Hvordan lage yoghurtYoghurt - en deilig og sunt produkt. Mange av oss foretrekker å lagre produkter. Men bare fordi ikke alle vet hva de skal gjøre yoghurt kan være uavhengig hjemme. Og du kan koke den i en gryte eller kasserolle og en spesiell enhet - yoghurt. Lære å lage yoghurt hjemme, vil du glemme Handle produkter. Den skiller seg fra hjemmet til butikken yoghurt etter smak og sammensetning - det er ingen konserveringsmidler eller andre skadelige komponenter.
Hvordan lage yoghurt hjemme
Å lage yoghurt hjemme, trenger du melk og gjær. I stedet forretter du kan bruke et par spiseskjeer av butikken yoghurt uten tilsetningsstoffer.
Den viktigste forutsetning for fremstilling av meieriprodukter, er å opprettholde en konstant temperatur på melken i løpet av dens gjæring, omtrent 40 til 45 grader. Det er like viktig at fermenteringen - minst seks, men ikke mer enn åtte timer. Å lage yoghurt hjemme, kan du bruke glass eller keramisk bolle, termos. Noe som gjør det mulig å panorere med aluminium.
Kvaliteten av yoghurt gjort hjemme, avhengig av temperaturen av melken tatt for dets fremstilling, gjæring konstant temperatur, kvalitet og startere melk.
Å lage yoghurt hjemme for å begynne koke alle rettene som skal brukes for sin forberedelse. Deretter koke melken. Hvis melken er sterilisert, er det ikke nødvendig å koke. Melk avkjøles til en temperatur på 43 grader, noe som er optimale for vekst av yoghurt. Ved høyere temperaturer gunstige bakteriene dør, til en lavere - øke steketiden eller yoghurt vil gjøre. Dersom man ikke har et termometer, kan man måle temperaturen av melken ren finger. Melken bør være tilstrekkelig varmt, men at det kan holde en finger. Du kan legge til en forrett, rører det i melk.
For å opprettholde en konstant temperatur skvashyvaemoho melk, kan du sette den i en termos i forvarmet ovn eller kjele med melk vikle håndklær.
Etter fire eller fem timer, kan du sjekke beredskap av yoghurt. Hvis det har en flytende konsistens, bør du la den skvashyvatsya for noen timer.
Klar yoghurt bør avkjøles i kjøleskapet, deretter legge til fylling å smake - sukker, syltetøy, sirup eller frisk frukt.

Hvordan lage yoghurt i yoghurt

Making yoghurt i yoghurt er mer praktisk. Så hvis du - en elsker av innenlandske meieriprodukter, Pick denne enheten. Kokeprosessen er ganske enkel.
For å begynne, forberede beholdere for å bli vasket og tørket grundig.
Ta vare på valg av melk. Til kom yoghurt sant, må du bruke bare melk fett - den ovenfor tre prosent. Kok melk, trenger ikke å koke bare sterilisert. Når "cap" vil begynne å stige, fjerne melk fra varmen og avkjøl til 45 grader.
Deretter må du legge til en forrett. Mange gjør yoghurt, legger surdeig i hver krukke, men det er bedre å røre hele beløpet i totalleave kasserolle. Du kan bruke spesiell gjær, og kan ta et par skjeer av butikken yoghurt (nezhydkoho!) Uten fyllstoff og helst uten sukker. Etter å ha gjort et par glass egen yoghurt, kan du gjøre ett av glassene - surdeig for neste batch.
Bay of melk surdeig i krukker, sette dem i yoghurt. Still inn ønsket steketid avhenger av din søknad yoghurt). Klar til å ta ut av yoghurt yoghurt og avkjøl der du kan lagre ca en uke. Legg fyllet til dine preferanser - og du kan nyte velsmakende, og viktigst av alt, et naturlig produkt hjemmelaget.  
Hvordan lage kjøttbollerKoteletter - en av favoritt kjøtt i mange familier. De er den vanligste tillegg til potetmos eller korn. Dagens burgere er laget fra et bredt utvalg av produkter. De er forberedt sjømat, ulike kjøtt, korn og kornprodukter, grønnsaker og sopp. Alternativene er matlaging mye. Uansett på hvilken oppskrift du koker, det viktigste - å kunne gjøre dem velsmakende og saftig.
Kotelett
Å lage deilig kotelett, må du betale spesiell oppmerksomhet til valg av kjøtt. Å forberede dem ideelle svin eller kalv. Når du velger foretrekker kjøtt, som ligger nær kantene. Finhakk kjøttkaker for hvert la én fin. Lag en marinade med krydder (hvitløk, paprika, basilikum, pepper blanding), la kjøttet i marinaden i seks til ti timer.
I kotelett make punkterer hele lengden av benet, og et par hakk på kantene av kjøttet. Det må gjøres slik at under steking av kjøtt zahortavsya innsiden.
Stek dem i en hvilken som helst vegetabilsk olje til de er gyllenbrune utseende. Hvis du overdriv det på brann, kommer de ikke ut saftig og mør. Disse burgere er godt tjent med greener, frisk salat og tørr rødvin.
Hvordan lage karbonader av kjøttdeig
Gjør koteletter med stuffing beste av ferskt kjøtt og bacon. Ground bedre forberede deg heller enn å kjøpe i butikken. Du kan få fersk, frossen og fersk kjøtt. Man kan bruke mer enn en type kjøtt, men en kombinasjon av flere. Trekker myk mascara. De fleste anbuds kjøttboller laget av borekaks. Innholdet av hakket svinekjøtt fett bør ikke overstige 30 prosent.
Å lage burgere saftig og deilig, kan legges til stuffing brød dynket i melk eller fløte og godt presset, løk, gulrøtter. Ikke anbefalt å legge til kjøttdeig baller, kjøttboller ellers gå hardt.
Pass alle stuffing ingredienser gjennom en kjøttkvern, salt og pepper angi tortillas, rull i mel eller brødsmuler og stek på begge sider til de er gyllenbrune utseende.

Koteletter med kjøttdeig

Biffstykker med kjøttdeig, vanligvis laget med tillegg av grønt.
Ta et pund for svinekjøtt og oksekjøtt kjøtt hoppe gjennom en kjøttkvern, tilsett 100 gram løk. Yzmelchyte200 gram spinat (helst i en blender) og 100 gram persille. Bland med finhakket persille. Krydre med hvitløk, pepper og salt. Fra stuffing lage kjøttboller, rull i brødsmuler. Stek i vegetabilsk olje. På bordet kan serveres med en hvilken som helst side parabolen.
Kylling et par
Å lage kjøttboller for et par, er mye innsats som kreves, men du vil få saftig og kosttilskudd måltid, som lagrer alle nyttige vitaminer og mineraler som finnes i kjøttet. Disse burgere er egnet ikke bare for dem som holder et sunt kosthold, men folk med sykdommer i fordøyelsessystemet eller følge en diett.
Lage kjøttdeig av svin 350 gram og 350 gram biff, tilsett løk og noen fedd hvitløk. Suge brød i melk hvit, vri godt og legge til stuffing. Krydre med salt og pepper stuffing, bland godt. Form karbonader og stek dem for et par. For enkelhets skyld, kan du bruke dampbåten. På bordet serveres med dampede grønnsaker, krydret rømmesaus.
Nyttige tips for matlaging koteletter
Ikke alltid klarer vi ganske saftig burgere, mørt og velsmakende. Her er noen tips for å hjelpe deg å unngå feil i matlaging.
Ikke legg fyllet i frisk hvitt brød, vil han legge kjøttboller klissete. Den beste stykke rist revet podsohsheho knappen. Dette vil gjøre fruktfyll "frodig".
I tillegg til brød stuffing kan legge til en liten potet, gulrot og løk gjennomsnittet. Du gjør burgere frodig og saftig og berike deres vegetabilsk fiber.
Hakket kommet mye mer deilig hvis de ikke smuldre bort i brødsmuler eller mel og revet bedervet brødsmuler eller Hercules.  
Hvorfor agurker banker mutniyut?Roll agurker i krukker som mye. Og mange flere mennesker er glad i slike agurker. Hvem liker ikke solenenkyy, sprakende agurk? Men agurker ordentlig rulle en bank kan ikke alle.
Og selv de som hvert år utarbeider relevante aksjer, noen ganger man kommer trøbbel - observert turbiditet. Som et resultat, noen mennesker ønsker å ha slike agurker. Men hva som forårsaket det?
Hvorfor mutniyut krukker med agurker?
Du kan ringe følgende grunner for mutniyut agurker:
Feil forberedt retter for injeksjon;
Mangel på sterilisering;
Utilbørlig tetting krukker av lekkasjer;
Chipped og sprakk, til stede på halsen av banker;
Melkesyrefermentering;
Dårlig vasket agurker.
Også, bør du vite at ikke alle kan være en agurk roll. For eksempel, agurksalat, rullet opp i en bank, for ganske snart finne seg i grumsete saltlake, som dessuten vil bli sediment.
Til slutt, i noen tilfeller, ved bruk av joderte salt turbiditet og lagre krukker på et varmt sted.
Nå som vi vet på generelt grunnlag hvorfor agurker banker mutniyut, bør snakke mer om hvilke tiltak kan iverksettes for å eliminere turbiditet.
Bli kvitt opasitet?
Hensiktsmessig vurdering er gitt konkrete tiltak for å hindre turbiditets agurker i banken, i henhold til de ovennevnte grunner.
Således, i tilfelle av upreparerte retter hjelper foreløpig og grundig vasking av de samme rettene. For best effekt, anbefaler vi å bruke varmt vann, som utvannet brus.
Den andre grunnen til at vi kalte turbiditet utilstrekkelig sterilisering. Turbiditet i dette tilfelle forårsakes av altfor høy aktivitet av mikrober. Det faktum at selv den mest grundige sterilisering hjemme kan helt ren retter fra bakterier. Hvis antallet er stor nok, vil de ete innenfor bredden og for å tilveiebringe gasser. Dette er grunnen til at bankene mutniyut agurker. Å hindre summingen av mikrober på følgende måter:
banker gjentatte ganger skyll med varmt vann;
deretter plassere dem opp ned i løpet av et par. Det er best brukt med vannkoker eller kasserolle med en ganske smal hals;
damp behandling bør vare i ca 2-3 minutter;
deretter plassert i krukker rene håndklær, igjen halsen og ned.
Samsvar med denne prosedyren vil sikre riktig sterilisering.
Lære å forhindre turbiditet på. Så, for å sikre god tetting korket banker trenger å rulle tett bank, ved hjelp av for dette formål blikklokk. Pre deksler bør vaskes og kokes (for 3 minutter, maks 5).
Ellers vil være en stor risiko for inntrengning i nehermetychnuyu bankmikroorganismer. Fanget i saltlake med luft, mate de direkte hva som er i banken, og de produserer passende avfallsstoffer.
Vennligst merk:
Det anbefales å sjekke dekning for lekkasjer. Hvordan du gjør det? Veldig enkelt:
Bank for å fylle med vann og lukke lokket (med viskelær);
snu det ved å sette på papir.
Hvis papiret ikke forbli våte flekker, er dekselet ganske egnet for injeksjon.
Tilsvar, turbiditet og dannet i nærvær av chips, sprekker på halsen av banker, gjennomtrengende gjennom en sprekk luften veldig opptatt med alle slags bakterier.
Oppkalt blant årsakene turbiditet brine melkesyre gjæring er et resultat av mangel på eddik brukes. Men i dette tilfellet situasjonen er moderne å fikse:
alt du trenger er å fusjonere banken saltlake;
skyll grundig agurkene;
Hell marinaden dem med nye, mer holdbar enn den forrige. Kan han legge til sitronsyre, aspirin eller vodka.
Til slutt, er det nødvendig å spyle injeksjons agurker i varmt vann grundig. Du bør også vaske alle brukt til å forberede marinade krydder, dvs. dill, korint blader og andre. Det er noen tips:
a) hvis agurkene ble kjøpt i butikken, bør de være gjennomvåt i 7 timer i kaldt vann. Vann må endre to ganger;
b) grønt for sin forfriskende (og for å bli kvitt nitrater) bør holde i kaldt vann i ca en og en halv time;
c) Hvis du ønsker å få harde og sprø agurker, bruker bark av eik - legg en spiseskje for hver tre liter marinade.
Som du kan se, hvis bestemt på å vite hvorfor agurker nedtonet, er det ikke en slik forferdelig hendelse. Etter alle de ovennevnte anbefalinger, regler for å hindre turbiditet vil nyte deilige og crunchy pickles.  
Яндекс.Метрика