Hvordan lage dolma?
 Dolma - nayvkusneyshee Øst-rett som er alltid et høydepunkt på ethvert bord. Denne retten er lik mange ukrainske kål ruller - det er utarbeidet med samme teknologi, men i stedet for kål blader orientalsk kokk stuffing innpakket i drue blader, frisk eller syltet, og hakket for å forberede dolma, vanligvis lam. Men med kjøttdeig fatet oppnås ikke mindre velsmakende. Mange vet ikke hvordan de skal lage mat dolma, og er sikre på at denne retten kun av erfarne kokker. Men tro meg, i forberedelse Dolma er ingen big deal, og denne orientalsk fatet håndtaket enda ung elskerinne.
 Så må vi følgende ingredienser:
 - 500-600 gram. kjøttdeig lam;
 - 30-40 stykker. drue blader;
 - 05 cup runde ris;
 - 1 stor tomat;
 - 2 løk;
 - 2 fedd hvitløk;
 - Aromatiske urter: dill, mynte, koriander;
 - Svart pepper, salt.
 For sausen:
 - 200 gram. rømme eller yoghurt;
 - 2 fedd hvitløk;
 - Grønn.
 Forberedelse
 1.  Drue blader satt i en kopp varmt vann og la stå i 10 minutter. Later bedre til medium størrelse, fordi det regnes som den mindre dolma, så det smaker bedre.
   Vårløk og fint crumble.
   Tomat skrelle, hogge kjødet. Å skrelle tomater lett co-stjerner med sin pre-behov for å helle over kokende vann.
   Figur hell i en kopp og skyll flere ganger. Da er det behov for å koke i 5-7 minutter til den er myk at det forble dampy.
   I bolle, bland kjøttdeig, løk, persille, ris, tomat. Det klem også 2 fedd hvitløk. Farse Bland godt og smak til med salt og pepper. All fylling for Dolma klar.
   I en gryte eller annen form for tykk bunn helle litt olje, legg noen få store drue blader, slik at de dekker hele bunnen.
   Nå forberede seg Dolma. Få drue blader på sitt senter lå litt hakket, ca 1 teskje av raset. Pakk i et brev konvolutt. Dette gjøres på følgende måte: fold i bunnen av platen, og deretter side- og deretter lukkes helt å fylle den øvre del av sjiktet.
   Dolma fast plassert i potten, helle varmt vann slik at den øverste raden ble bare litt dekket med vann. Til Drue blader er utplassert, må de dekke topplaten og sette den på et lite trykk, for eksempel en kopp vann. Dolma kok opp, deretter redusere brann og forberede seg til å forlate i 20-25 minutter. Etter gang drue etterlater pierce med en gaffel, og hvis det er mildt, er retten klar. Hvis brevet er vanskelig, er det nødvendig Dolma kokk i 15-20 minutter.
   Klar Dolma ut på tallerken. Serveres varm med saus av rømme eller yoghurt.
   Sausen er utarbeidet som følger: å presse fløte 2 fedd hvitløk, litt salt og tilsett hakkede greener.  
Hvordan å pickle hvite sopper

 Hvit sopp - en fantastisk gave fra naturen, som er verdsatt av erfarne erfaren vertinne lyse smaken som er spesielt godt til uttrykk i form av et salt. Videre er det antatt at hvite sopp er bare gode salt, som nettopp kokte og de mister aroma og smak, og en sprø konsistens. Så hvis du ønsker å forberede grønnsaker for vintersesongen samling tilrådelig å lære å sylte hvite sopper.

 Hvordan å pickle sopp


 For noen beise grønnsaker bør ikke tatt skadet av insekter.
 Så må de skylles grundig siden de fleste sopp er store nok til å holde på en partikkel av sand og jord.
 Foretrukne dag av deres dynket i vann, sette dem på badet bolle eller annen beholder volum, mengden som avhenger av antall fleste sopp.
 Vask soppen før soaking er ikke nødvendig, foreta passende like etter bløtlegging, og dermed tilrettelegge prosessen.
 Men det er ikke alt: mange sopp plukkere første møte med sopp, syltet eller saltet skikkelig, men merk at de forblir bitter. Men det skjer at for å bli kvitt det, etter rengjøring sopp bør suge på et mørkt og kjølig sted i 3-5 dager, ikke glem å endre vann minst en gang om dagen. Etter det kan du gå direkte til matlaging sopp.

 Oppskrift - syltet sopp for vinteren


 I antikken sopp høstet "industriell skala", og brukt dette eikefat, noe som ikke bare bidro til å redde bevaring i kjelleren i lang tid, men også ga en spesiell piquancy sopp.
 Men over tid, blir fat borte, så i dag for beises hvite sopp i vinter lykkes med å bruke vanlige glasskrukker.
 Også, i tillegg til container, salt, krydder gjennomvåt sopp trenger: korint blader, pepperrot, dill visper, svart allehånde.
 Solyatsya sopp lag, hvorav den første er il blader. I lærte det sopp caps ned ovenfra våkne salt. Salt laget er basert på antall sopp, men samlet ganske ca 2 spiseskjeer per kilo sopp. Du kan ikke bekymre deg for at for mye salt er fordi det er et konserveringsmiddel som holder sopp.
 Senere sopp også oversatt lag med salt, og den øverste dekket med blader og satt under press i 40 dager. Zasalyvatsya de har et kjølig sted.

 Serverer


 Den siste "høydepunkt" av hvite sopper pickling oppskrifter relatert til deres servering. Rett fra bankene ikke spise dem fordi de er veldig salt. Første sopp må la stå i flere timer i vann eller melk å suge. Overflødig salt går inn i en væske, vel, allerede sender sopp på bordet med urter, olje, litt eddik eller ren - en smakssak.  
Hvordan å lage mat sopp

 Nameko - en vakker gave av naturen, langt mer tilgjengelig enn, for eksempel, sopp, men på ingen måte underlegne i smak mer "edle" sine slektninger. Ingenting komplisert om hvordan å forberede sopp, heller, dessuten at de kan bruke som fersk og fryst eller tørket.

 Hvordan å lage mat sopp


 Først, de bør skylles grundig fratatt jord og annet rusk. Da bør vi definere som ville komme i den siste fasen av oppskrifter på hvordan å lage mat sopp, satt.
 De kan sylte, bevare for vinteren med frisk og stekt til form, og bruke til matlaging hver dag.
 Den enkleste av dem - en soppsuppe og stekte poteter med sopp. Dette stykket på oppvasken komme ut som en "to i ett" som dampede grønnsaker, gå til suppe, deretter stekt med løk og lagt til potetene.
 Suppe opplevd vertinne anbefales å lage mat med sopp mix, men ikke sover i ren form, siden en slik tilnærming vil snakke mer nasыschennыm.Varyt sopp trenger en time, mens prosessen er en liten hemmelighet: suppe senere forberedt feil buljong tatt ut av starten av væske, og den sekundære, dvs. etter kokende vann bør tømmes med skum, skyll sopp og hell kokende vann, etter som det dovaryuvaty klar. Ingredienser lagt til suppe senere, kan variere og avhenger av smak av vertinne. Disse kan settes sammen med poteter og andre grønnsaker, og et sett som inkluderer bokhvete eller pasta.

 Hvordan å lage mat frosne sopp


 Dette utvalget av anvendelser av sopp kan være like mangfoldig. Fra frossen sopp ut like deilige supper enn frisk, så de kan brukes til stuinger, sauser og mariner selv om de virkelige kjennere av sopp si at smaken av syltet sopp, kokte fra fryst råstoff, er ikke sammenlignbar med hentet fra frisk . Derfor gjør marinert sopp for vintersesongen fornuftig å samle inn, jo mer det er noe lettere liv og sparer tid, som for en deilig middag trenger du bare å åpne en ferdiglaget krukke.

 Hvordan koke tørket sopp


 De er populære og ikke alt for intet, som med tørket sopp ut deilige supper og sauser, fordi de er mer konsentrert smak. Før du koker tørket sopp, suge dem være. Det antas at før soppen til tørr vertinne allerede vasket dem, fordi i fremtiden har de ikke trenger vask. Etter å ha ligget i varmt vann noen timer vil være så fersk sopp og vil bruke det til sitt tiltenkte formål.  
Kjøtt i tsahtone
 Steketid: 1 time + 2 timer
 Porsjoner: 4

 Ingredienser for kjøtt tsahtone:


 400 g oksekjøtt papirmasse
 400g fettfattig yoghurt eller rømme
 1 rød pepper skarp
 1 ss. l. adzhika
 1 laurbærblad
 stor haug med persille
 stor haug med koriander
 1 lm. L. salt
 Kjøtt i tsahtone oppskrift:
 1) Kok kjøttet med tillegg av laurbærblad til de er møre, 1-15 t. Mens kjøtt kokker, forberede fyllet. Med pepper fjern frø og masse koke i kokende vann i 5 minutter. Går tilbake til sil sterkt utkonkurrert og slipe. Greens kuttet, etterlot noen sprigs til pynt.
 2) Ha paprika, urter og salt i en morter, slipe til glatt slurry. Bland pepper blanding med kuldekrem og adzhika.
 3) Det ferdige kjøtt salt og la den avkjøles i kjøttkraft. Fjerne, tørr og skåret i fine strimler. Sett i en bolle og hell sausen. Sett i kjøleskapet i 2-3 timer. Fôring på bordet, pynte med grøntområder.
 Det var en oppskrift for kjøtt i tsahtone.
 Se også gelé biff med grønnsaker.  
Hvordan koke bulgur

 Mahrybski kjøpmenn, mange dager på reise med sine campingvogner, brakt til Europa en av de varianter av hvete korn - bulgur. Forkokte, tørket i solen og knust hvete durum praktisk talt ikke krever matlaging, noe som er svært verdifull under tidspress, vann og brensel til bålet, og fikk et godt måltid så varmt og kaldt.

 Nåværende bulgurOppnås med dampet hvete er delt inn i tre fraksjoner:
 - fine sliping lagt når du baker brød, kaker, paier og kaker, unntatt spesiell nøtteaktig smak, gir skånsom knase av ferdige produkter;
 - Grov erstatter ris pilaf redusere totale kalori måltider;
 - gjennomsnittlig sliping ofte brukt i utarbeidelsen av disse måltider, snacks, salater og supper.
 Hvordan koke bulgur? Når matlaging middels male korn nok til å fylle en av de to delene av bulgur varmt vann, pakk den pan eller bruke en termos med en vid hals. Datoer svelle 40-50 minutter og bruke en salat "kыsыr" eller kalde kjøttboller med poteter.
 Forbereder suppe med bulgur husk at korn øker i volum på 2-25 ganger, så viktig er ikke hvordan og hvor mye du skal koke bulgur suppe, og volumet av bearbeidet mat som slår på kjøling om enn i en lav, men grøt .
 Hvordan koke grøt med Bulgur. Du kan som vanlig hvete gryn hell i en kjele, dekk med vann og sette uparyvatsya. Men mild kremet nøtteaktig smak bulgur minneverdig for en levetid, mye lysere avslørt hvis vasket og lett stekt bulgur obsushennыy 5-10 minutter eller vegetabilsk smør. Ved å legge to deler av volumet av vann og dekket med et lokk, bulgur koke på lav varme i 20 minutter, rør av og til, spesielt på slutten av matlaging. La oss stå under panseret er 10 minutter, og du kan nyte den milde pohrustыvayuschey velling.
 Hvordan koke bulgur i mikrobølgeovnen. Det viktigste - å finne en egnet i form av retter, tilberedt mush ikke spre seg til hele ovnen. Vannmengden kan reduseres, noe som vil gi skarpe garnityr. Ved å inkludere en mikrobølgeovn på maksimal effekt i 2-3 minutter, og deretter dekke tett grøt i 10-12 minutter.
 I multyvartsi bulgur kan være forberedt på det "Kashi (Bokhvete)", men gourmeter foretrekker å steke bulgur på olje i "Baking", tilsett kokende vann, salt, inkluderer 20 minutter Mode "slukke" og en 7-10 minutters mode "oppvarming".
 Å legge til din diett mettende, men kalorifattig mat med bulgur, rik på kalium, jern og fiber, nyttig for folk i alle aldre.

 Hvordan koke bulgur video


Яндекс.Метрика