Hvordan lage moussaka på gresk - enkel oppskrift
 Lei av ensformig mat? Hvis du ønsker å imponere gjester og familie med noe nytt?
 Hvordan lage med konvensjonelle produkter opprinnelige parabolen - både deilig, nyttig og næringsrik?
 Prøv moussaka - multi gresk gryte. Det er lett å lage mat hjemme med ingredienser som er tilgjengelige. Obligatorisk del moussaka parabolen - aubergine. For hver tallerken kommer kjøttdeig.

 Ingredienser for Cooking gresk moussaka med aubergine


 Vi trenger:
 500 gram kjøttdeig
 2-3 stykker av poteter
 To stykker av aubergine
 1 fedd løk
 1-2 fedd hvitløk
 200 gram ost
 2 ss tomatpuré
 400 ml fløte
 2 ss hvetemel
 Salt etter smak
 Først fremstille flere lag.
 Løk og hvitløk skrelle, skjære løk og stek i smør, tilsett knust hvitløk.
 Hakket stek løk og hvitløk, tilsett tomatpuré.
 Aubergine skjæres i ringer, salt.
 Kokte poteter skåret i skiver.
Hvordan lage moussaka på gresk - enkel oppskrift
 Mel yngel, tilsett fløte, salt og kok opp.
 Nå på en stekeplate eller i form av spredt lag: kjøttdeig, aubergine, poteter. Fylle alle kremet saus, dryss med ost. Stek i ovnen til skorpen dannet. Parabolen er klar!
 I klassisk gresk moussaka brukt nasjonal bechamel - enklere å kjøpe pulver, men det er bedre å fortsette.

 Ingredienser for å lage bechamelsaus


 Melk - 1 liter;
 smør - 5 ss;
 mel - 7 ss hvetemel;
 en halv teskje salt;
 sort pepper;
 kvart teskje revet muskat;
 3-4 ss revet ost kefalotyry (eller annen ost).
 Pan satt over middels varme, smelte smør, og hell melet, rør av og til. Når melet svinger svakt gyllen farge, fjern fra varmen og sakte hell melken, visping grundig.
 Igjen satt på ovnen, kok til tyknet under omrøring. Deretter redusere flamme, tilsett salt, pepper, malt muskat og revet ost.
 Bechamel ikke tykk og ikke rennende. I dannelsen av blodpropp slå den med en blender.
 Bakken for moussaka bedre bruk blandet (halv svinekjøtt og kalvekjøtt), men du kan lage en enkel vegetarisk gryte med bare grønnsaker.
 For 4 porsjoner:
 Poteter - 10-12 stk;
 squash - 1 stk;
 aubergine - 1 stk;
 Tomater - 4 stk;
 sopp - 10 stykk,
 løk - fem stykker;
 4 egg;
 kjeks - 1 ss;
 smør - 4 ss;
 rømme - 05 kopper;
 salt, pepper, urter - til smak.
 Poteter kuttet i sirkler, ringer, squash og aubergine rull i mel. Grønnsaker stek på begge sider. Sopp koke, sammen med tre rå poteter kjøttdeig. Tilsett løken og toasty i olje til de er gyllenbrune, salt, pepper, egg og bland godt.
Hvordan lage moussaka på gresk - enkel oppskrift
 De nederste og vegg gips former for baking smør, dryss med brødsmuler. Vi sprer lag: stekte poteter - stuffing - squash - stuffing - aubergine - stuffing - poteter.
 På toppen pynte ringer tomater, hell saus med rømme, pisket med egg. Sett i ovnen og stek i 15-20 minutter. Gi litt kjølig. Før servering, dryss med urter.
 Prøv å koke grønnsaks moussaka bare Aubergine eller squash. Tender går gresk gryte med blomkål. Poteter kan ikke lage mat, og lage mat i uniform. Dreams!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage mat gresk moussaka.
 Forfatter: Lily Romanov  
Marinert aubergine i vinter

 Hvordan å lage mat marinert aubergine? Oppskrift marinert aubergine, fylte grønnsaksblandingen.

 Marinert aubergine. Oppskrift


 Ingredienser:
 På 10 porsjoner:
 - 2 kg aubergine,
 - 300 g gulrøtter,
 - 300 g løk,
 - 300 g paprika,
 - 200 g tomater,
 - 1 fedd hvitløk,
 - Grønn koriander og dill
 - 3 ss vegetabilsk olje.
 For marinaden:
 - 1 liter vann,
 - 50 g salt,
 - 50 ml eddik
 - 50 g sukker.
 Forberedelse
 Kok vann, tilsett salt på frekvensen av en spiseskje salt pr 1 liter vann.
 Aubergine konkludere i en stor kjele, dekk med kokende vann og kok i 4 minutter.
 Vann drenert. Aubergine avkjøles. Pepper, gulrøtter og løk skåret i strimler. Tomater skåret i terninger.
 Grønnsaker stekt i vegetabilsk olje i 6 minutter. Hvitløk Skrell og finhakk, hogge greener; legge til vegetabilsk stuffing mix.
 For steking grønnsaker ikke er bevilget mye juice, hakket ingen grunn til å legge salt. Aubergine kuttet på langs og ting med grønnsaksblandingen.
 Forberede marinade. Vann med eddik, salt og sukker kok.
 Tett konkludere aubergine i en egnet beholder, hell marinaden. La marinere i et kjølig sted.  
Hvordan å steke aubergine med tomater og hvitløk? Oppskrifter

 Det er slik en fantastisk grønnsaker som aubergine. I matlaging det perfekt med andre grønnsaker, viser det seg velsmakende matbit og stuinger.

 Eggplants er egnet for beising, tørking og salting.

 Det finnes både enkle oppskrifter, og mer komplekse. Det er et par av klassiske oppskrifter som har vært populære noensinne. For eksempel, hvordan å lage mat aubergine med hvitløk - kjenner mange elskerinner.

 For å forberede trenger du:
 - 5. Aubergine
 - 100 g mel
 - 200 gram majones eller rømme
 - 3 fedd hvitløk
 - Vegetabilsk olje

 Ta aubergine liten. Vask og skjær i skiver 05 cm. Dette grønnsak kan smake bittert. Derfor skiver dyppet i saltvann i 30 minutter. Dette vil fjerne bitterhet. Etter tiden i vegetabilsk olje, stek hver brikke på begge sider til de er gyllenbrune. Etter steking forberede saus. Hvitløk er gått gjennom chesnokodavku og tilsett majones. Bland. Hver stekt aubergine saus og valmue spredt på en plate. Dryss med urter. Forrett klar.

 Det er en annen klassisk metode for matlaging - med tomater. Hvordan å lage mat aubergine med tomater - vurdere mer.

 For å forberede trenger du:
 - 2 aubergine
 - 2 små tomater
 - 1-2 fedd hvitløk
 - 100 g ost
 - Vegetabilsk olje

 Som i forrige oppskrift, kutt aubergine skiver er dynket i salt vann i 30 minutter. Så stek hver brikke på vegetabilsk olje til en svak skorpe. Vegetabilsk spredt på en stekeplate. Essential er nødvendig - aubergine har absorbert olje i en panne. Dryss hvitløk tomat skive og sted. Dryss med revet ost og sett i ovnen i 15-20 minutter. Oppvarming temperatur bør være 180 grader. Forrett klar.

 Så deilig i begge versjoner. Oppskriftene er enkle, fordi det vil være noen problemer. Dette er godt å gomle på naturen. Bon appetit!

Hvordan koke reker skrelles

Først må du velge et kvalitetsprodukt. For å gjøre dette, ta en nærmere titt på deres utseende. Du må huske på at hvis reker er frosset i form av klumper, da de ble utsatt for å tine og re-fryse.
 Kjøpe disse reker - en sløsing med penger, og prosessen med matlaging - en sløsing med personlige tid. De er smakløst og ingen tilfredsstillelse fra bruk av denne retten får du.
 Reker kvalitet vil aldri være klissete. Hver reker kan leve i små beholdere av is. Jo tynnere is er bedre for deg. Jo mer is, jo mindre du får reker.
 Videre bør det også å ta hensyn på fargen av produktet. Du trenger ikke å kjøpe produkter av brun, gul eller hvit farge. Tilstedeværelsen av gul eller brun reker har en alarm at produktet er en lang tid.
 Hvit betyr at produktet har blitt peremorozhen. Raspryamlennыe reker døde før frysing. Ingen av følgende produkt ikke tilfredsstiller smaken av kjøperen.
Hvordan koke reker skrelles

 Oppskrift på Reker
 For å begynne å ta potten, som ved sin dimensjon romme tre ganger mer vann enn vekten utforming. Hell litt mer enn halvparten kjele med vann og bringe vannet koke.
 Tilsett kyllingbuljong terning, og ikke legge for mye salt, rør forsiktig dannet buljong og bare etter denne prosessen, tilsett salt. Salt er nødvendig i de mengdene som vår suppe var litt peresolenym.
 I den utarbeidede buljong legge dill, inkludert pepper og laurbærblad. Reker elsker disse kosttilskudd. For mild effekt legge sitronsaft, men det ikke nødvendig element.
 Etter å ha utført disse reglene, forventer vi igjen en prosess med kokende vann. Deretter kaste i en ryddig måte vanne vårt produkt.
Hvordan koke reker skrelles

 Retningslinjer for matlaging reker
 Lukke pannen med et lokk og la det småkoke prosessen fremover. Når sjekken kokende buljong og reker dekket med oransje skum, umiddelbart slå av potten. Etter fjerning av pan, anbefales ikke å fjerne umiddelbart reker. Du må gi dem til å stå i suppen i ca fem minutter.
 I prosessen med matlaging reker mest kjent, og alle har sin egen metode for fremstilling av produktet. Hvis dine venner eller familie rangert verdsatt kokte reker deg, så kan du sikkert stole på kokeprosessen, uten bekymringer.Яндекс.Метрика