Hvordan lage burritos hjemme
 Ikke alle vært i Mexico, men deilig meksikansk mat sikkert hørt hver. En av de mest populære matvarer - meksikansk burrito - er en myk kake kalt tortilla, som pakket saftige og smak pålegg. Alle sammen det ligner en stor utstoppet pannekake og smake tradisjonell burrito er veldig skarp. Hvis planlagt tematisk fest med meksikansk tequila eller ønsket eksotisk, hvorfor ikke lære matlaging burritos hjemme?
 Grunnlag burrito - tortilla - tortilla for stuffing, som du kan kjøpe i butikken, erstatte den tynne usyret lavash brød eller bake seg med maismel.
 Når grunnlaget besluttet å velge er å fylle. Det kan også være mange alternativer: burrito med kjøtt fra kalkun, kylling, vegetariske burritos, krydret burritos, burrito dessert - som du kan se, er valget begrenset bare smak og fantasi. Forberede den enkleste og rimeligste alternativet burrito - med kylling.
 Å forberede burritos trenger følgende ingredienser
 - Kyllingbryst (2 stk.);
 - Lime (3 stk.);
 - Pepper (4 stk.);
 - Onion (1 stk.);
 - Tomater (2 stk.);
 - Bønner i tomatsaus (200 gr.);
 - Ost (60hr.)
 - Salat, koriander;
 - Svart pepper og salt;
 - Tortilla tortillas (6 stk.).
 Oppskrift
 1. Kyllingbryst er vasket i vann, legg i en bolle og posypayutsya salt og sort pepper.
 2. saften av to lime lagt til kylling som en marinade, deretter bryst marinert i 20 minutter.
 3. Søt pepper skåret i fine strimler, løk skåret i ringer, knuste tomater.
 4. I en panne stek kyllingen, og etter avkjøling skåret i tynne strimler.
 5. tortilla undervist løk, bønner, paprika og tomater, deretter være kylling med urter, alle vannet juice, rester lime perchytsya og saltet etter smak.
 6. gnidd ost revet og drysset på toppen.
 7. Du igjen å danne burritos til å fylle spruter, og sende det til 15 minutter en godt oppvarmet ovn.
 Tradisjonelt burrito servert med krydret salsa. Det krever tomater, rødløk, hot chili pepper uten frø, et fedd hvitløk, olivenolje, persille, limesaft og salt.
 1. I en forvarmet ovn for vokset papir, legg hakkede grønnsaker og stek dem gyllenbrune (ca. 20 minutter).
 2. Deretter male i en blender, tilsett limesaft og persille. En god saus for burritos klar!
 På samme måte kan du lage mat med kalkun burritos eller kjøtt, erstatte ingredienser til din smak, og legger til oppskriften og tilpasse det for seg selv. Hvis hånden er ikke det visse matvarer - ikke bekymre deg, fordi i Mexico med tortilla spise alt, snu henne ris, kjøtt saus eller grønnsaker. Pakk tortilla i alle disse ingrediensene, dryss med ost og sett i ovnen, og deretter dyppe i salsa burrito - og føle smaken av Mexico!  
Oppskrift mjød hjemme
 Mjød lenge vært ansett gammel russisk drink basert matlaging som bruker honning. Normalt bør fortynnes med litt vann og venstre for å gjære videre. Det muliggjør også tilsetning av denne løsningen i en viss mengde av vodka eller alkohol, krydder og andre ingredienser.
 Det har lenge vært ingen russisk fest ikke gjøre uten de tradisjonelle n behandler som honning - formbar, duftende, søt, velsmakende og svært nyttig produkt. For å oppnå disse positive egenskapene til honning i ca 20 år holdt i fat eik, som vert sine gjæringsprosessen i fravær av gjær og humle. Honning var ikke bare en verdifull og næringsrik produkt, men også et must-løpet folke ritualer, samt religiøse og kirkelige ritualer.
 For eksempel, i ble besluttet å gi de nygifte 5 eller 10-kilos fat av honning, som det unge paret måtte spise i løpet av den første måneden av ekteskap. Ingen annen mat var ikke lov til å bruke dem, så siden denne perioden ble kjent som "bryllupsreise". Moderne unge mennesker er ikke nødvendig å spise mjød eller honning i løpet av de første månedene av ekteskapet og i gave å gi tradisjonen blir ikke respektert. Men bryllups tatt tak slik at hele livet til de nygifte var "søt" minner fra denne perioden av livet.
 De unike egenskapene til mjød
 Som en grunnleggende del av honning er naturlig honning, er denne drinken preget av en hel haug med nyttige og medisinske egenskaper. For eksempel, bruken av drikken øker lungeventilasjon. Derfor er det en svært nyttig metode i nærvær av luftveiene sykdommer, samt febernedsettende, oppvarming og effektive desinfiserende nasopharynx midler.
 Moderne mjød
 I dag forberedelse mjød litt forskjellig fra den teknologi og hvordan det gjorde våre forfedre. I dag, innebærer denne fremgangsmåte oppvarme den og forbedre gjæring ved hjelp av gjær. Men i disse dager, har mjød de samme gode egenskapene, behagelig smak og unike smaken.
 Prosessen med utarbeidelse av drikken i dag er mye enklere, ikke lenger trenger å lagre det i store eikefat, og for bedre gjæring - begrave dem i bakken i årevis. Det moderne mennesket har lært å lage mat mjød bruker konvensjonell glassflaske og snakker flere finesser teknologi gjør det.
 For eksempel, når du gjør mjød gjær før du legger dem til sirup, bør det være kult, fordi ved temperaturer over 500C gjær dø, er meningsløst å bruke dem. Når du forbereder mjød hjemme under koking av honning på overflaten en overdådig skum, som må fjernes. Kvaliteten på det endelige produktet er også påvirket av variasjon og kvalitet av honning valgt for å lage mjød.
 Honning velge riktig
 Først bør man prioritere sine duftende varianter. Også bedre for å lage mjød honning regnes som lette varianter, og hvit honning mjød ut klasse - elite produktet. Imidlertid kan det være unntak. Ganske mørkt bokhvete honning er ekstremt velduftende og har en karakteristisk bitterhet i finishen. Den inneholder en stor mengde jern, som ikke handler om lys honning varianter, inkludert slike nyttig som hvit honning.
 Viktig! Kjøpe honning i løpet av våren, være forsiktig og gi opp med å kjøpe kandisert honning, fordi det kan faktisk være et surrogat eller bruke forvarmet vannbad. I sistnevnte tilfelle mister noen av sine egenskaper og mineral smaken.
 Hvor lenge bør tåle mjød?
 I gjennomsnitt, til mjød nok tåle i 5 dager, så kan du få gjørmete, men skummende drikke visuelt ligner champagne. Det finnes teknologier som krever tåle mjød for 3-5 eller 6 måneder. Modnet så lang tid, blir det mindre glitrende men mer flytende og tett tekstur og rik smak, mens det ikke rekruttere en stor festning. I tillegg til sine medlems bær i ferd med aldring de gir drikke hele området av dens komplekse smaker og næringsstoffer.
 Funksjoner gjæring
 For effektiv gjæring nok stoff til å dekke en flaske mjød. Men eksperter anbefaler å bygge en skorstein. For dette formål er en flaske (eller bank) satt på ganske tett og godt banedeksel, i hvilket tidligere har gjort et lite hull. Deretter innføres han en ende av slangen (tynn), slik at den henger over Mead uten å røre produktet. Den andre enden av slangen skal falle ned i en beholder fylt med vann.
 De som allerede vet hvordan å lage mjød og mer enn en gang det forberedte foretrekker å bruke vanlige gummihanske, stram til halsen av flasken. I hanske mer synlig kraft fermentering fordi jo mer intens prosessen, desto mer oppblåst gummihanske. Bestemme hvilke allerede gjæret honning kan bare "gammeldags" måte.
 For å gjøre dette, vanlig lys en kamp og hold den over hode. Hvis Mead ikke avgi damp av alkohol, skal en fyrstikk ikke gi mer, noe som indikerer fullførelsen av prosessen av naturlig fermentering av honning. Det minnes om at i den gamle mjød alltid oppbevares i flere år, og eikefat begravde henne dypt i bakken eller plassert i et kaldt rom.
 Om festning hjem mjød
 Riktig tilberedt antatt mjød styrke 50-60. Noen liker å Fortress honning var ikke mindre enn 100-160 men selv dette tallet er vanligvis smil - er dette brennevin? Men årsaken til at så fundamentalt galt fordi mjød - en veldig ekkel drink, umiddelbart absorbert i blodet.
 Han som en gang tok mjød vet at etter bruk av hodet forblir edru bevissthet - klart og ben begynner zaplitatysya. Forresten, beruset av å drikke drikken går raskt, forutsatt at det ikke er alltid drikke i store mengder. Mead bør vurderes en alkoholholdig drikke forberedt fra honning.
 Til drikke ble løst, er det lagt til gjære alkohol, og prosessen kalles "vedlegg". Festning det kan variere mellom 50 og 160, betyr dette at andelen som er gitt her etanol er forskjellig. Forskjellige kan være mengden av sukker som det inneholder som regel finne det er 8-10%.
 Viktig! Når oppvarming av honning å sørge for at det ikke er i kontakt med åpen ild, som er i stand til lett ta fyr.
 Hvor mange typer mjød?
 I dag er det så mange oppskrifter for å lage en deilig og uvanlige drinker som mjød. Følgende er de vanligste:
Oppskrift mjød hjemme
 - Young;
 - Sterk;
 - Den falske;
 - Normal;
 - Med tillegg av alkohol;
 - Khmilna;
 - Med tillegg av gjær;
 - Stavlenaya;
 - Bezdrozhzhevaya;
 - Ingen tilsetningsstoffer honning;
 - Uten tilsetning av alkohol;
 - Sterilisert;
 - Med tillegg av honning.
 Mead finne ekte n drikke, så som instruksjoner for sin riktige forberedelser er det en russisk mjød oppskrift hjemme.
 Hvordan lage mjød hjemme
 I dag kan du finne en ganske stor liste med oppskrifter på tilberedning av drikke hjemme. Alle beskriver ikke fornuftig, siden de fleste av de grunnleggende ingredienser, er de samme for hver av artene. Bare forskjellige måter og matlaging, samt noen oppskrifter ment å legge til noen spesielle ingredienser for å gi medovusi spesielle kvaliteter eller egenskaper. Så nedenfor er tilgjengelig med flere forskjellige og mest interessante oppskrifter gjør denne drinken.
 Mjød uten gjær
 Denne drinken er utarbeidet uten gjær, så kalt henholdsvis "bezdrozhzhevaya mjød." Forberede det er ikke vanskelig, er det nødvendig å blande honning og vann i en stor emaljert tank, satte den på en langsom brann og bringe innholdet til en byll. Så, etter byllen bør opprettholde sin i brann i 15 minutter. I prosessen med koking bør alltid skyte en film dannet på overflaten av honning sirup.
 I neste trinn, vasket deg og steinet kirsebær. Samtidig kokt sirup kan fjernes fra varmen og la det til ostudyvsya. Kirsebær bær (steinfrie!) Fyll flasken (flaske bank) og hell den avkjølte sirup. Flaskehalsen bør lukke med en fuktig håndkle og deretter en flaske veldig avfeie innholdet i et varmt sted hvor det vil være ca 3-4 måneder. Etter denne tid drikken er klar til bruk.
 En rask måte å forberede mjød
 Å forberede mjød på denne oppskriften trenger du:
 Vann - 5 liter
 Honning - 1 kg.
 Juice (flavored) - 1 ss.
 Brød (hvit) - 100 gr.
 Gjær - 50g.
 Du må først løse opp honning og kok i 20 minutter, fjerne skum, så det bør filtreres ved å passere gjennom en ren klut. Denne prosedyren er lettere å utføre på en sil eller dørslag, dekket med seilduk topp å filtrere sirup. Anstrengt sirup helles i en emaljert beholder hvor den skal kjøle seg ned til romtemperatur.
 Neste i sirup må legge flytende (utvannet i varmt vann) gjær, rør blandingen og legg den i et stykke brød. Nå kan du la beholderen på et varmt sted å gjære. Det er viktig å regelmessig fjerne skum fra overflaten som dannes under gjæringsprodukt. Forsvinningen av skummet indikerer avslutningen av fermenteringen.
 Nå må du fjerne brødet fra tanken ved å utvide den et glass søt saft og bland godt. Etter at du følger disse enkle trinnene som følge væske helles i forberedt containere, deres nøye forseglet og forlot for 12 dager på et kjølig sted (3-40S). Drikken kan drikke i 12 dager.
 Oppskrift "Honey vin"
 Denne gamle Mead oppskrift som er nødvendig for en hvilken som helst honning i en mengde på 16 kg og ren elve vann (96 l.). Honning fullt oppløst i 96 liter vann til koking og kok blandingen nesten halvparten. Dette er ikke for å glemme å fjerne skum dannes under matlaging av honning sirup.
 Deretter bør blandingen være kul og gi den spesielle ingredienser som forårsaker gjæring - 100 gram. gjær, sur druetyper (eller rosiner) banket rips. Etter å legge alle komponenter, bør mjød fremtiden bli utsatt for en periode på to måneder til å gjære, så det kan helles i en ren beholder og forberedt tett tette det.
 Viktig! Korint bær trenger å mose på forhånd og la dem stå i 2 dager.
 Krydret mjød
 For denne oppskriften vil trenge 150 gram. honning og 300 gram. vann som skal blandes, kok opp og kok i 10-15 minutter, fjerne skum som dannes på overflaten. Ved siden av blandingen mens den fortsatt er i brann, legg sitronskall, vanilje, kanel. Du kan også legge til nellik, koriander, ingefær, pepper engelsk grundig blandet blanding varme i 1-2 minutter, så fjern fra varmen og umiddelbart hell vodka i mengden av 100 gram. Etter omrøring bør drikke kjølig, og hell i forberedt sin lagringskapasitet.
 Mead - en original, smakfull, sunn og deilig drink som er utarbeidet på grunnlag av honning. Det er ikke vanskelig å lage mat hjemme, spesielt siden det er så mange av våre forskjellige oppskrifter på mjød. Det er verdt å prøve å forberede en drink for ulike oppskrifter for å stoppe på en eller to og forberede deg mjød for seg selv, sin familie og venner.  
Яндекс.Метрика