Hvordan lage estragon: detaljert oppskrift forfriskende drink
 Sannsynligvis mange kjent drink "Estragon" fordi nå finne denne forfriskende kullsyreholdig drikke kan i noen butikk. Men bare å kjøpe det i butikken, selv om du liker smaken, næringsstoffer er sannsynlig å finne. Men i seg selv estragon plante, kjent under navnene estragon, dragoon drage-gress og kvister, inneholder mange vitaminer og mineraler. Askorbinsyre, karoten, kumarin, så vel som kalium, magnesium, jern, fosfor og vitaminene B1 B2 A og C som inneholdes i den friske blader. Og takket være det store antallet av essensielle oljer estragon har en spesiell lukt og smak spesiell.
 Ostrogino har gunstige effekter på kroppen - øker appetitten og fordøyelsen og lindrer nervesystemet. Det er nå mye brukt i klinisk ernæring. Derfor, i tillegg til å smake og lukte å drikke fra minst en del av disse gode egenskaper, ikke fargestoffer med konserveringsmidler og søtstoffer, er det beste alternativet for å lage mat hjemme estragon.
Hvordan lage estragon: detaljert oppskrift forfriskende drink


 Estragon oppskrift er enkel. For ham, trenger du 300 g estragon, 1 lime, 1 sitron, mynteblader og vann.
 Estragon skal være grundig vasket, kuttet stilkene fra bladene og bryte opp i små biter. Stilkene er kuttet i biter på størrelse med en centimeter, hell i kokende vann og holde på svak varme i noen minutter, deretter la avkjøles.
 Blader blandet med sitronsaft eller lime juice (eller du kan bruke ett og annet), en skje av sukker og en liten mengde kaldt kokt vann. Dette blender slipe eller mos med en skje. Den resulterende juice fortynnet med varmt kokt vann til ønsket konsistens og avkjøl.
Hvordan lage estragon: detaljert oppskrift forfriskende drink
 Etter en halv time for å blande både infusjon, helles i en egen beholder og la i kjøleskapet i noen timer for å vanne mette aromatiske og smaksstoffer. Etter det blir det bare belastning, legge isbiter, pynt med friske estragon blader, mynte eller sitronskiver. På din smak, kan du legge sukker eller blandet med brus. Og mynte kan brukes ikke bare i dekorasjon, men også legge den til hoved ekstrakt, blandet med estragon blader i en blender - det vil legge en spesiell drink raffinert smak.

 Denne forfriskende drikke vil være velsmakende og hyggelig måte å slukke tørsten i varmen. Men det betyr ikke at du ikke kan forberede estragon og vinter. I sommer bruk bare friske blader i vinter i kurset vil bli frosset. For riktig høsting estragon i vinter, må du skylle godt og tørr ikke mer fuktighet. Så pakk det inn i folie og legg i fryseren. Du kan lagre som bjelker og fint kuttet blader.

 Merk at i estragon hjemmelaget naturlige egenskaper uttrykkes ikke bare i sin smak og aroma, men også i farger. Bright Green er bare i en butikk drinker, mens den mer naturlig hjemme: gul-grønn eller mørk grønn, avhengig av hvor mye tid som brukes urter og infusjon.

 Du må også huske at estragon ikke alltid nyttig hvis du bruker den i store mengder. Du kan til og med skade kroppen hvis for overivrig. Derfor anbefales det å drikke denne drinken i grunn - så alle naturlige ingredienser vil bare nytte for deg.
Oppskrift på jordbærsyltetøy. Hvordan lage jordbærsyltetøy hjemme

 Jordbærsyltetøy som alle - både barn og voksne. Selvfølgelig er det bedre hvis jordbær vokser i ditt hjem, og du vil samle det. Men hvis dette ikke er mulig, velger bær som ikke er skadet, siden de gir en masse matlaging juice og syltetøy ut svært sjelden. Før vi lære av jordbærsyltetøy oppskrift hjemme, la oss se hvor nyttige jordbær. Selv i dag kan det bli funnet i naturen i Europa.

 Strawberry Jam: Fordeler


 Jordbær svært lik jordbær, men har en større størrelse og større rikdom. Frukt inneholder sukker, eplesyre, sitronsyre, hinnuyu, fosforsyre, salisylsyre, ravsyre, glykolsyre og shykymovuyu, vitamin C, vitamin C, karoten, pektin, antocyaner, eterisk olje, flavonoider - kvertsytryn quercetin. Det kan betraktes som et kosttilskudd produkt fordi kalori jordbær er ikke stor. Brukes som rå samt jordbærsyltetøy, stuet frukt. Duften av druene som brukes i produksjon av kosmetikk.
Oppskrift på jordbærsyltetøy. Hvordan lage jordbærsyltetøy hjemme

 Strawberry Jam: nytte og skade. På grunn av konstruksjonen av bær på overflaten kan akkumuleres skadelige bakterier som er skadelige for mennesket; pollen som forårsaker allergiske reaksjoner. I store mengder kan forårsake mage-tarmkanalen. Ben kan ytterligere forverre situasjonen med tarmen. Shanks jordbær har også sine positive egenskaper. Buljong er unntatt fra overbelastning av nyrene kalsium og er et forebyggende middel for felles patologi.
 Oppskrift Jordbærsyltetøy:

 Jordbærsyltetøy Ingredienser:


 Jordbær 1 kg;
 Vann: 300 ml;
 Sukker: 12 kg.

 Lage jordbærsyltetøy:


Oppskrift på jordbærsyltetøy. Hvordan lage jordbærsyltetøy hjemme

 Tar over bærene og separate haler. Vask i kaldt vann og la tørke. Etter vask av jordbær kan sette på et håndkle, så det vil absorbere overflødig væske. Kok sirup med vann og sukker, så fjern fra varmen og kaste jordbær der. Dekk med et håndkle eller papir, la stå 4 timer. Deretter satte på ovnen og kok opp, reduser varmen og la det småkoke i 30 minutter. Fjern fra varmen og la hvile i 2 timer. Gjenta to ganger til. Strawberry Jam hot hell i rene steriliserte glass.
 Nå vet du hvordan du skal lage jordbærsyltetøy hjemme.

 Video oppskrift på jordbærsyltetøy med sine egne hender


 Denne videoen jordbærsyltetøy er forberedt veldig enkelt og raskt.
 Soyasaus er kjent for alle i dag kan bli funnet i nesten hvilken som helst butikk. Men ikke så lenge siden et slikt produkt ble ansett som en delikatesse og sjeldenhet. Men i Japan med kjærlighet, respekt og regelmessig bruk er veldig, veldig lang tid. Er denne sausen nyttig? Og hvordan det brukes?

 En bit av historien


 På hjemmesiden soyasaus historikere hevder den dag i dag. Men noen mener at han var i Kina. Lokale munker ble tvunget til å gi opp melk på grunn av religiøs tro.
Soyasaus: skade eller nytte for kroppen?

 Og melkeprodukter er erstattet med vegetabilsk protein er soya. Med hennes forberedt ostesaus og senere. Så oppskriften kom til Japan, der den brukes i dag. Men i Europa sausen var i XVII århundre (han ble brakt av nederlandske seilere).
 Japansk mat er ikke bare forestilt uten dette produktet. Soyasaus er lagt til nesten hver tallerken (unntatt desserter, selvfølgelig). Spesielt kombinert med dens funksjoner, men også fisk, kjøtt og sjømat også servert denne deilige og krydret saus.

 Hvordan å forberede seg?


 Hvor forberedt soyasaus? Den tradisjonell oppskrift er både enkel og kompleks. Opprinnelig soyabønner fordampe. Også for matlaging hirse bør prosmazhuyut. Så alt er blandet, hell vann og tilsett salt. Den resulterende blanding oversatt til spesielle tanker hvor det er lagret og vandre.
 Ideelt gjæringsprosessen skal vare i minst ett år, først da vil få et spesielt produkt rik og krydret smak. Men som etterspørselen etter dette produktet er veldig, veldig stort, ofte produsentene forsøke å fremskynde prosessen med produksjonen. Da væsken blir utsatt for en grundig rengjøring og filtrering og deretter flaske og solgt.
 Så for å få fortgang i gjæringsprosessen, noen legge til mix av stekt hvete og bønner vыparennыh spesielle bakterier som formerer og provosere naturlig, men akselerert gjæring. I dette tilfellet er produktet klart snart, i en måned eller to slik at sausen kan brukes.
Soyasaus: skade eller nytte for kroppen?

 Ved denne fremgangsmåte kan kalles ufarlig, noen andre ikke. For eksempel vil noen veldig skruppelløse produsenter som foretrekker forfølge profitt, bønner kokt i svovelsyre eller saltsyre, og deretter en giftig lapskaus buljong alkali.
 Resultatet er en vill blanding, som også kommer i salg i butikkene. Og for å få mer overskudd fra salg, er noen bare soya konsentrat fortynnet med vann og deretter legge til salt.

 Nyttige og skadelige egenskaper


 Generelt, soyasaus ganske nyttig, men bare hvis det er gjort, og naturlig naturlig uten tilsatt fargestoffer, smaksstoffer og andre kunstige tilsetningsstoffer. Strukturen av det naturlige produktet inkluderer aminosyrer, antioksidanter, mikro - og makronæringsstoffer, og vitaminer.
 Fordelen med dette produktet er dets følgende egenskaper:
 •  Antioksidanter nedenstående nøytralisere de negative effektene av frie radikaler. Slik at dette kan kalles en fin måte å forebygge kreft.

 •  Også stoffer som er del nødvendig for normal funksjon av immunsystemet.

 •  Med regelmessig bruk forbedrer blodsirkulasjonen betraktelig.

 •  Sausen er et svært effektivt middel for å forebygge hjerte- og karsykdommer.

 •  Komponentene i dette produktet er i stand til å styrke blodkar og beskytter mot åreforkalkning.

 •  Dette produktet gir deg mulighet til å stimulere vev gjenfødelse og bidrar til å forynge.

 •  Den inneholder protein, noe som er nødvendig for normal muskel og opplæring av nesten alle celler.

 •  Sausen kan brukes i diabetes.

 •  Nyttig saus søvnløshet, hodepine, nervøse lidelser og stress.

 •  Dette produktet er nyttig for de som velger å bli kvitt overflødig vekt. Kalori saus er ikke så stor (100 gram i gjennomsnitt er det bare 50-70 kalorier), og hvis de erstatter majones og saus, kan du gjøre kosten måltider. Så gjerne inkludere matvarer i kostholdet, når du sitter på en diett.

 •  Skade saus er at den inneholder en stor mengde salt kan forårsake saltavleiringer og ødem. Også, hvis sausen er defekt, da den kan inneholde kreftfremkallende (de provosere kreft), skadelige og farlige syrer og kunstige tilsetningsstoffer. Alt dette kan skade legemet.

   Hvordan du skal velge?


   Hvordan velge en soyasaus? At hvilke punkter du bør ta hensyn til:
 •  Produktet kan bare lagres i glassbeholdere, så ikke kjøpe dips i plastflasker. Glass skal være gjennomsiktig.

 •  Undersøke fargen av væsken. Det bør ikke være gjørmete og kan variere fra lys brun til mørk brun.

 •  Les nøye sammensetningen av produktet. Det kan omfatte komponenter så som soyabønner, hvete, salt og sukker. Ingen andre kosttilskudd i kvalitet og naturlig saus bør ikke være.

 •  Hvor mye saus? Du kan finne en flaske for 50 rubler, men et kvalitetsprodukt vil være usannsynlig. Kostnaden av naturlige saus varierer fra 200 til 400 rubler. Dyrt, men du betaler for kvalitet.

 •  Hvordan å bruke?


  Soyasaus: skade eller nytte for kroppen?

   Bruken av soyasaus og mye variert. Med ham forberede ulike sauser som du kan fylle med salat. Sausen kan serveres med ris, fisk, kjøtt, sjømat. Mange liker å spise reker saus. Her er noen oppskrifter.

   Spicy Wings


   For å forberede deilige vinger i honning og soyasaus, forberede følgende ingredienser:
 •  1 kg kyllingvinger;

 •  150-200 gram soyasaus;

 •  2-3 spiseskjeer honning;

 •  3 -4 fedd hvitløk.

 •  Metode:
 •  Først forberede marinade. For å gjøre dette, bland med honning saus, tilsett knust hvitløk.

 •  Marinere vinger i denne saus bør ideelt flere timer (3-4), rør av og til.

 •  Utarbeide en liste. Grundig smør den med smør bunnen, spre vingene.

 •  Varm opp ovnen til 180 grader, sende tilbake skuffen.

 •  Få dine vinger, så lenge de ikke skaffe seg en gylden brun farge. Under baking kan du slå vingene (hvis de vil få brent) og hell dem igjen etter marinering saus.

 •  Ferdig! Bon Appetit.

 •  Kjøttet i soyasaus


   Slikt kjøtt er svært velsmakende og saftig. Best av saus kombinerer svinekjøtt, så det er best å bruke den.
   Ingrediensene du trenger:
 •  500 gram svinekjøtt;

 •  100 ml soyasaus;

 •  2 fedd hvitløk;

 •  1 ss av stivelse;

 •  1 klype malt ingefær;

 •  vegetabilsk olje.

 •  Hvordan å lage mat?
 •  For å begynne, lage marinaden. For å gjøre dette, legg sausen, stivelse, rør godt, for ikke å la noen klumper.

 •  Deretter hogge hvitløk (hvitløk i en blender eller davylke), tilsett saus med ingefær.

 •  Kjøtt bør kuttes i skiver, lett slå av.

 •  Legg kjøttet i marinaden og la stå i en time.

 •  Stek bitene i vegetabilsk olje i ca 3 minutter på hver side (til de er gyllenbrune).

 •  Legg kjøttet i pannen, hell marinaden (du kan også legge til krydder etter smak og hakkede greener), sende i en forvarmet 180-190 graders ovn i 15-20 minutter.

 •  Klar, bon appetit!

 •  Kjøp bare kvalitet saus og legge den til din favoritt retter, bruker til matlaging kjøtt, fisk og andre produkter.  
  Яндекс.Метрика