Deilige, næringsrike og frodige pannekaker er en av de mest elsket og populær over hele verden behandler, opprinnelig russisk rett som det nittende århundre hadde en solid skriftlig, er en rund kake batter, stekt i mye olje.
 Hva er interessant, men for en lang tid begrepet "pannekaker" ikke har en klar definisjon, ingen klare rammer for utarbeidelse og noen teknologier bare visuelle tegn. Pannekaker nesten hva som helst hvis du følger definisjonen forskjellig fra de samme pannekaker eller donuts, de er forberedt med semulegryn, Pshenko, og potet, uventet, ingredienser.
Hvordan lage deilige pannekaker til yoghurt?

 Slik godbit, avhengig av metode for presentasjon, kan bli til en matbit hvis deres fyll, for eksempel hvitløk saus, solid tallerken hvis de bake med biter av kjøtt, og av de vanligste: delikat dessert som er lett kombineres med rømme, kondensert melk, yoghurt, honning, syltetøy og andre søte ingredienser.
 Foreløpig pannekaker kringle kalt som zamishuyutsya melk med litt gjær, smør og egg prysmachuyutsya for sdobnosty. De fleste deigen blir ganske væske, som i sin konsistens litt tykkere pannekake, gir ham flere ganger for å komme og stekt i vegetabilsk olje lag.
 Pannekaker - en stor tallerken for travle husmødre som ikke har mye ledig tid til å tinker på kjøkkenet, men ønsker å overraske din kjære med noe deilig og rett fra boksen. Og alt fordi de er stekt raskt, enkelt pidrum'yanyuyutsya og innen en halv time fra noen tidlige forberedelser kan glede hele familien med sin myke tekstur og luft.
Hvordan lage deilige pannekaker til yoghurt?

 Mange husmødre foretrekker oppskrifter, der pannekaker er utarbeidet i store sprang, takket være dem, riktig deigen hevet og pannekaker ut luft.
 Den eneste ulempen med disse oppskriftene - de tar tid til deigen stiger på grunn av gjær.

 Men det er oppskrifter som tillater luften å lage mat og deilige pannekaker til yoghurt eller yoghurt, forberedt mye raskere enn gjær. En annen rask alternativ som lar deg lage frodige og like deilige pannekaker - hjelp bakepulver eller brus.
 Den hemmelige prakt i dette tilfellet involverer separasjon av karbondioksyd, noe som fører deigen til å stige. Nå er det lett å gjette at den største hemmeligheten av deilige pannekaker er riktig matlaging deig som kan "puste" og slå i luften kaker.

 Forberede ingredienser


 Det viktigste i noen pannekaker - det absolutt mel, nemlig på sin kvalitet og variasjon vil avhenge av suksessen til den ferdige retten. Før du begynner å elte deigen, sile mel bør minst tre ganger, slik at det skikkelig beriket med oksygen og lett å klatre i den ferdige retten.
 Hvis du velger å bruke gjær, er det viktig at de nødvendigvis var frisk, ellers deigen vil ikke komme risiko. På et godt resultat fett yoghurt eller kefir er ikke berørt, men noen av husmødre antas at yoghurt er sur, pannekaker smaker bedre og mer frodig ut.

 Hvordan lage pannekaker til yoghurt?


 Som vi allerede har nevnt, koke pannekaker frodig mulig uten bruk av gjær, slik som yoghurt. For matlaging trenger du:
 •  yoghurt - 0,5 liter;

 •  hvetemel - 2 kopper;

 •  sukker - 3 ss. skjeer;

 •  soda, og salt.

 •  Det er viktig å vite at for luft pannekaker, bør yoghurt benyttes ved romtemperatur, i alle fall ikke er rett fra kjøleskapet!
   I tillegg har yoghurt god skysnuty på mye frisk pannekaker tynn ut hjelp ganske tykk konsistens test - det skal ligne kjølig rømme. Hvis deigen kommer ut vassen, kan du legge til en halv kopp mel, Rør det godt.

   I en ren, tørr bolle helle hele yoghurt, legger teskje salt, og hell alt forberedt sukker. Så sovner brus, er det ikke nødvendig å sette ut med vann, så det klarer med yoghurt. Alt er godt blandet og begynner å helle mel, noe som sikrer konsistensen av tykk fløte.
   Tung panne varme bunnen av olje, og begynne å undervise skjeen pannekaker, stek på begge sider til de er gyllenbrune. Til utsiden ikke blir brent, brann reduseres litt bedre, vil det oladushkam godt prosmazhytsya inne.

   Hvordan å lage mat med melk?


   Svinger å lage mat denne retten, kan du bruke fersk melk, forbereder enkel gjærdeig, noe som krever ekstra tid til å gjære. Oppskriften inneholder følgende bestanddeler:
 •  mel - 3 kopper;

 •  melk - 500 g;

 •  egg - 1 stk;.

 •  gjær - 1 time l;..

 •  sukker og salt.

 •  Fortynne gjær i varm melk (ikke varmt!) Og så sovner litt mel, rør og vente til den stiger to ganger. Det tar vanligvis 10-15 minutter, tilsett egg og en spiseskje vegetabilsk olje, sover deler mel, bland godt og regelmessig for å ikke dannet klumper, som deretter føles så ubehagelig i den ferdige retten.
  Hvordan lage deilige pannekaker til yoghurt?

   I prosessen med blanding er viktig for å oppnå en tilstrekkelig tykk prøve som vil renne på en skje. Neste - la det å gjære, tar prosessen ca to timer, hvorav tid deigen bør nok få opp og øker kapasiteten to ganger. Etter en god varm opp tid panne, helle olje og stek på begge sider til kokt.

   Oppskrift pannekaker med squash


   Hovedpersonen i denne retten er squash, gresskar fjerne slektninger som er så elsket av våre kokker for deres delikat og lett smak. For deilige måltider å velge de sterkeste og unge squash, som ikke trenger å kutte en tynn hud, er det rikt på næringsstoffer og påvirker ikke smaken av de ferdige pannekaker.
 •  squash - 2 stk;.

 •  mel - 5. skjeer;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  salt, pepper, persille.

 •  Finhakket persille, bør zucchini rist og, hvis dannet mye av juice, flette det. Gni mye blanding med urter og egg, salt og pepper etter smak, gradvis legge mel biter, bland alt godt og strever tykk, ikke for flytende masse. Hvis deigen er for vag, kan melet legge til mer enn angitt i oppskriften.
  Hvordan lage deilige pannekaker til yoghurt?

   Varm en panne, hell olje, oppvarmet og spre squash mye skje yngel pannekaker på begge sider i noen minutter. Serve denne retten med rømme beste.

   Oppskrift pannekaker med kyllinglever


 •  Leveren - 300 g;

 •  Mel - 0,3 kopper;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  løk - 1 stk;.

 •  salt, pepper, smør, rømme.

 •  Løk skrelles og finhakket, stek den på varm panne ca 2-3 minutter, deretter slukke brannen og kjøle løken. Leveren vasket, kjøttdeig, tilsett egg, mel, salt og pepper til dribtsi, er alt godt blandet, dannet for å unngå klumper. I en oppvarmet panne, spre en spiseskje med pannekaker, stek på begge sider til en brun skorpe.  
   Aspic - er en av de få rettene som er vanskelig å mat i et land, fordi for en lang tid det er forberedt i mange deler av jorden, selvfølgelig, med sine ulikheter og særegenheter. I den russiske og ukrainske mat - gelé refererer til favoritt forrett, noe som er spesielt populær i løpet av vinteren.
   Det er vanskelig å finne en person som nekter å deilig hjemmelaget pepperrot gelé med en skje eller adzhika selvfølgelig alle hjem koker sin egen måte, har hver kvinne noen hemmeligheter som gjør henne spesiell rett.
  Hvordan lage svinekjøtt gelé hjem?

   Men, være at siden det kan, må tilberednings være ledsaget av gelé samsvar med bestemte regler som er felles for alle oppskrifter de tillater ham å lede dette appetytnomu sinn og uforglemmelig smak.
   Siden uminnelige tider, er kjøtt en av de viktigste mat for mennesker, med hjelp av folk kokte nærende suppe, som var å være så tykk og rik, for å ha nok å spise alle familiemedlemmer.
   Folk deretter jobbet mye og hardt, og denne retten er lov å raskt gjenopprette makt, dessuten kom ut svært velsmakende og tilfredsstillende. Men suppen raskt zastyhav, blir tyktflytende masse som ytterligere mottak mat, var det nødvendig å varme at heller servert ulempe med denne retten.
   Savvy fransk raskt kom opp med bruk av slike eiendommer av kjøtt, kjøttbasert kjøttkraft, som ble utarbeidet med ulike varianter av svinekjøtt, fjærfe eller spill, skapte en ny parabol, Galantine.
   Men i den første russiske matlaging aspic som mat, og ikke eksisterer, men var "gelé", var han forberedt basert på buljong med tillegg av hakkede matvarer fra aristokratiske bakgrunn som forble etter utallige teknikker. Denne blandingen er eksponert mot gaten, der hun frøs og var ment for tjenere.
   Over tid, fransk mote, med raffinert matlaging, og nådde inn i vårt land, har avanserte kokker mestret prinsippene for å skaffe gelatin og utvidet utvalget av produkter som er brukt for å lage gelé.
   I dag hjem gelé ofte utarbeidet av svinekjøtt, storfekjøtt eller kylling, tilsett krydder og grønnsaker som diversifisere sin smak og dekorere utsiden.

   Forberede den mest transparente og velsmakende gelé


   Selv gelé faktisk ganske lett å forberede fatet, fremdeles reiser det mange spørsmål, spesielt den unge damen som aldri har prøvd å lage mat.
   Interessant, ikke i hver familie går til koker det riktig i noen han ikke ønsker å fryse, og andre kan ikke få en fin klar kjøttkraft, som unprepossessing utseende - ikke den beste egenskap av ethvert måltid. Men uansett, hvis du følger visse regler og retningslinjer opplevd mestre i sitt yrke, og deretter lage en deilig gelé vil ikke gjøre store problemer.
  Hvordan lage svinekjøtt gelé hjem?

   Så hvor skal jeg begynne? Fra hovedbestanddelen i dette fatet, det vil kjøttet. Den viktigste og mest grunnleggende regel at hver kvinne bør lære, deilig, nærende, og viktigst, frosset som et resultat, kommer gelé ut bare når det koker på svinekjøtt ben. For å være mer spesifikk, trenger vi bare den nedre delen, og som avsluttes med en dårlig hov.
   Ikke bli overrasket slik tilsynelatende unødvendig detalj er den viktigste garanti for at retten er klar til å bare sovne. Annet kjøtt du kan velge på egen hånd, er et godt alternativ biff koteletter, hjemmelaget kylling (ikke handle Bilenka og mørk og tøff gammel hane dress), kalkun eller svinekjøtt (f.eks skaft).
   Fortrinnsvis kjøttet inneholdt årer, og hud hryaschyky - er en mer tilstand godt poeng, etter matlaging du fjerner dem uansett, men resultatet vil være annerledes.

   Det er viktig å holde kjøtt andel: to svinekjøtt ben veier omtrent 600-700 g for ca 1,5 kg kjøtt hvile, men ikke mer! Store mengder av kjøtt ingredienser, merkelig nok, vil ikke bare forbedre din parabol, men akkurat det samme, men bare vondt og vil ikke stivne aspic.
   Før du begynner å steke kjøttet, det må alltid være grundig vasket og deretter bløt i kaldt vann i minst 5 timer eller enda bedre - over natten. Så du frata ham restene av blod, og dernest etter denne prosedyren lettere å fjerne og rense huden. Etter soaking huske poskoblyt kall og andre deler av kjøtt med en kniv.

   Hvordan å lage mat og hvordan å demontere kjøttet?


   Når du har forberedt kjøttet, kan du dekke med kaldt vann og la den småkoke. Best av alt er, selvfølgelig, ta i en stor kjele, 5-7 liter eller multyvartsi i å lage mat gelé enda enklere. Etter den første koke er det viktig ikke å gå glipp av øyeblikket da overflaten av kjøttkraft vil møte støyen du ønsker å samle skimmer.
   Hvis du savner, faller det hele tilbake og klar til å komme ut gelé er ikke så klar som vi ønsker. Etter den første koking og oppsamling av støy bør tømmes buljong, kjøtt vask, dekker igjen med kaldt vann (2 cm over kjøtt) og vente på koking.
   Dette er viktig og gir deg mulighet til å kvitte seg med fettete spesiell lukt, reduserer mengden kalorier og fremmer åpenhet i den ferdige retten. Et viktig spørsmål som interesserer mange husmødre - hvordan du koker suppe, gelé bare til suksess.
   Ofte nok 5 timer, men noen ganger, særlig hvis tiden tillater det, kan du lage mat suppe og 6-8 timer som bidrar til maksimal procooking kjøtt, som gir ganske gluten væske.
  Hvordan lage svinekjøtt gelé hjem?

   Vanligvis en buljong fryser alltid som eliminerer behovet for gelatin, som, forresten, denne oppskriften for gelé, bør ikke brukes. Likevel noen ganger vertinne gjenforsikret og tydde til hans hjelp, men vi oppriktig tror at hvis du følger alle de råd som gis, er gelatin ikke nødvendig.
   Gelé bør ikke koke, men heller vansmekte på lav varme. Husk at salt og tilsett alle de andre krydder kan bare være slutten av matlaging, eller for eksempel hvor lenge kjøttkraft risikoen blir for salt (på grunn av prosessen med fordamping av vann), krydder og helt mister smaken.
   Derfor, salt og andre krydder legge en gelé trenger en time før slutten av matlaging, etter fem timer med matlaging, kan du legge til en hel løk og gulrot som en time gi all nyttig og smak suppen.

   Når du er ferdig matlaging, fjerne kjøtt fra pannen, det skal kjøle seg ned. Etter nøye demontere, fjerne hryaschyky, bein og hud, rent kutt kjøttet i små biter og legg i beholdere for gelé. For skjønnhet kan forhånds koke gulrøttene og skjær den i små stjerner som dannes på toppen av kjøttet. Å smake tilsett hakket hvitløk og persille, hell suppen på toppen.
   Til gelé godt avkjølt, er det nødvendig å sikre riktig temperatur, er det best å plassere brettet på midten hylle i kjøleskapet, alternativt, balkongen, hvis det ikke er for kaldt. Hvis det gjøres riktig, er det vanligvis gelé fryser i 4-5 timer. Betjene den ferdige retten kan være med hvitløkssaus, sennep eller pepperrot, som begge elsker.  
  Яндекс.Метрика