Hvordan lære å gjøre en saltomortale arabisk?

Arabisk (lateral) utføre flips presse ett ben og et nytt slag, og noen gjør push to ben. For å få tilgang til takeoff av den arabiske salto, gjør podkos med bevegelse av hender: Hvis du bestemmer deg for å gjøre en backflip høyre, under razzia høyre hånd skal legge tilbake, dro frem. Før du fortsetter til element, er det nødvendig å lære streiftog.

 Instruksjon


 •  Prøv å fly med en maksimal høyde på landing på føttene nesten rett. Lateral bør utføre flips til den andre siden, noe som kan gjøre hjulet. Hvis du gjør det for den rette personen, baksiden også gjøre den rette personen, men dette er ikke alltid tilfelle. Før du gjør bør umiddelbart forstå hvilken vei gjør deg komfortabel.

 •  Arabisk flips begynner bryst og ansikt mens fremover. Den mest effektive en høyre hånd foran, ned, opp, med sen bremsing, mens venstre - fra skulderen fremover og sirkulær bevegelse ned og tilbake til venstre ben.

 •  Før frastøting venstre fot skal være på gulvet og forsiktig rullet hæl til tå. Denne saken vil være vanskelig å gjøre en push, men fra denne posisjonen vil det være lengre og svinge beinet - bedre. Mach ferdig bøye knærne. Unngå feil - pre-bøyde ben.

 •  Raskt og presist over, prøv å gruppere så raskt som mulig. Når hruppyruetes, dra mot venstre skulder til hans venstre ben.

 •  I baksiden trenger ikke veldig sammensveiset gjeng. For å navigere i verdensrommet, i begynnelsen flips ser frem som mulig og deretter snu hodet slik at du kan se gulvet.

 •  Lande en backflip i denne formen er alltid vanskelig. Hvis du ikke gjør det akkurat, kan du skade kneledd. For å unngå dette, må du mye mosjon. Gjør denne øvelsen: Ligg på ryggen litt spenning (bedre på kanten), og Zhrupuytesya perekotitsya en klippe til føttene, så du trene en ren landing.

 •  Store feil


 •  Under nedslag ikke bør gjøre for tidlig rotasjon av legemet. Fra denne posisjonen er vanskelig å utføre et hopp.

 •  Overgrep gjør ikke noen generell bevegelse langs linjen.

 •  Ikke tråkk bred razzia.

 •  Ikke utsett beinet vinkel og fremover. Så du ikke får til å fokusere fot kropp kollaps fremover, og ikke å forlate kjører etter fall på ryggen.

 •  I retning av helningen strengt å gjøre rett, ikke frem. Skulle egentlig ikke bøye seg frem, litt til høyre.

 •  Max høyre fot, sent, ufullstendig, for tidlig.

 •  Max venstre hånd, ikke skarp, sent, etc.

 •  Max høyre hånd, ufullstendig, sen, ikke i vertikalplanet, uten håndbremsen klaffen i forhold til legemet.

 •  Svak trykk venstre fot.

 •  Den smale gruppe, senere fange gruppe.

 •  Video Tutorials

  Hvordan å drikke absint? Populære måter å bruke drikke

   Absinthe - en sterk alkoholholdig drikk som har en særegen bitter smak, som inkluderer planteekstrakter. Etter festningen absint (55 ° -85 °) kan ikke drikke det hele tatt. Det bør bemerkes at alle metoder for anvendelse av absinthe redusert til for å redusere bitterheten, og noen ganger styrken av drikken. Vi beskriver flere metoder for hvordan å drikke absint, for maksimal nytelse smak og kvalitet på drikke.

   Måter å bruke Absinthe

   Klassisk fransk
   På toppen glass med absint skje er plassert med spesielle hull, satte den på en sukkerbit. Deretter hell sukker drikke isvann til det ikke pomutneet (denne effekten kalles fransk «Louche»). Vann gjør essensielle oljer som finnes i alkohol, bunnfall og drikke absint bli lettere. Det antas at den søte vann øker virkningen av thujone, men det er ikke bevist av vitenskap. Vann og absinthe er i et forhold på 5: 1.

   Ingen fortynning
   Absinthe kan drikkes ufortynnet. For denne drinken helles i en smal briller, fylle dem halvveis, og avkjølt før du drikker absint nesten null grader. Imidlertid kan bare oppleves absint drikke drikke denne måten. For en gangs skyld anbefales å ikke drikke mer enn '30

   Tsjekkia (brann)
   Å lage absint på denne måten, er glasset strømmet tre første kvartalene av drikke, deretter en fuktet stykke absint sukker og satt i en spesiell skje. Sukker antennes og brenne for omtrent et minutt gi. Dråper av smeltet sukker falle til bunnen av glasset. Når flammen slukker, en skje av sukker rester røre innholdet. Deretter, for å mykne smaken av isvann tilsettes. Tsjekkisk måte - den farligste, fordi uaktsomhet drikke er brannfarlig! Derfor er det nødvendig for ikke å glemme de grunnleggende reglene for brannsikkerhet.

   Absinthe med sirup (på russisk)
   Det første trinn er fremstilling av sirup (sukker fortynnet med vann), som deretter tilsettes til glass smak. Mange russiske pleide å drikke absint så.

   "To kopper"
   Absinthe helles over i et lite glass, som deretter plasseres i et stort glass. Så sakte hell i et glass vann. Væsker gradvis blandet. Drikken er klar når glasset er bare vann. Mange mennesker liker ikke å drikke absint slik som glass i glass hindrer. I dette tilfellet kan du bare drikke helles i en annen container.

   Legge absint juice
   Å redusere styrken og bitterhet av absint drikke kan legge til oransje, ananas eller sitronsaft og tonic, lemonade, etc. Andelene av hver enkelt bestemmer for seg selv.   Endelig
   Så vi fant ut hvordan å drikke absint. Dette kan gjøres på forskjellige måter. Ikke glem at det viktigste - å kjenne sin dose og ikke overdriv med bruk av absint, fordi det er en av åndene. Mesteparten av sin 70-graders drikke. Oversatt fra det greske absint betyr "den som ikke drikker" og virkelig, ikke alle kan drikke en servering av drinker, ingen fortynne det.

   Husk at absint bør ta svært moderat, som uten behandling kan det også føre til hallusinasjoner! Denne effekten oppstår når en del av en drink eller monoterpyna thujone, dens struktur som ligner på narkotika, selv om vitenskapelig skade på kroppen deres har ikke blitt bevist. Vær forsiktig med absint.  
  Hva snack martini?
   Mange tror at Martin ikke brukes sammen med mat, slik at snacks av denne drinken anses sjeldne. Dette er ikke helt riktig. I mange europeiske land er det brukt som en aperitiff, dvs. appetitt. Men noen ganger snack martini unsharp durum ost, stk saltet kjeks, nøtter. La oss snakke mer om de ulike alternativene.
   Som en aperitiff
   Martini kan drikke før et måltid, under måltider eller alene. Hvis du drikker det for appetitt, så velger de hard ost, oliven, salte nøtter - alt som fremhever smaken av drikken, men ikke avbryte den. Martini med oliven i dag, takket delvis til Hollywood-filmer, regnes som en klassiker. Denne forrett passform og cocktails. Men ikke alle som oliven, så supplere sin ost og kjeks.
   Under festen
   Hvis vermut servert under måltidet, er det best å spise mat martini velges for en bestemt type drikke. Etter martini rosso servert skinke, til roser - kylling. Den klassiske versjonen - Martini Bianco og fisk eller annen sjømat. Før noen varianter av denne drinken kan serveres vegetabilske salater med olivenolje. En annen ting - Martin Bitters. Hans festning ovenfor - 25 grader, så det er egnet selv steker. Kombinert med vermut smørbrød og kanapeer med skinke, oliven, salat.
   Som dessert
   Hvis martini servert til dessert, så det passer godt assortert frukt (ananas, druer, grapefrukt og bær på grillspyd - for eksempel jordbær). Mange mennesker liker kombinasjonen av vermut og bitter sjokolade. Men for å unngå søtsaker, sukkerholdige drikker de legge til notater.
   Sanne kjennere drikke martini absolutt ingen snacks. I ekstreme tilfeller - legg oliven eller sitron, og de som er villige til å eksperimentere - et stykke av spesielle varianter av løk. Drikken kan blandes med naturlig juice - grapefrukt, kirsebær, granateple. Drikk den sakte, i små slurker, nyter hvert øyeblikk nyter utsøkt smak 35 forskjellige urter. Å evaluere denne kombinasjonen, martini serveres avkjølt til 10-15 grader. På grunnlag av å gjøre forskjellige cocktails som vodka eller gin.  
  Hva Mr yut martini?
   Martini - en slags drikke for alle. Til tross for hva mange mener er en egen art Martini Brennevin, bare for å si at det er bare et navn merkevare, og drikke ordentlig kalt vermut.
   Ikke alle faller til sjelen uvanlig, litt syrlig smak og unik aroma av drikke, mens tilhengere av vermut - "Martini" er mest populære.
   Denne drinken hentet fra tørr hvitvin, og legger til sukker, alkohol og ca 35 forskjellige typer urter. Til tross for at Martin er en drink superhelt James Bond, i vårt land denne drinken er ansett utelukkende "kvinnelige".
   En av de viktigste særtrekk Martini, er at den er lite brukt i ufortynnet, som det er mer behagelig i forskjellige varianter. Det er derfor viktig å vite hva som er den tjene opp drikke og hva det heller vanskelig å forene. Dermed anser vi mer av hva de drikker martini?
   Først bør det bemerkes at Martin er ansett som en aperitiff, det er først og fremst brukes til å indusere appetitt og slukke tørsten. Så satte martini fest for organisasjonen vil neppe hensiktsmessig, snarere denne drinken er mer passende for et parti som gir mer kommunikasjon, ikke mat.
   For å drikke martini beste å bruke spesielle briller i form av en omvendt kjegle på en lang stilk, noen ganger spøkefullt kalt "Martyshko." I fravær av disse kan sendes til vanlig høy martini glass. Typisk er denne drikk drikk ved hjelp av sugerørene, men det er ikke uforanderlig regel.
   Før servering, bør det være en tid til å holde flasken på et kjølig sted. Optimalt martini bør gjøres for å tjene ved en temperatur på 10-15 grader. Hvis du sender inn denne drinken i et varmt eller kaldt, vil det ikke ha et godt inntrykk på deg. En god løsning er å levere vin til bordet sammen med frossen frukt: en kombinasjon gir alltid drikke spesielle, deilig smak.
   Martini trenger å drikke små slurker sakte, prøver å identifisere alle urter og krydder som er en del av det. Ofte i praksis å legge denne drinken is, sitron, jordbær, eller det tjener oliven på grillspyd.
   Som allerede nevnt, rent drikkevann martini svært sjeldne. Ofte er det blandet med fruktjuice, spesielt appelsin, grapefrukt, kirsebær eller granateple. Det er viktig at saften var friske, ikke pakket. Det optimale forhold til juice Martini - 2: 1 eller 1: 1: 1, unntatt når de anvendes juice Martini og is.
   Martin gjorde en matbit. Tradisjonelt brukes som en snack nøtter, salte kjeks, mild ost.
   En klassiker er en leder i vermut Martini Rosso - drikk rød og karamell farge, har hirkym smak og bestemt smak, Martini Bianco - krydret med vanilje vermut martini og Rosati - rosa vermut, som er produsert ved å blande hvitvin med rødt.
   Martini Bianco har lenge vært ansett i vårt land en slags luksus, et symbol på en velstående liv. Med denne drinken cocktails ofte tilberedt med sjokolade, krem, brus, tonic, juice, og til og med vodka eller tequila. Gourmet plassert i et glass Martini Bianco løk.
   Martini Rosso tatt med et lett måltid, blande det med juice eller vann, og alltid gi bordet med sitronskiver.
   Martin kan lage et utvalg av cocktailer. Den mest populære av disse er "tørr martini" oppnås ved å blande med gin og sitronsaft, og "vodka martini", som også må legge is. Det siste alternativet har vunnet popularitet på grunn av sin bruk i James Bond-filmer. Meget populære cocktails "glede", som består av en Martini, vodka og appelsinjuice i et forhold på 3: 1: 2 med tilsetning av is.
   Martini - de fleste ikke drikker, men en livsstil, en viktig egenskap av raffinerte sekulære partier. Nå er dette vermut blir mer og mer populært, og med riktig bruk kan gi hvert øyeblikk moro og salig harmoni.  
  Яндекс.Метрика