Hvordan lage sjokolade hjemme

For som ville forberede varm sjokolade, trenger grunnleggende, lett tilgjengelige ingredienser, skjemautfylling og kjøle- og fryserom. Hjem oppskrifter Sjokolade nettet mye, fra de enkleste til de mest sofistikerte, men de er ubetydelige forskjeller. I denne artikkelen ser vi på en enkel grunnleggende oppskrift for mørk sjokolade.
 Vi tilbyr deg en enkel oppskrift. Oppskrift "Classic".
 Hva vi trenger:
 - Butter;
 - Kakaopulver;
 - Sukker;
 - Melk (for melkesjokolade)
 Så, la oss starte. For å starte, ta smør, skjær den i små biter og legg i en gryte. Vi satt på en langsom brann.
 Etter koking tilsett sukker, kakao smak. Det er viktig kakao helle sakte, forsiktig omrøring til tykk konsistens som ville komme som fløte. Vi fortsetter å forstyrre så lenge det ikke er noen vanskelig å forstyrre skje.
 Deretter fortsette å holde fortsatt i brann to eller tre minutter. Slå av gass, vente til avkjølt, helles i former og sende det hele i fryseren for å kjøle seg ned.
 Og ikke glem den viktigste regelen - jo mer vi helle kakao, jo sterkere og hardere ut vår sjokolade!
Hvordan lage sjokolade hjemme

 Fremstilling av melkesjokolade.
 For å fremstille melkesjokolade gjenta den samme prosedyre, men først etter at smelte smøret i et vannbad, tilsett melk, men ikke kokende! Puh! Det viser seg, det er enkelt! Og viktigst av alt - velsmakende og rimelig!
 Fyllinger vår sjokolade.
 Som fyllinger kan vi drømme her lenge. Hvem liker det! For eksempel nøtter (valnøtter, mandler, cashewnøtter, hasselnøtter, hele hasselnøtter, peanøtter, etc.). Du kan også legge til tørket frukt, rosiner, svisker, aprikoser, og så videre. Du kan legge til i løpet av utarbeidelse av ulike smaker, tilsetningsstoffer, for eksempel vanilje, kaffe eller honning.
 Bare ikke glem at de trenger å kna bare en varm sjokolade og deretter helle i formene. Og så som var å fylle inne, er det nødvendig å legge til lag, vil grundig deilig deretter sjokolade bar.
Hvordan lage sjokolade hjemme

 Hva er kult?
 Å danne passe enhver pan (fortrinnsvis lave støtfangere), former for kaker, is dannes, kan du likevel bare helle i wafer kurver, eller i noen form, slik som for suvenirer.
 Det er alle hemmelighetene i matlaging den klassiske mørk sjokolade hjemme.
 Bon appetit!

Hvordan lage dumplingsHvordan lage dumplings kjenner mange erfarne vertinne. Dumplings - en av de mest populære rettene i. Dumplings vi spiser veldig ofte, og som et daglig måltid, og som festlig. Dessverre velger virkelig høy kvalitet velsmakende dumplings i en butikk er vanskelig. Skruppelløse produsenter erstatning hakket soya, egg satt på plass naturlige fargestoffer og stabilisatorer for den lange levetiden av produktet. Derfor mer hazyayechok prøver å lage din favoritt måltid med hendene. I dag er din favoritt nettsted nyttige tips fortelle hvordan du koker dumplings med hendene.
Hvordan lage dumplings: hjemme
Første trinn er å kna deigen.
- Gjennom en sil for å sile to kopper hvetemel til deigen Enrich oksygen.
- Til mel, tilsett en halv teskje salt og drepe ett egg. Hvis du legger til en hjemmelaget egg dumplings er deretter klar til å ha en fin gul farge.
- Deretter legger en halv kopp veldig kaldt vann. Vann bør være praktisk talt is, er en nødvendig forutsetning for å få en glatt og elastisk deig.
- Vel vymishayte deigen, legg den i en bolle, dekk med et håndkle eller plastfolie og la så å si hvile i ca en halv time i romtemperatur.
Hvordan lage dumplingsLa oss nå stuffing. Selvfølgelig kan du ta stuffing klar til å handle. Men vi ønsker å få ordentlig hjemmelaget dumplings, så vi vil forberede det selv. Til dette trenger vi 250 gram storfekjøtt og svinekjøtt.
- Kjøtt bør være grundig rengjort av årer og filmer, skyll og tørk på et papirhåndkle.
- Med kjøttkvern til å male kjøttdeig, tilsett en mellomstor løk (revet eller hakket i små terninger, som du liker det).
- For å legge hakket 2-3 fedd knust hvitløk, ett egg og krydder etter smak.
Deigen har vidstoyalosya, kan du nå gå videre til dannelsen av ravioli.
- Skjær et lite stykke deig, glatter du det med kjevle (Røren bør være ganske tynn - bare noen få millimeter tykk).
- Deretter skar gjennom glass sirkler av deigen liten diameter.
- I midten av sirkelen put hakket (omtrent en teskje) og forsiktig tett opp til kanten.
- Kok ravioli i den store mengden av saltet kokende vann. For en smak av vannet kan du legge to laurbærblad og et par erter allehånde.
- Serve dumplings smurt med smør, rømme helles på toppen.
Nå som du vet hvordan du skal lage dumplings, lykke til!
Hvordan lage dumplings i mikrobølgeovn
Hvordan lage dumplingsHvordan lage dumplings i mykrovolnovkeEsly du ikke ønsker å rote med oppvarming av vann i en kjele og kjedelige forventninger, og når endelig dumplings kokt, det viser seg, er det mulig å lage ravioli og en mikrobølgeovn. Selvfølgelig, hvis du trenger en stor del av ravioli i et stort selskap, i dette tilfellet er det bedre å bruke en stor gryte og foretrekker tradisjonelle koke ravioli på en plate. Men når du trenger å raskt gjøre en eller to porsjoner med ravioli, vil mikrobølgeovn redde deg. Forskjellen dumplings, kokt i mikrobølgeovnen på dumplings, som ble kokt i en stor mengde vann på bålet, er at de dumplings er utarbeidet i mikrobølgeovnen i et par, som de ikke er kokt myk, ikke bryte under matlaging og ikke mister formen.
Hvordan lage dumplingsFor å forberede en betjener dumplings i mikrobølgeovn du trenger:
- Mikrobølgeovn form med lokk;
- Dumplings rate på 12-15 stykker per porsjon;
- En halv kopp Og ikke mer vann (!);
- Klype salt;
- En laurbærblad.
Så, i en bolle for mikrobølgeovn Sett et jevnt lag med frosne dumplings og tilsett en halv kopp vann. Husk at vannet skal ikke fullstendig dekke dumplings, det bare må være i bunnen av kjelen, deretter koke til å fordampe og damp dumplings. Legg til en liten klype salt og en laurbærblad, dekke pannen med et lokk og sett den i ovnen i 10 minutter ved 800 W effekt. Vanligvis, denne gangen nok forberede et slikt antall dumplings, men det er mulig at på grunn av egenskapene til mikrobølgeovnen din du må øke steketiden i 2-5 minutter. Når forbereder dumplings i hans mikrobølgeovn, du sikkert vil vite at skal stilles neste gang. Etter 10 minutter kommer du ut deilige, myke dumplings. Bon Appetit.
Hvordan lage dumplings i multyvartsi
Cook ravioli i multyvartsi enkel. Kjøpe dumplings, eller tilberede sin egen for de ovennevnte oppskrift. Til dumplings hver gang du kommer ut annerledes, kan du eksperimentere med stuffing. Når legge til den et par fedd hvitløk, gikk gjennom en hvitløkspresse. Andre ganger mye stuffing hogge friske urter. Den tredje gangen i stedet for svinekjøtt og oksekjøtt kjøttdeigen bruk fjærfe (kylling, kalkun).
Hvordan lage dumplingsSå vi gå direkte til prosessen med å utarbeide dumplings i multyvartsi. I bolle Trykkokere koke vann på "Cooking for et par", og deretter laste dumplings i vannet og krydder (salt, laurbærblad, allehånde, tørkede urter om ønskelig). Kok ravioli i multyvartsi under lokket uten å endre modus matlaging til ferdig, noe som tar ca femten minutter. Tjene dumplings med smør og din favoritt saus.

Hvordan lage dumplings i potten

Cook ravioli i potter er ganske enkel, men klar til parabolen kommer forbløffende deilig.
- I en panne, smelte litt smør og stek lett det før gylne dumplings.
- I en separat stekepanne med vegetabilsk olje stek terninger løk, deretter legge til 300 gram sopp, hakket plater. Sopp stek i tre minutter.
- På bunnen av potten, legg et lag ravioli, deretter et lag med sopp og løk. Hell ingrediensene helst buljong (kjøtt eller grønnsaker valgfritt). Buljong bør lett dekke dumplings.
- Fremfor forsinkelse ost tallerken.
- Sett potten med dumplings i en forvarmet 200 graders ovn i en halv time. Parabolen Serveres drysset med hakkede urter.  
Яндекс.Метрика