Hvordan lage pannekakerPannekaker - en populær rett i nesten hver familie. De er opplært til ikke bare i oljekaker - flott frokost i helgene eller ukedag. De er ikke bare velsmakende, men også veldig nyttig, de inneholder mange sporstoffer og vitaminer.
Matlaging oppskrifter det er mange, slik at hver kvinne kan velge oppskrift som hun liker, eller gjøre dem annerledes hver gang en resept.
Vi valgte pannekaker oppskrift som er enklere ting å gjøre. Etter å ha forberedt dem, kan du legge dem til et utvalg av pålegg eller sender rømme, syltetøy eller hva familien liker.
Hvordan lage pannekaker med melk
Å lage pannekaker med melk, trenger du:
- 0, 5 liter melk
- To egg
- To spiseskjeer solsikkeolje
- En spiseskje sukker
- 200 gram mel
- To teskjeer bakepulver (eller en teskje lime soda)
- Salt (etter smak)
Pisk egg med sukker og salt. Kna, og legger til olje. Tilsett melk og bland igjen. Sette natron og mel mix (best å gjøre dette mikser, hvis ikke, egnet glorie). I en oppvarmet panne, helle olje, hell litt i midten av deigen, dele det jevnt panorere ut av det. Når den nedre pannekake zazolotylsya, må det snu og stek på den andre siden bare noen få sekunder. Deretter fjerne kake fra pannen.  
Hvordan lage pannekakerHvordan lage pannekaker, er opprinnelig russisk parabol vil nå bli diskutert i denne artikkelen. Varianter av pannekaker veldig mye. Ja, kan pannekaker være forberedt på ikke bare hvete, men også rugmel, og med bokhvete, hirse og havre. Å lære å lage mat pannekaker, fortell dine favoritt site nyttige tips.
Hvor forberedt pannekaker
Hvordan lage pannekakerSom du vet, er kakene utarbeidet med stekepanne. Pannekaker kan være forberedt både enkel og Pripek, Burgas - å legge produkter i deigen mens baking. Av pannekaker serveres smør, syltetøy, krem, egg, salt fisk - Ketu, coho laks, sild. Sannsynligvis alle vet at det første forsøket går "komom." Men vi vet alle at dette kan unngås. Først trenger vi en ansvarlig tilnærming til spørsmålet om hvordan du velger en panne for pannekaker. Videre, for å ikke pryhorav første forsøk, bør du ikke vaske pannen på den tradisjonelle måten. Det er nødvendig å helle i panne med litt olje og hell det noen mengden av grovt salt, deretter pan bør avkjøles. Tørk pannen med en tørr klut. Hvis kakene brenne opp igjen, gjenta prosedyren over flere ganger.
Pannekaker bakt umiddelbart etter deigen "fit". Ved første forsøk tykk, en mengde av deig dynket i melk og hell deretter blandingen over i en felles beholder. Tykkelsen av deigen i kjelen vыlyvaemoho bør være 3-4 mm. Når kokt pannekake, snu den til den andre siden. Resten test trenger å sette på et kjølig sted.
Hvordan lage pannekaker i gjær
Det finnes to typer av deigen for pannekaker - svamp og bezoparnym. Når du forbereder kaker pannekaker, må du forberede en svamp deig.
- Ta mel (60 prosent) og melk (halv), tilsett gjær.
- Da deigen er dekket med en klut, og består i et varmt sted.
- Når deigen "fit" i brygg tilsett salt, sukker, resten av melken, mel og eggeplommer.
- Da deigen er laget igjen på et varmt sted.
- Om en og en halv time, og legger til deigen eller margarin smeltet smør og brett deigen ordentlig.
- Gi deigen "rise".
- En fjerdedel av en time add piskede eggehviter inn i røren, fløte og rør det forsiktig.
Hvordan lage pannekakerSikker måte å tilberede pannekaker mye enklere. I melk eller varmt vann bør oppløse gjær, sukker, egg, mel. Så er det helle smeltet fett, og sett deigen på et lunt sted i 3-4 timer, stadig røring det.
Den ferdige deigen på deres konsistens skal ligne krem. Dette pannekake så tynn at glimt i sin struktur synlig bildet nå.
Oppskrift smør pannekaker (1 kg produkt)

Du vil trenge:

- Mel - 370 gram
- Egg - 2 stk
- Melk - 420 gram
- Cream (30%) - 100 gram
- Margarin - 50 gram
- Salt - 10 gram
- Sukker - 20 gram
- Gjær - 30 gram
- Oppskrift av ferske pannekaker (1 kg produkt)
- Mel - 350 gram
- Egg - 2 stk
- Cream (30%) - 100 gram
- Melk - 420 gram
- Sukker - 20g
- Margarin - 50 gram
- Salt - 10 g
- Gjær - 30g

Nå vet du hvordan du skal lage pannekaker. Bon appetit! Lykke til favorittstedet nyttige tips.

Hvordan lage pannekaker på vann

Hvordan lage pannekakerDu vil trenge:
- Flour - 2 kopper;
- Egg - 3 stk;.
- Vann 700-1000 ml (som vil "mel);
- Sukker - 2 ss. L.;
- Salt - en klype;
- Soda - kaffe skje;
- Smør - en halv pakke;
- Vegetabilsk olje - 50-70 oz.

Sekvensen av preparatet:

Med Corolla mix egg med sukker og en klype salt. Deretter helles blandingen i 100 g vann og blandes godt for å unngå klumper. Etter hvert rør mel type, som må være forhånds sile at det ble anriket med oksygen. Legg denne mengden av mel til deigen for pannekaker kom i en tykk krem ​​konsistens. Det er på tide å legge vann. Nå helle en liten bekk i deigen varmt vann, stadig røring det. Du trenger denne vann til konsistensen teste dine pannekaker så ut som en flytende krem. Nå må vi sette i deigen smør og bland godt. Stek pannekaker på en godt varmet stekepanne i litt vegetabilsk olje. Hver pannekake bakt med smør til smøring.

Hvordan lage pannekaker på yoghurt:

Du vil trenge:
- Egg - 3 stk;.
- Salt - halv teskje;
- Sukker - 1 ss. L.;
- Smør - et lite stykke;
- Flour - hvor mange vil "batter;
- Yoghurt - 500 ml
Hvordan lage pannekakerSekvensen av preparatet:
Ved hjelp av en mikser, slå egg med en klype salt og sukker. Nå legger de egg blandingen til smeltet smør. Du trenger ikke å legge for mye olje, nok spiseskje. Nå er det på tide å helle yoghurt, kefir fetere du bruker i oppskriften, så velsmakende pannekaker klar til å komme i fremtiden. Så, etter at du skriver yoghurt ingredienser bør blandes grundig igjen. Nå, med konstant omrøring, tilsett mel til deigen, som må forhånds siktet. Takket granskes mel beriket med oksygen, og pannekaker kommer ut søt og velsmakende. Tilsett mel, slik at deigen konsistens begynte å ligne konsistensen av flytende rømme. Bake kakene for kefir følger samme prinsipp som den andre type pannekakedeig: i en varm panne med vegetabilsk olje, og etter hver pannekake stekefett bør melenky stykke smør.Bon appetit!
En omelett fylt med grønnsaker
 Forberede en frokost kan bvstro og enkelt, og dra nytte av det vil være mye mer enn de vanlige egg.
 Du vil trenge:
 3 egg,
 1 paprika,
 5 sopp,
 zucchini,
 tomat,
 olivenolje.
 Egg visp. Paprika, sopp, squash og hakkede tomater, sier i olje i 5 minutter. Legg grønnsakene i en egen bolle, tilsett i pannen en spiseskje olivenolje og pisket egg. Stek omelett over svak varme til det øvre laget hoppet. Deretter Ha grønnsakene med sopp på den ene halvdelen av omelett, dekke deres andre halvparten. Dekk gryten med lokk og-varme et par minutter.  
Oppskrifter omelett i ovnen. Vozdnushni, curvy eller pølse. Guide bilde
 Omelett tilsynelatende banale en tallerken, frokost er den vanligste barndommen. Gjør det ekstremt mild, høy luft og kan være en vanlig ovn.
 Ta seks egg, visp visp eller mikser. Litt varme opp tre fjerdedeler kopp melk og hell i eggeblandingen. Salt.
 Form smører smør (du kan feste med brødsmuler). Stek i ovnen på 200 grader. Veldig enkelt!
 Resultatet vil overgå alle forventninger: frodig eggerøre, bakt i ovnen, ikke som dem som slo seg ned fra skolens kantine. Gi det litt kjølig, atskilt fra kantene av omelett form og bosette litt. Pynt fatet før servering greener.
 I omeletter kan legge noen ingredienser: sopp, sosyky ringer tomater, skivet oliven, revet ost, skinke, grønn eller løk. Føl deg fri til å eksperimentere! Flere originale oppskrifter vil diversifisere din meny.

 Oppskrift omelett med ost


 Du trenger 100g ost, revet på et grovt rivjern. Forbered samt klassisk omelett, like før du setter formen i ovnen, dryss ost på toppen.

 Oppskrift omelett med ost


 Vi trenger:
 4 egg
 teskje mel
 en halv kopp melk
 1 ss rømme (majones)
 100 g ost
 salt og pepper - etter smak
 paprika
 1 ss vegetabilsk olje
Oppskrifter omelett i ovnen. Vozdnushni, curvy eller pølse. Guide bilde
 Egg slå hjelp av en mikser med melk, rømme (majones). Tilsett mel, ringer paprika, litt salt, pepper.
 Helle olje, legg osten, rør godt. Stek i ovnen i 20-25 minutter i form. Omelett med ost kan spises som varm og kald.

 Oppskrift omelett med skinke og tomater


 200 gram skinke
 200 g tomater
 4 egg
 glass melk
 150 g løk
 salt og pepper - etter smak
 Vegetabilsk olje
 Skjær tomatene i terninger. Finhakk løk og stek i en panne til de er gyllenbrune, tilsett skinke og yngel. I den nåværende form av skinke på det - tomater, hell egg-melk blandingen. Stek i ovnen i 20-25 minutter.

 Oppskrift på vegetabilsk omelett


 Forberedt som vanlig, men med tillegg av noen grønnsaker etter eget valg, blomkål, tomater, paprika. Egnet frossen blanding. Du kan gni osten på toppen. Dekorere toppen med persille omelett.

 Omelett oppskrift med pasta på italiensk


 Å lage en omelett i ovnen, trenger vi:
 5 egg
 kokte spaghetti - 300g
 røkt pølse
 ost (helst parmesan)
 salt og pepper - etter smak
 Pisk eggene, tilsett kokt og avkjølt pasta, bland alt. Krydre med salt og pepper, legg revet ost, rør igjen. Fett med smør, legg halvparten av blandingen, topp Sett skiver av røkt pølse, da - resten av spaghetti med egg. Bake i ovnen som vanlig.
Oppskrifter omelett i ovnen. Vozdnushni, curvy eller pølse. Guide bilde
 Italienerne spiser en kald omelett. Men det er godt og varmt. Pølse kan erstatte noe kjøtt og legge til grønnsaker: tomater, paprika (helst forskjellige farger).

 Oppskrift italiensk omelett "Frittata" med sopp


 Vi trenger:
 5 egg
 Melk - 250 ml
 sopp - 300g
 grønn løk - 150g
 Hvitløk - 1 fedd
 Parmesan ost - 100g
 smør
 salt, pepper, muskat, timian - til smak
 Hvitløk stek i olje til de er gyllenbrun og fjerne. I hans sted hell hakket løk og sopp og kok til væsken fordampning, slutten av salt og pepper. Pisk egg med melk, tilsett krydder og revet ost.
 Sett i ildfast form sopp, hell egg-melk blandingen, rør og stek i forvarmet 200 graders ovn i 20-25 minutter.
 Lære grunnleggende av disse oppskriftene, oppfinne sin egen - og du vil unne deg ulike familie frokost!
 Vi håper at våre oppskrifter med bilder gi deg svar på spørsmålet om hvordan å forberede en deilig omelett i ovnen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика