Hvordan lage pannekaker med poteter?
 Potet pannekaker - en hviterussisk nasjonal rett som kan tilberedes på ulike måter. Den viktigste ingrediensen er ansett dranikov poteter, men tilsett kjøttdeig eller hakket sopp ikke ødelegge deres smak. Faktisk koker pannekaker poteter kan enhver kvinne som ønsker å overraske sin familie.

 Du vil trenge:
 - Rå poteter (knoller 8-10);
 - Egg (2 stk);
 - Mel (pair st.l);
 - Salt og nykvernet pepper (etter smak);
 - Vegetabilsk olje til steking.
 Forberedelse:
 1.  Først av alt, må du grundig vaske poteter, skrelle den fra huden, deretter rist. Du kan hoppe over de kokte potetene gjennom en food prosessor. Ikke vent til potet juice og bringe frem mørkne. Å forberede potet pannekaker bedre bruk smuldrete poteter.
   Sett revet masse i et dørslag, avløp vente juice og tilsett egg, salt og pepper. All mix. Noen husmødre legge litt brus. Så pidsmazhyvshy pannekaker, får du frodige og deilige potet pannekaker. De fleste pannekaker stekt på en stekepanne.
   Massen er bedre å lære en skje til pannekaker ut samme form. Helle olje på pannen bør skje gradvis. Ikke overdriv, ellers oljen vil ødelegge smaken virkelig fin dranikov. Stek pannekaker på begge sider er nødvendig for to eller tre minutter hver.
   Deretter et par minutter, potet pannekaker dekket med et lokk og bringe det småkoke til kokt.
   Vanligvis potet pannekaker servert med rømme på bordet. Du kan også lage en saus eller saus. I noen land er pannekaker serveres i tomatsaus, pre-dampet dem i en gryte under lokket lukket.
   Vi trenger:
   - 2-3 mellomstore tomater;
   - Små løk;
   - Salt, litt vegetabilsk olje.
   Forberedelse:
  1.  Finhakket løk putre i en liten mengde vegetabilsk olje.
    På et fint rivjern rist tomatene, skrell forkaste resten. Krydre med salt resulterer tomatjuice.
    Deretter potten forsiktig Sett ristet på begge sider pannekaker. Hell tomatjuice, la det småkoke på svak varme i 5-7 minutter.
    Hvis du bestemmer deg for å lage potet pannekaker saus, er det ikke nødvendig etter yngel dem i en panne med lokk. Også mottatt før du gjør en potet blandingen kan tilsettes kjøttdeig, sopp, ulike grønnsaker, dill, revet ost og så videre. I noen land, vertinne slokkings dranikov ikke bruke gryter og leire potter, som deretter plasseres i ovner.  
Potet gryte i rumensk
 Om hvordan lyset dukket gryte, diverse rykter går. Hvem og når oppfant det - ikke er kjent. Men skjebnen av fatet noe som ligner på historien om italiensk pizza.
 En smart kokk samlet det som var for hånden, blandet opp med melk og egg og zapik i ovnen. Resultatet ble en deilig rett som er enkel og rask å lage mat.
 I rumensk kjøkken er det minst et dusin måter å tilberede gryteretter. Ett alternativ - potet med zucchini. Den største fordelen - enkelhet, minimalt sett av produkter og selvfølgelig den fantastiske smaken. Forresten, er det perfekt for middag i et travelt på kontoret.
 Så, hva trenger vi?
 •  Poteter - 10 stykker

 •  Squash - 2 stk

 •  Rømme - 2 kopper

 •  Olje - 1/2 kopp

 •  Revet ost - 1 ss. skje

 •  Salt, revet ost

 •  Leire skjema

 •  Rens potetene og skjær i skiver, deretter lett stek i olje. Det samme ritualet gjøre med squash, ren, kutt, yngel. I leire skjema put lag forberedt squash og poteter, hell lettsaltet rømme og dryss med revet ost. Vi satt i en kul ovn for en halv time - og nå, er en herlig middag klar.
  Potet gryte i rumensk

   Her er en annen oppskrift som vil kreve litt mer tid.
   Ta 1 kg poteter, 150 ml fløte, 100 gram ost, 125 g smør 2-3 kopper melk og 3 egg.
   Kok potetene i sine skinn - denne måten vil det ikke kokt myk og beholde mer vitaminer. Tillate poteter avkjøles, så skrelle og skåret i tynne skiver. Ikke glem å legge til salt!
   Smør skillet med olje og legg den i skiver poteter. Dryss den med revet ost og hell rømme blandet med melk og egg. Sett i ovnen i en time. På bordet pudding kan serveres som en egen rett eller som tilbehør til kjøtt.
   Hvis du gjør en gryte som hovedrett, pynt den lystyamy persille, dill sprigs og strø litt på kanten tarelk rød og sort pepper. Dette vil gi parabolen en festlig utseende.
  Potet gryte i rumensk

   Som du kan se å lage en "potet gryte i rumensk" trenger ikke å være et mirakel kokk. Bare litt tålmodighet og ønske velsmakende mate deg selv og kjære!  
  Kald kvass suppe

   Okroshka til munn. Oppskrift


   Okroshka - det er den beste retten for en sommer bord.
   Hvordan koke suppe? Vi tilbyr deg en enkel oppskrift for hasj.

   Okroshka. Oppskrift


   Å forberede hasj bør:
  ? KVASS 15-liters glass,
  ? -150 Gram oksekjøtt, kalvekjøtt -150 g, skinke eller skinke -150 g
  ? gressløk -100 g
  ? agurker - 250 g
  ? Egg - 2 stk.
  ? sukker -2 h. skjeen
  ? forberedt sennep -. 05 h skjeen
  ? rømme - 2 ss. skjeer,
  ? dill og persille.
   Lage hasj
   Koker kalvekjøtt og oksekjøtt, agurk skrelle, skjære kort (15-2 cm) strimler eller små terninger.
   Grønn løk trevl, deretter gni med litt salt til juice.
   Egg koker kule pisk eller finhakk.
   I å sette fløte egg, vårløk, sennep, sukker, salt, bland godt og fortynne Kvås.
   I den resulterende blandingen ble satt kokt kjøtt og agurk (Frivillig tilleggs skiver reddiker).
   All røre, tilsett hakket persille  
  Okroshka til munn og hovedkomponentene oppskrift

   Okroshka til munnen - det er hakket grønnsaker, som er belastet med surdeig. Denne typen hasj regnes som en klassiker og mest populære. I antikken, den russiske kvass var en favorittdrink. Den ble brukt for utarbeidelse buryachnykiv, hasj, en bille, botvynyi. Og i dag har han ikke mistet sin popularitet.

   Suppe til dip tallerken kan betraktes våre forfedre. Mesterlig tilberedt suppe bør ha et forhold av flytende produkter og til ingen av ingrediensene ikke skiller seg ut, ikke avbryte en annen fargetone, og sammen har de skapt en behagelig harmonisk smak.

   Suppe kan være forberedt med kjøtt eller fisk, kan det være en grønnsak. Som for greener, krydder og urter, er det også den rollen din preferanse. Oppskriften er ganske enkel og krever ikke mye tid til å forberede seg.

   Oppskrift på 8 porsjoner

   - Kjøtt eller kokt pølse - 300-400 gram;
   - Egg - 4 stk;
   - Poteter -4 deler;
   - Agurker - 3 stykker;
   - Reddiker - 250 gram;
   - Grønn - grønn løk, persille, dill;
   - Krydder etter smak - sennep, pepperrot, pepper, salt;
   - Kvass - 1 liter.

   Trinn Cooking
   1. Kok egg og poteter i deres skins, skrell og skjær i terninger.

   2. Finhakk agurk og reddik strimler eller gni på et grovt rivjern.

   3. Skjær kjøttet. Prøv å kutte alle ingrediensene var omtrent lik i størrelse, vil det gjøre din tallerken en vakker og estetisk.

   4. Bland alle ingrediensene, tilsett urter og hell Kvås. Hvis planen er ikke bare suppe, så tilsett salt og surdeig fill rett før servering. Du kan legge til rømme, sitronsaft, pepper og andre krydder etter smak.

   Okroshka og Kosthold
   Okroshka til munn - en reell godsend for de som ønsker å gå ned i vekt. Kalori hash å dyppe ca 60-80 kalorier per 100 gram ferdig produkt. Selv med tillegg av en resept av noen elementer suppe vil forbli lav i kalorier, men svært velsmakende og sunn rett, som det finnes et stort antall av essensielle vitaminer og mineraler. Derfor er det et utmerket alternativ diett.

   Med hasj kan gå ned i vekt uten bivirkninger som svimmelhet, tretthet og andre fenomener, det er solid, men malokaloryynoe parabolen.

   Hvis vekttap er nødvendig å mette kroppen med vitaminer, for å takle det stor suppe. Det er 80% av planteføde som naturlig rik på fiber og mineraler - magnesium, kalium, fosfor, natrium, vitamin C, K, E, karoten og andre. Okroshka inneholder de nødvendige organiske syrer - eplesyre, sitronsyre, essensielle oljer, som også fremmer fordøyelsen og bedrer fordøyelsen.

   Å redusere kalori retter ytterligere, kan suppe gjøres ved hjelp av bare eggehviter uten plommer. Hvis kjøttsuppe, bruk kokt kylling eller skinke. Poteter kan erstattes med bønner. Generelt, mange alternativer, alt avhengig av din egen fantasi. I stedet for rømme som en fylling, tilsett fett yoghurt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du prøve å gjøre det gjennom kosthold og okroshechnoy resultatet vil ikke ta lang tid, og en gledelig overraskelse.

   Måltidet vil være dobbelt deilig, dersom preparatet du bruker en kvalitet hjemme brygge for hasj. Klar Serveres avkjølt.

   Bon appetit!

  Яндекс.Метрика