Hvordan lage sjokolade glasur

Mange mennesker liker å dekorere kaker og cupcakes alle slags duftende sjokolade glasur, noe som er fullt mulig å gjøre hjemme. Det finnes mange alternativer for sine forberedelser. Alt vil avhenge av din smak og muligheter.
 Steketid - Om en halv time.
Hvordan lage sjokolade glasur

 Nødvendige ingrediensene
 Alternativ I:
 Fliser av mørk sjokolade (ca 100 g);
 Cream - '30
 Alternativ II:
 Kakaopulver - 45g;
 melk - 50 g;
 sukker - 45g;
 smør - ca '50
 Alternativ III:
 smør - ca '50
 15% -aya krem ​​- en halv kopp;
 sukker - en halv kopp;
 Kakaopulver - '30
 Alternativ IV:
 Kakaopulver - 8 t l.,.
 sukker - 16 Teskje;.
 eddik - 1 ts;.
 Vann - en kvart kopp;
 smør - ca '50
Hvordan lage sjokolade glasur

 Matlagingsinstruksjoner
 Alternativ jeg
 Polomayte sjokoladen i små biter, legg det i en bolle og legg i et vannbad for å smelte. Det tilsett fløte. Den resulterende blanding ble grundig blanding.
 Kaken skal fylle litt varm glasur for å holde den frosne. Dette sjokoladekake dekket med det øverste laget, som ikke smør fløte.
 Alternativ II
 Bland kakaopulver, sukker og melk. Sett på varmen og bringe blandingen til en byll. Vent til den er avkjølt litt, legge smør til det. Bland alt til en jevn røre. For å legge glasur jevnt, bruk det i form av varme. Dette alternativet slår blank glasur, det er oftest brukt til å dekorere "Praha kake.
 Alternativ III
 Bland kakaopulver med sukker og fløte. Sett blandingen i brann og vente til det begynner å koke, rør av og til. Deretter fjerne den fra varmen. I den varme blandingen, legg smøret og bland godt. Denne glasuren helles på toppen av syltetøy eller kake.
 Alternativ IV
 Oppløses i vann kakao og sukker, tilsett litt eddik og bringe blandingen til en byll. Deretter tilsett smør og rør det så lenge det er helt oppløst. Klar helle varm glasur kaker.
 Dette belegget helt Du kan bruke og kaldt, noe som gjør det dekorasjoner for kake ved hjelp av kringle bag.
 Små nyanser
 - Sjokolade frosting kan brukes til å dekorere valmue rundstykker og søte paier.
 - Glaze med smeltet sjokolade er perfekt for frukt fondue.
 Nyttige tips
 I produksjon av melis bør erstattes med melis, med hennes kokeprosessen går raskere.
 Som glasur, laget av kakaopulver for smak, kan du legge vanilje.Hvordan å forme dumplingsRavioli - en helt unik og virkelig internasjonale retter, kan så godt som alle mat av verden finne en rett som ligner på våre favoritt dumplings. Døm selv: i Kina - Jiao Zi, Georgia - khinkali, Usbekistan - chuchvara, Italia - ravioli, og listen fortsetter.
Denne kjærligheten til dumplings i forskjellige nasjoner ikke overraskende, fordi denne retten kombinerer en enkel, men deilig ingredienser - saftig og mørt kjøtt stuffing tynn skorpe.
Det er bare å lage en deilig parabolen - trenger litt vanskelig, fordi matlaging dumplings - det er ikke rask nok, og vanen er ikke lett. Imidlertid vil våre tips hjelpe deg med å forberede slike dumplings, som vil bli din signatur parabolen, med deres matlaging ikke tar for mye tid.
Til å begynne, vil vi fortelle deg hvordan du koker de viktigste ingrediensene i denne retten - deigen og fylling, og dermed spare tid.
Deigen for ravioli

Så, forberede deigen. For dumplings er det veldig enkelt - du trenger bare mel, vann, salt og egg. Og proporsjonene er som følger: 400 g mel - 2 egg, en halv kopp vann og teskje salt.
Det er alt. Bare riktig hemmelig test - sin blanding. Du trenger så vel kna alle ingrediensene til røren var svært fleksibel, men ikke Liplje, Postojna hender, og det var for myk. Selvfølgelig, det tok likevel mye tid og krefter. Men vi lever i en verden hvor vi kommer til unnsetning våre assistenter - food processor og brød maker. Så hvis du har disse fantastiske enheter - trygt overlate dette arbeidet, spare tid og styrke, og deigen vil få den nødvendige kvalitet.
Viktig tips: etter elte deigen gi litt "hvile". Omtrent en halv time på det meste. I mellomtiden kan du trygt gjøre stuffing.
Stuffing for ravioli
Tilstanden deilig fylling for ravioli - en god kvalitet kjøtt. I utgangspunktet kan du bruke heller, men det er bedre om det vil være flere varianter av kjøtt - ideelt sett denne storfekjøtt og svinekjøtt i like proporsjoner. Selvfølgelig kan du også blande svinekjøtt og lam eller svinekjøtt confine. Det viktigste - å stuffing ut saftig. For å gjøre dette, må du først bruke en masse løk - ca 1/3 av den totale mengden av stuffing. Men det er ikke alt. I forberedt stuffing må du legge litt væske for å gjøre det ut saftig. For din smak kan være vann, buljong eller teblader, det viktigste - ikke overdriv til fyllet kommer ikke ut av ravioli. Også oppmerksom på at stuffing bør nøye slipe. Her igjen vil du komme til unnsetning moderne hjelpere. Denne gangen - elektrom'yasorubka eller food prosessor, slipe stuffing å hjelpe raskt og effektivt.
Lepim dumplings dumplings hjelp
Du skjønner, du har spart mye tid til å forberede dumplings ved hjelp av apparater. Nå er det på tide å klapse dem.
Her kan du forenkle oppgavene ved hjelp av denne mirakel enhet som Pelmennica. Denne aluminium eller plast bord med hull, der de dumplings ut identiske i form og størrelse, og viktigst, veldig raskt.
Man trenger bare å rulle ut et tynt lag (ca. 2,3 mm tykk) to små kaker av deig litt større enn diameteren av pelmennytsы. Følgelig, en du Sett stuffing og den andre vil dekke det.
Fremfor alt, ikke glem å strø mel dumplings, er deigen ikke sitter fast.
Når du legger det første laget av deig - skyv den forsiktig slik at politi celler. Nå kan du nøye satt dem i stuffing. Bare ikke overdriv - stuffing bør ikke være for mye, ellers dumplings "raspolzutsya." Ved standard dumplings, bare én (ingen bakker!) Ts hakket i hver celle. Når de er alle fylt - nøye legge et ekstra lag av deigen, dryss over mel og forsiktig rulle kjevle over overflaten. Når deigen razrezhetsya forestillinger av pelmennytsы - forsiktig knipser det og flick. Dette klar dumplings vil falle på bordet.
Som du kan se, alle elementære!
Men hvis du foretrekker dumplings, sleplenыe hånd, vi vil fortelle deg to måter å gjøre det.
Hvordan å forme dumplings for hånd
Så gjorde de dumplings ved vår bestemor bord drysset med mel, kuttet et lite stykke deig laget fra "pølse", klippe den tvers i skiver av lik tykkelse, obvalyuvaly i mel og spredt i små tynne skiver identiske.
Imidlertid, for å forutsi tykkelsen av deigen og størrelsen av kretsene - dyktighet som kreves. Det er viktig at det ikke er porvalosya og tykk den var, og dumplings var av samme størrelse.
Ved siden av hver slik sirkel bør sette ballene av kjøttdeig (ca ¾ ts), brett den i to og lim opp kantene. Og for å gjøre dumplings kjøpte sin tradisjonelle form, må du vri og koble enden av halvmåne dannet.
Det er alt. Dumplings er klar.
Men hvis du tviler på at øyet kan forutsi størrelsen og tykkelsen på den enkelte sirkler - Forenkle jobben din, gjør det ved hjelp av et glass.
Denne måten vil du ikke nødt til å distribuere hvert enkelt stykke. Du rozkatuyete stor tynt lag med deig (pelmennytsы), dryss den med mel og forsiktig presset glass for å bruke de samme sirkler.
Og så alt på den tradisjonelle måten.
Hva kan jeg gjøre med kjøttdeigMed en liten mengde av stuffing kjøleskapet, kan du lage mange forskjellige retter. Fruktfyll - finknuses eller vridd i en kjøttkvern kjøtt som kan fylle en rekke retter. Gjør stuffing kan være av forskjellige typer fjærfe, svinekjøtt, storfekjøtt, lam. Også, kan du gjøre det med flere typer kjøtt, blandet i like proporsjoner. Denne retten vil legge til rikdom og krydder.
Det er ønskelig å male fint kjøttet, da er mye lettere å være blind til den ønskede form. Vanligvis valsede produkter med hakket i små skiver, avhengig av størrelse pryhotavlyvaemoho retter. Å lage kjøttboller eller Kneli best å legge mel eller egg (du kan gjøre begge deler), da produktet vil bli sterkere og ikke faller fra hverandre under koking.
Hva de skal gjøre med denne stuffing - dumplings
En av favoritt retter av millioner hjemmelagde dumplings blir vurdert. Det kan gjøres med deigen og stuffing, men må bruke litt mer tid til å forberede denne retten, men det er verdt det. Deigen forberedt med mel, egg og vann, men fyllet kan være ikke bare en standard biff eller svinekjøtt, men kjøtt av hjort, bjørn eller gås. Ferdig stuffing flere typer kjøtt med ekstra krydder, løk og hvitløk. Det viktige poenget er at deigen bør gjøres veldig tynn og pålegg til å sette et par ganger. Således er deigen bare et tynt skall kjøtt. Forresten, kom til Russland denne retten fra Kina, og til slutt det spre seg til Sentral-Asia og Kaukasus.
Kylling med stuffing
Bare i slutten av forrige århundre produkter fra januar kjøtt koteletter ble kalt, og før at det var et stykke kjøtt fra rib bein. Koteletter laget av finmalt kjøtt med løk, egg, kjeks, melk og ulike krydder. Beste make stuffing selv, fordi for denne retten er best egnet omtrent smolotaya masse. Koteletter langpanne ved høy varme uten å dekke lokket. Parabolen anses ferdig når den slippes juice er fargeløs. Denne retten kan lages med fjørfe. Disse kjøttbollene er kalt "Pozharskymy" til ære for grev Pozharsky, som beordret til å plutselig raidet gjestene raskt lage mat med finhakket fjærfe, siden det var biff.
Suppe med kjøttboller med kjøttdeig

Denne retten er en av de mest delikate supper, borsjtsj etter kurset. Den største fordelen er at det er gjort raskt og enkelt. Kjøttboller kalles små sirkler med kvernet kjøtt som er kokt i buljong. Gjør baller er veldig lett, ofte med kjøttdeig, men noen gjør det med fisk. I kjøtt, inneholder kjøttboller forvrengt løk, salt og krydder. I suppen lagt poteter, gulrøtter og løk, kan du også sette noen frokostblandinger, og deretter sette kjøttet baller.
Bakken for kjøttboller
Hvis stuffing tilsett ris, tomatpuré, løk og egg, kan du lage kjøttboller. Mange første paneer kjøttboller og deretter steke dem litt, og deretter protushyvayut, men du kan ikke bare sette i en stekepanne og la det småkoke. Forberede kjøttboller rask nok til å trenge et par minutter av steking og 5 til 15 minutter å slukke.
Retter som kan lages av kvernet kjøtt og grønnsaker
De fleste store kjøtt fylt paprika. Ryddet av grønnsaksfrø, vasket og fint malt nachynyayetsya kjøtt. Det viser seg svært velsmakende siderett. Også kan kjøtt fortsatt ting tomater, aubergine og squash. Og som en siderett kan du lage pasta kokt poteter eller ulike typer korn.
Bakken er også brukt i bakevarer. Det er mulig å gjøre pies med kjøtt eller deilig rømmegrøt.  
Яндекс.Метрика