Hvordan lage kremDet er vanskelig å finne noen som ikke ønsker kaker. De forkjærlighet for voksne og barn. Selvfølgelig, den mest deilig kake - utarbeidet av hendene på naturlige produkter. Obligatorisk element er kremkaker, men ikke alle vet hvordan de skal gjøre. Krem fremstilt av smør, egg, mel, inndampet melk, sukker, fløte og andre produkter. Typisk blir fløten ikke ment å gjøre det innlevert separat, men det er typer av krem ​​kan spise uten kake.
Det finnes mange varianter av fløte mye, lære å gjøre basen, kan du legge til nye ingredienser for å lage unike smak hver gang. Det er seks hovedtyper av kremer for kaker, hver av disse kan du endre som passer din smak og ønsker.
Hvordan å lage en krem ​​med krem
For å gjøre kremen av kremen, trenger du 50 gram krem ​​(fettinnhold 33-50 prosent), 150 gram ost ost, 50 gram sukker.
Visp fløte og sukker med en mikser. Legg til denne massen av skjørost. Bland godt. Sett på kaken og avkjøl i en time frysing.
For denne oppskriften kan du bruke en hvilken som helst frukt og bær.
Hvordan å lage en krem ​​med krem
Å lage kremen med rømme, ta 150 gram, 150 gram smør, 100-150 gram sukker eller melis.
Beat mykt smør med kjølt fløte og melis. Som et resultat, bør du få et tykt skum som ikke sprer seg. Gradvis legge pulverisert.
Når du tilbereder, vurdere følgende punkter. Når kremfløte lenge blir til smør. Så ikke overdriv. Sukker sterkt utvanner kremen, så det skal ta mindre.
Cream kul.
Hvordan å lage en krem ​​med egg (protein)
For å gjøre protein krem, vil du trenge 200 gram sukker, fire eggehviter, 100 milliliter vann.
Oppløse sukker i vann. Plassere over middels varme og stek til staten viskositet. Skille hvite fra yolks, slo hvite ved hjelp av en mikser eller visp i en solid skum. For å gjøre dette, feste proteiner til bordsalt (klype ganske mye). Etter at proteinene begynner å sakte hell den varme sukker sirup og slo ned mye til homogenitet.
Hvordan lage smør krem
Du trenger 250 gram smør, to egg, en kopp sukker og en kvart kopp melk å lage smør krem.
Pisk egg med sukker, tilsett varm melk. Masse oppvarmet i et vannbad til fullstendig oppløsning sukker. Avkjøl mye. Mos smør. Gradvis legge til det en masse egg, sukker og melk og gni godt.
Hvordan lage kremost
For å gjøre kremost, ta 400g cottage cheese, 4 eggeplommer, 100 gram sukker, 200 gram fløte, sitronskall, rosiner, nøtter, en klype vanilje.
Gni eggeplommer med sukker, tilsett krydderblandingen, deretter gni gjennom en sil ost, rosiner, hakkede nøtter. Rør til homogenitet. Angi vekten av fløten. Sett kremen i et glassfat.
Hvordan lage en vaniljesaus
Du kan lage vaniljesaus, tar to glass melk, to egg, en kopp sukker, tre spiseskjeer mel, en klype vanilje.
Pisk eggene med en visp, vmishayte de mel og gradvis helle et glass melk. I det andre glasset, tilsett sukker og legg på tallerkenen. Ta med melk og sukker til en byll, fjern fra varmen og hell en tynn stråle første blandingen under omrøring. Gjør et vannbad, og satt på vekten hennes. Omrøring, til å holde til blandingen tykner. Din vaniljesaus er klar. Det kan også legge til andre ingredienser.  
Hvordan lage iskremHva er favoritt produkt hos barn og voksne, varm sommer? Selvfølgelig, iskrem. Det er annerledes med forskjellige fyllstoffer og tilsetningsstoffer, forskjellige former og farger. Men hvis du kjøper en iskrem butikk, det er alltid en risiko med deilig iskrem for å spise mye av miljøgifter som fargestoffer og konserveringsmidler. Enkel vei ut - iskrem kan gjøres uavhengig av hverandre.
Hvordan lage iskrem fra melk
For å gjøre denne iskrem, trenger du:
- En halvliter melk;
- Tre eggeplommer;
- Smør (på størrelse med en valnøtt);
- Seks spiseskjeer sukker.
Gjøre det slik. Koble melk med eggeplommer, smør, sukker, grundig visp blandingen og varme på komfyren for å koke. Når vekten begynner å koke, fjerne den fra varmen og tilsett vanilje, sjokolade eller revet sitronskall (valgfritt). Hell i former og fryse for iskrem i fryseren. Til en frossen krystaller ble ikke periodisk Blandingen skal røres.
Kaffe iskrem
Lage iskrem er heller ikke vanskelig. Ta følgende produkter:
- To glass melk;
- Fire spiseskjeer sukker;
- En spiseskje av stivelse;
- En teskje malt kaffe;
- To plommer.
Koke et glass melk med sukker, tilsett stivelsen tidligere oppløst i litt kaldt vann, kok et par minutter, fjern fra varmen og avkjøl. Gni rene plommer, bland med et halvt glass kald melk; kokk kaffe med melk som er igjen, stamme, kjølig, kontakt med melk og eggeplomme blandingen, hell i former og fryse satt i fryseren.
Vanilje

Gjør vaniljeis kan være av følgende ingredienser:

- En liter av melk;
- Seks eggeplommer;
- Vanilla;
- 300 gram sukker;
- 125 gram smør eller rømme 350 gram.
GJØR DETTE. Ta med melken til en byll i en gryte og la gryten med melken i en kjele stor varmt vann. Gjør Zheltov gni med sukker og koble gradvis med melk. Omrøring, kok blandingen til den er tykk. Fjern fra varmen og avkjøl, rør av og til, eller dekket med en skorpe blanding. Når blandingen er avkjølt, tilsett smør eller fløte pestled, rør godt og legg et tynt lag av aluminium kokekar. Sett i fryseren.
Sjokoladeis

Gjør det følgende produkter:

- Seks plommer;
- To proteiner;
- 200 gram sukker;
- 750 gram melk;
- 250 g sjokolade.
GJØR DETTE. Mos plommer med sukker til skummende, tilsett melk, hell smeltet sjokolade i vannbad. Koker over en brann, fjerne fra varme under omrøring, kjølig, press gjennom en sil. Domishayte til den resulterende massen av pisket inn skum hvite, hell i morozhenytsyu.
Sitron iskrem
For å gjøre det, trenger du:
- 750 milliliter vann;
- 300 gram sukker;
- Fem sitroner;
- To proteiner.
Gjør sirup koke dette vannet med sukker i ti minutter til blandingen tykner. Avkjøl blandingen. Lage juice fra sitroner, stamme, bland med sukker sirup og skum av to proteiner. Hell morozhenytsyu.
Berry iskrem

Gjøre det mulig å:

- 750 gram bringebær eller jordbær;
- 500 gram rips;
- 750 gram melk;
- 300 gram sukker.
Gjøre dette. Skyll og tørk bærene gjennom en sil. Kok melk i en dyp panne med sukker, fjern fra varmen og kjølig under omrøring. Sil blandingen gjennom en sil, blandet med most bær og hell i morozhenytsyu.
Lage iskrem alene er helt enkel. Tilbringe litt tid og innsats, vil du være trygg på kvaliteten og sikkerheten av iskrem.
Hvordan lage SushiSushi - en av de mest populære japanske retter rundt om i verden. Du kan nyte denne retten i mange restauranter og kafeer. Hvis du ønsker å spise sushi, ikke nødvendigvis bruke mye penger og gå til en dyr restaurant, som de gjør hjemme er enkelt.
I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å gjøre den slags land, men et sett av produkter for dem det samme. Du trenger ris (kort med avrundede ender), en spesiell tang for sushi - hull, rød fisk (det bør ikke være aldri frosset). Hvis du foretrekker det, kan du også ta reker og flygende fiskerogn. Å lande, du også nyttig stekt sesamfrø, agurk, avokado, kremost.
Cook ris
Rice - den viktigste delen av landet. Feil kokt ris kan ødelegge smaken av sushi, så er det viktig å gjøre det.
Opprinnelig ris bør være grundig vasket, deretter renne. Hell det i litt vann og røre med jevne mellomrom vred hånden. Prøv å gjøre det så nøyaktig ikke å bryte Fig. Hell av vannet og skyll risen å gjenta til vannet er nesten gjennomsiktig.
Hell vasket ris i en kjele og tilsett vann til en kurs på 250 ml vann per kopp ris. Lukk gryten med lokk og sette på en sterk brann. Når vannet koker, gjør minimum gass ris og kok i 10 minutter. Deretter, uten å åpne potten, la risen stå i ca. 15 minutter.
På dette tidspunktet kan du lage en salat ris. I en kopp ris må du ta spesielle 25 ml riseddik, 15 gram sukker og 5 gram salt. Sukker og salt oppløses i eddik og tilsett denne blandingen til ris.
Nigiri-sushi
For å gjøre denne type land du vil trenge fisk, wasabi og ris. Det er også ønskelig å ha for hånden et kar med vann og eddik for å fukte det hender.
Fisken bør kutte avlange rektangler: Hvis du rektangulær bar av fisk, ville dette være enkelt.
Ettersom ris er nødvendig for å danne en liten avlang bar størrelse som er litt mindre stykker av fisk. Forsiktig spressuyte ham at han ikke faller fra hverandre. Et stykke fisk trenger en hånd å smøre en liten mengde wasabi, sette den på ris og forsiktig klem. Som du kan se, gjøre denne type land er svært enkel.
Maki Sushi
Maki Sushi - er den mest vanlige formen for landet, som det ruller med forskjellige fyllinger.
Å lage maki sushi, trenger du alle de ovennevnte ingrediensene. Håper du kan bruke hele eller kutte hvert ark i to like deler. Ingrediensene til fyllet skal kuttes i tynne strimler.
Gjør land vil bidra spesialmatte av bambus. Det må vikle plastfolie. Neste på kanten av matten må sette brev hull, helst - blanke siden ned, selv om dette er ikke avgjørende.
Vi har nå et hull i nalipyty lag av ris, nori satt på 1-2 skjeer av ris og fordele fingrene nesten hele overflaten av hullet, slik at en tom hånd kantbredde av ca 1 cm.
Plasser hullet slik at den tomme land var det motsatte av deg. I nær kanten må du sette pålegg, som fisk, avokado og agurk. Hvis du foretrekker det, kan du helle litt sesamfrø.
Nå er det mest vanskelig - vri roll. Hold stuffing fingrene og tommelen løft kanten av matten. Nøye vikle and roll spressuyte det. Fri fra kanten av ris suge vann for å "lukke opp" roll.
Du kan også gjøre Futo-maki roll - det er det samme, men det er nødvendig for å forberede et brev hull, og fyllet kan gå opp til fem komponenter samtidig.
Uramaki
Uramaki sushi - en rull på det motsatte, at risen ut. Gjør det ganske enkelt, og det ser det er veldig vakkert.
Ingrediensene er de samme som sushi maki.
På et stykke nori ris bør nalipyty, slik at den frie kant. Prøv spresuvaty Fig godt: uten dette, vil rullen være rotete.
Deretter snu nori ris ned, sette fyllet og rull opp roll samt valmuer.
Å rulle en vakker, rull den i sesamfrø stekt egg eller flygende fisk.  
Яндекс.Метрика