Hvordan å pickle makrell hjemme
 Strukturen av fibre makrell er ikke mye forskjellig fra sild. I praksis kan denne typen fisk zasalyvatsya som kjent sild, men krever litt mer tidsforsinkelse salting og tilsett mer salt.
 Makrell er et meget nyttig produkt i menneskets diett, sin daglige inntak av 50 g fullt ut å kompensere for mangelen av fosfor og fettsyre omega-3 i det menneskelige legeme.
 Hvordan å pickle makrell hjemme
 Å pickle makrell hjemme krever visse krydder, glass eller keramiske retter med lokk selv og makrell. Salt, har eddik og vegetabilsk olje også en hemmelig ingrediens nødvendig for salting av fiskearter.
 Totalt er det to måter å salting makrell, tørket og i saltlake.
 Tørrsalting metoder makrell
 1. Tender filet ruller.
 Enkelhet av denne oppskriften er at den ikke krever spesielle ferdigheter i matlaging. Ganske ren fisk fra hud, bein, svømmeføtter og skille hodet fra torso. De resulterende filet skåret i skiver 2 tommer i bredden. Deretter legge ut på pergament laurbærblad (1 stk.) Hvitløk (1 stk.) Og lett dryss med sort pepper. Filet av to store bunter av salt salt per 500 gram ren vekten av loin. Deretter lå fileter på pergament og omhyggelig pakket. Sett i kjøleskapet i tre dager. Når fisken er klar for servering.
 2. Makrell "hjem".
Hvordan å pickle makrell hjemme
 Fra frossen fisk separat hode og hale, fjern giblets og kutte deler med en tykkelse på 3 cm. Sett i en bolle. Deretter tilsett salt salt per 1 kg makrell spiseskje salt. Røre. Makrell er ikke tint, tilsett salt direkte som sådan, uten å ta melk eller egg.
 Deretter oppbevares i en beholder med et lokk - et glass eller keramisk krukke med lokk. Banken har lagt 7 erter sort pepper, erter 5 nellik, en teskje eddik og en spiseskje vegetabilsk olje. Lukk lokket og rist kraftig bank flere ganger. Deretter forlater bordet ved romtemperatur inntil fisken ikke er tint. Det anbefales å regelmessig rystet bank med makrell for grundig blanding eddik og olje. Etter to timer fisken smelter og kan settes i kjøleskapet i 10-15 timer. Deretter kan du spise, etter å ha fjernet bein og hud. Serveres med løk og kunne erter som en egen rett.
 3. Makrell krydret.
 Denne typen beising er ganske enkel, og fisken går spesielt velsmakende. Til salting så trenger vi:
 - 1 laurbærblad brikker;
 - Søt pepper fem elementer;
 - Svart pepper pulver 5 desember;
 - Nellik fem stjerner;
 - Malt koriander 2 desember;
 - Tørr sennep klype;
 - 1 ss salt;
 - Sahar1 st.l;.
 - Eddik 1 ts.;
 - 3 ss vegetabilsk olje
 Fjern svømmeføtter, hode, hale kadaver. Når fisken rense hud, bein og innvoller. Skjær i 3-4 stykker.
 Alle ingrediensene til beising mix i en container. Hver loin fisk dukkert på begge sider i den resulterende krydret blanding og brett i emalje bolle med en bred bunn. Den gjenværende blandingen jevnt fordelt over hele fiskenettet. Dekke. Tid salting denne måten tre dager.
 Hvordan å pickle makrell i saltlake
 Saltfisk fast food.
Hvordan å pickle makrell hjemme
 For denne oppskriften trenger vi en liter vann per 2 kg av makrell, fem spiseskjeer salt grovsliping, 5 laurbærblad, en tredjedel kopp sukker, en teskje av sennep spisestue (kan brukes tørr og klar), og svart pepper 5 stjerner nelliker.
 I egen fisk hode, hale, svømmeføtter. Skjær i 4-5 stykker. Fjerne innvollene og vask grundig under rennende vann.
 I kokende vann, kaste all krydder, salt og sukker. På slutten av matlaging, legge vegetabilsk olje 1 ts.
 Fisken pass i en bolle, hell saltlake temperatur på 40-50 grader. Dekk til og la stå i en dag. Deretter bringe til bordet, clearing av bein.
 Mange satt i zasolku løk, i den tro at det vil gi fisken en unik smak, men vær oppmerksom på at løk kan føre til gjæring i noen produkter. Så bruk den på salting matvarer som kjøtt og fisk er ikke anbefalt.  
Hvordan å pickle makrellMakrell - en virkelig populær fisk som er ofte på bordene av våre medborgere. Det kombinerer valuta for pengene, men fremfor alt annet - er også diverse fisk. Makrell er perfekt for pickling, salting, damping, baking og suppe hjemme. Men bare deilig makrell vil være i saltet form som røkt og saltet eller bare provesnaya.
Pickle makrell hjemme alle kan, og det krever ikke noen spesielle triks eller ferdigheter. I tillegg metoder for matlaging makrell så mange og i denne artikkelen vil vi fokusere på den mest interessante av dem.
Det finnes to metoder for salting ikke bare makrell, men også alle andre fisk - tørr og våt. Dessuten kan disse to fremgangsmåter kan kombineres på en oppskrift og bruk i hjemmet. En annen felles punkt for alle slags fisk - er det viktig at fisken var alltid frisk og på den tiden hadde bare salting ut av fryseren, tinte litt. Først godt wintered fisken godt håndtere, og for det andre, behandling av saltoppløsning eller i en tørr blanding av fiber polering fileten beholder tekstur. Og, vil for det tredje, med ytterligere tining, blir beiset fisk skiller ut væske som skal blandes med saltlake eller tørrblanding. Dette salt, krydder og andre ingredienser i saltlake eller blandinger vberutsya dypere inn i kjøttet fileten. Væsken som vil fortsette å stå med Marinovka bør forbli i beholderen selv etter å tilberede fisk. Det er verdt å tidvis blande av makrell marinade.
Hvordan å pickle makrell i røkt hjemme
Røkt makrell hjemme får klar raskt og enkelt. Forbered makrell som mulig med varm og kald røkt eller kunstig. Den andre måten ganger raskere, og forskjellen mellom en liten smak. Spesielt den andre metoden er egnet for forholdene for normal hjemmelaget mat, hvor det ikke er rom installasjoner Røyking Hot røkt.
Hvordan å pickle makrell

Til pickle makrell så trenger tre eller fire mellomstor fisk. Ideelt sett vil de kaviar. I det store og beising egnet for nesten alle oppskrift som er egnet for beising integrert fisk. Dette er en allsidig oppskrift.
Hvordan å pickle makrell

De tre / fire makrell bør forberede zasolyuvalnyy saltvann med kokende vann (1, 3-1, 5 liter), salt og sukker i et forhold på en til to (sukker - 2 ss salt - 4) vanlig sort te (2- 2, 5 ss) og skallet av fem / seks gylne pærer. Forberedt saltlake enkel: alle ingrediensene er blandet med vann, som er brakt til en byll og ostudzhuyetsya. Deretter helst alt nøye avløp. Langs behovet for å forberede makrell - rengjøre den og sette i et ikke-metallisk container, kan selv en enkel tre-liters krukke.
Hvordan å pickle makrell

Neste, hell saltlake og makrell økte med et gjennomsnitt på 36 timer. Jo høyere temperaturen i rommet hvor beholderne med makrell, jo raskere prosess med salting. Derfor, ved romtemperatur makrell kan "modne" og en dag.
Hvordan å pickle saltet makrell hjemme
Du kan sylte makrell og annen populær måte - saltet. Denne makrell er bare med en svak smak av salt. Du trenger 1 liter vann 4-5 ss salt og 2 ss sukker, et par fedd hvitløk, krydder, et snev av koriander, sort pepper, laurbærblad. Saltlake er utarbeidet som den forrige. Brakt til koking, avkjølt, helt i en beholder med makrell. To eller tre dager makrell kan bringe til bordet.
Hvordan å pickle makrell

For å fjerne overflødig fuktighet, veldig vått papirhåndkle makrell.
Hvor fort pickle makrell hjemme tørr
Pickle makrell tørr metode hjemme i stedet for våt. For obtyrochnoy blanding (makrellfilet per kilo) trenger 4 ss salt, en klype koriander saften av en liten sitron, et snev av svart pepper, laurbærblad.
Hvordan å pickle makrell

Alle grundig blandet og klar mix obtyrayetsya makrell. Videre, makrell av kjøleskapet bare for en time.
Hvordan å pickle makrell

Hvordan å pickle makrell
En deilig risotto med svinekjøtt: kokk i multyvartsi


 Nylig har flere husmødre blitt Trykkokere - enheter for å bruke tid på matlaging mye mindre tid og krefter. Men klarer ikke alle den første eller andre gang å lage et måltid som ikke bare vil være mer eller mindre brukbare, men velsmakende. Og grunnen til at det kan være flere: proporsjonene feil, satt for høyt eller for lav temperatur kontrast, svikt i Trykkokere etc. Denne artikkelen gir en velprøvd oppskrift pilaf, strengt følgende som du koker virkelig deilig rett!

 Ingredienser: •  500 gr. svin

 •  500 gr. Ris

 •  2 store løk

 •  2-3 gulrøtter

 •  Vann

 •  Salt

 •  Krydder (spesielt sett), hvitløk (etter smak)

 •  100ml solsikkeolje


 •  Hvordan å lage mat? •  Skyll risen og la i kaldt vann i en halv time.

 •  Skjær svinekjøttet i små biter.

 •  Hell oljen over i en bolle og sett Trykkokere mode "Steking".

 •  Last ned kjøttet i pannen, tilsett salt etter smak.

 •  Skrell løken og skjær den i terninger, legg til bollen med kjøtt. Yngel med lokket åpent til utdanning i kjøtt gylden brun.

 •  Skrell gulrøttene. Skjær den i tynne avlange biter.

 •  Renne, som vidmokav Fig.

 •  Fyll i noen kapasitet på 400 gram. varmt vann, tilsett krydder i den.

 •  Slå av modus "Roasting". Sett stekt kjøtt på gulrøtter og ris. Fyll bollen Trykkokere varmt vann med krydder.

 •  Lukk enheten. Hvis du Trykkokere funksjon av trykkokere, som for eksempel Redmond RMC M110 lukke ventilen for damp.

 •  Still "Pilaf" (eller "ris") og et tidsur i 30-40 minutter. Hvis du Trykkokere-trykkoker, maksimum koketid - 20 minutter.

 •  Etter matlaging, røre risotto, lukk lokket og la det brygge.


 •  Note : Å smake retter ut den mest intense, kan du bruke et utvalg av krydder. Tradisjonelt er ris tilsatt ziru (kumyn), gurkemeie eller safran, berberis. I dag finner krydder til matlaging pilaf ikke et problem, fordi de selges i alle dagligvarebutikker!
   Det antas at ris er av to hovedtyper: sentralasiatiske og iranske. I iransk versjon av ris er fremstilt separat fra resten av ingrediensene, og innarbeide dem bare i den ferdige rett. Også dette alternativet blir servert ved bordet med urter - basilikum, estragon, og andre. Den lille, er det mange typer pilaf, så eksperimentere!
   En fin appetitt og godt humør!  
  Яндекс.Метрика