Hvordan lage majones hjemme?
 I dag majones er en av de vanligste universelle klassiske sauser som brukes i ulike retter av verden. På hyllene presenteres mange av sine varianter med forskjellige lukter og smaker, men heller et blikk på lageret, for å så tvil om uskadelig av sjelen av produktet.
 Hva som ikke er bare fylt med majones produsenter for å redusere prisen på produktet og forlenge dens holdbarhet - her og konserveringsmidler, smaksstoffer og emulgatorer, fortykningsmidler, stabilisatorer ekte majones er et diettprodukt som kan gi selv små barn. Her kan du bare prøve i restauranten eller i nærvær av sin egen kokk, som den klassiske sausen holdt ikke mer enn 5-7 dager. Hvis ingen av alternativene er ikke egnet, så gjør majones hjemme kan være deg selv, må du nøye følge oppskriften og stokk teknologi.
 Å forberede majones behov:
 - 500 gram. olivenolje (kan erstatte raffinert solsikke);
 - 5 eggeplommer;
 - 1 ss. l sukker;
 - 1 time L spiseskje sukker;.
 . - 1 time L tørr sennep pulver;
 - Fersk sitronsaft trengs for å oppnå en viss konsistens.
 Metode:
Hvordan lage majones hjemme?
 1.  Skill eggeplommene fra protein og plassert i en tørr retter, legger salt, sukker og sennep.
  Hvordan lage majones hjemme?

   Det neste trinnet er å få ned eggeplommene slik at alle andre komponenter oppløst i dem. Det er bedre å bruke en blender eller mikser, og først må du skyte ned ved lave turtall. Når blandingen er glatt, bør hastigheten økes til det maksimale, og fortsette å slå ned i 2-3 minutter (vekt bør pobility).


  Hvordan lage majones hjemme?

   Når massen hvitnet, må du re-redusere hastigheten til medium og tilsett oljen dråpe for dråpe, stirring grundig. Det er viktig ikke å helle mye olje på en gang, som i dette tilfelle, blandingen rozsharuyetsya og bli ubrukelig. . Når massen øke til 120-150 gram Du kan legge til en teskje olje, sende det direkte til bladet, og senere - helle en tynn stråle.


  Hvordan lage majones hjemme?

   Når all oljen å strømme inn, skal blandingen være tykk slik at kapasiteten kan vippes, og hun vil ikke forlate det. Majones kan fortynnes ved innføring av sitronsaft. Vi må være veldig forsiktig, som 15-20 gram juice i en posisjon til å gjøre majones sjeldne.


  Hvordan lage majones hjemme?

   Med introduksjonen av sitronsaft saus bør prøve å være for syrlig. Hvis nok syre, og sausen er tykk nok, kan du legge litt kokende vann. Alt du trenger å legge til veldig små porsjoner, rør forsiktig og fortsetter å kjerne.   Klar majones kan oppbevares i mer enn en uke i kjøleskap ved temperaturer under 7 grader. Dette er en klassisk oppskrift som kan variere i forskjellige additiver som hvitløk, urter eller krydder, innføres i den ferdige majones.  
Hvordan å lage mat yndoutku?
 Mange tror at indokachka er pomissyu ender og kalkuner. Men det er det ikke. Hjemland yndoutky - Moskusand er i langt borte Amerika og utvannet sine indianerstammer. Kjøtt av fjærfe har utmerket smak og utseende, det er ikke så fett som du gjør med ender og kan betraktes som et kosttilskudd produkt. Yndoutku kan lage mat, lapskaus, fylt, bakt i ovnen. Det er utarbeidet i saltlake, fylt med grønnsaker og frukt, poteter, korn, med det du kan lage hjemmelagde nudler eller suppe. Bakt i ovnen indokachka kan være en festlig bord dekorasjon.
 Deilig indokachka kommer fylt med epler, appelsiner og mandariner, garnert med ris.
 Ingredienser:
 - En fugl fugler;
 - Teskje salt og karri;
 - 3 mandarin (orange 2) og 3 sure epler til fyllet.
 - For garnityr trenger å ta et glass med ris, søt pepper 1-2 lyse vakre farger og salt.
 Matlaging yndoutky:
Hvordan å lage mat yndoutku?
 1.  Den vaskede ris dynket i 2 timer. Forbered fyllet: epler skåret i terninger, store stykker av appelsiner - i to, sette små mandarin skiver helt.  Hvordan å lage mat yndoutku?

   Duck grundig vasket, tørket med et håndkle eller servietter, gned det på alle sider, samt innenfor krydder med salt og karri.
  Hvordan å lage mat yndoutku?

   Pepper skåret i skiver eller ringer, bland med vasket ris.

  Hvordan å lage mat yndoutku?

   Sett på en stekeplate med folie lager, slik at du kan dekke toppen. Duck kadaveret fylle fylling og plassere den på en stekeplate. Spre ris siderett rundt pitching, fyll med vann (2/3 kopp) og nær alt innhold folie.   Noen av duck innpakket i folie, fylte grønnsaker, garnert bake i en ovn forvarmet til 200 C. To timer bør avsløre folie og sette yndoutku en halv time for å gjøre det pidrum'yanylasya. I løpet av denne tid, for å pidsoh ris ble kokt jevnt, hvert 10. minutt det skal blandes. Hvis du tror risen kommer ut tørr, tilsett en halv kopp varmt vann.
  Hvordan å lage mat yndoutku?

   Etter utarbeidelse yndoutky det bør dekk med folie og la stå i en halv time. Deretter fylling fjernet, undervist ved nær siderett duck og servert til bordet!   For å gjøre en skarp og krydret curry smak i stedet kan du bruke en blanding av forskjellige paprika, tilsett løk, hvitløk, basilikum, mynte, oregano, persille. Til fyllet også egnede svisker og nøtter, bokhvete med sopp, grapefrukt, tomater. For å legge til krydder og rike smaker legge granateplefrø, kornell, sitronskall og pepper.  
Hva kan erstatte baking deigen?
 I dag kan du enkelt kjøpe på butikken spesielle bakepulver - baking test som ikke så mange år siden var en skikkelig underskudd. Vel, kunne Sovjet husmor gjøre uten denne ingrediensen, og dermed heve testen kan ikke anses som en uunnværlig del av din baking.
 Men svaret på spørsmålet om hvordan å erstatte baking deigen, kjent i dag ikke hver husmor. Derfor anser vi denne saken i mer detalj i ansiktet av omtale av denne ingrediensen i oppskriften kake, pai eller kake du ikke bekymret kjørte til butikken for bakepulver.
 Først av alt, la oss snakke om hvorfor alle trenger baking deig. Hvilken rolle den spiller i tillaging av paier og kaker? Derfor, den viktigste oppgaven bakepulver - gjør nok deigen var stigende og bakervarer godt propikavsya var frodig og vakker. Det er dens formål det er svært nær normal mat brus, og dermed kan være med hell erstattet den (som gjorde våre bestemødre og mødre, forresten). Her, bare for å bli fulgt en enkel regel: under matlagingen brus kjeks bør bli pålagt å betale tilbake sitronsyre eller eddik, og i utarbeidelsen av deigen slukke det er nødvendig.
 I tillegg kan du forberede deg bakepulver, og det er et blunk. Du trenger en liten tørr krukke. Det bør fylle 12 teskjeer av vanlig hvetemel 5 ts natron og 3 ts av sitronsyre. Alt dette må være nøye flyttet en lang tresleiv, vel lukke krukke og rist den litt.
 Nå kan du bruke bakepulver. Ta for matlaging på grunn av sin batchnummer, og la resten til senere. Rippers perfekt bevart hvis en krukke av pulver plassert i en mørk, veldig varmt, og viktigst, tørt sted. Og du kan bruke den i månedsvis!
 Hvis du ikke ønsker å gi dette pulveret lager, er det mulig å bruke en annen oppskrift. Men merk at vi umiddelbart at ingrediensene er til stede er det samme, bare deres antall varierer noe. Så, for å forberede hjemmet bakepulver per serverer kaker, må du: 1 ts mel 1/2 ts bakepulver og 1/4 teskje sitronsyre og bland med en tresleiv.
 Denne "home" razrыhlytes, forresten, er verdsatt av mange vertinne av butikken mye mer som bakverk, tilberedt med det behager prakt, skjønnhet og gode smak. I tillegg, bakepulver, fremstilt uavhengig garantert, inneholder i sin sammensetning farlige stoffer, konsentrater, kjemiske tilsetningsstoffer. Han holdt ganske bra, med riktig overholdelse av alle lagrings- og dosering bør det være akkurat det samme som hevingen av pakken (dvs. strengt på resept)
 Forresten, forskjellig hjemme og heve effektiviteten. Elskerinne hevder at han er nesten tre ganger billigere enn kjøpt. Dette, selvfølgelig, ærlig, en liten økonomi, imidlertid, og det kan gjøre en fin bidrag til din familie budsjett!  
Яндекс.Метрика