Hvordan lage soppsuppeSoppsuppe - en av de mest delikate første selvsagt valg, har utsøkt smak og utrolig aroma. Forberede denne slags suppe er ganske enkelt, det viktigste å ha for hånden den viktigste ingrediensen, som består av suppe, dvs. sopp. Vanligvis, i de fleste europeiske retter ofte som sopp som brukes for sopp suppe sopp. Men forberede denne retten kan også først med sopp og andre sopp elsket deg. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan du koker soppsuppe.
Hvordan lage soppsuppe med tørket sopp


Du vil trenge:

• Tørket sopp (100-150 gram);
• 6 medium størrelse potet;
• Perlegryn (50-75 gram);
• En middels gulrot;
• Fersk persille og vårløk;
• Bay blader (2 stk.);
• krydder (salt, svart pepper -. Ca 10 stk).

Sekvensen av preparatet:

1. Tørket sopp trenger å pre-suge i dype reservoarer og en halv liter kaldt vann et gjennomsnitt på tre timer.
2. Skyll under rennende vann byggryn også bli dynket i litt kaldt vann i gjennomsnitt per time.
3. Otmochennыe sette tørket sopp i en panne der du koker suppe, tilsett ca en halv spiseskje med salt, og la koke på middels varme (etter koking) i én time.
4. Etter 60 minutter soppen nøye med en hullsleiv, fjerne fra pannen og kutt i små biter, deretter sopp igjen for å gå tilbake til potten.
5. skrelte poteter skåret i fine strimler eller små terninger. Med byggryn drenere overflødig vann, og gni revet gulrot. Alle disse forberedt ingrediensene i en kjele, tilsett sopp buljong til sopp og fortsette å lage mat for en halv time.
6. For 3-5 minutter før slutten av matlaging tilsett hakket vårløk suppe, hakket persille, laurbærblad og svart pepper nøtter.
7. Ta suppen til en byll, og deretter slå av og la til å sette mot i en annen fjerdedel av en time. Alt suppe kan utsettes for.
Noen nyanser
Vanligvis, når du søker soppsuppe krydret rømme, men det er ikke for alle. Den mest delikate og smakfull suppe kommer fra ferske plukket skogsopp. Hvis du ønsker å bringe et snev av variasjon til din daglige meny du kan eksperimentere med matlaging soppsuppe, noe som gjør ham suppe puré. Deretter under matlaging bør være knyttet til soppsuppe kopp kremfløte, og på slutten av matlaging suppe alle strays til glatt i en blender.  
Hvordan å lage mat soppHvordan å lage mat sopp dem til å være deilig og tilfredsstillende rett, vil jeg gjerne vite mange mennesker. Sopp smaker søtt og lys. Disse sopper inneholder proteiner som er løselige i vann, kalles de albumin. Og fordi smaken er tapt, noe som gir en smak av andre ingredienser.
I tilfelle av matlaging gode disse ordene eller dårlig - nei, det avhenger av kokken. Her er et eksempel, en deilig saus med sopp, ikke på grunn av sopp som er i den, og for sin smak og aroma. Også sopp er perfekt for alle slags saus.
Fremgangsmåte for fremstilling av en siderett omfatter steking og Marinivka. I rollen som marinade kan brukes hele - eddik, krydder, solsikkeolje og så videre. Å pynte fisken er perfekt tillegg oregano, timian og oregano til kjøttretter. Kanskje det skal være, men ikke forby koke opp nye oppskrifter.
Garnityr i retter må imidlertid understreke eller opphold i smaken av sopp. For å bevare smaken av sopp de bør være litt bearbeidet eller rå fil sopp med noen tillegg.
Hvordan å lage mat soppPrøv å lage en enkel salat. Skjær små sopp, oliven, spinat. Med tillegg av meieriprodukter, majones, yoghurt smak kan drepe sopp, være forsiktig.
Når man kombinerer forskjellige ingredienser nødvendig for å holde en smak av sine egne. Sopp i dette tilfellet er perfekt, spesielt hvis du bake fisk eller kjøtt. Fisk fylt med sopp lite å imponere noen. Så hvis du koker sopp med bringebær smak, må du huske å sette pris på alt.
Hva er din jobb - holde smak og bland med andre ingredienser. Unge sopp bør ikke brukes som de ennå ikke har skrevet din smak. Prøv å velge en mellomstor sopp, sopp som var synlig, skjær dem i store biter. Andre ingredienser er fint kuttet, dette vil legge til soppen. Legger, løk, brokkoli, blomkål, paprika, agurk. Under omrøring tilsett smør og bringebæreddik. Bringebær eddik kan lage mat selv, kan tilberedningsmetoden som finnes på Internett. Alle ingrediensene i seng etser retter og stek i ovnen messing. Blomkål kan være en egen rett. Hvordan koke blomkål kjenner hver tallerken med blomkål alltid velsmakende og sunt. Bon appetit!
Hvordan å lage mat sopp i mikrobølgeovnen
Mikrobølgeovn - en mirakel-maker, som i betydelig grad bidrar til å spare tid når du lager mat. Selvfølgelig kan og sopp skal tilberedes i mikrobølgeovn.
Du vil trenge:

- Fersk sopp (2-3 stk);
- Ost (40-50 m);
- Majones (teskje);
- Salt og tørkede urter etter smak.
Sekvensen av preparatet:
- Sopp store bør være grundig vasket og renset fra topp skrelle og kutte ben.
- Inside cap sopp anbefalte litt solsikke.
- Kutt bena sopp fint skåret i terninger, bland med rist ost. Legg en skje med majones. En blanding av salt og valgfri legge til noen tørkede urter.
- Fyll sopp hodet ost blandingen og plassere dem bake i ovnen på full effekt i 2-3 minutter.
- Vilje til å kontrollere sopp trepinne, bør de være myk, og man må skille seg ut mye væske.
Tjene sopp er varmt skjønt og kaldt er også ganske velsmakende.
Hvordan å lage mat sopp i en panne.
Den enkleste og vanligste måten å tilberede sopp - en zazharyvanye dem i en panne.
Du vil trenge:
- Sopp (valgfritt antall);
- Vegetabilsk olje til steking;
- Salt, pepper og krydder.
Hvordan å lage mat soppSekvensen av preparatet:
Trinn 1
Sopp skyll under rennende vann, og deretter fjerne dem skrelle på flosshatt.
Trinn 2
Vasket sopp bør våte kjøkkenhåndkle for å fjerne overflødig fuktighet fra dem.
Trinn 3
Skjær soppen i tynne plater. Du kan pre-forskjellige grener av hoder, og deretter klippe dem hver for seg, eller gjør det med en sopp.
Trinn 4
Varm pannen og hell deretter en tilstrekkelig mengde av vegetabilsk olje. Deretter legge ut små porsjoner av sopp i varm olje og stek dem i ca 10-12 minutter til de er møre.
Trinn 5
Hvordan å lage mat soppPå noen få minutter til kokte sopp trenger salt og pepper og tilsett din favoritt krydder blanding. Det er all stekt sopp i en panne klar!

Hvordan å lage mat kjøtt med sopp

Du vil trenge:
- Svinekjøtt (500 g);
- Fersk sopp (250 g);
- Løk;
- Mellomstore tomater (2 stk.);
- En liten gulrøtter (1 stk.);
- Ost (100g)
- Vegetabilsk olje til steking;
- Salt og krydder.
Sekvensen av preparatet:
Trinn 1
Skyll kjøtt. Rengjør det fra filmer, skitt, bein og brusk mulig. Forberedt kjøtt skåret i små biter og stek i en dyp gryte på den varme vegetabilsk olje.
Trinn 2
Når kjøttet får en gyllen farge og er nesten klar, legge til det hakket løk semirings. På dette stadiet kan også legge til salt og krydder, ingredienser og stek i ca 3-5 minutter.
Trinn 3
Mens løken er stekt med kjøtt, kan i mellomtiden forbereder de andre ingrediensene. Sopp skåret i små tallerkener og gulrøtter riv på middels rivjern.

Trinn 4

Kjøttet og løk, tilsett forberedt sopp og gulrøtter. Alle bland godt og stek i ca fem minutter. Så, om nødvendig, legge til en kopp vann eller buljong, dekker potten lokk og la det småkoke på svak varme i ca en time. Hvis det er nødvendig, kan du med jevne mellomrom legge mer vann, selv om soppen selv vil også gi rikelig med væske mens matlaging, så ikke gå over med denne paragrafen.
Trinn 5

På slutten av matlaging denne retten kan legge en skje med rømme, selv om dette ikke er nødvendig. Tjene kjøtt med sopp, sjenerøst drysset med revet ost på toppen med friske tomater. Bon appetit!
 Alle som ikke liker sopp, bare hadde aldri prøvd. Eller ikke vet hvordan du koker dem riktig. Men hvordan du velger disse sopp? Og mens de forbereder seg rask og velsmakende?

 Fordeler og ulemper


 Sopp omtrent 80-90% vann, hvilket betyr at de er en utmerket kosttilskudd produkt. Men den inneholder ganske mange forskjellige verktøy, vitamin B, E, aminosyrer, biotin, niacin, pantothenic og mer.
Hvordan lage deilig stekt sopp?

 I tillegg sopp er også veldig mettende og næringsrik. Ja, de er rike på protein, noe som er viktig for dannelsen av celler og vev og muskler for å fungere ordentlig.
 Nå noen fine funksjoner:
 •  senke blodsukkeret;

 •  mild vanndrivende effekt;

 •  forebygging av aterosklerose, lavere kolesterol;

 •  beskyttelse mot blodmangel (sopp inneholder en ganske stor mengde av jern);

 •  forebyggelse av tumorer.

 •  Nå noen ord om skaden. Først disse sopp - en ganske komplisert produkt, fordi den inneholder kitin, som er en lang tid å fordøye (slik at sopp er kontraindisert for barn 6-7 år og personer med fordøyelsesproblemer). Dernest kan skogsopp være giftig, mens de akkumulerer giftstoffer og tungmetaller som finnes i jordsmonnet eller i miljøet.

   Hvordan du skal velge?


   Så hvordan du velger soppen? Hva du skal se etter? Her er noen viktige punkter:
 •  Bare for å si at å kjøpe noen sopp bestemor, selge dem i markedet, er det ikke nødvendig. Hvorfor? Først, ikke det faktum at sopp ikke er giftige (som mange ikke forstår dette). Dernest, sopp tendens til å hope seg opp i seg selv er mest skadelig, at vi kan absorbere fra jord og luft. Og nå miljøet kan ikke anses som gunstig. Så du bør nok gå til butikken og kjøpe det dyrket sopp dyrket i kunstig jord. Dette er det tryggeste alternativet.

 •  Rate utseendet av sopp. Sopp er vanligvis hvit eller beige. Fersk sopp bør ikke ha noen blemmer og inneslutninger, overflate hatter fløyelsaktig og litt skinnende. Hetten skal sitte tett til beinet, og den indre delen bør ikke være for løs eller skadet. Mørkere snakk om feil oppbevaring.

 •  Lukten. Sopp bør være hyggelig og uttalt sopp smak. Hvis du lukter dårlig, gi opp kjøpet.

 •  Potorkayte sopp. De bør være så tett og litt elastisk. Dersom soppen er falt fra hverandre i hendene eller ligner en svamp, velsmakende og sunn, vil han ikke.

 •  Størrelse kan være noe. Det guidet hans ønsker. Ja, små sopper passe perfekt inn i suppen, men du kan skyte store eller bake.

 •  Lagring


   Hvordan og hvor mye du skal oppbevare sopp? Vask dem etter kjøpet bør ikke være, kan de nesten umiddelbart mørkne. Dersom soppen er i en beholder og la dem der. Med bedre oversatte pakken sopp i en lukket beholder. Deretter plasserer sopp i kjøleskapet. Det kan de ligge ca 4-7 dager, og deretter begynne å svekkes. Og i den klare holdbarheten reduseres til 3 dager.
  Hvordan lage deilig stekt sopp?

   Hvis du bestemmer deg for å fryse sopp, gjerne gjøre det. I et frossent produkt kan lagres i flere måneder.
   Hvis du har kjøpt tørket sopp, kan de ligge i et mørkt, kjølig og tørt sted i inntil ett år.

   Hvordan å lage mat?


   Hvordan å lage mat sopp velsmakende og ikke for vanskelig? Før matlaging skylling under kranen med kaldt vann inkludert. Også noen børster binde film mellom fot og lue.
   Det er flere måter å tilberede:
 •  Du kan lage mat sopp, og legger til suppe. Koke sopp er lange, ca 10 minutter.

 •  Deilig stekt sopp. Yngel over middels varme bedre utseende til rum'yanosti (ca. 15 minutter). Under utarbeidelsen skal dekke pannen lokk, eller grønnsaker mister fuktighet og peresushatsya.

 •  Du kan sette ut sopp. Koketiden er ca 10 eller 15 minutter.

 •  Stekes i ovnen for sopp er også mulig, vil det ta ca 15-20 minutter.

 •  Og nå tilby en enkel oppskrift.

   En deilig suppe med sopp og fløte


  Hvordan lage deilig stekt sopp?

   For å forberede denne velsmakende suppe, forberede følgende ingredienser:
 •  500 gram sopp;

 •  3 fedd hvitløk;

 •  2 ss mel;

 •  Piler 3-4 vårløk;

 •  50 gram smør;

 •  1 kopp fløte;

 •  1 liter buljong (slik som kjøtt eller vegetabilsk);

 •  krydder etter smak (du kan ta timian);

 •  salt etter smak.

 •  Metode:
 •  Vask sopp under rennende kaldt vann, skjær dem i skiver.

 •  Hvitløk ren, rist eller finrevet hugge ned. Vårløk trenger også å hogge.

 •  Nå i en panne, varme smøret, deretter legge ut sopp, løk og hvitløk. Yngel alt, rør av og til, ca 4-5 minutter.

 •  Tilsett mel, prozharte fortsatt i et minutt, deretter fjerne kjelen fra varmen.

 •  I en kjele bringe kjøttkraft til en byll.

 •  Etter koking sopp kan læres. Reduser varmen til middels og kok alt i 3-5 minutter, rør av og til.

 •  Deretter gjøre minimum brann, hell fløte, tilsett salt og krydder. Kok fortsatt minutt før du slår av flammen, dekke pannen med et lokk og la suppen stå.

 •  Ferdig!

 •  Sopp bakt med poteter


   Å forberede sopp med poteter i ovnen, trenger du følgende ingredienser:
 •  5 mellomstore poteter;

 •  400-500 gram fersk sopp;

 •  150 g ost (selv om ønskelig kan brukes og behandlet);

 •  2 løk;

 •  1 bunt dill (eller 1 ts tørket dill);

 •  basilikum (tørket eller frisk);

 •  vegetabilsk olje;

 •  salt og pepper etter smak.

 •  Hvordan å lage mat? Det er enkelt:
 •  For å begynne, slår ovnen til den begynte å varme opp. Koketemperaturen skal ikke overstige 180 grader.

 •  Nå begynner å koke grønnsaker. Rens potetene, vask og skjær i tynne skiver.

 •  Løk trenger også å skrelle og kutte i halv ringer.

 •  Vask sopp og skjær i skiver.

 •  Frisk dill hugge ned kniven. Bare gå videre med frisk basilikum.

 •  Ost bør rive.

 •  Ta en stekeplate og pensle bunnen av sin olje, brent til ingenting.

 •  Sette et lag av poteter, pepper den med salt.

 •  Deretter legge ut et lag av sopp. Også deres salt og pepper om ønskelig.

 •  Deretter sette løk.

 •  På toppen dryss med basilikum ingredienser.

 •  Send pannen i ovnen i en halv time, deretter fjerne den og legge osten, dele det jevnt lag, satte dill på toppen. Serverer 5-10 minutter før tiden, til osten er smeltet og gylden brun er dekket.

 •  Finish kan serveres!

 •  Nyttige tips


   Nå noen anbefalinger for matlaging sopp:
 •  Disse soppene krever store mengder salt, så solite dem veldig.

 •  Tørket sopp før koking bedre pre-koke eller skålde med kokende vann.

 •  Ikke vask soppen i varmt vann, formørket de. Bare forsiktig skyll dem under springen, gni overflaten.

 •  Sopp kan nytes med ost, fløte, rømme, dill, poteter.


 •  Kjøp bare høy kvalitet grønnsaker og kok dem med deilig og sunt måltid!  
  Яндекс.Метрика