Hvordan å lage hjemme lemonade?
 I varmen av sommeren, når temperaturen raskt snikende opp i himmelen og kunne ikke se noen skyer, starter alle tørst. Deretter nevne noen gode drikker som juice, saft, brygge og, selvfølgelig, lemonade. De kommer til unnsetning og hjelpe friske opp. En lemonade også fortsatt ikke har bare smaker godt, men også vitaminer, som er rike på sitroner og bringer mange fordeler for kroppen.
 Nyansene av matlaging

 Selvfølgelig er det noen mennesker ikke har mye av en forskjell, vil det være et hjem kjøp eller drikke. Nå i butikkene representerte et stort utvalg av drinker med forskjellige smaker. Imidlertid er svaret innlysende - hjem lemonade er helt naturlig, uten kjemiske tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler som ikke er absolutt nødvendig kroppen. Manuell drikk laget vil ikke bare smake bedre tider, men også nyttig. Kokker av den oppfatning at alle dens varianter Shop betydelig miste all følelse av naturlige analoger.

 Gjør-det-selv frisk saft er det sjeldent unntak hvor du kan kjøle deg ned i sommervarmen og unn deg noe nyttig og velsmakende på samme tid.

 Hvordan lage Lemonade huset? Hvis du tar den klassiske versjonen, er drikken tilberedt med sukker, sitronsaft og vann, sistnevnte, forresten, trenger ikke å være en brus, kan du bruke mineral uten gass.

 De som liker mynte eller sitronmelisse blader legge litt lemonade på klar. Du kan smake litt moro og bruke frukt eller bær på egenhånd. Mer lemonade seier hvis han sluttet et par stykker av is.
Hvordan å lage hjemme lemonade?


 Lage lemonade hjemme vil ikke fungere, trenger du bare å velge størrelsesforholdet etter smak og bland alle ingrediensene.
 Å drikke i resultatet er virkelig gode, bør du følge noen enkle regler. For eksempel, for å forberede sine eksepsjonelt friske og naturlige produkter. Det vil si, hvis oppskriften er skrevet saft av sitron, lime, appelsin eller annen frukt, dette juice å presse seg selv. Det er ønskelig å bruke kjøpe strøm, som selges i plast- eller glassflasker i butikken. Hvis innstillingen er sodavann, er å forlate tilsetning av saft mineralvann. Ofte har svært spesifikk smak, som alltid er reflektert i den saft. Derfor bør du nøye lese etikettene på vannet og velge den som sier "å drikke brus."
Hvordan å lage hjemme lemonade?


 I tillegg er det viktig å huske på at selv om det er et ønske om å ha en drink mer i varmt vær, må du være forsiktig med tillegg av is. Ikke legg mye å chill hals og ikke bli syk. Også ikke glem at drikke hjemme tilsvar det ikke kan helle i flasker, estetisk mye bedre vil det se ut i en krukke, dekorert med mynteblader og skiver sitron sirkler.
 Lymonadnaya historie
 Spesielt, anses lemonade i dag for å være alle søte drikker, som ingen alkohol. Men fra begynnelsen av, i det 17. århundre såkalte drikker laget av sitronsaft og sitronlikør. Interessant, første gang det ble utarbeidet helt spontan. Butler av kongen av Frankrike, kommer til bordet, fant feilen og i stedet fat vin fat uhell har tatt med sitronsaft. I mitt sinn avskjed med livet, likevel tok han sjansen og helte mineralvann drikke juice sendt til Kongen, til glede vynocherpiya drikke som Kongen.

 Siden begynnelsen av 1770 lemonade ble gjort ved hjelp av en spesiell pumpe som vann nasychuvav gass som dukket opp under gjæring som noen overraskelse øl. Kontinuerlig produksjon av pumper justert Schwäbisch Jacob, som senere ble en kjent produsent av ulike kullsyreholdige drikker.
 Drink oppskrift
 For å forberede den mest vanlige og populære typen lemonade bør ta 4-5 sitroner, godt vaske dem, tørke dem og press ut saften. I en liten kasserolle helle trenger 200 gram sukker, fyll den med 260 ml vann og sette den lille brannen. Alt dette må være konstant omrøring til sukkeret er helt oppløst. Når dette skjer, ta kjelen fra varmen og kjølig, og den avkjølte sirup tilsett sitronsaft. Når du er ferdig, kan du helle en kanne og legge brus. Hvordan det vil være en og en halv eller to liter avhenger av hvor rik jeg ønsker å få en smak.
Hvordan å lage hjemme lemonade?


 Følgende oppskrift er litt annerledes. Gjort i henhold til ham lemonade kan lagre opp til to måneder, men han forbereder seg på 10 dager. Sitron skåret i pene skiver og plassert i banken, er det fangster 140 gram sukker og en skje med eddik. Denne er fylt med vann, og den beste bruk vanlige filtrert, men ikke mineralet. Bank skal dekke, slik at venstre lite hull og sette på et lunt sted i 7-8 dager. Deretter må du drikke renne godt og hell den i en flaske, men fyll den bare 2/3 opp. Deretter satte lemonade i kjøleskapet for et par dager.
 Uansett hvilken oppskrift du velger, sørg for å drikke vil gi deg og dine kjære en stor forfriskende smak.
Oppskrift kvass hjemme

 Kvass - en fin forfriskende drikk som ikke bare perfekt tilfredsstiller tørste, men en positiv effekt på generell helse.

 Historiske fakta
 De første Kvass oppskrifter ble funnet i "The Tale of Bygone Years". Krøniken sier at Prince Vladimir i hans ordre pålagt å gi alle berusende urter og brød suppe. Denne ordren ble gitt i forbindelse med feiringen av dåpen i Russland, som det var i år 988. Tilbake i dagene av våre forfedre var kjent gode egenskapene av kvass hjem: reisende, er denne drinken godt slukke tørsten, alltid bidrar til å gjenopprette tapte styrke, øker appetitten. Hjem brygge er virkelig meget nyttig og helbredelse, som det er godt kombineres aminosyrer, enzymer melkesyre og vitaminer. Dette overraskende faktum bekreftet av moderne vitenskap. Hvis du er redd for å få fett ved å spise drikke, vil det ikke skje, fordi det er bare rundt to hundre kalorier per 1 liter.

 Hvordan å lage hjemmebrygg?
 Vi tilbyr deg en oppskrift KVASS hjemme. En av de viktigste reglene - er tilgjengeligheten av fersk gjær og rugbrød eller halvfabrikata basert på det å mose. Men det er mange oppskrifter og uten brød kan gjøre honning eller eple brygg. Etter å ha forberedt brygge hjemme, kan du ikke bare bruke den som en drink, men brukes som et grunnlag for den berømte kjøling i varmt vær mat - hash.

 Rye KVASS (rask oppskrift)
 Ett kg av crackere (påkrevd rug) og stek dannelsen av skorpe, legg i en bolle, og hell varmt kokt vann og satt i et varmt sted i flere timer. Deretter filtrere, flytende fusjonere, men sprakk fylle igjen og igjen satt på et varmt sted i 2-3 timer.

 Igjen filtrert, den resulterende væske tilsatt til den forrige, avkjøles til 20 grader, og tilsette sukker (3 liter Bank - 1 5 kopper og 40 g gjær fortynnet i væsken). Vi satt på et lunt sted i 12 timer, deretter kjølig. Hjem brygge er klar til å spise!

 For å forberede brygge fra semi-ferdig trenger du:

 - Hjem brygg -1 tørr glass;
 - 200 gram sukker;
 - 3 liter kokende vann;
 - 30 g fersk gjær.

 Matlaging startere
 Før du begynner å lage surdeig, bør surdeig gjøres. Hvis god surdeig, det utelatt og fantastisk. Du spør, og hvor du skal få hjem tørr brygge? Han fritt selges i butikker og markeder. Det inkluderer ulike varianter av kjeks og må være til stede knekkebrød med rugbrød og rug malt. Også kan inneholde gjær og sukker. Konserveringsmidler skal ikke være til stede.

 Først må du brygge gjære. Så, koke vann i retur for din retter og lå tørr brygge i proporsjonene angitt på pakken. Deretter helle kokende vann, dekk til og la stå i 2 timer. På slutten av ordet du vil legge til sukker, rør godt og dekk med et håndkle eller deksel.

 Når gjæren er avkjølt til 30-40 grader av det må støpes 100ml. I dette tallet bør oppløse 30 g tørr gjær (basert på 3 liter vann). Etter denne prosedyren, til hele blandingen helles en krukke med surdeig. Igjen dekke bank og satt i et varmt sted å gjære for 11-14 timer. Og nå surdeig nastoyalasya trenger å fusjonere den resulterende første brygg og avkjøl. Nå med ferdige startere kan forberede hjemmebrygg.

 Forberedelse
 Så, er din gjær klar, nå gå videre til utarbeidelse av kvass. På bredden er det nødvendig å fjerne kvart brukt kjeks. Deretter legger 2-3 ss ny tørr Kvass. Neste må du helle i en bolle med kaldt surdeig, kokende vann, tilsett 2-3 ss sukker. Dekk med et håndkle eller kjøkkenredskaper lokk og satt i et varmt sted for en dag prokvasytsya. Men denne gang kan være nok, det vil avhenge av temperaturen i rommet. Når brygg er klar det skal renne, helles i en mer behagelig og sette retter avkjøles.

 Nå kan du nyte den surdeig egen gjør!

Milkshake med en banan. Oppskrift milkshake med banan


 Meieri Beverage drikke både barn og voksne. I varmen perfekt forfriskende og slukker tørsten. Smaken er veldig fint, fikk sammen melk med iskrem og frukt.

 Melk er en liste over de viktigste produktene for maten vår. Det er veldig nyttig for barn i alle aldre, gravide og ammende kvinner, og for eldre mennesker. Meieriprodukter er svært næringsrik, det er kosttilskudd og helbredende betydning.

 Du vil bli overrasket over at milkshakes inkluderer noen drinker som er gjort på grunnlag av ikke bare iskrem, men også meieriprodukter. Listen inkluderer: melk, yoghurt, fløte, etc.

 Milkshake med banan - deilig og sunn drikke. Hvis barnet ditt ikke liker melk, frukt cocktail, og selv i et høyt glass med sugerør, må han drikke.

 Å forberede trenger du:
 - 500 ml melk
 - 2 stk. bananer
 - Sukker (valgfritt)
 - Kanel (valgfritt)

 Bananskall, hell melken, tilsett sukker hvis ønskelig (om nødvendig), og en klype kanel. Bland blender til en jevn røre. Helles i et høyt glass, sette røret og rist klar.

 Oppskrift banan milkshake kan suppleres 200 g krem ​​tilsatt til den totale vekt av ingrediensene for blanding. Det viser seg svært velsmakende. Prøv begge og velge den beste for deg. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика