Hvordan å lage hjemmelaget vinWine er en av de eldste mat og drikke anses guder, dessuten er det svært velsmakende og sunt. Det viser seg at selv etter gjæring den er rik på vitaminer, som er hvorfor det er nyttig i visse sykdommer. Tradisjonelt og historisk det første produktet for å lage vin er drue. Vinene er av to typer - Middag og dessert. Tabellen brukes som smakstilsetning tillegg til noen retter og dessert serveres til desserter.
Nå i butikkene selges mye vin, men de med videregående eller lavere pris fortynne fargestoffer og er usannsynlig å være nyttig, og høyt priset viner som ikke er tilgjengelige for alle. Hvis du kan, er det best å lage hjemmelaget vin. Noen, selvfølgelig, tror at å lage hjemmelaget vin er svært vanskelig. I denne artikkelen vil vi prøve å fjerne denne myten og sette prosessen med å lage vin i hyllene.
Vinen kan være laget av noen frukt avlinger. Noen gjør det fra plommer, epler, pærer, kirsebær, etc. Vi viser deg hvordan du kan lage hjemmelaget vin fra druer.
Hvor å starte matlagingen Husets vin
Selvfølgelig, utarbeidelse av druene som trengs produkter og utstyr. Å begynne å velge hvilken type drue som du kommer til å lage hjemmelaget vin. For noen varianter vil smake forskjellige viner. Oftest små sorte og blå druer, og det kalles "skyldig". Du deretter skille bærene fra stilkene, prosessen er ganske lang, men obligatorisk. Hvis du fjerner alle greiner, blader og bær skadet, kan du få drikke smaker fantastisk hjem der det er bitterhet og cloying. Etter denne prosedyren du trenger å gjøre bærene i en stor gryte, bolle eller fat, og du kan begynne prosessen med å knuse bær. Presse bær er bedre å ikke tilrådelig å la dem på en slik måte slik at gjæringsprosessen kan starte før du har tid til å legge fra seg. Og i dette tilfellet er det bortskjemt produkt, og det er mulig å gjøre en god husets vin.
Å knuse bær kan bruke hvilken som helst trykk, tolkushku eller treklubbe som kan gjøre selv. I noen landsbyer besluttet å trykke druene bare nakne føtter - en tradisjon uten noe som det er umulig å gjøre en god Husets vin. Prosess knuse å gjøre slik at hver bær druesaft har tatt. Etter en tid, vil saften stige opp og knuste bær, kalt bagasse, vil falle til bunnen. Da bør gå videre til neste trinn i matlaging Husets vin - protsezhyvanyy mix. For å gjøre dette, ta gasbind gjøre det i flere lag og filtrere juice som trengs for å gjøre kaken ikke får i en bolle, vil du helle.
Prosessen med gjæring Husets vin
På dette punktet må du ta en stor mengde glassflasker, vaske den godt og hell den anstrengte juice der. Du må la to tredjedeler av retter gratis, som var stedet å gjære. Der vil du dekke lukket beholder, hullet i røret. Røret bør være fleksibel og hul innvendig, slik at det kunne gå gjennom gassen. Vi sette en cap rør og slippe den i en ferdigfylt med vann krukke eller flaske. Tilkoblingsdeksel med kjøkkenutstyr og finnene er ønskelig å gjøre forseglet ved hjelp plastelinu å blokkere ekstern luft og gass kan komme bare gjennom et rør.
Venter på den ferdige vinen
Etter alle disse handlingene på en flaske med husets vin bør settes på et kjølig mørkt sted i flere måneder. Med jevne mellomrom må du kontrollere og endre vann i flasken. Etter en stund hjemmelaget vin opphører å vandre og gass stopper ut, skjer det når vannet i flasken stopper gurgle. Du bør også ta hensyn til bunnen av beholderen dersom all gjæring er ferdig, vil du se en gjørmete sediment som er jevnt lag på bunnen. Dermed kan vi tørke Husets vin. Hvis du liker søte drikker ikke, så en vin for deg.
Hvordan å lage hjemmelaget vin søt
Hvis du liker søt og en hetvin, så dette kokeprosessen avsluttes. For å gjøre hjemmelagde vin søt, er det nødvendig å tilsette sukker i en mengde på 100 gram per 1 liter væske. Men før tilsetning av sukker drikke bør skilles fra sedimentet. For å gjøre dette, forsiktig, ikke risting, ta flasken og hell, trenger det, slik at sedimentet venstre i første container. I den andre flasken, kan du legge til sukker og rør. Etter det bør drikke settes til sette mot i en annen måned. Så du kan lage en søt og en sterk Husets vin, hvis du liker søte, bør sukkeret sette mindre enn halvparten. Styrken i denne vinen vil være 10-14 alkohol momentum.
Noen tips som skulle lede før du gjør hjemme drikke:
- God Husets vin kan bare gjøres fra gode druer. Rotten, skadet eller ødelagt sykdommer druer er ikke egnet for produksjon av drikken;
- Prosentandelen av sukkerinnholdet i juice bør ikke være mindre enn 20%, så det bør brukes bare modne bær;
- Beholder for husets vin gjæring er nødvendig å gjøre steril;
- For å knuse druene kan ikke vaskes fordi hans vin gjær membran er nødvendig under gjæring;
- Juice bør forflytte seg i mørke, deretter fargen er mer intens og gjennomsiktig;
- Young tørr vin er bedre å ikke bruke fordi det inneholder giftstoffer;
- Gjør hjemmelaget vin holdt lenger nødvendig hvert halvår for å uttrykke bunnfall;
- Sukker bør legges så lenge hjemmet drikke opphøre å vandre;
- En flaske juice å gjære bedre bruk av den smale halsen. Da vil det være lettere å plukke opp korken;
- Hjemmelaget vin kan ikke lagres sammen med frukt og grønnsaker, som det går inn i en alt lukter selv gjennom korken.
Disse tipsene vil hjelpe deg å gjøre en virkelig deilig og unikt deilig hjemmelaget vin. En hyggelig smaker!  
Hvordan å sylte ingefær hjemme

Sannsynligvis alle har hørt om syltet ingefær, som er en veldig interessant og eksotiske krydder. I de fleste tilfeller blir det servert til landet, men ingefær kan brukes så vel som et krydder og for å dekorere selvstendige retter.
 Hvordan å sylte ingefær i form av bygningen og hva betyr det trenger du? Først av alt i sin egen kokt syltet ingefær er ingen konserveringsmidler. I tillegg trenger du justerer sine ingredienser, slik at du kan være sikker på sine mineraleiendommer og smak.
 Hvordan forberede syltet ingefær
 Så må vi heie ingefær ( ikke mindre enn 200 gram i renset form) solgt i nesten alle deler av grønnsaker, ris eddik rød, har en fin rosa ingefær og sukker, salt og vann.
Hvordan å sylte ingefær hjemme

 Marinate
 For å begynne, forberede ingefær. Klar ingefær skallet og få et saftig fruktkjøtt og lys. Imidlertid være svært forsiktig med det - ganske ingefær juice zhhuch, så det spray kan føre til at du irritasjon.
 Deretter kuttet ingefær nivå og saftige biter dusjet dem med salt. Bland bitene og gå videre til marinaden.
 Å forberede marinade, bland en halv spiseskje salt, 1,5 kopp ris eddik og 2-3 ss sukker. Den resulterende blanding ble satt i brann og rør uten koking, inntil sukker og salt oppløses.
 Vask ingefær, hell den varme marinaden og legg kjølig. Når ingrediensene er kult, legg dem på en plate og stek i ca en time. I dette tilfellet er den ingefær mer delikat.
 Etter matlaging Sett ingefær i en krukke og hell marinaden helt. Etter avkjøling ingefær bør stå, og derfor bør vente før bruk, som minst 05:00.
 Hvis Ginger kom ikke lyst pidfarbuyte det med rødbeter, setter den i banken like før settling.
 For å gjøre ingefær krydret smak, kan du spe soyasaus marinade.
 Hold kokt ingefær kan være ønskelig i en forseglet krukke i kjøleskapet. Bare holdbarheten kan overstige et par måneder.
Hvordan å sylte ingefær hjemme

 Bruk av syltet ingefær
 Så vi lærte ingefær pickle, men hvor det er moderne å bruke?
 Første Han er et flott tillegg til retter av japansk mat.
 Dernest det er et utmerket anti-inflammatorisk og antimikrobielt middel.
 For det tredje det eliminerer bakterier som forårsaker tannråte, og svært forfriskende pust.Vumbildinh hjemmeIkke alle moderne kvinne vet hva vumbildinh hjemme og hva det er i det hele tatt. I antikken, "prestinner av kjærlighet" er ikke bare å vite hva det er, og hadde grundig disse øvelsene.
Omfattende treningsøvelser intime muskler vakre halvparten av menneskeheten som skjer uten lærere og spesielle vilkår henvist vumbildinh hjemme. Disse øvelsene tillate skjedemuskulaturen for å gi og motta seksuell nytelse dreven og partneren din fra partneren din og vumbildinh gir for forebygging av urogenitale system. Også prosedyren bidrar til å kvitte seg med urininkontinens.
Utstyr for vumbildinha hjemme
Regelmessig trening hjemme tar bare en halv time om dagen av din dyrebare tid. Du trenger spesiell opplæring. De kommer i metall, tre og stein oval som brukes for fysisk aktivitet. De første månedene av trening egnet lettere elementer langsomt og snart sin vekt kan økes ved hjelp av plastflasker som er fylt med vann, til hvilket er festet en liten tau.
Disse interessante simulatorer settes inn i en kvinnes vagina og bør avstå sine muskler i et minutt og deretter alle ti. Men ikke en gang, men gradvis. Disse øvelsene gjør og sittende og liggende ned, gradvis redusere skjedemuskulaturen. Jeg må på det sterkeste strekke musklene og telle til ti og deretter slappe av. Og så ti ganger.
Så til slutt vumbildinh hjem omgjort til vanlig trening, og noen øvelser du kan gjøre selv på jobben, transport, fest og så videre, fordi de ikke er synlige for andre. Først etter en stund vil du føle forskjellen. Seksuelle handlinger vil være mye lysere, lengre, og nyte sex er ikke sammenlignbare med det som var før. Din partner, så vel som du vil føle forskjellen og aldri vil miste en så flott kjæreste, venn og kone.
Fordeler Teknologi vumbildinha hjemme
Hjemme, er det ikke vanskelig å utføre vumbildinh. Du trenger bare et ønske og en liten tid, kan du ikke engang helt gratis. Før du leverer det beste av alt seksuell nytelse geisha som eide vumbyldynhom perfekt. Så mange menn ønsket å oppleve denne gleden er med geishaer. Bare gjennom disse øvelsene vil du bli like vakker, sjarmerende og vakre geishaer. I vår moderne tid, er det mange seksjoner klubber hvor jenter og kvinner gjør vumbildinh med personlige trenere. Men for å bruke penger til å ansette en instruktør er ikke nødvendig, fordi disse øvelsene er svært enkel og kan gjøres uten hjelp av en instruktør. Hver dag sexlivet begynner å stole på seg selv. Og orgasme konvertert fra drøm til virkelighet. Derfor gjennom disse øvelsene bør du være Sexiest geisha.  
Яндекс.Метрика