Hvordan lage kirsebær vin hjemme?
 Hvor mange århundrer har historie med vinproduksjon, som mange pågående forsøk med valg av råvarer for produksjon av den guddommelige nektar. Nesten alle kjente hagebruk avlinger er mye brukt i vinproduksjon: epler, aprikoser, plommer, bringebær, rips og aske, granateple og fig. En absolutt favoritt er selvfølgelig druene. Men ikke dårligere enn ham og kirsebær vin, utsøkt bouquet og aroma, delikat knapt merkbar bitterhet, rød rubin farge.
 Kjøpe i butikken nå kirsebær vin er ikke alltid mulig. En anstendig alternativ blir det en alkoholholdig drikk laget av druer dyrket i sin egen hage.
 Krav til råvarer
 I prinsippet kan alle slags kirsebær bli omgjort til vin. Men det beste er mørke bær med sur og søt og sur smak. Ideelle varianter:
 - "Blister-bille"
 - "Lot"
 - "Novodvorskaya"
 - "Vladimir"
 - "Shubynskaya
 Med søt vin varianter vil bli løslatt, men vil være "svak" uten uttalt smak.
 I kirsebær vin hjemme modne bær er valgt, ingen råte og skader. Vask kirsebær eller ikke - spørsmålet er tvetydig. Det faktum at fermenteringen starter takket være vingjær. De kan gå inn eller kunstig eller naturlig bruk som er på overflaten av bær (selvfølgelig, blir de fjernet når vask).
 Fjern bein også avhenger av personlige preferanser: fra frø smake den ferdige vinen blir bitterhet, som ligner på mandler. De som foretrekker en "ren" smak og aroma, uten den såkalte "sky" må jobbe hardt og fjern frø fra bærene.
 Klassisk vin oppskrift
 Lage vin er i flere etapper, hvorav den første er produksjonen av vørter.
 1.  Kirsebær (uvaskede, med frø) er plassert i en container og knuses. Avhengig av hvor mye bær som bruker hendene, en stor trepinne eller ben (husk, som i den berømte filmen av Celentano?).

   Den resulterende masse som kalles "hjerne". Det tilsettes sukker og vann (1 kg masse er 1 liter vann, og 07 til 1 kg sukker).

   Kapasitet lokk og satt på et kjølig sted, hvor ikke utsettes for direkte sollys.

   1-2 dag begynner rask gjæring. En gang i 2-3 dager bør blande mye, vel, men ikke for lenge, for ikke å mette den med oksygen.

   En uke etter at gjæring vørter igjen alene i 5 dager, ikke åpne og ikke bland. I løpet av denne tiden, vil hele massen stige opp, er det fjernet sil eller dørslag.

   I den siste saften varer i 5-8 dager sekundær gjæring. Når overflaten er nesten ikke forbli skum, følte det var ferdig, og gå videre til den første perelyvke.

   I otbrodyvshuyu kirsebær masse anbringes den ene ende av slangen, slik at den ikke kommer i berøring med bunnen av det andre, dyppet i en tom beholder. Perelytaya væske er svært lik den virkelige vin. Men vi må fortsatt gå gjennom prosessen dobrodzhuvannya: 10-15 dager alkoholholdig væske bør holdes på et kjølig sted, og deretter tilbringe de andre perelyvku er i glassflasker. Fylt til randen flasker, renset på et kjølig sted.

   Klar betraktes vin når på overflaten ikke lenger er dannet skum og bobler. Vanligvis kommer tiden for 50-60 dager fra start matlaging. Denne vin anses unge, er det mulig å fjerne den første testen. For de som liker å drikke vedvarende, vil måtte vente ytterligere 4-5 måneder.
   Andre populære oppskrifter
   I klassisk modus, det er andre oppskrifter, hvordan lage vin med kirsebær.
  1.  35 kg av modne bær helle 45 liter kokende vann. Insister 4-5 dager, deretter press og legge til 6 kopper sukker og en halv teskje ss gjær. Den første blandings tilbringe tre uker. Så igjen filtrert, flaske og venstre i 5-6 måneder.

    Med søte kirsebær fjern frø, bær strømmet inn i tønne eller gryte, hell 10 prosent sukker sirup som legger gjær. La den hvile i en uke. Deretter blir væsken filtrert og tilsatt til 300 ml per liter alkohol. Vin er ansett for å være klar i 5-6 måneder.
    Hvis noe gikk galt, ble brutt teknologi eller tidspunktet for eksponering, kort sagt, gjorde vinen ikke fungerer, vil trøstepremie være vin eddik. De kan fylle salater og brukes i kosmetikk. Augmented informativ historie om den helbredende egenskaper, kan flaske vin eddik være Prezent venner og bekjente.  
Ham hjemme
 Stolthet hver husmor og hennes signatur parabolen kan være svinekjøtt - et flott stykke Indrefilet av svin, bakt helt. Det flotte med dette rett som du kan servere gjester og et varmt måltid og en kald snack. Konstant vil smake stor naturlig kjøtt.
 Teknologi av innenlandske svinekjøtt er enkel og krever ikke stor dyktighet kokk, og resultatet overgår alle forventninger.

 Selv om det er mulig å bake okse, kalv, lam og selv vedmezhatynu for klassisk svine oppskriften tar ung beinfri svinekjøtt skinke.
 Ingredienser:
 Indrefilet av svin - 15-2 kg
 Salt, pepper, laurbærblad og hvitløk.
 Teknologi
 Nashpyhuvaty indrefilet skiver av hvitløk, er proroblyayuchy tynn skarp kniv i et stykke kjøtt dype hull plassert i hvitløk. Deretter gni hele stykket med en blanding av salt, pepper og hvitløk presset i chesnokodavylke og pålegge skiver laurbærblad.
 Kutt laget slik at du kan:
 - Sett en hylse for baking, fest endene og legg dem på en stekeplate;
 - Mat innpakket i folie og også satt i en panne eller stekeplate i ovnen;
 - Sett i en gryte, kasserolle, dekk og begrave i ovnen.
 Kokt skinke hjemme på 180-200 grader i to timer. Under utarbeidelsen anbefalt flere ganger for å slå et stykke for enda baking. Hvis du forbereder en utyatnytse, må du ikke bare slå klipping, men av og til vannet dedikert juice.
 Graden av beredskap svinekjøtt sjekket piercing kjøtt med en kniv. Hvis lyse klar juice står, er svinekjøtt klar. Hvis rosa juice, må du fortsette matlaging.
 Hvis du ønsker å gjøre en skinke, et festlig varmt måltid, en halv time før slutten av steke bli videreformidlet eller folie ermet til steking og zarumyanyt klipping til de er gyllenbrune. Deretter svinekjøtt undervist i en tallerken servert med grønnsaker, urter og servert til bordet under entusiastiske rop gjester.
 Å bruke svinekjøtt som forrett, ferdig klipping avkjølt, skåret i tynne skiver og legges pent på en tallerken.
 Med en så enkel oppskrift takle selv nybegynner elskerinne, måltid glede delikat smak og aroma.  
Hva gjør konjakk?
 Produksjon av cognac kan sammenlignes med et kunstverk. Hele prosessen tar flere stadier som er strengt fulgt: vintage, Marc juice, destillasjon, aldring og blending.
 Så - hva gjør cognac? Den viktigste og viktigste ingrediensen - en klar druer. Bruk kun hvite varianter. Fra den hvite drue juice presset, deretter innen 20-30 dager med gjæring foregår og går tørr vin Blanc de Blanc.
 Denne vinen er forskjellig fra viner som selger flasker. Tildelingene er: først, de inneholder minst 28% alkohol. Dette påvirker positivt smaken brandy. For det andre bør alle vinene å produsere brandy være bare tørt med en lav prosentandel av sukker i dem.
 Etter vin og dens påstand av den første destillasjon blir gjennomført, vanligvis ett år etter vintage, men ikke innen 1. april. Det bør bemerkes at distiller er laget bare av kobber. Den primære alkohol blir ikke brukt på grunn av tilstedeværelsen i det av uønsket lukt. Å re-destillasjon du må ha erfaring og ferdigheter akkumulert gjennom årene. Destillasjon holdt i tolv timer. Fikk cognac alkoholstyrke som når sytti grader alderen på eikefat. Stoffer som finnes i dem flytte til alkohol. Eikefat produsert for produksjons skoger og Lymuzena Tronsэ.
 Produksjonen av fat brukes ikke negler. Den høye verdien er gamle fat. En viktig rolle for å oppnå høy kvalitet på drikkevare spiller eksponering. Holdbarhet brandy er ikke begrenset til, kopier som det er flere hundre år. Etter Dolgov tids konjakker miste styrke til førti grader. Etter å ha hatt ulike alkoholer er blandet - en prosess som kalles blending. Hver produsent har sine egne særtrekk og hemmeligheter. Deretter kommer det stadiet der blandet brandy i ulike aldre. Den siste finpussen - reduksjon av alkohol og tilsette karamell for utsøkt farge.
 Mange forbrukere tar feil i å tro at den mørke fargen er et resultat av en lang eksponering. Dette synet er feil. Faktisk, ved langvarig lagring på eikefat av konjakk blir han lys gul farge.  
Hvordan lære å slåss hjemme jente? + Video leksjoner

I dagens verden til livets mange overraskelser og farer som kan true liv. Dette gjelder både gutter og jenter. Men gutta kan regne med hastigheten på sine respons, fysisk trening og kraft never, for jenter er mer komplisert.
Hvordan kan du beskytte deg selv? En metode - kjøpe en pistol og får tillatelse til å bære. Denne metoden er god på sin egen måte, men forårsaker noen problemer, og ikke alle jenter ønsker å bære den med deg. Det finnes ingen effektiv metode med et besøk på treningsstudio, hvor du kan bli Amazonas, som vil bli pumpet opp musklene, men vil bli spart feminin skjønnhet og attraktivitet. Du kan skremme noen, men neppe muskler beskytte deg når du kommer hjem om natten gjennom domstolene.
Ganske god metode for beskyttelse - leie en personlig livvakt, men ikke alle har råd til tjenesten døgnet rundt bodiharda.
Ja, det er bare én metode - lære å slåss. Men som jentene lære å kjempe mens du gjør dette for ikke å lide sin naturlige sjarm, skjønnhet og skjørhet?
Ofte angripere er sikre på at etter de jentene de vil ikke være noen motstand. Dette er det som gir jenta en stor fordel, fordi angriperne ikke forventer opposisjonen, umiddelbart nærmer offeret så nært som mulig uten frykt, og det gir mange strategiske fordeler for eksempel muligheten til å bruke trykkpunkter inntrenger.
Hvordan lære å slåss hjemme jente? + Video leksjoner

Hvis du er en jente, og ønsker å lære å slåss, og at det raskt ville trenge å huske tre grunnleggende regler for selvforsvar.

 Gi aldri opp!


Jenter kan bruke noen av teknikkene og aktiviteter som kan hjelpe dem. Din viktigste oppgave er å overleve, og alt dette betyr passform. Hvis du liker noe skjedde, prøve på noen måte å banke den angriper, selv for en kort tid. Siden selv et par minutter kan redde livet ditt.

 Se etter sårbarheter


Ikke nøl med å bruke alle svakheter angriperen. Det kan være skrape, bitt håndledd skudd i lysken, streiker i andre hot spots, slik som solar plexus.

 Hold stabilitet


Det er meget viktig at offeret holdt i en stabil stilling. Den mest beste alternativet for deg er å frata likevekt angriper uten å miste balansen. Lest du spre - prøve så mye som mulig for å plassere føttene, og å overbalance skurk - prøv å riste kroppen hans.
I alle de ovennevnte alternativene som best støtte tjenesteleverandører. Ikke glem som hører til venn, unge mennesker, venner eller forbipasserende kan være en god beskyttelse mot ulike kriminelle. Men ikke glem at en enkel forbipasserende ikke kan være klar på hånden.

 Video Tutorials










Яндекс.Метрика