Hvordan lage popcorn hjemme?
 Selv de mest lojale tilhengere av riktig ernæring sjelden tillate seg å angripe. Alle gjør det til din smak og lagt fastsatte grenseverdiene, men alltid på jakt etter et rimelig kompromiss. Dette til og bortskjemt, og ikke skade kroppen, vant til et balansert kosthold. Mange er enige popcorn - en av de beste alternativene for slike brudd. Hjemme eller kjøpe for å lage popcorn bøtte flak i luften kino - ikke så viktig. Men dette er mais - korn rik kjemisk sammensetning. Og la de fleste vitaminer og ødelagt av varmebehandling, er likevel nyttig for de fleste fast food popcorn. Og vi kan lett bevise det for deg, og lære samtidig lage popcorn huset er ikke verre enn i de fleste moderne underholdningssenter! Hvor og hvordan å lage popcorn? Har fordelene med popcorn?
 Engelskspråklig forkortelse for "popcorn" fullt berettiget. Blåst opp med varmluft mais korn egentlig sinnsykt populær. Hans triumferende på planeten begynte i Amerika, hvor mais er vanlig og er i høy etterspørsel i mange årtusener. Ved første anses popcorn elskere indianerne oppdaget og glade for å bruke muligheten til å dyrke mais og "eksplodere hvis de varmes opp. Hvis denne historiske faktum virker latterlig for deg, tror ikke at aztekerne forberedt popcorn for moro foran skjermen, som deres etterkommere i dag. For urbefolkningen i Amerika luft mais og servert mat og rituelle objekter. Med deres hjelp, lesket sult, støttet krefter i jakt, laget smykker og utførte religiøse ritualer. Skjemaet som tok som eksploderte mais, spådde fremtiden. Og lenge før den XV århundre at Columbus oppdaget. 
 Europeisk kultur har tilpasset seg de egenskapene mais sine mål. For å starte, viste det seg at du kan lage popcorn ikke alle varianter, men bare med en spesiell type mais, hver korn inneholder ikke bare stivelse, men en dråpe vann. På samme tid har forskere forklart mekanismen koke popcorn. Det ble funnet at ved å oppvarme vannet inne i kornet kornet er omdannet til damp, bryter skallet inne og tvinger henne til å ta bisarre oppsvulmet form. Etter eksplosjonen, avkjøles den og størkner i en ny form. Følgelig, for utdanning av mais "lam" må være oppfylt flere forhold:
 Vannet inne i frøet. Når oppvarmet mais det koker og blir til damp, styrtende ut.
 Den myke stivelse skall rundt vann. Hun vridd ut hvit masse av "eksplosjon".
 Sterk tynn hinne som dekker utsiden av kornet. Det hemmer krahmalystыy endosperm nøyaktig til det punktet hvor varm damp stopper plassert inne. Hvis skallet og var svakere korn ville ha glefset til å øke. Men det avsluttes bare når spenningen er for sterk. Restene av dura i form av flak kan sees i hvert stykke popcorn.
 Det var vanlig for de gamle indianerne ikke trenger vitenskapelig begrunnelse. De er luft mais var et verdifullt produkt på grunn av det høye innholdet av B-vitaminer, kalium og fiber. Hoved energi verdi og fersk popcorn og gi karbohydrater. Og alt dette med en relativt liten kalori og fettfattig. Hvis du ikke legger til popcorn søt glasur eller andre tunge ingredienser, dens virkninger på kroppen helt sammenlignbare med virkningene av mais grøt, næringsrik og velsmakende, energiforsyning. Videre fyller popcorn raskt magen. Bare en liten håndfull rå korn hel bøtte går oppblåste lette flak. Det innså raskt gründere, og ved slutten av det nittende århundre var kompakt maskin for produksjon av et stort antall lukrative godbiter. I begynnelsen av det tjuende århundre popcorn allerede solgt i amerikanske kinoer. Bare i 1984 ble det mulig å lage popcorn hus. Det er da salget var "kake mix" - noe som gjør popcorn i mikrobølgeovnen. 
 Hvordan eget popcorn hjemme
 Som du vet, til stiv og rå mais frø har blitt en lys sprø popcorn, må det være skikkelig oppvarmet. Eller rettere sagt - bringe til 200 ° C, noe som medførte en ml vann på innsiden av skallet ikke bare koke og slå til damp, som beløper seg til nesten 15 ganger volumet av væske. Det er flere måter å fyringsprodukter, slik som å forberede hjem popcorn til forskjellige tider, i ulike situasjoner og med varierende grad av suksess som brukes:
 Roterende potten med et håndtak. N Etablere ovnen og var svært populær rundt 100 år siden.
 En stor gryte. Inneholder masse popcorn, men vanskelig å bruke. Krever smøreolje, popcorn, men likevel ofte brent.
 Høy panne med lokk. Ofte brukt for hjemmelaget mat popcorn i innlegget.
Hvordan lage popcorn hjemme?

 Maskin for å lage popcorn. Jevnt varmer opp varm luft mais og krever mye olje. Men det er meningsløst å kjøpe hvis du ikke koker popcorn daglig og i store volum.
 Hjem mikrobølgeovn. Den beste måten å lage popcorn hjemme. Lar deg batch kokk popcorn raskt og trygt.
 Dermed sistnevnte alternativet langt lederen, hvis du bestemmer deg for å lage popcorn hjemme. Nok til å komme i den nærmeste supermarked pose merket "mikrobølgeovn popcorn" og koker mais i samme pakke. Men selv slike elementære teknologi krever riktig tilnærming.
 Hvordan lage popcorn hus
 Popcorn for rask matlaging i mikrobølgeovn krever ikke mye innsats. Tvert imot: det er bedre oppdage så lite initiativ og strengt følge instruksjonene på pakken. Hvis brukeren du ikke klarer å lese og / eller forstå det, forklarer i detalj hvordan å lage popcorn selv:
 1.  Papir pose med popcorn, halvferdig, sted i mikrobølgeovn. Lukk døren og slå på mikrobølgeovnen. Steketiden avhenger av mengden av popcorn porsjoner. Vanligvis tar matemballasje medium 4-5 minutter. Det er viktig ikke å offentliggjøre pakken til kokt mais og forsiktig avsløre det etter fjerning fra ovnen. I papiret er ikke bare korn, men også varm damp, som er lett obshparytysya.
   Du kan kjøpe popcorn er ikke i porsjonspakninger, og i stort antall for å forberede så mye som ønsker. I dette tilfelle korn bør fylle i en plast eller keramiske varer som kan brukes i mikrobølgeovn. Pass på at beholderen tåler temperaturer opp til 200 ° C. De fleste plastskåler er ikke konstruert for å varme den sterkere 150 ° C, men for å lage popcorn er ikke nok. Fylle bunnen av bollen svakt raffinert vegetabilsk olje og strø kornet. Riste og røre korn til det promaslylys jevnt. Dekk til og sende i en mikrobølgeovn på full effekt inkludert, minutter 5. Et sikkert tegn på beredskap popcorn - klapper, som opphøre når alle korn eksploderer og blir til "sauer".
   Å lage popcorn på komfyren, koke en stor gryte eller panne med lokk høy. Det anbefales å bruke gjennomsiktig glassdeksel, som du kan se og kontrollere prosessen. Liberalt smøre bunnen av raffinert olje og varme den. For å teste den ønskede graders varme, kaste frø hvis den eksploderer, kan du laste ned hele korn. Men merk at det må passe i et enkelt lag, så mest sannsynlig nødt til å lage popcorn i doser eller betale for en liten del. Riste korn og lukke lokket. Korn overopphetet omtrent samme tid og begynner å "skyte" umiddelbart slå av brann eller flytte fartøyet for neste kalde brenner. Ikke ta av lokket og vente til alt kornet omdannes til popcorn.
   Hvordan lage deilig popcorn hjemme
   Fans av popcorn følte at utarbeidelse av bygge det koster omtrent 10 ganger billigere enn hvis du kjøper den klar i kjøpesentre eller teater lobby. Enig betydelige besparelser. Men mens mange popcorn - ikke bare mat, men også den tilhørende atmosfære turer, rekreasjon, underholdning. Og, selvfølgelig, spille en viktig rolle smaker som du velger før du kjøper popcorn. Her er noe morsomt bare er ikke vanskelig å gjenskape hjemme:
  Hvordan lage popcorn hjemme?
  1.  Hvordan salt popcorn hjemme. Hjem popcorn salt kreves umiddelbart etter koking mens den er varm. Pakken eller i en bolle med mais riste en klype salt og / eller pepper, deretter tjene for mat. Barn kan bruke iodized salt eller salt erstatning tørkede urter.
    Hvordan lage home sweet popcorn. Etter samme prinsipp som beskrevet ovenfor, klar til å helle mer varme popcorn pulverisert sukker. Tilsett vaniljesukker, kanel og / eller kokos.
    Som hjem for å lage popcorn med karamell. Mens forbereder popcorn i en panne, smelte smør og tilsett sukker til det. Stek til de er gyllenbrune, deretter umiddelbart hell den varme karamell popcorn hadde ikke tid til å kjøle seg ned og bland jevnt. For å forberede "sjokolade" popcorn, sukker og olje til La oss blande kakaopulver.
    Som hjem for å lage popcorn med ost. I stedet for lukten av ost smak hjemme, bruker ekte ost, revet. Hvis du blander den med varmt popcorn, får du deilig smeltet ost "tråder". Hvis du venter til popcorn kjøle ned - få popcorn blandet med ost, som også er svært velsmakende.
    Totalt sett er kokk popcorn huset ganske enkel. I dette tilfelle du vinner på alle punkter. Først spare penger. Sekund, unngå kunstige smaker, kjemiske smakstilsetninger og kalorier. Til slutt kan du lage popcorn hjemme når som helst. Og i noe beløp, for å glede seg selv og underholde gjestene.  
 For å justere og stramme form og bli kvitt de ekstra pounds, og kvinner av cellulitter, er en av de beste måtene å sykle. Som barn var det vår favoritt tidsfordriv, og vi drømte om hvordan du raskt vokse til en voksen sykkel, men til slutt en fantastisk leksjon glemt. Selv om sykling er indisert for folk i alle aldre, og er en utmerket trening. I motsetning utmattende og hard trening i treningsstudio, vil sykling for vekttap tillate deg å tilbringe mer tid utendørs, noe som i stor grad øke motivasjon og generelle helse.
Sykling for vekttap

 Skjer på åpen plass nyttig ikke bare hva du føler deg bedre, i dette tilfellet cellene i kroppen vår mer effektivt mettet med oksygen, noe som resulterer i akselerasjon av lipolyse. Dette lastet og styrker det kardiovaskulære systemet, forbedrer koordinering og respons, samt trene luftveiene.
 Før du begynner å trene, må du først sjekke om din beholdning og ytelse, dvs. sykkel. Hjulet må være på samme nivå som salen. Dette vil sikre riktig passform sport som er nødvendig for å maksimere effektiviteten og redusere styrketrening blåser. For ikke å overbelaste leggen, må du sette riktig høyde av salen. Når fullt rettet fotpedal bør være i det laveste punktet. Ikke glem om sikkerhet, så du bør bruke spesielle beskyttende hjelm og knebeskyttere hvis nødvendig og hip. For komfortabel sykling, spesielt på lange avstander trenger spesialutstyr - veloshorty, hansker og spesielle sko. Konvensjonelle sko i dette tilfellet passer ikke, du bør velge sko med pregede såler som ikke vil gli av pedalene mens du kjører. Å nabyvalysya ikke på hånd hard hud trenger hansker. 
Sykling for vekttap

 Uten god fysisk forberedelse er usannsynlig å ha kommet ganske lang tid å trene. Den første leksjonen bør ikke ta mer enn en halv time. Gradvis øke bør turen, så lenge det ikke tar to timer. Husk at for å effekten av slik opplæring var høyest, best håndtere hver dag.
 For å trene bedre å velge den mest fjernt fra byer og industrielle plass, som belter, parker, landeveier. For å sykle for vekttap er ikke forårsaket skade, bør pulsen ikke overstige 150 slag, så kontroll av denne indikatoren er bedre å kjøpe en spesiell armbånd, som det er i mange moderne sykler. Hvis du gjør under trening økt for mye press, og det var smerter i muskler, bør det være litt hvile.
 Til treningsøktene har dratt, ikke skade, du bør spise. Du kan trene i en time før og en time etter det. Når man kjører en sykkel, spesielt i sommermånedene, vil du bli svett. Det er bedre å ta en flaske med vann eller usøtet drinker. Men vi kan ikke ta for mye vann under trening. Sykkelen er veldig praktisk fordi, i motsetning til løping, last stadig endres etter hvert som du kjører opp og ned, høyre. Fordi musklene tid til å hvile og du kan sykle kontinuerlig i flere timer med god trening. I tillegg kan sykkel turer kombineres med andre nyttige ting. For eksempel har noen reise til og fra jobb, det kan du ikke stå i kø, og ikke bruke mer tid på trening.
Sykling for vekttap

 Med regelmessig trening i to måneder kan miste ca 5 pounds. I tillegg forbedrer sykling generelle helse, felles mobilitet, og strammer musklene i rumpe, mage og lår.  
Яндекс.Метрика