Hvordan lage brennevin med alkohol?
 Brandy har på menneskers beroligende og avslappende effekt. Ikke alle kan skaffe seg edle drikk i butikken, men det er mange måter å gjøre konjakk fra alkohol hjemme. Fordelene med hjemmelagde produkter er tilgjengelig effekt, lave kostnader og enkel teknologi. Det finnes ulike metoder for matlaging drikke
 Metode №1
 Ingredienser:
 - 40 ° vodka (eller fortynnet alkohol) - 3L;
 - Hakket eik bark - 5. L.;
 - Brent sukker - 2 ss. L.;
 - Nellik - 3 stykker;
 - Nutmeg pulver - 05 h L;..
 - Vanillin.
 Produksjonsteknologien
 Cognac med vodka bedre å lage mat med vin alkohol, som er alderen på eikefat. Det han blir til en edel drikke med en rik cognac bukett. Men det er meget vanskelig å oppnå, fordi grunnlaget for en god vodka eller alkohol. Hvis du drikker hjemmebrent brukes, må den først renses for fusel oljer som holder dårlig smak. Eksperter anbefaler bruk av høy kvalitet vodka fordi det gir fortynnet alkohol drikke skarphet, mens vodka forskjellig mykhet.
 I en glasskrukke med alkohol lagt brent sukker, muskat, vanilje, eik bark og nellik. Sammensetning grundig blandet, forseglet og plassert på et kjølig sted til infusjon. Omsider egenskaper brandy blandingen vil bare bli bedre. På den siste etappen av fartøyet innholdet trenger å anstrenge og hell i små beholdere (flasker kan).
 Metode №2
 Ingredienser:
 - Svart te premie - 1 ss. L.;
 - Sukker - 3 ss. L.;
 - Bay blader - fem stykker;
 - Rød pepper - 1/2 pod;
 - Melissa - 1 ss. L.;
 - Vanilla smak.
 Alt materiale som skal blandes og tilsettes til 3 liters beholder, som er plassert på et mørkt sted i 8-10 dager. Videre bankene må innholdet filtrert gjennom to lag med cheesecloth, kastet seg på bunnen masse og bland igjen utsatt for rensing. Drikken er klar.
 Metode №3
 I det første trinn i løpet av 3 dager vodka gradvis tilsatt med 15 skillevegger valnøtter. Etter en stund blandingen skal renne, slette partisjoner, og drikke for å legge til:
 - Hakket eik bark - 2 ss. L.;
 - Johannesurt, estragon, sitronmelisse - 1/2 h L..;
 - Svart pepper - 3 nøtter;
 - Bay leaf - 3 stk;.
 - Høy te - 1/2 h L;.
 - Hakket skall av sitrusfrukter - 1 ss. l.
 Bankene bør settes til infusjon i 10-12 dager. På den siste etappen struktur bør utsettes for to-trinns rengjøring og hell i flasker. Tradisjonell medisin hevder at alkoholatet i valnøtt partisjoner er en fin måte å styrke menns helse og er et viktig verktøy i huset.
 Metode №4
 Ved fint strimlet sitronskall med å legge til:
 - Pulverkaffe - 1/3 h L.,.
 - Hakket eik bark - 1 ss. L.;
 - Sukker -. 1/3 h L
 Hele prosessen er som de to foregående, som beskrevet ovenfor. Eik bark bringer å drikke som ligner brandy, naturlig lukt sært å virkelig konjakk og brent sukker gir utmerket farge, som er eid av drikken.
 Andre måter
 Estetikere Anbefal helle alkohol i eikefat og holde innskudd innen (3 år eller mer) år. Etter denne tid innholdet av sylinderen som er nødvendig for å fortynne den tradisjonelle festning. Den resulterende drikke er eksternt ligne brandy. Noen anbefalte fremskynde prosessen ved hjelp av eik sjetonger teknologi for matlaging under press.  
Sylteagurker

 Vi tilbyr en oppskrift på pickles, syltede agurker i.
 Ingredienser:
? 3-4 store grodd agurk
? zasolochnyy urter etter smak
? 500g små agurker for pickling,
? 2-3 stykker. løk,
? 1 ss. teskje salt 2 t. skje sukker.
 Forberedelse
 Rist agurk vokste. Skjær løk ringer og skåldet ham med kokende vann.
 Legg agurk, løk, salt, sukker og alle greenene.
 Legg igjen en brygge dag (vann og eddik er lagt til).
 Dagers pass til bunnen av massen av bokser, den øverste stramt konkludere små agurker for pickling, legge vekt i alle hulrom.
 En dag vil du bli saltet agurker for bruk.
 Å holde dem for en lengre periode, har ikke lagt ut i banker agurker må legge 1 liter vann og kok. Hell over agurker cover, holder i 3-4 minutter. Saltlake renne i pannen og kok igjen og agurker dekomponeres i banker, hell kokende saltlake og roll. Sakte avkjøles under et teppe. Oppbevare i kjøleskapet.
 Hvis du fyller krukker med saltlake tilsett eddik (med en hastighet på 1 ss. Spiseskje til kapasitet på 1 liter), er det mulig å beholde agurkene på et kjølig sted.  
Psykologi og selvforsvar teknikkerTips for Boys teknikker for selvforsvar.
Disse tipsene tilsvarer kjente japanske begrepet "dzansin" som betegner en konstant psykologisk og fysisk beredskap for å frastøte noen fare dukket opp. Hjem bud i dette tilfellet - prøv ikke å få inn i farlige situasjoner, og hvis den ikke unngås, være mentalt forberedt på dette.
Selvfølgelig går utenfor, ikke ser alle som går forbi banditt eller riste med frykt, men muligheten for en trussel er også umulig å glemme. Det ble observert at den første fare overgår mannen som foraktet henne.
Mange ofre for gate forbrytelser sa som kunne lett ha unngått dette hvis betimelig rullet i tankene muligheten for en farlig situasjon. Derfor bør du alltid være klar til å sammenligne sine handlinger, intensjoner og atferd regler for personlig sikkerhet.
I begynnelsen kan det synes upassende for deg og ubehagelig med konstant angst. Over tid vil denne tilnærmingen gå en vane.
Når du lære å kontrollere seg selv fullt ut, kan du begynne å mestre teknikker for selvforsvar. Best deal i spesialiserte idrettslag, men du kan eie hjemme.

Sårbare deler av kroppen

De mest svake og smertefulle deler av kroppen er øyet, nese, hals, lyske, kne, ankel og solar plexus. Defensivt, må du sette korte skarpe støt og effektiv, ved hjelp overraskelse effekt. Metoder må bringes til automatisme Mosjone paret med den ene eller den andre partneren. Men husk at mellom trening og ekte angrep, store forskjeller.
For å øke effektiviteten, styrke og skarphet effekt, må de være av. Overraskelsen er mulig å simulere selvforsvar med øynene lukket. I dette tilfelle du ikke vet hva som vil gjøre en potensiell fiende. Disse metodene bidra tilstrekkelig rask mestring av teknikker for selvforsvar, i tillegg vil de gi deg tillit.

Det viktigste - ikke gå seg vill

Hvis du vil ha teknikker for selvforsvar, klarer du å beskytte deg selv og venner fra røvere eller bøller. Jo lenger du vil trene, roligere og mer trygg du vil føle i ekstreme situasjoner. Dette vil gi deg mot og besluttsomhet, som vanligvis mangler ofrene for angrepene.
I ekstreme situasjoner, det viktigste - ikke gå seg vill og være klar til å kjempe tilbake. Ofte kan dette være nok, som lovbryteren redd overflødig støy, men utelukker ikke muligheten for at du kan kjempe tilbake, eller hva du kan for å hjelpe. Om Det bør bli husket, da tillit vil alltid være med deg.
Metoder for selvforsvar når angripe med en pinne
Hvis fiendens hender stick, balltre eller annen gjenstand som en glassflaske, metallstenger og så videre, frastøte angrepet teknikken er den samme. Ved å sette blokker av noe slag er det viktigste innvirkning bane beregning. I dette tilfellet trenger du en liten retrett eller, som det er mulig å nærme spissen tett at han ikke kunne slå.
Hvis skuddet er ovenfra, må du dekke hodet for hånd, samtidig avskjære og avlede arm angriper.
Hvis angrepet gjør på siden, kan du raskt vise utsiden av håndleddet nær fiendens hender. Du må ta et skritt til angripe og heve bøyd arm på albuene, senke hodet ned og bruke litt fremover. Slå fienden faller dermed på håndleddet, gitt bort og umiddelbart blokkert.
Psykologi og selvforsvar teknikker

Det andre benet skal gå i beina på fienden, hans høyre hånd på sin høyre hånd for å flytte spissen mot halsen hans, ta tak i hans venstre skulder. Opptak vil være fullstendig utfylt, hvis mulig "podshahnut" i midten, kaste den på ryggen, med venstre hånd og ta sin høyre hånd. Dette vil være nok til å bøye seg ned eller gå litt videre til rivaliserende har blitt fullstendig kastes.
En annen metode for refleksjon innsats fra toppen. Virkningen er reflektert på nøyaktig samme måte, men i dette tilfellet venstre ben forblir på plass. Hand, som tok streik, for eksempel, må retten være i stand til å fange motstanderens håndledd, flytte hånden i en bue med en pinne rett ned, og deretter - til venstre for fienden mellom seg selv og til slutt - til venstre og opp.
Når knyttneve fienden vil være på brystet nivå, må du slå hardt og presse venstre hånd på baksiden av høyre håndledd av fienden. Deretter hånd motstander bør raskt løft opp, noe som resulterer i unclench hånden og stokk fall.
Psykologi og selvforsvar teknikker

Disse handlingene bør gjøres med betydelig innsats og svært høy bane. Derfor er trening prosessen tett oppfølging for å sikre at ingen til skade.
For å forbli intakt og ikke får skader på tidspunktet for angrepet må fjernes høyre ben litt tilbake. Virkningen kan vises på toppen og venstre samt rett.
Dette venstre fot skritt fremover, deretter venstre hånd tett vikle må smi brakt fra hans hånd. Det må holde nede venstre under armen, svinge høyre arm over motstanderens høyre skulder, venstre hånd lener seg på sin høyre hånd.
Fullfører mottak høyre hånd bør være sterkt klikk på høyre skulder av fienden, og tok ham rett ned og flytte på venstre håndledd motstander opp.
Det bør være kroppen din litt på skrå mot venstre, til ytterligere press på armhulen høyre håndledd sterkt forsterke effekten av innflytelse.
Beat stick kan gjenerobre øvre kant av høyre hånd, deretter traff gå utenfor. Dette bør være den høyre foten med høyre fot nær fienden, og du trenger en skarp sving knærne. Umiddelbart etterpå venstre hånd høyre håndledd spiss må du ta din venstre hånd. Motstander trekke frem samtidig snu 180 ° til venstre tå på sin høyre fot. Høyre skulder bør erstattes av høyre hånd fienden. Hans høyre hånd å ta fienden ved en jakke i området av høyre skulderleddet. Når du erstatte kroppen tilbake i midten, bør foreta en støpt over hans høyre skulder. For å gjøre dette, må du trekke fiendens hånd til venstre og ned kraftig rette beina og kroppen vippe fremover.
Psykologi og selvforsvar teknikker

Beat øverst til høyre kan du avverge sin venstre underarm slik at høyre underarm fiende støtt albuen.
Da hånden hans kunne avvise side. Dette venstre ben trenger bare å sette mellom beina på fienden, og høyre fot - på innsiden av høyre fot motstander. Kommer tilbake, ta venstre hånd innsiden av høyre erme angriper og høyre arm vil gå tilbake fienden rundt midjen. Beskyttende mottakersiden kommisjon kast.
Når angriperen streik venstre og topp, viser det seg at han har inne.
I dette tilfellet bør beskyttelse steg rett foten frem og til venstre, ta til høyre, satte den høyre foten mellom beina på angriperen, og tippet skudd med begge hender. Neste må for å forsvare seg selv på samme måte som i tilfellet med å bruke en kniv.
Hvis angriperen kraftig viftet pinne i begge retninger på magen, øyeblikket når stangen peker utover, kraftig tre trinn du må gå til høyre side av fienden og for å presse hånden, som allerede begynner å bevege seg under hans venstre arm. Deretter høyre grep og hold jakkeslaget jakke kast.
Hvis en angriper ble spredt og encroaches to skritt for deg å slå et kraftig slag ovenfra, bruk den gjenværende avstand til meget kort ta en joggetur, og deretter gjøre hoppe, treffer brystet med begge føttene i spillet.
Hvis angriperen i hendene på et vanskelig tema, som han har til hensikt å angripe ovenfra, må du smette unna slaget, tråkke igjen fremover. Deretter tilbake til høyre, høyre håndledd ta tak i motstanderen og dra den til høyre for deg. Det er også satt høyre fot nær yttersiden av høyre fot angrep.
På høyre tå tilbake lenger til høyre, med venstre hånd å holde fiendens hånd over albuen. Venstre fot i dette tilfellet en hindring mens bakbena angriper. Venstre brystpress på høyre spiss, like over albuen. Deretter raskt bøye, vri kroppen hans til høyre, kaste fienden gjennom venstre ben.
I dette tilfellet kan du forsvare en annen måte. Men i en annen handling bare med sin venstre hånd - det bør sende inn sin høyre arm over albuen fienden og ta sin venstre arm over albuen også på baksiden. Hvis du følger den roterende bevegelse og rulle over venstre lår arm albue-spissen skal trykkes hennes venstre hånd tett som mulig, vred sin høyre hånd. Du kan også stille inn den venstre foten mellom beina på angriperen og snu til høyre, de fleste faller til venstre side. Men denne metoden er svært farlige motstandere fordi i trening er det bedre å ikke gjøre.
Metoder for selvforsvar i angrep med en stol
I de fleste tilfeller er stolen brukes som et våpen bare i lukkede rom hvor du ønsker å holde objektene som ikke hindrer deg forsvare. På den annen side, vil effektiviteten av banevirkningen være mye høyere, for eksempel størrelsen og vekten av stolen sterkt langsomme virkning av angriperen. I stedet stol kan brukes krakk, lite bord, skuff IT. d.
Når rivaliserstolheiser og leder deg til bena, vil hans høyre hånd være på baksiden av en stol og griper den venstre kanten av setet. I en tid da den prøver å streike, trenger du en rask bevegelse for å smette unna venstre og gå sammen med denne retten underarm press på baksiden av stolen, plassere seg fri på høyresiden. Deretter løfter føttene satt elastisk spark i lysken fiende.
En annen måte for beskyttelse. Angreps holder en stol på samme måte som i foregående eksempel. Men denne gangen er det trenger inn på toppen og venstre, til hensikt å kaste stolen rett. Mens spiss unnlater å kaste, bør være så nær fienden. Tilnærming bør være til hans høyre fot, venstre hånd gripe sin høyre arm like over albuen og skyv rett tilbake. Umiddelbart etter sjokk høyre arm hevet over hans høyre hånd frem foran halsen hans. Høyre hånd til å ta fienden ved en jakke på hans venstre skulder. Samtidig er den høyre foten til å ta et skritt tilbake for angrepet og bøyes over. Du kan nøytralisere motstanderen.
Psykologi og selvforsvar teknikker

En annen måte å beskytte på tilsvarende angrep.
Blås å avta, slik det er beskrevet tidligere, men med høyre hånd til å ta fienden i kragen som mulig.
Hans høyre fot på venstre fot for å sette spissen tilbake på rett tå til høyre og venstre for å fange fienden venstre albue på toppen.
Deretter trekker du høyre hånd ned til høyre og venstre - venstre og ned til fienden begynte å kvele.
Anta at angriperen grep baksiden av en stol og hevet den over hodet til å streike. Det bør komme nær fienden, mens han svingte ta hånd over albuen og hold armlock: klikk på tommel og pekefinger på musklene like over albuen og venstre kne i lysken treffer fienden.
Hvis fremover igjen å holde på stolen og svingte til høyre og topp, tenkt å streike. Inntil videre svingte trenger å komme nærmere ham. Før hans høyre fot på høyre fot bør ta til venstre, sette din venstre fot ved siden av høyre og grip fiende albuen på utsiden.
I tillegg utfører en U-sving, bør kraftig bøy knærne og len deg tilbake til angriperen. Deretter er den viktigste oppgaven å utføre et kast over hodet.
Du må kraftig rette bena, bøye seg og trekke fienden med begge hendene først forover og så ned på seg selv.  
Яндекс.Метрика