Hvordan lage deilige zhenhyalov hatter?
 Zhenhyalov hatter (kjøtt kake med greener, Qutab) - en svært vanlig tallerken på kjøkkenet i Nagorno-Karabakh. Folket i Karabakh matet ham nesten et år. Men mest interessant er at denne kaken er nesten ikke forberedt i andre regioner i Armenia. Innhold forberedelse Qutab bli kalt seremoniell. Etter å ha forberedt denne måltid kake, er hele familien går på et stort bord, diskutere de siste nyhetene, snakke og ha en god oppførsel tid.

 Å gjøre denne retten er bare gjøres av erfarne kvinner som gjennom årene dele sine personlige erfaringer, dele hemmeligheter med koner og døtre. Oppskriften er enkel, men hvor mange enkle oppskrifter er annerledes. Det skal rulles ut meget tynt kake fylling som vil tjene som en haug med forskjellige urter.
Hvordan lage deilige zhenhyalov hatter?
 Fremst i oppskriften til denne retten er det mangfoldet av urter er lagt. Denne lille saken kommer an på smak og dyktighet av en kvinne som forbereder et godt måltid for hele familien. Nachynyvshy deig hakkede urter (urter blanding bestående av mer enn 20 varianter), er fyllet lagt vegetabilsk olje. Vi bruker disse urtene som basis spinat, quinoa, bete blader, skrukketroll, brennesle, sorrel, kndzymyndzuk, løvetann. Kan avhenge av proporsjoner og smaks eaters. Det hele kommer an på eieren. Forberedt "sete" (flat langpanne) eller noen få minutter i tandoor.

 Hver eier er i stand til å mestre hvis du vil ha oppskriften. Zhenhyalov hatter forbereder ganske enkel.

 Ingredienser

 For deigen:

 mel (antall avhengig av hvor mange som vil ta deigen);

 ett glass vann;

 ett egg;

 salt ..


 Til fyllet:
 Ideal - består av en vill aromatiske urter i denne oppskriften hjemland - Karabakh. Men hvis du ikke kan lage mat Qutab av disse gunstige urter, kan du alltids lage en fylling av grønt gress og kjøpt i markedet eller samles i hagen sin. From home mai dress, spinat, koriander, bete blader, persille, dill, vårløk, vill løk, sorrel (valgfritt).
 Alle relevante urter for å vaske, hogge, og bland grundig. Salt fylling er nødvendig før baking, eller la gå grønn juice.

Hvordan lage deilige zhenhyalov hatter?
 Forberedelse


 Det er nødvendig å kna deig med mel, salt og kaldt vann.
 Da må det dekke og la stå i 20-30 minutter.
 Det neste trinnet er å kutte deigen i biter. Disse brikkene må rulle den ut tynne sirkler (diameter = 12-15 cm).

 Deretter starter fylling. Vennligst fjern tøff stilker grønn, slik at bare bladene og hakk dem.
 Det bør kuttes i tynne halve ringer og sette ut sin bue over middels varme i en stekepanne, og legger til 1 ss. l. smeltet smør, 3-4 minutter. Etter fjerning protushennыy løk fra varmen, er det nødvendig å kjøle.
 I en kjele tilsett løk og greener bland.

 Du må sette fyllet på halvparten av den lille kretsen av den rullet deigen. Salt og pepper etter smak. Og deretter kanten zaschypыvat kaker i form av en halvsirkel, prøver å gjøre grønn juice fikk ikke på kanten, ellers vil de lukke opp veldig vanskelig.

 Neste, yngel brød kaker fås i to minutter på en tørr stekepanne uten olje. Alltid på hver side.

 Yoghurt, yoghurt og yoghurt - perfekt for å gi Qutab som tidligere krevde smeltet smør til fett.
Hvordan lage en omelett

Når kokt omelett er nok for én person, og fordi prosessen med matlaging er rask nok, ikke gjør et stort i to deler. Så det kommer an på hvor sulten du er, må du ta to eller tre egg per porsjon.
 Det viktigste er at de ferske egg du har kjøpt, hva vil smake bedre og bedre produkt. Det som følger er en ryddig måte å bryte eggene i en bolle og tune litt salt og sort pepper. Pisk hvite og eggeplommer bruker gaffel.
 Den grunnleggende regelen i piskingsegenskapene proteiner og eggeplommer - det beviser ikke til alvorlig pisking produktet anbefales ikke å utføre denne funksjonen ved hjelp av en mikser eller Corolla. I dette trinnet kan du sette en liten mengde hakket løk eller førti gram revet ost. Deretter forsiktig bland dem med egg.
Hvordan lage en omelett

 Funksjoner Tool
 Dimensjonen av pannen er svært viktig å forberede seg. På et lite verktøy omelett ut en tykk og vil ikke bøye, og effekten vil være mye enorme sprednings egg som tynn pannekake, vil det tørke opp og gummikvalitet.
 Til omelett inneholder to eller tre egg pan bør ha en diameter dimensjon femten centimeter. Anbefalt kombinasjon av olje og smør, en halv teskje hver. Utstyre panne i brann og tilbringe mye varme, ha olje og når den smelter, vippe pan å dekke hele bunnen litt olje.
Hvordan lage en omelett

 Den siste etappen
 Øke varme å frembringe den maksimale temperatur og helle funksjoner egg, mens vipping av pannen, for å oppnå en jevn fordeling på bunnen. La lysene på, mens vi ikke flytte pannen.
 Etter en kort periode på kanten av omelett bobler dannes. Vipp pannen til førtifem grader, og med en spiseskje, stramme omelett slutt på pivot posisjon.
 Klaring tar sjelden formet egg. Deretter vippe pan til den andre siden og gjenta denne handlingen som er nødvendig. Making bakkene i forskjellige retninger Ikke glemme å trekke kanten, slik at elementene i den flytende egg kom ut av instrumentet. Denne prosessen tar vanligvis tretti sekunder.
 Veldig snart vil det forbli flytende. Dette betyr at det er på tide å slå av vårt måltid. Re tilt panne og legge opp omelett på vår plate allerede.Hvordan lage eddik 9 70

Det har lenge vært kjent for mennesket eddiksyre. Ved første ble det hentet naturlig, i forsuring av vin og grønnsaksjuice, og på slutten av det nittende århundre. begynte å syntetisere kunstig.
 Eddik - er eddiksyre, fortynnet i vann. Ofte er det brukes i matlaging for å lage pickles, bevare, og legger krydder saus og diverse bensinstasjoner, og å løsne deigen.
Hvordan lage eddik 9 70

 Vi trenger
 70% -aya essens, vann.
 Her er fremgangsmåten
 Trinn 1
 Of course, i dagligvarebutikker i disse dager kan du kjøpe klar syntetisk eddik 3%, 6% og 9%Men kan bli funnet 70% i naturlig eddik.
 Valget er åpenbar - gi ledelsen essenser. Det produseres i flasker på 200 ml Så du beskytte deg mot forfalskninger og kan gjøre høykvalitets eddik syre hjemme og i riktige mengder.
 Trinn 2
 Tilsett eddik vann. For å gjøre dette, bruker du standard formel: initial konsentrasjon nødvendig å dele. Ja, vil man finne at antall partikler i løsningen, og en art vil finne sted i det vesentlige hele resten - på vannet.
 For eksempel ønsker å få 9% løsning av eddik marinade. Dele 70 med 9, Avrunding resultatet på en ny måte. Det viste 8. Slik at vi gjør riktig konsistens eddik, en andel på 7 essenser vi skal dele vann.
 Trinn 3
 Hvis du er i besittelse av en konsentrasjon av eddik, og du trenger en helt annen løsning festning, bestemme antall hele aksjer i løsningen, som beskrevet i punkt 2 og multipliser med volum.
 For eksempel, trenger du en resept 5 ml 70% -te eddik, og når du har bare 3% eddik. Som en del av løsningen - 23. Følgelig er det nødvendig 5h23 = 115 ml 3% eddik.
Hvordan lage eddik 9 70

 Trinn 4
 Du kan forberede en spesiell aromatisk eddik for oppskriftene nedenfor. Alle mengdeforhold er beregnet på en liter av 9% th eddik. Etter nastoyitsya løsning, filtrere det og hell i tett tillukket flasker skal oppbevares på et kjølig, mørkt sted.
 Eddik for hvitløk
 Fint hugge ned (mos i en morter) tre fedd hvitløk. Den resulterende slurry helle eddik og la til å sette 5 - 10 dager.
 Løk eddik
 Skjær løk medium størrelse og la den i eddik opp til 14 dager. Slutt å fylle ut vakker for sild.
 Eddik på urfolk
 Finhakk persillerot, pastinakk og selleri. Insistere på en blanding av eddik 2 uker.Яндекс.Метрика