Hvordan å pickle kål på koreansk?
 Surkål på pulten din er populær, men kål kalt kimchi, som betyr "pickled grønnsaker" eller kokt i koreansk, er den minst interessante alternativet: det er både skarp og sur. Denne salaten stimulerer fordøyelsen, og det er nyttig å ta å senke kolesterol i kroppen. Du kan sylte kål i koreansk hjemme, for en glede sin nære. I Korea, kål innhøstingen begynner i oktober eller senere, når andre grønnsaker modnes, men denne retten kan legge til ulike ingredienser. Å fylle de tre-liters krukke vil kreve stort hode av kål.
 Ingredienser:
 - Salt (helst grov slipe) - 3 ss;
 - Løk - 1 fedd;
 - Vårløk - en gjeng;
 - Hvit reddik - 05 stk;.
 - Øst-pære - 1 stk;.
 - Hvitløk - 2 fedd eller hodet;
 - Revet ingefær - spiseskje;
 - Sukker - 2 ss. skjeer;
 - Paprika - 2 ss. skjeer eller 50 gram;
 - Ris mel - 2 ss. skjeer;
 - Gulrøtter;
 - I andre oppskrifter kan være vegetabilsk olje (100 ml) cider eddik (1 ss skjeen.), Koriander (1 lm L..), Sesame smak.
 Metode:
 1.  Skyll kålen, skåret i to halvdeler, nedsenket i vann, at vann lekket inn i territoriet til kål, nøye strø salt mellom bladene.

   6 timer drenere juice utgitt. Kål skylling, avløp.

   Matlaging ris fylling, hell ris mel 4 ss kaldt vann, deretter tilsett 2 ss kokende vann. I stedet for å fylle du kan bruke soyasaus.

   Østlige pære, reddik, vårløk fjær skåret i strimler, løk - halv ringer, hvitløk hakket med hvitløkspresse.

   Ha alle ingrediensene i ris dressing, la stå i en halv time.

   Blandingen tett promazhte hver kål blader, deretter kaste bladene tett i forberedt beholder og la lekkasje ved romtemperatur over natten. Plasser kål på dag tre i kjøleskapet.

   Når en tabell kuttet i firkanter Kimchi.
   En forenklet metode for forberedelse
  1.  Skjær kålen i segmenter.

    Oppløse salt i rennende vann (150 g per 3 liter).

    Hell over kål, legg den under en belastning at det helt sank ned i vannet.

    Legg kål prosalyvatsya i tre dager ved romtemperatur.

    Rist gulrøtter med en stor blenderåpning, krydret med krydder rød pepper og hvitløk.

    Del kål blader i en flaske, skiftende lag av pepper gulrot ram.

    Forbered en løsning av salt (2 ts per gallon av vann fra springen) og fylle flasken til randen.

    Holde flasken i tre dager ved romtemperatur, og deretter bringe i kulden. Etter noen dager med kål er klar til bruk.
    Spicy Blomkål
    Ingredienser:
    - Gulrøtter;
    - Pepper og koriander - en spiseskje;
    - Salt - 2 ss. skjeer;
    - Eddik - 6. skjeer;
    - Hvitløk - 10 fedd;
    - Persille;
    - Olje - 400 ml;
    - Varmt vann - 600 ml
    Forberedelse:
   1.  Kål og kok til den er myk, kjølig.

     Riv gulrøttene. Olje varm.

     Bland alle ingrediensene med olje og krydder.

     Hell over grønnsakene og legg dem i container glass.

     Plasser kål å sette mot i kjøleskapet i seks timer.
     Råd
     Tar lage kimchi kål, vil det variere mer raffinert smak.
     Den mest behagelige smaken av kål tar syv dager og holdt på en best mulig måte for ca tre uker, så det gradvis blir verre og til slutt smake surt produkt.
     Kål Kimchi kan serveres med tilbehør og brukes til å tilberede supper og salater. Koreanerne foretrekker krydret kimchi med ris.
     For lengre lagring, betyr beising kål på koreansk krever tillegg av olje.
     I akutt kål koreanske gourmeter legge epler, squash, paprika, tomater, agurk, persille, rosiner, kastanjer, tang, reker, østers, pinjekjerner og andre ingredienser.  
Hvordan å pickle sild huset?
 I, sild respektert og vanlige borgere, og kongens person, og er en sjelden fest komplett uten tilstedeværelse av tabellen salt sild med løk og poteter. Mange foretrekker ambassadør hjemmeproduksjon, så spør hvordan å pickle sild huset. Forberede måltider egne hender vil alltid være til stede fersk fisk - dette er viktig, da det anses forgjengelig produkt. Butikken kan ikke matche kvaliteten utseende av sild, og sjelden møte en mann som ville tilfredsstilles fullt zasolkoyu med tillegg av syre, slik det gjøres nå i bedrifter for å oppløse liten sild bein eller nitrat til produktet ble mykere. Derfor tilbyr vi deg noen deilige oppskrifter for salt sild hjemme.
 Salt sild huset
 Det er to alternativer salting: tørr og våt. Den første er å gni fisken med en blanding av salt og sukker og la for en dag i kjøleskapet. Fisk har evnen til å ta den gjennomsnittlige mengden av salt, så nydelig og tørrsalting er at du ikke kan legge for mye salt sild. Hvis du ønsker å oppnå saltet effekt, bør salt og sukker være samme antall (f.eks, 500 gr. Fisk 100 gr. Av salt og 100 gr. Sukker). Hvis du liker å gi forskjellige smaker retter (krydret, eddik, hvitløk), må du først lage marinaden, som vil være prosalyvatsya fisk.
 Sild i lake hele kadaveret
 1.  Alt vi salt mer enn en dag, kan du trygt spise fordi denne gangen drepe bakterier og bakterier, eller kroppen kan få "uventede gjester" i form av ormer. Saltlake bør være nok til å dekke alt han kunne fiske. I saltet sild eddik må være tilstede for å unngå risiko for forgiftning. Kjøpe sild er også en vitenskap, må vi se på fargen på fisken ikke gi "zelentsoy" og muggen lukt (som betyr at lang fisk liggende på disken). Hvis øynene ikke er nedsunket i sild og flekker på huden er ikke, så kan du kjøpe. Dypfryste fiske trenger å tine i kjøleskapet så det vil myke.

   Vi forventer om at vekten vil være ca 2-3 Herring 600 gram. I dette nummeret trenger du 100 gram. salt 1 liter. vann, 1 ss. l. sukker og krydder etter smak (svart pepper, laurbærblad).

   Alt du trenger å røre kuldebærertilkoplingene ingrediensene i en kjele og kok opp, til saltkrystaller oppløses fullstendig. Så fjern fra varmen og gi kjølig, ikke glem at fisk bør settes i saltlake ved romtemperatur. Etter kadaveret vil bli utviklet og vasket, legg dem i en liter krukke, skiftende hver løk. Sild hell avkjølt saltlake og sette på en kald dag.
   Silde skiver i saltlake
   I motsetning til foregående oppskrift er beisetiden, vil det være halvparten så stor, og alle ingrediensene er forhånds knust i en morter. For biter av sild brine vann ikke er nødvendig, deretter hvert lag er fylt med fiskeolje. På bunnen av bankene tidligere sløret olje, sild sette deg bare obvalyaly en blanding av krydder og salt. Helle fiskeolje, og toppdekselet med folie og plast innholdet dekke. Etter 12 timer parabolen din er klar. Forresten, kjente kokker vet at sild "under en pels" bør være forberedt for denne oppskriften.
   Sild i melk
   Melk kan bli mykere sild, og vertinnen er kjent. Under tørrsalting kan skje at perestoyala sild i kjøleskapet og smaken er som minner salte chips. Fisken kan spares ved å bruke melk som er fortynnet i forholdet 1/1 med kokt vann og la fisken tidligere zchystyv av det forblir salt i noen timer, deretter helte melk sylte, sild vasket i kokt og vilje frakk kadaveret solsikke olje. Smaken sild kommer som en marinade, saltet og fet. Det mister ikke sin kvalitet, veldig myk og behagelig. For krydret smak, vanligvis legge til marinaden i stedet for svart pepper søte erter og litt eddik.  
Hvordan skille fra oliven oliven?
 Ikke alle fans oliven eller oliven i dybden av de vanskelighetene med teknologi blanks å forstå hva forskjellig fra oliven oliven. Noen liker salt og søt grønn frukt, andre foretrekker smaken intensiteten av svart. Men dette er frukten av et tre bare håndteres litt annerledes.
 Hvordan å forberede en delikatesse?
 Moden og spiselig, de er bare i begynnelsen av oktober, og i løpet av året de spiser bare hermetisert skjema. Innsamlet fra oliventreet har alltid sterkt bitter fordi de trenger behandling i en spesiell løsning. Den naturlige prosessen med å slikke i saltvann tar flere måneder begynte derfor å bruke "fast" metoden - soaking i alkalisk saltlake, som reduserer behandlingstiden til et par dager.

 Mistet bitter frukt helle løsning for gjæring, er det transformasjonen av oliven i delikatesse. Hvis de er i tillegg mettet med oksygen - er deres svartere. Separasjon av oliven frukt fargen er karakteristisk bare for russerne: grønn gitt navnet "oliven" og svarte - "oliven". Produsenter, gitt dette forbeholdet, begynte også å skrive disse navnene pakken.
 Graden av modenhet

 Falsk er ideen om at de oliven fra oliventrær er forskjellige nivåer av modenhet. Selv om grønne frukter og skyte før, men ikke mye: de mørkere fra behandling. Det er noen varianter som dospevayut til sorte oliven, men de er ikke, det er de samme oliven.
Hvordan skille fra oliven oliven?


 B hovedsakelig på modne oliventrær som skal brukes til å produsere olivenolje, men dette tekniske graderinger av 50-80% fett. For hermetisering oliven vokst tabellen druer med myk og saftig fruktkjøtt.

 Tegning på en krukke av oliven klart beskrive innholdet. Fruktene er svarte selv har en sterk smak, på grunn av dette at de aldri fylt. Grønn og nydelig som en egen snacks og et utvalg av pålegg, legge krydret, unike smaken. De kan bli fylt ansjos og sylteagurk, paprika og hvitløk, reker og mandler - en rekke alternativer.
Hvordan skille fra oliven oliven?


 Oliven for å bevare samlet i ethvert stadium av modenhet og selv moden frukt som finnes i forskjellige farger: grønn og rød-brun, fra fiolett til svart. Karakter vil bli bestemt av deres "opphav" og størrelsen av frukten, som alltid er oppført i bunnen av bankene. Derfor, for å bestemme, store eller små oliven, selv. Caliber frukt - en rekke spesifisert gjennom skråstrek. Hvilket nummer er mindre, jo større blir innholdet i bankene.
 Vilkår for valg
 Velge mellom glass og bokser, bør vite at lyset har en negativ innvirkning på hermetisert. For oliven i containere glass installert holdbarhet på 2 år, mens tinn han er 3 år. I glass proffene: du kan umiddelbart se og sette pris på utseendet av oliven, deres tilstand og størrelse, samt åpenhet saltlake. I favør av tinn sier lavere pris fordi tinn er mye billigere enn glass.

 Som for kalorier oliven, er det bare 4 kalorier i en vanlig oliven, fylt med ikke mye mer - 7-20 kcal. Så nyt denne pikante snacks berører figuren.
Яндекс.Метрика