Hvordan å pickle laks hjemme?
 Saltet laks - en tallerken foretrekkes av mange. Denne fisken er stor for å lage smørbrød og et utvalg av salater og enkelt - med en skive sitron og en kvist av persille som en snack "i seg selv". Det vanlige problemet er at laksen selges i butikkene er ikke helt at salting, som synes perfekt: det peresolena eller snakke med noen, eller det er for mange krydder, eller vice versa - de er ikke nok. Og veldig lett å pickle laks å få akkurat den saltet versjonen, som er helt i tråd med sin egen smak. Så, hvordan å pickle laks hjemme!
 Matlaging laks til salting
 1.  Uansett oppskrift saltet laks behov for å vaske, fjerne skjell, halshugge og disembowel, vask deretter igjen. Dersom oppskriften innebærer å fjerne hud - derav fjerne huden. Med avmagrede skrotter hentet ryggrad og ribbein bein.
   Podmorozhennuyu litt bedre gut fisk - innvollene fjernes lettere og mye mindre skitt.
   Du kan kjøpe fisk er vypatranu og uten hode, men det er mye dyrere. Legg merke til at nesten 40% nepotroshenoy fisk går tapt, slik at resultatet er nesten samme pris som om du kjøper allerede forberedt.
   Når foran deg blir rosa laksefilet, blottet for bein, er det mulig å starte salting.

   Oppskrift 1
   Det enkleste alternativet, som krever bare tilstedeværelsen av salt (ca 4 spiseskjeer per 1 kg laksefilet). Salt til salting laks er bare stor stein. Small "Extra" anbefales ikke - vil i stor grad peresolenym fisk og tørr.
   For denne oppskriften huden av fisken ikke behøver å fjerne. Filet drysset med salt, halv komponert med hver prosolennыm kjøtt inni. Resultatet var en "skrotten" pakket inn i bomullsklut som er lagt på et skjærebrett og plassert i et kjøleskap under trykk. Som undertrykkelse kan bruke en kjele med vann strømmet inn i den.
   Optimalt sette laks på PROSOL kveld - om morgenen av fisk som allerede er tilgjengelig smørbrød.
   Når fisken er klar med henne ristet eller rennende vann vasket bort overflødig salt.
   Oppskrift 2
   For denne oppskriften trenger du laksefilet uten skinn. Det vil også trenge følgende ingredienser per 1 kg fisk:
   - Salt - 2 ss;
   - Sukker - en spiseskje.
   Filet gnidd inn med en blanding av salt og sukker og legg i kjøleskapet under press. Salting tid - 24 timer. Klar filet tatt ut av kjøleskapet, til obtyrayetsya fjerne overflødig posolochnoy blanding.
   Oppskrift 3
   Huden av laksen trenger ikke å skyte, bare forberede filet med hud beinfri. For denne oppskriften krever følgende ingredienser per 1 kg laksefilet:
   - Salt - 4-5 st.l;
   - Sukker - 2 st.l;
   - Ground sort pepper - 1 ts;
   - Bay blader - 3 stk. stor;
   - Sitronsaft - en st.l;
   - Dill, persille - etter smak (vanligvis på en gren 1).
   Bland salt, sukker og pepper til en jevn røre. Gni denne blandingen hver stykke kjøtt fra brystet (antall brikker som skal pares). Spre halv forberedt filetene med skinnsiden ned i pannen med ett lag, deretter drysset med sitronsaft og legg kjøttet persille, dill og laurbærblad. Den andre halvdelen fileter og stek i dostsi etter legging grønn og laurbærblad i en pott konkludere den første delen av fisken slik at kjøttet holder seg til kjøtt. Deretter satte kjelen i kjøleskapet i to dager. Hvis du bruker veke, vil laksen være klar snart (en dag), men vil være tørrere enn i tilfellet uten salting undertrykkelse.
   Når salting hver 8. time bør bli rosa laksefilet, bytte brikker. Jo mer sving - den prosolytsya det jevnt.
   Når fisken er klar, fjerne overflødig salt eller risting eller rask vask under kaldt rennende vann.
   Oppskrift 4
   For denne oppskriften krever følgende ingredienser per 1 kg laksefilet:
   - Sukker - 3 st.l;
   - Salt - 3 st.l;
   - Dill - etter smak;
   - Olive eller solsikkeolje.
   Du må velge en pott til stykker av fisk fylte den nesten helt. Pan innsmurt med olje (oliven eller solsikke), helle litt olje på bunnen. Filet pan passer inn i lag, med hvert lag drysset med en blanding av salt, sukker og dill. Når fisken er lagt ut, pan plassert i kjøleskap i to døgn.
   Laks, saltholdighet for denne oppskriften, er det anbefalt å bruke spesiell saus. Å forberede saus trenger følgende ingredienser per 1 kg laksefilet:
   - Mustard skarp - en st.l;
   - Søt sennep - 1 st.l;
   - Eddik - 2 st.l;
   - Olivenolje - 1/2 kopp.
   Alle ingrediensene er blandet til en jevn røre - og saus for laks er klar.
   Oppskrift 5
   For denne oppskriften trenger du laksefilet uten skinn og følgende ingredienser per 1 kg fisk:
   - Salt - 4-5 st.l;
   - Løk - 2-3 stk;.
   - Svart pepper - 5-6 stk;.
   - Søte erter pepper - 3-4 stk;.
   - Olive eller solsikkeolje.
   Filet skåret i porsjoner, løk skåret i ringer eller halv ringer. På bunnen av gryten helles et sjikt av salt, er det konkludert med laks, da - pepper, løk lag, da - salt, fisk, pepper og så videre. Når fisken rammet, helte hun bunnpanne dekket med et lokk og sett i kjøleskapet i 12-16 timer.
   Oppskrift 6
   For denne oppskriften trenger du laksefilet uten skinn og følgende ingredienser per 1 kg fisk:
   - Vann - 1 liter;
   - Salt - 4 st.l;
   - Sukker - 4 ss
   Salt og sukker oppløst i vann for å fremstille saltoppløsning. I saltlake i to timer er lagt forberedt fileter. Da saltlake er utladet, og fisk kan bringe til bordet.
   Oppskrift 7
   For denne oppskriften trenger du laksefilet uten skinn og følgende ingredienser per 1 kg fisk:
   - Vann - 1/2 l;
   - Salt - 4-5 st.l;
   - Sukker - 2 st.l;
   - Eddik - en st.l;
   - Olive eller solsikkeolje.
   Salt, sukker og eddik tilsatt til vann og grundig blandet. I en kjele sette laksefiletene og hell saltlake. Pan satt under press i kjøleskapet i 3-4 timer. Deretter fileten er fjernet, promakyvaetsya klut og skjær i porsjoner. Fremstilt på denne måte stykkene lagt ut i en krukke eller gryte, som er fylt med olje og plassert i kjøleskap i 12 til 16 timer.
   Deretter laks klar til bruk. Når serveringsfat kan være dekorert med salat, dill eller persille sprigs, finhakket vårløk.
   Oppskrift 8
   For denne oppskriften trenger du laksefilet uten skinn og følgende ingredienser per 1 kg fisk:
   - Vann - 1 liter;
   - Salt - 3 st.l;
   - Sukker - en teskje;
   - Bay leaf - 2 stk;.
   - Svart pepper - 5-6 stk;.
   - Søte erter pepper - 3-4 stk;.
   - Sennep - 1 ss
   I vannet er lagt alle ingrediensene unntatt sennep, sylte og brakt til en byll. Kokt saltlake i 5-10 minutter, deretter legge sennep, sylte og blandes grundig.
   Laksefilet skåret i porsjoner og plassert i en emalje eller glassfat. Hell saltlake i 3 timer. Da saltlake er utladet, og fisk kan bringe til bordet.  
Den klassiske oppskriften for borsjtsj
 Suppe kan med rette kalles nasjonalrett Øst-Europa, og dette er ikke overraskende, fordi denne retten opptrer jevnlig på tabeller i russisk, ukrainsk, hviterussisk, polsk og selv tsjekkere. Den første omtale av suppe som stammer fra det XVI århundre, og nå hver kvinne har hemmeligheten med å lage deilig borsjtsj - noen tilsett paprika, de andre - ulike krydder og urter, noen bruker en spesiell type kjøtt og sørg for å sette inn et stykke bacon suppe. I en versjon av denne retten kommer navarystoe uvanlig deilig og tilfredsstillende.
 Klassisk suppe er en meget solid tallerken og navarystoe, Matlaging vertinne som blir nødt til å bruke litt tid, men koke suppe - en nytelse, fordi på ulike stadier av forberedelse det endrer utseende og aroma og smak.
 Ingredienser:
 - Buljong av kokt kjøtt på beinet - 3 l;
 - Store rødbeter - 1 stk;
 - Poteter - to deler;
 - Gulrøtter - 1 am;
 - Løk - 1 stk;
 - Fersk kål - 300hr;
 - 2 ss eller tomatpuré 2 tomater;
 - Et par spiseskjeer vegetabilsk olje til steking;
 - Salt og pepper, hvitløk, urter og krydder etter smak.
 Den klassiske oppskriften for borscht består utelukkende av disse ingrediensene, og resten hver kvinne kan legge til på egen hånd.
 Metode:
 1.  Buljong koke til kokt kjøtt. Det er best å bruke biff på bein, deretter suppen er nærende og godt lekke smaken av kjøtt. Fjerne kjøtt fra kjøttkraft og varme til koking.
   På denne tiden, makulere kål og kjøttkraft når kokt, hell suppen kål.
   Nå kan du begynne å forberede rødbeter - en viktig del av borsjtsj. Du kan rive den på et rivjern, og kan kuttes i små strimler, deretter småkoke det i en stekepanne bør være litt lengre. I den vegetabilske olje i en forvarmet pan ristede rødbeter i ca 10 minutter. Deretter la hun i et glass vann utvannet tomatsaus eller knuste tomater i en blender. Før knusing tomater du kan helle over kokende vann, skrelle og godt banke filmer uten tomater. Rødbeter med tomatsaus eller tomat tushkuyetsya over svak varme til de er møre.
   Kål buljong og rødbeter forberedt separat ca 30 minutter. I løpet av denne tiden, kan du fjerne poteter, løk og gulrøtter. Alle grønnsaker kuttes tilfeldig og legge til kål suppe. Kok grønnsaker til de er møre.
   På dette stadiet, kan fremtiden suppe tilsett salt og urter og krydder, for eksempel rosmarin, sukkererter, tørket hvitløk.
   Når grønnsakene er klare, legger en bete.
   Kjøtt fra kjøttkraft behandles i porsjoner biter og tilsett i suppen.
   Nå legge til andre krydder - hakket hvitløk, laurbærblad, tørket gress greener. Under Cover, la det småkoke suppen i ca 3-5 minutter. Slå av varmen og la stå et annet måltid om 15 minutter.
   Server suppen kan med rømme, hakkede urter, hvitløk donuts. Så deilig og smakfull rett.  
Яндекс.Метрика