Hvordan lære å gjøre push-ups jente?
 Kan bli funnet i gym kvinner som driver med ulike mål. Profesjonelle idrettsutøvere og fitness konkurrent bikini spesielt relevante for trening, inkludert den vanligvis relativt liten, men hovedtyngden er de som av en eller annen grunn misfornøyd med egen kropp. Noen mennesker har en tendens til å gå ned i vekt, andre tvert imot - for å få vekt gjennom et sett av muskelmasse. Nesten alltid, er jentene fokusert på lår og rumpe til å gjøre underkroppen uttrykksfulle og feminin. Trykk også pumpe nesten alt. Men få folk betaler nok oppmerksomhet til musklene i armer, bryst og skulder belte som helhet. Og det er ubrukelig for to grunner. Først ser bare harmonisk utviklet kroppen virkelig attraktive, uten synlige prioriteringer og forsømmer andre områder. Dernest er det armer og skuldre - det området av den kvinnelige kroppen, som ikke viser tydelig sine problemer i lang tid, mens alder mister tonen raskt og blir uestetisk utseende. Spesielt hardt rammet på baksiden av hånden albue hud som blir løs og siger ned ned med mykt vev under. For å unngå dette, er det nødvendig å opprettholde muskeltone i hendene. Og det er ønskelig å matche sin opplæring kompleks, slik at ingen trening er ikke en isolert muskel produserer den samme effekten som de grunnleggende øvelsene. Blant dem, kan jentene ikke skade å betale spesiell oppmerksomhet til spin. 
 Funksjoner push-ups for kvinner
 Spin - er en av de mest allsidige, rimelige og vanlige typer trening som gir en merkbare resultater innen relativt kort tid. Ingen tilfeldighet at denne øvelsen er kjent fra uminnelige tider (i motsetning til mange fasjonable fitness funn), er en del av mange private praksis i øst (yoga, taychy), vestlige Martial Arts (påkrevd i komplekset utarbeidelse av idrettsutøvere), og selv inkludert en pensum som obligatorisk regulering på kreditt. Og alt det riktige, klemme øker utholdenhet utvikler styrke, lindring skisserer ikke bare pectoral og skulder, men magemusklene, rygg og selv baken. Disse argumentene bør være nok til å ikke ignorere spinn og gi dem minst en liten del av sin treningstid. Men med noen reservasjoner.
 Selvfølgelig, er en kvinnes kropp forskjellig fra menn ikke bare fysiologisk, men også fra et estetisk synspunkt krever ulike parametere og belastninger. Derfor spin kvinner har en rekke funksjoner uten samsvar med som kunne i det minste få uønskede resultater, og som et maksimum - helseproblemer. I tillegg, ofte på grunn av kanalisering viktigste innsats for å trene underkroppen kvinnelige hender ikke klar for push-ups så vel som menn. Hvis du kjører inn i dette problemet, ikke fortvil: dette fenomenet er ganske vanlig. Men det betyr ikke at det kan godta. Tvert imot, det skal være så snart som mulig for å lære riktig teknikk og lære grunn push-ups samt flere alternative måter.
 Teknologi push-ups for kvinner
 Spinne gulvet - en klassisk kroppsøving, enkle og samtidig utfordrende øvelse zadeystvuyuschee flere muskelgrupper: armer, bryst, skuldre, mage, rygg. Sin enkelhet er mangelen på spesialutstyr og en liten bane. Et problem - behovet betydelig innsats applikasjoner. Men klemme er ganske energikrevende aktivitet, som fremmer fettforbrenning og vekttap på grunn av muskelspenninger. Alt dette bør overbevise deg til å starte en vanlig push-ups eller selv begynne å lære pushups på gulvet:
 1.  Først ærlig vurdere sine fysiske evner og atletisk trening: hvis hendene er veldig svak, kan du umiddelbart begynne push-ups mislykkes. Først må minst en liten pumpe armmusklene, og dette bare passe "isolert" øvelse. De vil styrke biceps og triceps, slik at du kan presse din egen kroppsvekt opp under utvinning. Klare retningslinjer her kan ikke: Følg krøller med manualer, hammer forlengelse. Innen 10 minutter å slå en boksesekk vekselvis med hver hånd. Noen ganger folk ikke er klar til å gjøre push-ups, pull-ups i stand og godt trent også trekke i skulderbeltet. Generelt, din oppgave - å forberede musklene i armene til fremtiden belastning.
   Selv de strengeste trenere tillate nybegynnere å bli vant til tung trening gradvis. Og derfor kan du råd til å være mindre hardt på meg selv og å starte litt lette oppgaven. For å gjøre dette, starter push-ups ikke fra gulvet og veggen (for de som er veldig vanskelig gitt øvelse) eller kne (bare for startere). I det første tilfellet, stå rett mot veggen og Hvil i hendene, albuene litt bøy parallell til torso, bredde føttene skulder fra hverandre. For inspirasjon bøye albuene og flytte nærmere veggen kroppen, nesten berøre brystene, men ikke bevege foten av posisjon der de sto. På utpust, trykk ned på veggen og tilbake til startposisjon. For første gang vil være bare tre sett med 10 ganger, over tid, øke antall ganger i tilnærmingen og fortsette å push-ups på gulvet med knærne.
  Hvordan lære å gjøre push-ups jente?

   Push-ups med knærne - en lett versjon av pushups på gulvet, som for mange er et mellomstadium av øvelse. Få på knærne, armene helt rette ut albuene og plasser skulderbreddes avstand. Litt klype tilbake på kne og løft bekkenet meter rett opp. Trekk magen. På utpust, bøye albuene slik at de beveger seg opp langs kroppen din, denne gangen ned opuskayuschemusya. Holde ryggraden flat, ikke prohynayte i hans korsrygg verken frem eller tilbake. Prøv å berøre brystene gulvet eller i det minste håpe på det så nært som mulig. Etter å ha nådd det laveste punktet og maksimal albue, pust ut og begynne å løfte kroppen ved hånd styrke. Prøv å ikke hjelpe seg muskler i lår og rumpe, skulder belte belastning er. Rozpryamyvshy hånd Hold for en andreplass i hjemmet og deretter begynne å bøye albuen. Gjør så mange repetisjoner som du kan, hver treningsøkt ved å øke antall. 
   Når du føler deg sterk nok, kan du prøve den klassiske push-ups på gulvet. Som i tilfellet med push-ups med knærne, ta et direkte fokus på hendene, rette ben, men sette skulderbreddes avstand og tær uprites gulvet. Ikke bøy knærne enda litt, bør beina være lik. Målet se på gulvet rett under ham uten å bøye nakken. Nakke, rygg, rumpe og ben bør være på en linje. For inspirasjon gå ned ved å bøye armene på albuene. Touch-fôring gulv og få opp også av musklene i armer og skulderbelter. For ytterligere belastning belastning rumpe og trykk, men de skal bare være tilknyttet, og kroppsvekt holder hender.
   Sikkerhet under pushups
   Snarere, mellom det øyeblikket når du begynner å lære og push-ups før du kan utføre denne øvelsen uten å tenke på hver bevegelse, ta noen minutter. Det er viktig at i den perioden du er skadet og ble umiddelbart vant til riktig teknikk. Derfor, vær oppmerksom på følgende anbefalinger:
  1.  Selv etter alle vanlige øvelser, lytte til sine følelser. Umiddelbart slutte push-ups hvis du føler smerte i noen del av kroppen.
    For å forhindre skader på korsryggen overvåker kontinuerlig sin posisjon. Ikke senk eller løft hofter og en på en tenkt rett linje dannet av din kropp og ben.
    Se etter pust. Som med andre øvelser, er push-ups i løpet pusten holdt under senke kroppen og pusten - under den største innsatsen. Brudd bestilt pust vil ikke tillate deg å fullføre oppgaven, så ikke overse det.
    Satt seg oppgaven av ekte og realistisk vurdere sine egne styrker. Dreven iver kan gjøre mer skade enn godt, og utsette din suksess i tilfelle skade. Lag en foreløpig tidsplan for økt press og følge ham bokstavelig og overspenning. Den kan ikke deles av alle regler, men den gjennomsnittlige program dine pushups kan se slik ut:
    Dag 1:
    Spinne veggen 3H8;
    push-ups på gulvet med knærne 3x8.

    Dag 2:
    push-ups på gulvet med knærne 3x5;
    Spinne vekt liggende to minutter.

    Dag 3:
    push-ups på gulvet med knærne 3x10;
    Spinne vekt liggende 3x10 minutter.
    Føl deg fri til andre og ikke være redd for å justere ordningen, basert på sine erfaringer. Samtidig, den siste repetisjonen du har å gjøre den siste innsatsen, overvinne tretthet og muskelstyrke, eller oppnå fremgang i trening vil mislykkes.
    Typer push-ups for kvinner
    Grunnleggende teknikker pushups passer alle og er den vanligste typen av last. Avhengig av innstillingen av hender og føtter kan være en liten endring og justere basert på sine egne behov og mål. For eksempel, hvis du putter hendene tettere til kroppen, og albuene presset til sidene, blir belastningen fordelt på triceps, men hvis du setter en bredere og fortynne albuene bakover. Trente idrettsutøvere vidzhymayutsya gulvet håndflatene hender og knyttnevene eller fingertuppene, få tid til å klappe i hendene i tide til å heve kroppen, rene hender bak ryggen hans og presset bare en kropp og så videre. Denne spesifikke alternativer som ikke er for alle. Som for jentene, de er å oppnå et tilstrekkelig nivå av styrke og utholdenhet kan utvide sin opplæring på bekostning av alternative typer push-ups:
   1.  Spinne på benken. Faktisk er ytelsen lik teknikken med push-ups på gulvet, med den forskjell at de vekt hender ikke tatt fra en horisontal flate, og på vei oppover: gymnastikk benk eller skritt plattform. Lar bedre å jobbe musklene i rygg-stabilisatorer.
     Spinn av fitball. Stor ball er ustabil, så byrden er kraftig forbedret: i tillegg til push-ups du må også holde balansen. I stedet, trykker tilbake, alt muskuløs og, selvfølgelig, skulder belte, får sterk belastning.
     Spinne med en byrde som spesielle vester eller vekting. I tillegg forseggjort underarm.
     Komplisert spin - En rekke øvelser som får kroppen til å jobbe hardere. Spesielt ikke hvis sette føttene på gulvet og på vei oppover, benk eller ball. Så kommer en annen vinkel enn de klassiske push-ups fra gulvet, og belastningen på musklene omfordeles ifølge ham.
     Spinn på triceps utføres ved å sette en smal hånd når håndflaten i hjemmet ligger rett under brystet og albuene under zhynan og utvidelse virtuelt "gli" langs kantene. Denne teknikken funker vel bare levere tilbake overflaten.
     Med andre ord, den spin - er en viktig og nyttig form for trening som bør være til stede i kvinnenes treningsopplegg sammen med dans og aerobic. Ganske starte push-ups noen ganger minst tre ganger i uken, og etter et par måneder vil du legge merke til at hendene blir sterkere, økt utholdenhet, og kroppskonturer strammet. Og alle som korrekte, push-ups ikke bare påfallende arm muskler, men også gunstig for hele kroppen. Lær push-ups, vidzhymaytesya og være vakker og sunn.  
Яндекс.Метрика