Hvordan lage pannekaker med melk? En deilig oppskrift med steg for steg video
 I konvensjonell forstand, pannekaker - et tett, rund deig. Kna dem med melk, lav-fett rømme, gjær. Selvfølgelig kommer dette kringle svært tilfredsstillende og deilig, men for tung for magen. Og så det er best å lage pannekaker med melk, fortynnet med vann. Disse pannekaker kommer ut veldig myk, tynn og lett. Måter å tilberede mye, men alle eksisterende oppskrifter dele noen grunnleggende regler. Du må huske dem og overraske din kjære eksperimentere med skjemautfylling og dekorasjon.
 Så, pannekaker oppskrift med melk:
 • En halv liter melk som kreves for å vegetabilsk olje 3 egg, 300 gram mel, 1 ts sukker, salt etter smak. Videre bør melk og egg være ved romtemperatur. Advance bør få de riktige produktene fra kjøleskapet og la den varmes nok.
 • Sukker, salt og egg bør slå ned ved hjelp av en mikser. Med det antall egg bør ikke overdrive det, ellers pannekake- melke ut for hardt, "gummi" vanskelig. Men behovet for å legge til sukker nødvendig, selv om fyllet er ille nok, en liten skje av sukker legge salte pannekaker og mer delikat smak.
 • I blandingen, tilsett melk ved romtemperatur. Bland godt igjen.
 • Sikt mel. Vel gjøre det direkte i en beholder med andre ingredienser. Legg i melk-eggedosisen kreves i doser. Etter at deigen. Deigen skal vymishuvaty med stor forsiktighet for selv små klumper ikke var. Det bør lett spre seg over overflaten av kjelen. Til pannekaker ikke er revet, la deigen å sette mot i 15 minutter.
 • Som du kan se, oppskriften tynne pannekaker med melk enkel, men det finnes noen triks. Hvis du er en fan av luft og frodig deig, sørg for å legge natron eller.
 • En annen viktig ting - å legge smeltet i et vannbad av smør eller vegetabilsk olje. Så deigen blir mer kompatibel og fleksibel, og dermed lett fjernes fra pannen med alle overflater. Du kan bake vkusnыeblynы og uten olje. Det er nok å smøre pannen varme opp godt. Siden pannekake- har blitt lagt smør før, og hell det i tillegg gjør ingen mening.
 • For å hindre stikker, må du først antent i en panne stor salt. Og deretter fortsette matlaging pannekaker som vanlig.
 • For å komme ut tynne og elegante kaker krever dyktighet og fingerferdighet kokk. Men det er heller et spørsmål om tid og erfaring. Øse øse litt deig og forsiktig helle innholdet i midt i pannen. Flikk rulle rundt pannen, for å oppnå en jevn fordeling over overflaten av deigen. 2-3 minutters til pidrum'yanyvsya pannekaker og snu med blad til den andre siden. Stek den annen side bør være lang, eller pannekake vil overdry.
 • Klar pannekake satt på en tallerken og dekning for en stund. Dette vil gjøre det mer øm og myk. Deretter børste med smør, vil det legge svært uvanlig smak.
 Serve bakte kaker kan være uventede variasjoner. Klare retningslinjer og oppskrift i seg selv er nok ikke viktig. Det finnes mange former: fra konvensjonelle konvolutter og rør for uvanlige klumper, bundet Cheese-pigtail. Men fyllinger gjøre nelichena nummer er rett og slett ingen grenser for fantasien! De kan rømme, kondensert melk, smeltet sjokolade eller syltetøy.
 Allsidig og elsket av alle aldre anses gourmet jam fylling, kjøtt eller ost. Også uvanlig og deilig pannekake ut, fylte sopp, kaviar, ost og grønnsaker. Denne retten er egnet for støyende fest og innenlands te.
 Nå som du vet hvordan du skal lage pannekaker med melk ordentlig. Bon Appetit og vellykkede eksperimenter deg!
Hvordan å steke kjøttet i pannen? Oppskrift av kjøtt

 Frosset kjøtt før steking er det nødvendig å tine, men det bør gjøres gradvis to til tre timer. Kjøtt vaske med kaldt vann og la på et kjølig sted. Bedre ikke tine kjøtt, sette den i varmt vann eller sted, mister den verdifulle næringsstoffer.

 Stekt kjøtt er best å lage mat filet, biff indrefilet, innsiden av rumpe, øvre korsrygg del.
 Roastbiff, svin, kalv og lam kan være både store og små biter. Yngelen som gris, kanin, nyrer, lever, svinekjøtt og kalvekjøtt ben.

 Kjøtt steking stort stykke først vaskes, renses for sener obsushuyemo og dryss med salt. Biff spredt på en stekeplate eller panne med varm olje og stek på begge sider til de er gyllenbrune. Sett i ovnen, tilsett litt buljong eller vann, stek til kokt. Oksekjøtt, svinekjøtt og lam stekt på komfyren fungerte ikke, og umiddelbart satt i ovnen. Hvert 15. minutt, ta ut kjøttet ut av ovnen og hell saften, som dannes når de stekes. Hvis litt juice, hell litt buljong eller vann. Det oppnås ved steking saft, kan anvendes som et krydder eller saus for matlaging.

 Varighet steking et stort stykke kjøtt er 15-25 timer, avhengig av størrelse og type av et stykke kjøtt. Klar Kjøtt bestemme piercing den med en gaffel, hvis saften er sluppet rødt, betyr det at kjøttet ikke er nådd før gjort hvis saften er lys - gjort.

 Hvordan å steke kjøttet i en panne
 Deler av kjøtt nødvendigvis reflektere. Kjøttet blir mykere innrettet tykkelsen av et stykke, slik at det prosmazhytsya jevnt. Velsmakende skjer når biter av kjøtt før steking fett sennep, er mykere og saftigere. Salt kjøtt bedre før vi går inn i pannen til bevart juice.

 Preparerte biter, legg på et godt oppvarmet panne med smør til de resterende hullene mellom biter av ca 2 cm. Ved avslutningen av kjøttstykker nær hverandre, blir skorpen dannet, kjøttet har utseendet og smak av kokt, ikke stekt.

 Når steke deler av kjøtt er ikke anbefalt å lukke pannen med et lokk. Kjøttet som er stekt under panseret, får en smak stuet.

 Til steking av kjøtt fett maten god bruk av olje. Det blir tilsatt ved en hastighet på 1: 5 det totale antall av fett. Vegetabilsk olje beriket kjøtt essensielle fettsyrer, fremmer dannelsen av en deilig skorpe.

 Metoder for steking av kjøtt i ulike land er ikke mye annerledes. Men for å gjøre kjøtt av ulike smaker, tilsatt ulike krydder, krydder, nøtter, sitrus, brukt marinader for kjøtt, som gir krydret smak gjør kjøttstykker og myk. De fleste oppskriftene som brukes i krydder som selleri, fennikel, hvitløk, koriander, persille og pepper.

Hva gjør Coca-Cola? Historien om drikke

 Mange fans av denne populære drikken i verden kanskje ikke engang skjønner hvorfor han ringte. Men ingenting komplisert om det.

 Det faktum at i navnet Coca-cola er to av de viktigste ingrediensene, kokablader (coca bush) og når frukten - valnøtt. Som for tilstedeværelse av kokain delvis, i de første fire år etter oppfinnelsen (1886-1890) Ingen har foreslått at kokain har effekt på det menneskelige legeme, slik at det blir ofte lagt til andre drikkevarer. I 1903 ble produksjonsbedrift fortsatt tvunget til å møte publikum povernuvsheysya mot narkotika og før tillegg av kokablader for å fjerne skadelige stoffer.

 Oppskriften til Coca-Cola
 Ingredienser oppført på bokser og flasker med Coca-Cola, avhenger av hvilken type drikke (enten Vanilla Coke eller diett), men i alle fall er bare omtrentlig, fordi den nøyaktige oppskriften er en forretningshemmelighet, og kjente bare til noen få mennesker ledelse posisjoner. Men dette hindret ikke noen utgivere publisere "ekte oppskrift" med den begrunnelse at de angivelig klart å fange opp i løpet av sine undersøkelser.

 Et interessant faktum er at historien har bevart den nøyaktige datoen for etableringen av drikke. 8 mai 1886 var det samme dag at den gjennomsnittlige bezvestnomu og deretter apoteket Pemberton klart å koke sirup, som er forskjellig fra de andre sin uvanlige utseende og smak. Oppskriften ble umiddelbart vist på papiret og den første delen av den nye drikke kom på markedet, økende popularitet og kjærligheten til forbrukerne.

 Kjøp popularitet
 Skaperen sirup ble ikke å vite at en lys fremtid venter sin oppfinnelse. Etter døden av John Pemberton drink oppskrift kjøper enken apoteket irsk innvandrer Asa Candler og sammen med sin partner i å etablere delstaten Georgia produksjonsselskapet Coca-Cola.

 Å være smart og visjonær, Candler forstår at uten skikkelig reklame oppstarten kan lide kollaps. Så han distribuerer på disse tider massiv reklamekampanje ringer drikke herlig forfriskende drink og har siden Coca-Cola begynte sin seiersgang først på det amerikanske kontinent, og til slutt hele verden.

 Helseeffekter
 Den personen som stiller spørsmålet: hva gjør coca cola, mest sannsynlig vil ønske å vite, og hva er effekten av drikken på menneskers helse. Selvfølgelig, i dagens drikker ingenting igjen av kokain. Smak nåværende cola definerer en kombinasjon av vanilje, fedd olje og sitron essenser.

 Men foruten rent vann og sukker, inneholder en populær drikk kjemikalier helt, helt klart ikke gunstig for helsen. Dette og konserveringsmidler, som er sterkt kreftfremkall og fosforsyre, som fremmer tannråte og svekkelse av bein.

 Aspartam fører til lavere serotoninnivået i kroppen og er et stoff som ikke anbefales for bruk hos barn og ungdom. Ett glass cola inneholder daglig rate på sukker, som kan ta en voksen, og tilstedeværelsen av koffein i drikker kan føre til alvorlige søvnforstyrrelser. Coca-Cola kan føre til problemer med bukspyttkjertelen, galleblæren, forårsaker gastrointestinale forstyrrelser.

 Basert på disse fakta vi kan konkludere med at tilstedeværelsen av diet Coke høyst uønsket og absolutt kontraindisert for bruk av gravide kvinner og barn.

Яндекс.Метрика