Hvordan lage pudding?

 Gelé godt hjelpe tømme kroppen, de etablere fordøyelsen og forbedre leverfunksjonen. Cook gelé bør være i en emaljert gryte.
 Oppskrifter
 På 3 kopper væske ta 2-3 ss. ss potetmel oppløst i kaldt vann, hell den i kokende over svak varme bær kokes med kraftig omrøring.
 Kissel kan ikke koke, når det kokte, fjerne den fra varmen. Drikk gelé kan være både varm og kald. Hvis du bestemmer deg for å drikke kald gelé, mengden av stivelse under koking doblet.  
Øvelser for ansikt og hals for kvinner, jenter

 Svært ofte omsorg for sine individuelle kvinner til å redusere bruken av alder eller dekorative kosmetikk. Rynker, slapp hud, poser under øynene gjemmer en masse krem. Ta vare på ansiktet og halsen bør i alle aldre, og jo raskere begynner å gjøre det, jo lengre tid vil forbli ung og blomstrende utseende.
 Fra tidlig visner hjelpeøvelser for ansikt og hals for kvinner, jenter.
 Før du utfører øvelsene person fjerne sminke, sitte foran et speil og drepe håret.

 Hvordan bli kvitt de horisontale rynkene i pannen


 Fingrene satt på pannen mot hverandre. Ringfinger er øyenbrynene. Heve øyenbrynene, overvinne motstanden i fingrene.
 Denne øvelsen bidrar til å hindre dannelse av horisontale rynker i pannen.

 Hvordan bli kvitt de vertikale rynker mellom øyenbrynene


 Dette er en veldig enkel øvelse for ansiktet, halsen for jenter og kvinner. Peker fingre er på øyenbrynene. Skifte øyenbrynene, overvinne motstanden i fingrene.

 Hvordan styrke nedre øyelokk


 Plasser pekefingeren på ytterkanten av øyet og midten - på innsiden. Ser oppover. Soschurte øyne. Slappe av, holde øynene vidåpne.

 Hvordan fjerne "kråketær" på forsiden


 Plasser ringfingeren like over de ytre øyekrok. Lukk øynene dine.

 Musklene i kinnene


 Åpne munnen slik at det bevegelige og det høyeste punktet på overleppen og det nederste punktet av underleppen. Lag ovale lepper. Peke fingrene hvile på den øvre kanten av kinnene. Nå strekke leppene til et smil, og deretter gå inn i en oval. Gjenta øvelsen 20 ganger fort.

 Stramme huden på halsen, haken styrke


 Sitte rett opp, hake løft opp. Smil, uten å åpne leppene. En hånd på bunnen av nakken og dra forsiktig i huden ned.
 Begynn øvelser for ansikt og hals for kvinner, jenter av fem repetisjoner og gradvis bringe antall repetisjoner til tjue.
 Etter hver øvelse for ansiktet og på halsen, kvinner trenger å slappe av ansiktsmusklene. Etter gymnastikk søke på ansiktskrem med foryngende effekt eller lys krem.  
Hvordan å lage mat hjemme Lagman, velsmakende oppskrift

 Kjøttrett Lagman - en tradisjonell nasjonalrett folkene i Kina, Usbekistan, Kirgisistan og Kasakhstan. Denne blanding av nudler, kjøtt og grønnsaker. Det stuinger av disse produktene. I tillegg er det forskjellige typer av Lagmans, slik som kylling, okse, lam. Ifølge dem, kan du legge til en rekke produkter. Men en av komponentene må alltid være til stede - en lang nudler.

 Hvordan å lage mat Lagman hjemme?
 Lagman - er både den første og andre parabolen. I denne sammenheng er det ligner på gulasj-tykk suppe som kan gjøres og en tallerken. Vegetabilske tilsetningsstoffer for Lagman vastupayut pepper, bønner, aubergine, gulrøtter, løk, reddiker, friske urter og krydder. Det servert saus kalt "kummer". Denne blanding av knust hvitløk, malt og varmt pepper, fortynnet med vegetabilsk olje.

 Lagman spise med spisepinner. Den kan bestilles i alle restauranter orientalsk mat. Hans forberedelse har flere funksjoner og tar lang tid fordi det er nødvendig for å forberede og nudler. Nudler for Lagman er helt forskjellig fra andre arter. Det må fjernes slik at det oppnås lang uknuselig tråd.

 Lagman: oppskrift

 Ingredienser:
 • 400 g lam;
 • 1 pakke lahmannoy nudler (du kan bruke en annen bred tagliatelle med durumhvete);
 • 1-2 stykker. store gulrøtter;
 • 3 løk;
 • 2 poteter;
 • 4 paprika;
 • 400 g tomater;
 • Friske urter (f.eks selleri, grønn hvitløk, persille);
 • dufter;
 • hvitløk;
 • chilipepper.

 Utarbeidelse av nudler:
 Ferdig kjøps nudler. Kok nudler, deretter snu den i et dørslag, tilsett 1 ts. Av vegetabilsk olje og rist flere ganger som var som smør. Vannet der de kokte nudler, ikke hell, siden det vil være forberedt for saus (vadzha, Kyle).

 Nudler med hendene. Bland en kopp vann og en fersk egg, tilsett salt og mel. Elt deigen til elastisk. Pensle den med olje og la sitte i 30 minutter legge seg ned. Så igjen obimnit hendene, pre-smurt, og rull den tynn. Skåret i tynne lange strimler av lik og stek som vanlig nudler.

 Til nudler var tyanutoy, rive av biter av deig som er rullet ut i pølse. Deretter forsiktig strekke den i forskjellige retninger, så det omgjort til en flik. Det er en lang prosess, så du bestemmer deg for - å ta ham eller ikke.

 Forberedelse saus (vadzha, Kyle):
 Rengjør lammet av filmer og fett. Skjær skiver på tvers av fibrene den i stykker var lang og flat.

 Terninger fårekjøtt fett og legg den på bunnen av kjelen å smelte det til grakse over middels varme.

 Fjern de cracklings når vytopytsya fett og sted i potten lam. Det må steke til den er brun skorpe uten å redusere brann. Deretter tilsett hakket løk halv ringer og stek til løken er gyllen. Legg gulrøtter, skiver tynn, men de store pinner, pepper.

 Sett rå poteter, skåret i korte strimler og grove krydder (paprika, spisskummen, svart pepper, bodyan).

 Smak til med salt, rør og la stå i 10 minutter. Deretter sette tomater, skåret i skiver og la det småkoke ca 15 minutter. Deretter hell suppen blanding fra de kokte nudler ved å justere mengden av væske velger å smake. Putre sausen til den er helt kokte poteter.

 Utarbeidelse av fylling:
 Skjær hvitløk og chilipepper, knuse dem i en morter eller i en salatbolle.

 Hakk persille og selleri - de legger smak til retten. På slutten av matlaging legge vadzhu (eller Kyle) greener og krydret dressing, bland godt, kok i 1 minutt og slå av, dekket kasserolle. Din saus er klar!

 Retter for Lagman
 Lagman serveres i en dyp skål. Først lærte bunnen nudler, skåldet med kokende vann før. På toppen helle det vadzhey (kayloy) og dryss med urter.

Hvordan koke linser
 Nylig, svært få mennesker lentils som en berømt og kjent mat. Men noen tiår siden uten at dette nytteplanter ikke kommer overens ethvert måltid.
 Fordelene med linser
 På spørsmål om hvordan å lage linser, husk at, i motsetning til andre medlemmer av legume familien, trenger linser ikke krever lange timer med matlaging - at hennes smak og nyttige egenskaper håpløst bortskjemte. Og la det ikke, faktisk riktig tilberedt kultur inneholder mange biologisk aktive forbindelser - kobber, jod, kobolt og mangan, vitamin B-gruppe, A og PP.
 De helsemessige fordeler av matvarer med dette unike anlegget er å normalisere metabolske prosesser, forbedring av fordøyelseskanalen, stabilisering funksjon av bekkenorganer og forebygge kreft.
 I dag på hyllene i supermarkeder to vanligste typer bønner: grønne linser, som er fødestedet til den sentrale regionen av Frankrike og røde varianten, ofte kalt egypterne, og dermed historisk vokst i Midtøsten og Afrika.
 Hemmeligheter matlaging lentils
 1. Uten hensyn til det mangfoldet av planter, linser før matlaging Anbefal skyll grundig med vann. Dette gjøres for å fjerne skitt og rusk fra frø.
 2. Ikke trenger til tidligere soaking linser veldig capriciously knyttet til vann, som er under utarbeidelse. Først, ikke tilsett litt salt vann til siste minutt av matlaging, og for det andre, er det best å fylle produktet direkte i kokende vann, slik at du kan styre timing og intensitet av forberedelse.
 3. Når væsken begynner å koke igjen, reduser varmen forsiktig, lukker pan og fortsette matlaging i minst 15 og ikke mer enn 40 minutter.
 4. Evne mettet med vann, selv etter koking linser som ligger i sin helhet. Derfor aldri fordampe alt vannet fra pannen, som kokt linse korn.
 5. Den største hemmeligheten av matlaging linser er hyppige agitasjon retter. Gjør det ikke kontinuerlig, slik at de ikke forstyrrer strukturen av bønner, men hver 3-5 minutter for å blande blanding kreves.
 6. Ulike varianter av planter trenger forskjellige måter å tilberede. For eksempel, grønn og brun slags forberedt lenge etter matlaging bevare den opprinnelige helhetlig syn, så ofte brukt i komplekse side retter, ulike stuinger og salater.
 7. Cook røde linser bør være bare 15 minutter, og da det blir en tykk puré stoff med en delikat mild smak. Dens omfang - den berømte chechevychnaya suppe, potetmos og alle slags souffle.
 8. Duftende krydder lagt under stekingen, tilsett linser delikat, subtile aroma og delikat smak vil legge til en krydret bitterhet.
 9. Men for å gjøre smaken mer fløyelsmyk, tilsett vann til å koke 2-3 spiseskjeer olivenolje eller annen vegetabilsk olje.
 Lære å lage mat linser riktig, vil du oppdage nye kulinariske horisonter, betydelig utvide ditt hjemmemenyen og utforske nyttig lenge glemt produkt kjent og elsket av menneskeheten siden bibelsk tid.  
Яндекс.Метрика