Hvordan lage lasagne med kjøtt og kylling hjemme? Velsmakende oppskrifter

 Lasagne er en av de mest populære italienske kjøkken. Det kan ved første skive å vinne hjertet til enhver gourmet. Lasagne - Layers er tørket og deretter bakt eller kokt hvete deig. Mellom lagene er plassert alle slags pålegg - det kan være hakket kjøtt, grønnsaker, sopp ragu eller annet produkt som du har hjemme. Til syvende og sist prytrushyvaetsya tallerken med revet ost og sett i ovnen. Det finnes flere oppskrifter på lasagne hjemme, kan du gjenta deg selv.

 Hvordan lage lasagne med kjøttsaus og Bolognese
 Ingredienser:
 - 400 g lasagneplater;
 - 150 g kjøttdeig og svinekjøtt;
 - 1 gulrot;
 - 1 løk;
 - 2 selleri;
 - 1 kopp rødvin;
 - 1 tube av tomatpuré;
 - 6 ss smør;
 - 100 g kjøttkraft;
 - Salt, pepper og ost etter smak.

 For å forberede saus Bolognese, finhakk gulrøtter, løk, selleri og hell denne blandingen i oppvarmet smeltet smør og deretter i en dyp panne.

 Yngel og sette stuffing. I den ferdige vekt, tilsett 1 kopp rødvin, salt, pepper og en tube med tomatpuré. Bland godt og hell suppen 100 gram.

 Så kommer nær til lasagnen. Kok lasagne ark i saltet vann med olivenolje eller vegetabilsk olje, slik at de ikke henger sammen. Smazzhte form ved hjelp av smør og saus Bolognese.

 Sett lasagne ark vekselvis med lag Bolognese saus og ost. Den anbefalte mengden - 5 lag. Deretter strø på toppen dryss ost lasagne og legg den i en varm ovn (200 grader). Etter 10 eller 15 minutter parabolen er klar.

 Oppskrift Chicken Lasagne
 Ingredienser:
 - 12 ark med lasagne;
 - 1 kokt kyllingbryst;
 - 200 ml krem;
 - 500 g sopp;
 - Salt og pepper;
 - 500g mozzarella og parmesan ost;

 For bechamelsaus:
 - 1 liter melk;
 - 3 st.lozhky mel;
 - 120 gram smør;
 - Nutmeg;
 - 1 egg.

 Forberedelse:
 Fjern bein fra kylling og ta det i små fibre.

 Skjær skiver sopp og stek i smør til den er myk.

 Tilsett sopp til kylling, rør blandingen i flere minutter, tilsett fløte, rør, hold til den tykner, så fjern fra varmen.

 For å forberede bechamelsaus, oppløses i en panne smør Ha melet og rør for å unngå klumper der, helle melk. Legg litt muskat og rør til å koke til sausen tykner. Fjern saus fra gassen og legge egg.

 Du deretter gå videre til forsamlingen. Du kan bruke ark for lasagne som ikke krever koking.

 Fyll de nedre danner en liten mengde av béchamelsaus og fordele den over overflaten. Legg de øverste bladene, deretter lage et lag med kylling og sopp. På toppen dryss med revet ost og hell sausen. Disse lagene Gjenta to ganger. Siste ostekake lag og dekselet med saus til lasagne ark. Top fylle resten av sausen, dryss med revet ost og legg i forvarmet ovn (200 grader) i ca 40 minutter tid.


Hvordan koke kjøttboller? Smakfulle og raske oppskrifter

 I dag kan du lage mat burgere med nesten hvilken som helst mat. De kan være laget med en hvilken som helst kjøtt, fisk eller sjømat. Også burgere er laget av grønnsaker, sopp og frokostblandinger. Det finnes mange forskjellige varianter av denne retten er, og vi vil fortelle deg hvordan du kan lage deilige burgere.
 Ingredienser:
 • 500 gram fersk kjøtt;
 • 125 g brød;
 • 2 løk;
 • 1 kopp vann (du kan erstatte melk);
 • vegetabilsk olje;
 • pan, chopper, flat plate og panne;
 • salt og pepper.
 Metode:
 1. Bløtlegg brødet i vann eller melk.
 2. Snu kjøttet gjennom en kjøttkvern og deretter rozmoklyy brød og løk.
 3. Sett blandingen i pannen forvrengt. Krydre med salt og pepper og rør. Disse handlingene er ønskelig å utføre hender.
 4. Igjen, blar til blandingen jeksel.
 5. I de ferdige blinde stuffing burgere. Ta en håndfull hakket, klemme en hånd på hver side, gi dem en rund form og legg den på en tallerken.
 6. Varm en panne med matolje.
 7. Plasser dannet karbonader i pannen og stek til de er gyllenbrune hue utseende. Snu dem fra en side til en annen, betaler ekstra par minutter for sluttresultatet midtveis.
 8. Plasser karbonader på en plate klar og tjene.
Hvordan koke kjøttboller? Smakfulle og raske oppskrifter
 Hvordan lage vegetariske burgere

 For vegetarianere, er det oppskrifter på kjøttboller med grønnsaker og sopp. De er forberedt på eventuelle rot vegetabilske gresskar, gresskar, tørket eller fersk sopp. De fleste av de vegetariske kjøttboller legge korn eller belgfrukter.
 Moskva, potetkaker. Kok i saltet vann skrelte poteter 8 medium størrelse. Deretter mos dem til en puré og avkjøl. Legg to ferske rå egg, 1 hakket og stekt løk. Dryss med dill eller persille. Krydre med salt og pepper etter smak. Vыlepyte små kjøttboller, zapaniruyte dem i brødsmuler og stek i ghee over middels varme til de er gyllenbrune utseende. Klar burgere anbefalte Serveres varm med rømme og urter, eller vanning deres topp med smeltet smør.
 Koteletter med kjøttdeig og friske urter. Kjøttdeig 500g magert kjøtt og flesk, tilsett 100 gram løk. Grind 100 g frisk persille, 200 g spinat, blande dem med kjøtt. Sett hvitløk, pepper og salt. Med blind stuffing burgere og dypp dem i brødsmuler med paprika. Fry karbonader bør være i oppvarmet vegetabilsk olje. Tjene ved bordet, etter vanning parabolen med smeltet smør. Pynt med frisk persille januar.
 Råd
 Å komme svært velsmakende og appetittvekkende nok til å vite bare oppskrift kjøttboller. Det er noen hemmeligheter og anbefalinger, etter som, vil din burgere tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
 • Hvis du har tenkt å bare steke kjøttboller, er hakket salt ikke nødvendig, da det vil gi juice. Krydre med salt rett foran matlaging.
 • kotelett stuffing blir saftigere hvis halvparten eller en tredjedel består av svinekjøtt.
 • Lengden på matlaging påvirker størrelsen støpt kjøttboller. Til bedre prosmazhatsya, dekke pannen med et lokk. Hakket har liten potomytysya.
 • Hvis du ikke vil falle fra hverandre burgere, tilsett hakket egg.
 • Ikke zasmazhuyte koteletter til kull. Hvis seredyntsi de ikke er klar, plassere dem på et eller annet tidspunkt i mikrobølgeovnen på høy effekt.
 • For å forme løpet av juli hakket ingen hender, suge dem i vann.
 Bon appetit!

Svinekjøtt i ovnen: universell fatet

 Svinekjøtt i ovnen - er ikke bare velsmakende, næringsrik og nyttig, men også vakker. I alt dette er det ganske enkelt å tilberede. Bakt kjøtt i ovnen mye sunnere enn stekt i en panne. Denne retten er et flott alternativ til kjøp av skinke, historien om matlaging som du ikke vet noe. Duften av dine kulinariske mesterverk vekke appetitten av husstanden og smaken vil gjøre deg stjernen av kvelden. Måter steking svinekjøtt mye, men det er viktig å kjenne de små finesser som vil hjelpe tilberede kjøttet virkelig velsmakende.

 Velg kjøtt: nyansene og finesser


 Det beste er svinekjøtt med små striper av fett. Riktig farge er hvitaktig kjøtt - eller grå-rosa. I den felles farge kan være mørkere enn hans loin, når du kjøper et kutt. Ved å trykke på kjøtt - fast og fuktig. Fet striper skal være hvitt, hvis fettet gul - kjøtt, mest sannsynlig foreldet. I kontrast, biff og kalvekjøtt, rammer svinekjøtt forskjellige deler som passer nesten alle matlaging alternativer for.
 Det er flere nivåer av beredskap av kjøtt - steking tid 02:00 - middels sjeldne, 2 timer og 15 minutter - medium, 2 timer og 30 minutter - middels godt. For første gang er det bedre å velge en mellomløsning til 150 grader. Denne muligheten er støttet nesten alle ovner. Den nøyaktige koketiden avhenger av vekten og størrelsen av det stykke, og det ønskede stadium av beredskap, og tilstedeværelse eller fravær av benet.
Svinekjøtt i ovnen: universell fatet

 Oppskrift for svinekjøtt, bakt i ovnen med poteter


 Svært solid og velsmakende rett. Det er bedre å forberede seg til helgen. Tross alt, hvis du feed det en familie middag, spurte vi alle tilsetningsstoffer, og den neste dagen måtte sitte på en diett hele familien. Faktisk, mange husmødre koker svinekjøtt i folie eller med poteter og ukedager, fordi det tar bare 20-30 minutter av gangen.
Svinekjøtt i ovnen: universell fatet

 Obligatoriske ingredienser:
 •  Poteter - 8 stk

 •  magert svinekjøtt -

 •  løk - 1 stk

 •  Egg - 2 stk

 •  majones - 3. l.

 •  dill.

 •  Metode:
 •  Poteter skåret i tynne skiver og spredt på en smurt stekeplate. Salt og rør forsiktig til jevnt fordelt salt.

 •  Kjøtt skåret i skiver, litt reflekterende, salt, pepper og la stå i 5 minutter for å krydre det lekket.

 •  I løpet av denne tiden, forberede egg saus - visp egg, majones og dill. Mens kjøttet siver raskt fint kuttet løk halv ringer.

 •  Vi kobler alle ingrediensene - poteter Put svinekjøtt, dekket kjøttet hele overflaten, og deretter fordele hakket løk og hell saus på toppen. Og sende i en ovn, og retten skal definitivt dekke til ikke overdry kjøtt.

 • Svinekjøtt i ovnen: universell fatet

   Råd


 •  Bruk en varmebestandig retter med tykke vegger, mens smaken er saftig.

 •  Ikke kutte fett brukes til matlaging skinke eller nakke.

 •  Hvis kjøttet er for tørr, kan du bruke en marinade til svinekjøtt i ovnen. For denne perfekte tørr vin, sitronsaft, eple cider eddik.

 •  For å lære om beredskap retter Pierce den med en kniv. Det var fargeløs juice? Så kan du få dine kreasjoner og bringe til bordet.

 •  Går bra med tomatnыmy og krem ​​sauser, rødvin. Bon appetit!

  Яндекс.Метрика