Hvordan marinere kylling grillspyd, deilige oppskrifter
 Det er en betydelig mengde av grillmat kylling oppskrifter. Enn bare ikke prysmachuyutsya marinader utformet for å kylling. I tilfelle er originale sauser, ulike grønnsaker, fine urter og krydder. Her vanlig hvitløk og sitron, og ananas merkelig og til og med mango. Ikke alle vet detaljene om hvordan marinere grillspyd av kylling som kom ut deilig og velsmakende rett.
 Grillspyd av kylling gjør fullt demonstrere kulinariske fantasi. Og hemmeligheten ligger midt i kylling. Mør og saftig kylling kjøtt generelt, krever ikke en gjeld for beising myk og saftig grillmat. Men det er noen funksjoner og fine matlaging.
 Valget for marinering kylling
 Riktig valg av deilig kebab garanti kylling matlaging. Best kylling grill, grilling og steking bør være alder fra 10 uker til et år. Og de vekt 900 - 1500 р Deres kjøtt er forskjellig mykhet og ømhet som er nødvendig for grilling.. Da trenger du ikke noe ekstra manipulasjon for å myke kjøttet. Også svært viktig faktor er fersk kylling. Ved å kjøpe en fugl bør nøye undersøke den og lukte.
 Grill passer noen av kylling, skåret i stykker. Husk at gir dryish filetgrillspyd. Men med hoftene svinger uvanlig anbud kebab. Tilstedeværelse eller fravær av huden ikke påvirke kvaliteten.
 Marinade med sitron og hvitløk
 Denne enkle og deilig marinade for kylling marinere enkel grillmat. Skjær en stor løk og lett bland med salt for å markere juice. Finhakk tynne kronblad fire tenner av hvitløk. Fint piske en haug med persille. Løk, hvitløk og friske urter for å legge hakkede kylling porsjoner. All mix grundig ved å gni forsiktig ingrediensene i kyllingen. Legg pivlymona juice og svart pepper etter smak. Når alt riktig bland og la det marinere i to timer på et kjølig sted.
 Kylling yngel litt over glørne.
Hvordan marinere kylling grillspyd, deilige oppskrifter


 En enkel marinade for kylling ben
 Tine skinke, skåret i to og skyll. Fold i bollen å forbli lager. Nå hver brikke forsiktig helle salt og mos hendene. Dekk til og la stund.
 I en kjele skåret i ringer tre løk, legge til smak tørr dill og pepper. La virke i 10 minutter.
 Vi må nå gå tilbake til kylling, legge til et par spiseskjeer med majones, og hver brikke nøye fluff. Legg Adjika tørre og bland. I kjøtt presset add løk og rør igjen.
 Dekk bollen i en varm en time, deretter kjøle.
 Nå kan du lage mat marinert kylling.
 Grillet kylling i sitron-soya marinade
 Rett ut svært velduftende og velsmakende, hvis det marinere å bruke sitronsaft og soyasaus. De vil trenge følgende produkter: seks kyllinglår, malt rød pepper.
 For å forberede saus, soyabønner (100 ml), en sitron, en løk, dill og persille etter smak.
 Skjær løk ringer. Greens bør ta, vaske, klippe basal del trevl. Nå i en dyp skål, bland soyasaus med løk og urter. Klem sitronsaft. Lovgivende marinert kylling permisjon for en halv time.
 Denne grillen skal bli fremstilt som følger. Tredd på spyd syltet kylling, løkringer og dryss med pepper. 20 minutter av roasting on an open fire, slik at det skal være jevne snu og zbryzkuvaty marinade.
Hvordan lære å være til stede i hjemmet? + Video

 Innhold:
 •  Hvordan lage en stødig hånd på jenta?

 •  M Erez hjul

 •  Video Tutorials

 • Rack hånd - dette er ingen vanlig underholdning, men heller en kompleks øvelse som alle kan lære på egenhånd. Denne øvelsen er en del av gymnastikk, yoga og andre idrettsbaner. Hoved rack på hånden - er å finne tyngdepunktet som er lettere å fikse når en person står rett. Så du bør gjøre det i en versjon kalt "stearinlys". Før de klassene du trenger å presentere en sekvens av bevegelser som du vil utføre.
  I begynnelsen, må alt gjøres raskt for å unngå å falle. Den er delt inn i to typer
 •  Fra vegg

 •  Grunn hjul

 • Den første metoden er enkel, som er støtte. Den andre er mer komplisert, fordi hjemme for å lære å stå på hendene gjennom rattet uten en annen person er vanskelig. Her er hvordan stabil veggen:
 •  Riktig trening er avhengig av plasseringen av hendene. Ikke vis sak og skuldre fremover, hender uprites gulvet fra sittende stilling. Palmer ordne nesten skulder bredde hverandre (litt mindre). Jeg snur meg til å møte veggen.

 •  Samtidig venstrefoten presse ned på gulvet og la ned høyre ben bak hodet. UchyЭto råder bøye kneet, på grunn av tyngdekraften til å skifte, og dette kan føre til et fall.

 • Når du lærer å gjøre øvelsen fra veggen bør prøve å bevege seg bort fra det å gjøre uten støtte. Lest du vdarylysya tilbake, må vi være forberedt (klar) for å lage en bro. Ellers kan få forslått rygg.
  Hvordan lære å synge når ingen stemme, hvordan å lære å synge godt og hyggelig eller hvordan å lære å vokse negler

   Video Tutorials
  Stikkelsbær syltetøy med valnøtter: en trinnvis oppskrift
   Om hvor mye nyttige vitaminer og mineraler holdt i stikkelsbær, kjent for mange. Men hva? Denne fantastiske bær er rike på vitamin C, E, B og R. Dessuten kan det bli sanket fra menneskekroppen er kobber og jern.
   Selvfølgelig, hvis du ønsker å bevare alle de gode egenskapene av stikkelsbær, så det beste alternativet ville være å fryse av bær. Men de fleste av oss, både voksne og barn - uforbederlig søt tann. Og unn deg noe deilig på kalde kvelder, du tar vare på denne sommeren. Det er mange måter å lage mat deilig stikkelsbær syltetøy. Stoppe valg på stikkelsbær syltetøy nøtter. Historien om denne oppskriften er forankret i den dype fortid, og for sin uvanlige smak og farge det ble kalt en konge.
   Så, for å forberede stikkelsbær syltetøy nøtter, vil du trenger:
   - 1 kg stikkelsbær (bær må være fast og grønn);
   - Hakkede valnøtter - halv kopp;
   - Sukker - 15 kg;
   - Kaldt vann - 2 kopper;
   - Cherry blader - 20 stykker;
   Stikkelsbær god vask, klipp med saks forsiktig på begge sider haler. Ta en frisør pin og bruke den til å fjerne frøene. Igjen skylle bær. Valnøtter pre-fry i en stekepanne til en fin gyllen brun. Avkjøl. Utvid hver bær stikkelsbær, og fylle midten skive ristet nøtter. Kirsebær gir dekk med vann, kok opp, og kok etter fem minutter. De resulterende buljong hell bær, kjølig og avkjøl i sju timer. Det vil si, fortrinnsvis over natten.
   Etter den angitte tiden renne suppen, sette på en liten brann og oppløse sukker i den. Etter koking, plasserer stikkelsbær og hold på brann 4-5 minutter. Slå av og kjølig. La stå i fem timer. Da han satt på ovnen og stek til de er møre, ca tretti minutter etter koking. Husker da nødvendig fjern forsiktig med en hullsleiv skum.
   Lå i steriliserte glass og Zakatay. Oppskriften er ganske enkel, du trenger bare tålmodighet og inspirasjon. Bon appetit!
  Stikkelsbær syltetøy med valnøtter: en trinnvis oppskrift

   Stikkelsbær syltetøy med valnøtter
   Denne metoden vil kreve mindre tid, men for alle som elsker søtt å være en gudegave.
   Ingredienser:
   - Stikkelsbær - 1 kg;
   - Sukker - en kg;
   - Valnøtter - 300 gram;
   - Honning - 300 gram;
   Vask bær stikkelsbær og bruker saks for å fjerne den utstikkende på hver side hestehale. Fra frø kan ikke bli kvitt. Brett i emalje bolle med bær og sukker blonder. Legg igjen en dag, mens ikke glemme å blande regelmessig.
   Valnøtter steke i en tørr panne, kult. Bær av stikkelsbær, før du setter på brannen, hell honning og tilsett forberedt valnøtter. Kok opp, vente, når sukker og honning oppløse helt og slå av. Lagt ut bankene og zakatuyemo.
   Ideelt sett bør jam være gult. Men hvis fargen er ikke så, ikke bekymre deg, dette smak verre vil ikke. Og i vinter du drikker varm te med litt sukker krыzhovnykovыm syltetøy, og føle seg involvert i den kongelige familie, som den kongelige jam. Bon appetit!  
  Stikkelsbær syltetøy med oransje fire forskjellige oppskrift
   Hva kom ikke opp med en mann for å tilfredsstille hans behov for deilig og nyttig mat. Det finnes hundretusenvis av en rekke oppskrifter som kombinerer tilsynelatende uforenelige produkter å tilby, men utrolig mat og krydret smak.
   I dag snakker vi om en av disse matvarene, som inkluderer i sitt medlemskap vanlig for våre breddegrader bær - stikkelsbær og tropisk, nå svært vanlig her, elsket alt oransje. Syltetøy av de to ingrediensene går utrolig velsmakende og velduftende, lys oransje gir ham en smak av tropisk og stikkelsbær gir spesiell piquancy.
   Så, stikkelsbær syltetøy og oransje som er og hvordan du koker det?
   Oppskrift 1:
   Vi trenger:
   - 3-pounds bush;
   - 3 pounds av appelsiner;
   - 15 kilo sukker.
   Forberedelse:
   - Vask stikkelsbær, tar haler;
   - Og mine appelsiner uten å fjerne dem fra huden, kuttet i biter og fjern frøene;
   - Forberedt ingredienser kjøttdeigen og hell den resulterende blandingen i en kobber bolle;
   - Soveplass til toppen sukker;
   - Jam koke over svak varme;
   - Kok opp, holde et par minutter å varme under omrøring;
   - Da avfeie til side og gi syltetøy å kjøle;
   - Gjenta to ganger;
   - Avkjølt jam brytes bankene og zakatuyemo.
   Oppskrift 2:
   Vi trenger:
   - 15 kilo bush;
   - 2 appelsiner;
   - 15 kilo sukker.
   Forberedelse:
   - Klar for mine haler og stikkelsbær;
   - Vask appelsiner, skjære dem i stykker, som i forrige oppskrift;
   - Miss alle gjennom kjøttkvern og dekket sukker;
   - Nå brannen koke i femten minutter og hell varmt i krukker;
   - Rolls lokk,
   - En liten notis: på grunn av den høye konsentrasjonen av syre og sukker syltetøy kan oppbevares i romtemperatur.
   Oppskrift 3:
   Vi trenger:
   - 1 kg stikkelsbær;
   - 1 sitron;
   - 2 appelsiner;
   - 2 pounds av sukker.
   Forberedelse:
   - Sortert stikkelsbær, vask deretter i rent vann, kutte stilkene og tørket i vevet;
   - Lemon og appelsiner skåret i store biter;
   - Forvrenge en kjøttkvern sitron, stikkelsbær og appelsiner;
   - Legg sukker;
   - Insister femten minutter (for å løse opp sukker);
   - Re-mix;
   - Nå er alt denne massen helles i steriliserte glass og dekk med polyetylen caps;
   - Opprettholde et stikkelsbær syltetøy med appelsin og sitron i kjøleskapet bør: den ikke ødelegge og vinter gi deg ekte glede;
   - Det fine med denne oppskriften forberedelse og hastighet som er kald kokk syltetøy er nødvendig.
  Stikkelsbær syltetøy med oransje fire forskjellige oppskrift

   Oppskrift 4:
   Vi trenger:
   - 6 kopper grønn elastisk bush;
   - 8 kopper sukker;
   - Cherry blader;
   - 35-4 glass vann.
   Forberedelse:
   - Ta litt kirsebær bladene og hell dem 35-4 glass vann;
   - Kok opp;
   - Den resulterende buljong kjølig og hell dem vasket og skrellet haler av stikkelsbær;
   - Helst bær snitt og fjerne alle frø;
   - Bær, fylt med kjøttkraft, 9-10 timer (over natten er mulig) plassert i kjøleskap;
   - Da fusjonere suppen i en kjele, kok opp, tilsett sukker og kok i fem minutter brann - få sirup;
   - Sett stikkelsbær i sirup, kok opp og la koke i tjue minutter, stadig i konflikt med syltetøy;
   - Skum fra overflaten av jam remove;
   - Nå strømmet på syltetøyglass og zakatuyemo.
   Vår deilige konge jam er klar!
   Disse er enkle og originale oppskrifter for vinteren høsting stikkelsbær - gjøre og nyte, og smaker godt!
  Яндекс.Метрика