Hvordan lage pannekaker på vannet? En deilig oppskrift steg for steg
 Pannekaker har blitt en del av ikke bare russisk mat, men også russisk kultur. De blir spist i vanlige dager, og på banketten bordet. Tradisjonelt pannekaker er et symbol på ungdommelig Carnival.
 I hver familie har sin egen ide om hvordan å lage pannekaker, legg ingrediensene til å overraske og glede gjester og kjæledyr. Vanligvis pannekaker spises i store mengder, fordi det er rett og slett umulig å gi opp den frodige, gylne, duftende bakverk!
 For ikke å angre på konsekvensene av et tungt måltid i form av ekstra pounds eller forverring av sykdommer i fordøyelsessystemet, ta å vedta lav-oppskrift pannekaker kokt i vann. Disse pannekaker er ingen dårligere produkter laget med melk eller yoghurt eller utseende eller smak. Mange pannekaker sanne kjennere mener at tynne pannekaker i vann er mye bedre enn noen annen.
 Velge pan
 For din pannekaker på vannet kom ut vakre, rosa, og viktigst, deilig, bør du velge riktig pan. Det beste alternativet - det er den gamle "bestemor" støpejern skillet på hennes pannekaker seg bare perfekt. Hvis du ikke kan få en pott, velge hvilken som helst praktisk panne med en lang håndtak og veggene av middels tykkelse (gjerne fortsette å bruke det bare for baking av pannekaker). Hver kokeutstyr bør være godt vasket og tørket.
 Fremgangsmåten for fremstilling av de klassiske pannekaker på vann
 1. Hell i en dyp skål med brede marger 05 liter vann. Vannet er rent, filtrert bedre, kan du også lage deigen mineralvann uten gass.
 2. Tilsett litt salt (ca en teskje uten topp), sukker (vanligvis bare to spiseskjeer, men du kan sette mer hvis du er en fan av søt og ikke tryvozhytesya på figuren) kansellert eddik brus (på tuppen av en teskje) alle rør til oppløste komponenter er ikke.
 3. I en annen bolle bryte to egg, skille hvite og eggeplommer. Batter for pannekaker kom ut på vannet og en mild strikk, plommer og hvite skal få ned separat.
 4. Koble alle komponenter i den resulterende masse legge noen spiseskjeer vegetabilsk olje til baking pannekaker brent og ikke fritt trekkes tilbake fra pannen.
 5. Sikt mel bør zameshyvanyem umiddelbart før testen for å gjøre pannekaker prakt og letthet. Forberedt nøye måltid type flytende foundation, røring og bryte opp klumper nøye. Den ferdige deigen bør være så tykk, men slik at den lett kan helles ned i pannen.
 6. panner er ikke for rikelig pensle med vegetabilsk olje og varme til mye varme.
 7. I en varm panne, hell deigen deler som strekker seg fra midten, og deretter dele på overflaten, danner en sirkel.
 8. Etter den ene siden av pannekaken begynner å henge litt fra pannen, snu den til den andre siden ved hjelp av en tynn stekespade. For hver pannekake steking fra den andre siden og tar mindre enn et minutt.
 Deilige pannekaker kan bringe til bordet, børsting hver del av smør, slik at de ikke mister sin appell og ikke tørr.
 Av pannekaker kan serveres rømme, honning, syltetøy, frukt mousse. Pannekaker vann hendig ting forskjellige fyllinger: kjøtt, ost, fisk, grønnsaker.
Oxandrolone - Dame sikreste anabole steroider

 Nesten alle i mitt liv hørt om anabolics. Nesten alle vet at de har bivirkninger. Nesten alle som besøkte et treningsstudio ville få en god muskuløs kropp uten å bruke dem. Men et stort antall utøvere tar anabole steroider. Og hva er mest overraskende - ikke profesjonelle idrettsutøvere som tjener til livets opphold i sport, og gjennomsnittlig vanlige mennesker som bare ønsker å øke muskelmasse, vanskeligere å heve bar, gå ned i vekt raskt, etc.

 Hvis du tenker på en jente og motta anabole steroider, er det best å ikke, spesielt hvis du er en idrettsutøver. Det er bedre å spise riktig og betale mer oppmerksomhet til regimet av dagen og slappe av. Men hvis beslutningen om å godta "kjemien" solid, urokkelig, så er det best å kjøpe disse stoffene som har minst bivirkninger.

 Kvinners sikreste anabole steroider


 Av den sikreste anabole refererer til kvinner "Oxandrolone" - et anabole steroid, som ble etablert i 1964 av det amerikanske selskapet Searle Laboratories. Som for uskadelig av stoffet, som går mye snakk, kan det ikke være mange kategorisk. Ja, Oxandrolone bivirkninger som ikke er observert, det har til og med en minimal effekt på leveren.

 Bivirkninger av oxandrolone


 I dag kan vi snakke bare av mage-tarmkanalen, noe som irriterte stoffet. Men kan alt dette bare øke hvis frekvensen av opptak. Generelt daglig rate er 20-40 mg. Basert på disse grensene, så alt kan få ikke så skyfri. Som for å ta Oxandrolone ungdom og kvinner, er det første bedre ikke å like noen andre anabole steroider, og voksne kvinner også ønskelig å overskride den daglige prisen.
Hvilke matvarer er protein
 Proteiner (proteiner) - grunnlag av alle celler i kroppen. Derfor må regelmessig etterfylles tilførsel av disse stoffer for normal funksjon av menneskekroppen.
 Om natten voksen bør spise minst sytti gram protein, både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. For å overvåke inntak av protein, er det nødvendig å kjenne hvilke produkter er hvite.

 Mest vitale protein som finnes i følgende produkter:
 1. Egg. Proteininnholdet i dem når 17%, dessuten er det godt absorbert. To vanlige kylling egg veier ca 100 gram, så spise dem til frokost, får du 17 gram protein som kroppen vil bruke som byggemateriale for muskler.
 2. Cheese. Produktet inneholder 14% protein. Spis fettfattig ost, så du vil spare deg fra ekstra kalorier. Forbedre assimilering vil legge til ost, yoghurt og en liten mengde sukker.
 3. Cheese. Dette produktet inneholder 30% protein. Ikke glem at ost - kalori produkt, inkludere det i din diett før trening, deretter brenne de ekstra kalorier under trening.
 4. fjørfe. I produktet inneholder 20% protein, dessuten er det ansett som lav-kalori, og han ofte bruker når kosten.
 5. Lever. Opp til 25% protein. Det anbefales å spise leveren i form av pasta eller slukke den med grønnsaker.
 6. Beef. Opp til 25% protein. Biff er god tushennom eller kokt. I forhold til nærings ansett som den mest verdifulle biff hentet fra unge dyr (under to år).
 7. Fisk inneholder 15% til 25% protein, avhengig av type. Denne dietten produktet kan spises selv i ettermiddag, uten frykt for overbelastning magen. Mest protein i laks, tunfisk, sardiner, makrell, mulle, Side, ansjos.
 8. Soya gjelder også produkter som inneholder en høy prosentandel protein i det den til 14%. Soya er perfekt som en siderett.
 9. Korn som inneholdt 12% protein, som absorberes godt. Frokostblanding god som siden retter.
 10. rosenkål inneholder 9% protein. Dette prosenttallet for rosenkål er mye høyere enn andre grønnsaker.
 11. Linse ikke bare rik på protein (28%), men fiberen. Linser kalori rik på B-vitaminer som er viktig for normal funksjon av fordøyelsessystemet og nervesystemet.
 Å vite hvilke matvarer er protein, vil du kunne kompetent gjøre kostholdet ditt og proaktivt ta vare på helsen sin.  
Hvordan lage ost kaker med ost? En deilig oppskrift Syrnikov ost

 Med ost kan lage veldig deilig rett - cheesecakes som vil glede alle medlemmer av familien din. Men ikke alle vet hvordan du skal lage ost ostekaker, så bør du vurdere noen fantastiske oppskrifter på denne retten.

 Den klassiske oppskriften Syrnikov ost

 Ingredienser:
 - 4 st.lozhky mel;
 - Et halvt kilo ost;
 - En frisk egg;
 - En halv kopp olje;
 - En halv teskje natron;
 - Sukker og salt.

 Forberedelse:
 Ost bør være flytende, ikke tørr. For flytende ost vil trenge en stor mengde mel og til slutt cheesecakes er tøffe. Tørre ostekorn i den ferdige retten vil se ut som enkelte korn.

 Tilsett ost, mel, egg og en klype salt. Rør blandingen. Til ostekaker ut frodig og høy, legger brus og vent til osten deigen nastoyitsya (ca 5 minutter). Sett sukker etter smak, gitt at overdreven bruk av det ikke vil gi opphav Syrnikov. Last ned forberedt blandingen til kuler obkatayte dem i mel, trykke dem rundt.

 Spread ost kaker på en oppvarmet panne, smurt med vegetabilsk olje. På toppen lokk eller deksel. Stekte ostekaker til de er gyllenbrun. Deretter snu dem, senk varmen, dekke pannen med et lokk og stek til kokt.

 Vanligvis servert med rømme cheesecakes. Hvis de ikke kommer ut ganske søt, da fungere med syltetøy. Også cheesecakes kan drikke melk.

 Hvordan lage ost kaker ost med rosiner

 Ingredienser:
 - 3 st.lozhky sukker;
 - 500 g fersk ost;
 - 2-3 ferske egg;
 - Klype salt;
 - 150 g mel;
 - Rosiner;
 - Jam;
 - Kjeks;
 - Vegetabilsk olje;
 - Rømme.

 Forberede stuffing. Overtar vasket rosiner og suge den i vann. Det er bedre å bruke i stedet for vann, tilsett syltetøy og la stå i 30 minutter.

 Drep en ost egg, legge til vanlig og vaniljesukker. Deretter Ha hvetemel og bland. Deigen skal være tett til ham viste seg å forme kaker.

 Anlegg for dannelse Syrnikov, pensle med vegetabilsk olje til deigen Liplje, Postojna. Knock kake, å sette inn i stuffing.

 Ta en spade lukket kaker. Sett dem i fryseren i 30 minutter, som Iskald stekt cheesecakes enklere i fremtiden.

 For panering mix egg med vann og dip curd fritter zapaniruyte det i brødsmuler. Så stek cheesecakes i oppvarmet vegetabilsk olje. Parabolen Serveres med rømme.

Hvordan lage ost kaker med ost? En deilig oppskrift Syrnikov ost
 Ostekake med rips

 - 100 ml melk;
 - 150 g ost;
 - 100 g mel;
 - 4 ferske egg;
 - 3 st.lozhky olje (bedre å ta krem);
 - 200 gram rips;
 - 2 ss. skjeer av sukker og melis.

 Bland ost, mel og sukker. Tilsett egg og melk. La blandingen stå i 30 minutter.

 Vask bær og kvister smekk, og bland dem med ost test.

 Skovoroda varme smøret. Ha deigen på den og stek på svak varme til det er brunet på bunnen. Vende seg til den andre siden og stek et par minutter på den samme varme til at partiet vil heller ikke få en gyllen farge.

Яндекс.Метрика