Hvordan lære å fange opp på bar?
 Ønsket om å være i form og vakker, å være sunn og ser i speilet uten frykt fortjener den høyeste ros.
 Det har lenge vært ute av moten bøyde bøyde gutta se tallene er svært vanskelig uten anger.
 Forårsaker ikke ømhet og "baller" som i ti raske skritt begynner å blåse og svette.
 Bar - den mest pålitelig, effektiv og praktisk talt gratis simulator som vil hjelpe alle menn til å kjøpe helse og atletisk figur. I denne artikkelen vil vi prøve å gi noen praktiske tips som kan hjelpe deg å oppnå gode resultater.

 Trening


 De gutta som er overvektig, må du begynne å miste vekt. Du trenger ikke å følge jentene sitter på forskjellig agurk, kefir og annen populær diett og kvinner spesielt bør ikke drikke gift annonsert som slankepiller.
 I stedet bør det være absolutt alle matvarer, men hver dag mindre. Selvfølgelig vil en måned utfallet være, men det vil være permanent og uten skade på helse.
 Før du begynner å trekke, er det ønskelig å begynne å styrke musklene mer enkle øvelser - push-ups på gulvet, med vekter og andre øvelser. Likeledes bør først forberede seg og altfor tynne gutter - de trenger for å bygge muskelmasse.

 Klasser på bar


 Først må du finne en lav bar, bør føttene ikke berører bakken. Litt hvile og sprett høyde - pidtyahuytesya. Over tid vil du legge merke til at sprett er ikke nødvendig, kan du ta opp på egenhånd.
Hvordan lære å fange opp på bar?
 Gjøre øvelser hver dag, ikke prøv for perevantazhuvatysya første gang, men ikke gi opp for tidlig. Følg skikkelig glede (og det er flere - tilbake, bespaltsevыy og digital).
 Få den ekte gleden av hver faktiske trekke huske at på slutten av haken øvelser skal være like over tverrliggeren. Mye bedre å gjøre mindre pull-ups, men riktig, gjør du hyppige uferdige øvelser - du bør ikke lure oss selv. Under klasser følger riktig og ensartet puste.

 Ettersom flere pull-ups på bar


 Dette problemet begynner mange er interessert i å oppnå innledende suksess. Du kan huske ordene til Mao Zedong: "Hvis du ønsker å svømme - lær å svømme." Så i vårt tilfelle - hvis du ønsker å fange mer - trenger mer praksis.
 Det er nyttig å ta opp alle dine daglige stress, prøv å utarbeide en permanent opplæringsplan og følge den strengt. Husk at siste innstramming må utføres av makt, først da kan vi forvente å øke sitt antall.
Hvordan lære å fange opp på bar?
 Menneskekroppen kan stoppe på visse tider øke resultatene - først er det en konstant vekst og plutselig alt fryser på plass. Fortvil ikke, det er en naturlig reaksjon på den økte belastningen over tid for å reorganisere det og du vil få bedre resultater. I løpet av denne perioden, bør du ikke øke belastningen, men du kan ikke suspendere klasser i alle fall.
 Noen trenere anbefaler å fange opp med den ekstra vekten på beltet. Det er et spørsmål om valg og personlige preferanser. Som med lasten - jobbe med lasten, jo verre vil dette være. Bare alltid holde minnet om Mao Zedong statement
 Vi håper at vår artikkelen har hjulpet deg svare på spørsmålet som å lære å fange opp på baren.
 Forfatter: Lily Romanov  
3 deilige gløgg oppskrifter tilberedes hjemme
 Det er ingenting bedre enn å sitte på sofaen ved siden av en kjær og nyte den duftende varm gløgg.
 Alle som har prøvd denne guddommelige drikke, for alltid vil være hans lidenskapelige og lojale fans.
 Gløgg kom til oss fra det kalde skandinaviske landene, der han ikke bare servert nyte en drink, men også behandling.
 På grunn av det store antall makro - og mikronæringsstoffer, ulike aromatiske komponenter og en liten mengde alkohol mulled jaget kaldt, løftet stemningen og gjenopprette kroppens forsvar.

 Den klassiske oppskriften for gløgg


 Merkelig som det høres ut, men streng klassisk oppskrift finnes ikke, man kan forberede en drink basert på din personlige smak, og det er flott! Å forberede gløgg er røde halvtørr eller tørr vin, selv om det er fans og hvit gløgg, stor forskjell der.
 Fremfor alt, vin var hyggelig og kvalitet du kan spe den litt vann. Absolutt regel - vin kan ikke oppvarmes til koking, er den maksimale temperatur + 70 ° C, ved høyere temperaturer, de fleste næringsstoffer ødelagt og tapt kvaliteten av drikken.
 Men ikke bare avhengig av smaken av vin gløgg - hovedrollen spilles av ulike tilsetningsstoffer og krydder, og plass er et stort utvalg. Bare en påminnelse - ikke kjøpe i butikkene klar sett, bedre å plukke sin egen sammensetning og mengde.
3 deilige gløgg oppskrifter tilberedes hjemme
 Vanligvis brukt for å lage drikke kanel, nellik, allehånde, muskat, mandel, ingefær, kardemomme, laurbærblad og så videre. D. Selvfølgelig betyr ikke dette at du må bruke alt på en gang, velger hver en individuell struktur gjør settene og regulerer mengden av krydder. For å forbedre smaken av drikken legge litt sukker eller honning, kan du bruke noen frukter eller legge dem friske.

 Oppskrift på gløgg hjemme


 Blant de mange eksisterende oppskrifter vi valgte en som regnes som "klassisk". For å forberede trenger du:
 05-07 liter tørr rødvin;
 2-3 skiver av ingefær medium størrelse;
 6-7 stykker av nellik;
 kanelstang;
 sukker, honning og skiver av sitron etter smak.
 Hell over i en beholder med 10 ml vann, kok opp, tilsett nellik, ingefær og kanel og stek i ca ti minutter på lav varme, avkjøl. Deretter helle vin og med kontinuerlig omrøring oppvarmet til + 70 ° C (ikke mer!). Fjern fra varmen, tilsett honning eller sukker, kaste et par skiver av sitron og press.
3 deilige gløgg oppskrifter tilberedes hjemme
 Serveres varm nødvendigvis i glass med lang stett. Som nevnt ovenfor, kan kokende vann legge til en rekke av tørket frukt, frisk frukt og så videre. D. Noen liker å slippe noen sekunder laurbærblad. Uavhengig kombinere mix og velg din personlige tilnærming, gjerne eksperimentere og dele oppskrifter med dine venner.
 I tillegg til den fantastiske smaken gløgg har unike helbredende egenskaper. Han ikke bare kurere forkjølelse, gjenoppretter en naturlig byohenerator immunitet. Den inneholder aminosyrer, antioksidanter, B-vitaminer
 Som et middel til tradisjonell medisin, er det brukt for utvinning etter lider alvorlige infeksjonssykdommer, nervøs utmattelse, med bronkitt og lungebetennelse. Men de fleste av oss drikker gløgg bare for å gjøre livet var herlig, og selv det er nok til å forelske seg i denne fantastiske drikke!
 Vi håper at vår oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage gløgg hjemme.
 Forfatter: Lily Romanov  
Beste øvelsene på video gjør morgen øvelser riktig
 De fleste av oss som en morgen suge lenger i senga og etter jobb heller sette seg ned å se på TV.
 Selvfølgelig, er dette enklere enn å gå til en fitness klubb eller hjemme er det noen øvelser for sin egen personlige fordel.
 Men husk, jo mindre vi vil bevege seg fritt i kostnad, jo mer vi har å gå til sykehuset. Hva gjør jeg?
 Ingenting komplisert, er ingen super rapport nødvendig, du bare begynne å gjøre øvelsene og gjøre det regelmessig.
 La oss begynne.

 Oppgave 1.


 Føttene skulder bredde hverandre, inhalerer løft armene opp bak hodet og så mye drag bak dem, prypodnymaemsya på tærne. Fem repetisjoner begynner å avskjære hendene bak hodet og dra slottet er i denne posisjonen.
 Gjenta denne øvelsen fem ganger. Dermed vil vi spre magemusklene, skuldre og rygg, varme opp og forberede dem til å utføre disse øvelsene.

 Oppgave 2.


 Perehvatыvaem høyre hånd og venstre tilbøyelig venstre - side strekke musklene i bekkenet og skrå magemusklene forbli i en bøyd stilling i tre sekunder. Også rastyahyvaemsya til den andre siden.
 Motion gjenta tre ganger, gjør stretching puster. Prøv å stramme spenning, trekker du venstre hånd rett og vice versa.

 Oppgave 3


 Hender til å ta ham til slottet, avrundede skuldre og drar tilbake, armene kraftig trekke frem. Zatrymuyemosya i denne posisjonen i 3-5 sekunder, utlede vi en hånd i hånd og dra opp prøver å bøye ryggen, zatrymuyemosya i denne stillingen 3-5 sekunder. Hender utsalgssteder som mulig muskler tilbake strekke så mye som mulig.
Beste øvelsene på video gjør morgen øvelser riktig

 Oppgave 4


 Distribueres hendene på gulvet, med hendene i perehvatыvaem lås og feste på baksiden. Den maksimale trekke dem tilbake og til gulvet, drar tilbake, er magen trukket. Zatrymuyemosya i denne stillingen 3-5 sekunder, og gjenta lateral stretching. Stretching gjenta tre ganger.

 Øvelse 5.


 Vi gir dynamisk stretching. Gjør sirkelbevegelser skuldre, hendene ned, den øverste posisjonen i prypodnymaemsya sokker, prøver å strekke alle muskelgrupper. Skuldrene tilbake avverge mest, tre sirkelbevegelse replay legge hendene. Utøve tilfeller tre ganger.

 Oppgave 6.


 Gjenta strekke hendene i posisjon bak slottet, og side utvidelser. Alt vi gjør tre ganger.

 Øvelse 7.


 Hendene foran slottet, huk på føttene. Ryggen nøyaktig hold, trykk irriterende. Knebøy Gjenta ti ganger. På halvt sittende stilling zatrymuyemosya noen sekunder.
Beste øvelsene på video gjør morgen øvelser riktig

 Oppgave 8.


 Legs holde rett og skrå forover og sidelengs, hender berøre gulvet. Ikke bekymre deg hvis noe ikke fungerer med en gang, til slutt vil alt bli bra.

 Når du skal gjøre øvelser


 For å løfte humøret og våkne opp raskere, jo bedre utføre øvelsene i morgen, før du spiser. Full mage fikk oss redusere mye moro.
 Frakt avhenger av din egen, i alle fall bør det økes gradvis. Kostnad for å styrke helse krever tung last. Hvis du ønsker å gå ned i vekt eller blitt mye sterkere i dette tilfellet må jobbe mer.
 God lav-øvelse varme opp før lunsjpausen på jobben. Det vil ta et par minutter, men vil spare deg fra mange problemer, økt kapasitet og vilje til å arbeide.
 Du kan gjøre øvelser og kveld bare, selvfølgelig, ikke bare før sengetid. Kort sagt, gjør det når du har tid og lyst, fremfor alt ikke lete etter unnskyldninger på hvorfor du ikke kan vie et par minutter av din helse.
 Vi håper at vår artikkel om video bidro til å svare på spørsmålet om hvordan å gjøre morgen øvelser.

 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика