Hvordan lære å svømme fort?

 Innhold:
 •  Svømming som en hund

 •  Mer kompleks stil av svømming

 •  Siste tips

 •  Video Tutorials

 • Denne artikkelen UchyЭto prøve å lære deg ulike metoder for navigasjon. Først vurderer vi en av de enkleste stiler, og derfra kan du dytte bort når du lærer andre, mer komplisert.

   Svømming som en hund


  Dette er den grunnleggende stil med svømming. Han enkleste. Det er derfor det bør lære å svømme. Studere denne stilen er i tre etapper.
  Begynner øvelser begynne med slip av føtter og hender. Dette er for å sikre at du forstår at foten tyngre enn vann, de synker hhv.
   1. Båt hender
  Hvordan lære å svømme fort?

  Roing å gjøre i sin tur hendene foldet i padle.
  Når du utfører en øvelse toppen av hodet for å holde seg over vannet og føtter. Båt armer og ben bør utføres rytmisk og samtidig. Når du gjør denne øvelsen skal oppleve at innsatsen som du ønsker å holde tuppen av nesen over vannet. Det vil si, du bør ikke overdrive det, og, selvfølgelig, for å slappe av.
  UchyЭto ønsket å beskytte deg mot insekter. Den første feilen er svært hyppig bevegelse. Det er nødvendig å øke amplituden, ikke frekvens. Den andre feilen - så hvis du bruker en kort tid. Prøv å gjøre det så lenge du lar lungekapasitet.
   2. puste mens svømming
  Hvordan lære å svømme fort?

  Når du gjør det, vil du være i stand til endelig å overvinne den psykologiske barrieren og lære å puste mens svømming. Justere vannstanden på spissen av nesen og puster litt luft i vannet. Deretter lage to takts intensive hender. Når nesen og munnen av vannet, inhalerer gjennom munnen, avvise hodet litt bakover. Haken bør alltid være i vannet. Kontrollere det. Så dyppe hodet i vannet slik at spising kunne se tuppen av nesen. Jo lavere du opustytesya - jo bedre. Seilte og holde vannstanden på spissen av nesen. Så igjen, kan du prøve å puste ut og pust inn vann. Gjør denne øvelsen så lenge som mulig.
  Hvis du er redd, kan du redusere kompleksiteten. Gå hvor mindre og gjøre det.
   3. Svømming en hund
  Starter som vanlig, men nå holder vannivået i det området av munnen. Chin holde den i vann, og pusten arbeid i luften. Nå har du erfaring og spesifikke ferdigheter. Tog, bedre teknikk.

   Mer kompleks stil av svømming


  Det viktigste du har gjort: å overvinne sine barrierer og lære å svømme. Nå før du åpner mange horisonter. En mann som vet hvordan å svømme, mest sannsynlig i livet trenger bare fire svømming stil. En av dem har vi allerede demontert. Annet: svømming i frosker, crawl og rygg. Kort diskutere disse artene.
   I frosken
  Hvordan lære å svømme fort?

  Denne metoden brukes til å svømme en lang avstand. Dette synet innebærer dam armer og ben til siden, det samme gjør den frosken. Hvis du kan forestille deg det, bør du se på folk som allerede flyr på denne måten.
   Crawley
  Hvordan lære å svømme fort?
   Denne metoden er hastigheten av alt som er beskrevet i denne artikkelen. Hos kaniner dam bør gjøre for seg selv. Da gjør den høyre padle for seg selv, tar venstre sving over vannet, og vice versa. Beina er opp og ned. Når du stryke kroppen må være i en tilbøyelig posisjon til vannet. Når den høyre roing, skulderen på samme side bør falle til bunnen, og den andre til siden. Det viser seg at hvis legemet er satt til kantflaten og svinger vekselvis med slag, mens hodet forblir over vann.
   På baksiden
  Hvordan lære å svømme fort?
   Dette er den mest enkle og lett å fysisk stil. Det er i hovedsak brukt når de ønsker å slappe av. Du perevertayetesya tilbake, du vann holder hender og begynner å ro. Det er viktig ikke å gi etter for frykt. Å utdanne er å kjøpe klemt nese på grunn av uerfarenhet i nesen kan lekke vann. Ulemper med denne stilen - en plage når store bølger og liten radius gjennomgang.

   Siste tips


  Nå kan du svømme, tror du at du er i stand til noe. Men alltid være forsiktig. Ikke glem å telle hånden når gå dypt og farlig sted. Det kan være at de ikke er nok for hjemreisen. Lær Melkote dem på, og deretter prøve å store dyp.
  Også være forsiktig når du svømmer i kaldt vann. Ingen har opphevet muligheten for anfall.
  Og, selvfølgelig, før dykking aldri drikke alkohol.
  Det er alt. UchyЭto hjulpet deg i en annen sak. Les om oss ofte, som vi prøver å publisere nye artikler hver dag. Du kan lære mye

   Video Tutorials
   Nå kom den andre til hastighet stil svømming - butterfly. Lær denne arten er ikke så lett som de tre andre, da det krever god fysisk form.

   Navnet på denne type navigasjon er oversatt til engelsk som "sommerfugl", er det fordi bevegelse av armene utøveren eksternt ligne de flagrende vinger av en sommerfugl.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)

   Sammenlignet med andre stiler butterfly ganske energikrevende og krever mer flittig trening ikke bare i vannet, men også i gym. For å fullt arbeide med hendene, armer og ryggmuskler bør være forberedt. En god treningsøkt vil push ups og pull-ups, og løfte noen vekter. Og, selvfølgelig, ikke glem å strekke alle muskelgrupper. Ingen av disse utøverne ikke flyte uten forutgående, men ikke lenge, øvelser som vil varme opp musklene dine.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)

   Butterfly kalles ikke bare vakker, men også ser imponerende. Sin trolig bli kalt den mest spektakulære stil til sjøs. Dette ser like vakker i både menn og kvinner, men først gir han mye lettere hvis bare fordi deres skuldre bredere omfang og flere hender.
   Stiftelser
   Som med å lære noen annen stil som brukes i svømming sommerfugl plater. Tilsvarende innledende treningsøkter kanin på brystet og armene utvidet foran holdeplaten. Senket hodet under utløpet av hender, øyne ser på bunnen.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)

   Puste med konvensjonelle metoder, inhalerer gjennom munnen, nesen puster. Men Butterfly, i motsetning til kanin for inspiration'd liker å snu hoder, det bare stiger over vannet slik at nok oksygen for et sett. Chin med hensyn til vannoverflaten. Inspirasjon alltid gjort hver 2-3 padle, men i tidlig læring kan og ofte.
   Bevegelsen av bølgene
   Nå er det nødvendig å snakke om bevegelsen av bena og overkropp. Folk som er nær dans bør være klar over begrepet "bølger". Så det er bevegelse av vann og skal lære å mestre teknikken av sommerfugl. Det er veldig viktig når du sparker på vannet for å holde sokker strukket slik at foten svømmeføtter spilt en rolle. Denne metoden kalles "delfin" at i tilfelle den personen som kommer ut av vannet, dykker han igjen, minner med en delfin eller fisk. Denne effekten er laget av bølgeliknende bevegelser av kroppen.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)

   Benene er på en gang begge sammen, men de er ikke ved siden av hverandre og i en avstand på 10 til 20 inches. Imidlertid må bevegelsen være synkronisert slik som om en usynlig tau bundet ben. Bølgen starter med bøying knærne og blåse rett fot under vann, da får til bevegelse av bekkenet, og han forsiktig løftet om å overvinne en liten bakke. Ytterligere trekk gjentas igjen.
   Teknologi delfin stil
   Butterfly lettere å lære fordi hvem vet gjennomgangen på brystet. Dette skyldes det faktum at disse to utførelser har likheter. De må gå (posisjon av hodet under utånding) og håndbevegelser. Butterfly i svært lik for gjennomgangen av bare skje når de begge hender. Forskjellen fra kanin også vurdert at det bevegelige organ bevegelsen er under vann og ikke på overflaten.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)


   Dolphin Swimming syklisk. Opprinnelig laget to spark, og deretter, på den tredje streiken, har padle hender.
  Hvordan å svømme butterfly. Teknologi butterfly (foto + video)

   Etter å mestre bølgen bevegelse av kroppen kan gi slipp på platen og gå til siden av sine egne. For å trene sommerfuglen kan brukes blandet teknikk i svømming. For eksempel, bena bevege seg i kaniner, hendene - som en delfin, og vice versa. Det bidrar til å utvikle koordinasjon. Du kan svømme, vann zahribayuchy bare én hånd, vekselvis å bruke det riktig, deretter til venstre. Men med et slikt fokus beina ikke gjør det, så all integritet bølge forsvinner umiddelbart.
   Teknologi bateflyay stil (video):

   I utgangspunktet alt fremover i butterfly hviler på håndbevegelser, slik at ingen utviklings slag, bevege seg bort vil mislykkes. Veldig nyttig selv bare henge på bar så lenge som mulig, det vil øke utholdenhet muskler i armer og rygg.
   Ikke begynn å lære å svømme med delfiner, som på det uvisse balansere på vannet i dette tilfellet vil i stor grad påvirke. Derfor Butterfly ofte lære det minste. Men dette betyr ikke at det er umulig å lære. Alt egentlig, er bare et forsøk.  
  Яндекс.Метрика