare fordi de ikke vet hvordan du åpner og deretter spist. I mellomtiden, hvis du handle riktig med kokos kan håndteres enkelt.
Av hva tegn til å velge kokos
I uoppmerksom kjøperen tok først fikk frukt fra disken, er det mange muligheter for å bringe hjem en bortskjemt produkt. Til tross for sin tilsynelatende styrke, kokosnøtter ganske skjøre og følsomme for støt og andre mekaniske skader. Så hvis dessert er kokos planlagt, skulle komme til hans valg ansvarlig.
Før du kjøper denne mutteren må være godt å undersøke om det bulker i den, mugg eller råte. I den ene enden av kokos har tre hull - de trenger også å undersøke nøye i forhold til ytre tegn på skade. Du kan trykke på dette punktet en finger - hvis huden sags, valnøtt allerede begynt å svekkes. Hvis det ikke er noen synlige skader, men frukttrærne lå lenge - det kan ha en smak av hva det er å være minst smake godt. Men, dessverre, ikke ekstern kontroll test. Etter å ha inspisert hud bør riste kokos. Inne bør være hørbar skvett kokosmelk. Hvis det ikke kan bli hørt - denne frukten er bedre å ikke ta. Sannsynligvis vognen mutteren ofte falt og spilt melk gjennom sprekker som dannes samtidig. Er kokoskjøtt som hadde brukt lang tid uten en væske, er usannsynlig å bringe mye moro selv en stor fan av denne eksotiske mutter.
Hvordan bør spise kokos
Å begynne å spise kokos, må du først åpne. For å gjøre dette, er det mange måter. Coconut kan være brutt, tungt å treffe den med en hammer (eller noe tung). Men ikke glem at svært kokosnøtter hopping, så det er best å bryte det å fikse. Du kan prøve en baufil for å sage solid frukt. Men disse og lignende metoder har en ulempe - valnøtt skjenker juice deilig minst masse. Så hvis du vil ikke bare er kokoskjøtt, men smaken av kokosmelk, er det bedre å gjøre annerledes. I den ene enden av mutteren har tre hull (celler) som du kan prøve rozkolupaty kniv eller punkterte eiker. Hvis du ønsker å drikke juice direkte fra frukten av hardt, kan du lage to hull og sette inn en av disse cocktail tube. For å bare hell saften fra mutteren nok og ett hull. Når alt fint nektar sølt, kan bryte en kokosnøtt og begynner å spise. Den enkleste måten å åpne utsatt mutter - dele den med en stor kjøkkenkniv. I kokos skallet er ett svakt punkt, er det om lag en tredjedel av avstanden fra øynene til den andre enden. Hard frukt trenger å sette på en flat overflate for å finne dette stedet og den traff den butte siden av en kniv. Snu deretter mutteren litt og treffe igjen. Etter noen humper i huden vanligvis vises splittet av bare sette kniv og delt.
Så, med åpningen av kokos over, men før du starter er det nødvendig å nøye undersøke innholdet. Kokos kjøtt bør være myk og smidig, hvit, uten flekker og lett skilles fra skorlupnoy lag. Hvis massen blir separert dårlig, da fjernet grønn frukt - men det er selvsagt mulig å spise.

Oppskrifter med kokos innhold

Kokosnøtter kan spises akkurat sånn, uten behandling og forberedelse: åpen, drikke juice og spise kjøtt. Og du kan få kreative og legge til innhold som en annen rett.
Kokos juice er lagt til frukt cocktail å gi den en tropisk smak. Pulp eksotiske nøtter kan spises uten noe eller legge til det litt sukker. Også den brukes i fremstilling av desserter, yoghurt, sauser, andre og til og med supper. Grind det mulig for vanlig rivjern eller bruke kjøkkenapparater, food prosessor eller peeler. Kokos er ikke nødvendigvis med en gang, kan du fukter valnøtt juice, pakket i en lufttett pose og legg i fryseren.
Som et eksempel, bruker kokos for hovedretter kan føre til følgende oppskrift: 6 poteter kokt i sitt skinn blandet med 0, 5 kg av rømme, tilsett 100 g kokos og 1 ss ghee. Salt og krydder, legg i en skål til å smake.
Selvfølgelig kan du spise kokos og frisk, men retter med tillegg av kokosmelk og kjøpe en rik smak og aroma som minst en gang prøve disse godbitene verdt alle.  
Øvelser for gravideEnhver kvinne kan føde et friskt barn uten spesiell fysisk trening, men noen øvelser for gravide gjøre fødselen enklere og smertefri.
For å hjelpe på en sikker måte og med liten erfaring for å få et barn, må man konvertere den nedre del av sitt legeme, og ryggsøylen på en fleksibel "gummi". At leddene (ledd) i bekkenet bør være fleksibel og muskler - er i stand til ekstrem spenning. Dette kan gi øvelser for gravide kvinner, som vi gir under.
Det første vi utvikle den nedre delen av ryggraden (sacrum) og bekkenledd. Disse delene av kroppen din vil ha en liten "posunutysya" når du forlater barnet ditt med kreft. Dessuten er denne øvelsen for gravide slags anestesi irriterende ryggsmerter.
Så begynner en øvelse utgangsposisjon: ned på kne, kaster dem gravid ved 20 inches hverandre, palmer også setter på gulvet. Mellom hendene bør være ca 30 inches og hofter bør settes i vertikal stilling.
Denne øvelsen Gravid kalt "bekken rocking". På grunn av den opprinnelige bestemmelsen kvinne gjør en langsom pusten dypt, bør bøye ryggen din mens du prøver å løfte opp baken (musklene i bena, bekken og rumpe spent). Etterfulgt av en omvendt bevegelse - bøye tilbake sammen med en langsom utpust. Dette er den type swing du ønsker å utføre veldig greit, det er en øvelse for gravide kvinner som er i en skjør baby. For å oppnå effekt, gjentar denne syklusen 10 ganger.
En annen øvelse for gravide kvinner som tar sikte på å strekke musklene på innsiden av lårene. Denne gruppen av muskler som er involvert i nesten hele fødselsprosessen, som en fødende kvinne tvunget til å ligge på hver sin side av en fraskilt føtter. I denne stillingen babyen er lettest å bli født.
Øvelser for gravideDenne øvelsen en gravid kvinne vil tjene like lett som den forrige. Trenger du å komme ned på gulvet og krysse bena (lotus holdning eller i tyrkisk). Det er viktig at føttene ble bygget, og knærne var som skilt. Tar startposisjon av øvelsen, bør gravide sette underarmene på leggen. Hendene fatte ankler, albuer og presse knærne, prøver å senke dem til bakken.
Denne øvelsen bør brukes av gravide for over jevne, skarpe bevegelser er tillatt. Det er umulig å gravide under trening føler ubehag eller smerte.
I tillegg til disse øvelsene kan gi råd gravid så ofte som mulig å sitte i positur "på tyrkisk" og huk, da dette fremmer glatt muskelspenninger nødvendig. I tillegg noen gratis (eller slaveri) minutt klemme og slappe av musklene i perineum, så du vil ha en mye bedre sjanse for å ha ingen sprekker og pauser.
Disse øvelsene vil være nok gravid, fordi deres formål er å bistå i et avgjørende øyeblikk, ikke i leverings standarder eller kvittering Cup konkurranser.  
Яндекс.Метрика