Hvordan å pickle somhu.RetseptyHvordan å pickle laks ønsker å være i stand til alle som salt og saltet rød fisk - en deilig rett, som mange foretrekker. Men prisen på ferdig saltet laks er svært høy, så vi kan ikke ofte råd til å skjemme bort deg selv denne delikatessen. Faktisk, hvis saltet fisk å lage mat hjemme, kan du spare mye. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan å pickle laks.
Hvordan å pickle laks i saltlake
Denne oppskriften er en av de mest enkle, rimelige og enkle oppskrifter gjennomførbare. Innen få dager etter oppstart av salting fisken er klar, og du kan unne deg en deilig og meget delikat fiskemel.
Hvordan å pickle somhu.RetseptyDu vil trenge:
- Forberedt på instruksjonene ovenfor fiskefileter;
- En liter vann;
- 4 ss salt;
- Fersk sitronsaft (2 ss);
- Clove (2 stk.);
- Svart pepper (2 stk.);
- Paprika (5-6 stk.);
- Bay blader (2 stk.).

Sekvensen av preparatet:

1. For begynnelsen av fisk anbefales skyll grundig under rennende vann, og deretter bruke et papirhåndkle for å tørke.
2.Potim skarp kniv for å fjerne huden av fisk, separate filet fra beina og skjær den i små biter.
3. I en liter kokende varmt vann oppløse salt, tilsett alle de andre krydder. Saltlake lukke lokket og la det stå til da, til vannet er avkjølt til romtemperatur.
4. Etter dette tørre krydder fjerne fra saltlake og hell den i sitronsaft.
5.Pomistit fisk i en beholder og hell pickling saltlake.
6.Cherez dag velsmakende saltet laks er klar. Fjern den fra saltlake og med et papirhåndkle for å tørke.
7.Hotovu fisk butikken, innpakket i plastfolie.
Hvordan å pickle marinert laks
Her er en annen deilig og originale oppskriften zasolky laks, denne gangen med marinaden.
Hvordan å pickle somhu.RetseptyDu vil trenge:
- 1 kg laksefilet;
- Salt (100g) velge en stor salt;
- Sukker (50 g);
- Svart pepper (1 ts);
- Vann (50 ml);
- Juice av en sitron;
- Gulrøtter medium størrelse (1 stk.);
- Leek (300g)
- Rosemary (spiseskje);
- Estragon (teskje);
- Vegetabilsk olje (2-3 ss);
- En haug med dill;
- Lavrovы brev (5-7 stykker);
- Hvit tørr vin (100 ml).
Sekvensen av preparatet:
1.Prepare fisk, skrelle, separate filetene, skyll og tørk.
2.Natrit fisk tilberedt med en blanding av salt og sukker.
3. I en kopp, bland saften av en elvemunning av vodka, og denne løsningen dryss laks.
4.Nadishlit fisk salting i container, cover og fjerne kjøleskapet i 12 timer. Da fisken, fjern overskytende salt.
5.Pryhotuyte marinade: I en blender, hogge gulrøtter og løk, deretter hogge greener med urter. All mix. Ingredienser hell saften av en halv sitron, tilsett vin og olje.
6.Sprobuyte marinade smak og ønske for sin smak og tilsett salt og sort pepper.
7.Pidhotovlenu vekt satt på fiskefiletene og legg den igjen i 12 timer i kjøleskapet.
8.Persh enn tjene fisk på bordet, ta den ut av marinaden med en kniv og skåret i svært tynne plater av laks.
Hvordan å pickle laks brikke
Hvordan å pickle somhu.RetseptyDu vil trenge:
- Fisk skrotter;
- Salt - 2-3 ss. l;
- Sukker - 1 ss. L.;
- Vodka - 100ml
Sekvensen av preparatet:
1.Rybu vask og vypatrayte.
2.Vrahuyte, å være stor for beising salt uten tilsetningsstoffer (dvs. ikke iodized).
3.Rybu inne og utenfor på alle sider gni en blanding av sukker og salt. Da fisken bør vikle eller pergament papir eller et stykke bomullsklut.
4.Zahornutu fisk satt i en container og sende kulden.
5.Na neste dag utvide fisk, drenere væske dannet fra det, prøv smaken av fisk, nok salt. Et lite dryss med salt og sjal igjen har en ny klut eller pergament. La fisken som 2 dager.
4.Cherez to dager, fjerne fisken fileter skille fra beina og skjær i tynne skiver like. Solon laksen kunne Dryss lett med vegetabilsk olje.

Nå som du vet noen deilige oppskrifter, hvordan å pickle laks. Bon appetit!
Hvordan lage en kakeHvordan lage en kake, hver kvinne vet. Men nykommere i dette tilfellet må jobbe hardt. En av de mest populære kaker av våre andre tradisjonelt ansett Cake "Napoleon". For å forberede denne kaken er ganske enkelt, kan oppgaven håndtere selv nybegynneren konditor. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan å lage en kake "Napoleon".
Hvordan lage en kake "Napoleon" med hendene. For å gjøre denne kaken du trenger 4 kopper mel kvalitet, 400 gram margarin for butterdeig, kokte to bokser med kondensert melk, pivpachky (100 gram) av smør, to spiseskjeer kaldt vann. Så faset instruksjon hvordan å lage kake "Napoleon". I en dyp bolle helle mel. Mel er ønskelig å sile gjennom en sil for å gjøre det beriket med oksygen, fortsetter kaker kake kom ut øm og velsmakende. Å gni mel på et grovt rivjern eller hogge med en kniv myknet margarin. Tidligere et par timer før matlaging, fjerne kake fra kjøleskapet margarin og la ved romtemperatur. Forsiktig kna deigen hender, først vil det være veldig klissete, men blande det blir jevnere og hendene begynner vidlypaty. På slutten av elte deigen, tilsett to spiseskjeer med kaldt vann og kna deigen igjen. Den ferdige deigen er delt inn i glatte baller som senere blir tortillas. Av dette tallet ca 14 ingredienser går kaker. Baller til å gjøre en bolle, dekk med plastfolie og legg i kjøleskapet for å kjøle seg i 2-3 timer.
Etter en viss tid, fjerne arbeidsstykket på kaken ut av kjøleskapet og varme opp ovnen til 250 grader. Hver vulst er rullet ut deigen til en tynn kake, jo tynnere kaken er, jo bedre smak kaken kommer ut. Kaker kan gjøres både firkantet og rund, hvis du ønsker, så lenge de var omtrent samme størrelse. Deco pobryzkayte litt kaldt vann, ta på sin kake batter og stek til de er gyllenbrune (5-7 minutter). Ferdigkaker peremazhte krem. For å forberede kremen, bland 100 gram smør med halvparten av bankene kokt kondensert melk, bland godt å bli kvitt klumper av olje. Den øverste kake bløtkake fett og rikelig dryss smule kake.Det er det, nå vet du hvordan du skal lage en kake.
Hvordan koke risHvordan koke ris, vet enhver erfaren kokk, men gjør en tallerken virkelig velsmakende kan ikke alle. Det er svært velsmakende og mettende rett er nesten alle nasjonale retter av Sentral-Asia og Kaukasus. De elsker å koke ris i vårt land. Men i urbane områder pilaf er forberedt annerledes enn den er utarbeidet, for eksempel, usbekere eller turkmenere. De koker ris i en stor gryte over åpen ild, bare med tillegg av lam kurdyuchnoho fett. Vi skal koke ris, tilpasset urbane forhold, men at dens smak blir verre.
Hvordan koke ris skarp
Du vil trenge:
- Støpejern beholder med en halvsirkelformet bunn. Du kan bruke en støpejern pott med tykke vegger og bunn kjele eller dyp stekepanne.
- Når du trenger et stykke svinekjøtt;
dovhozernystyy eller dampet ris. Personlig har jeg bruker kokt ris, han er forberedt raskt og ris går smuldrete.
- Uten løk, gulrøtter og krydder vil bare ris grøt med kjøtt. Fordi de lagrede krydder for pilaf (rosmarin, zyrra, karri, svarte bønner, berberis) og massevis av løk og gulrøtter. Med disse ingrediensene, er ris saftig og får en fin farge.
Mange unge damen tapt i en rekke oppskrifter, hvordan å lage mat ris. Til tross for små forskjeller i utarbeidelsen av denne retten, risotto generelt utarbeidet av ett prinsipp. Følgende oppskrift vil hjelpe deg å lære prosessen med hvordan å koke ris hjemme.
Hvordan koke risSekvensen av preparatet:
- Pre-fyll med ris (1-1, 5 kopper) kokende vann og la stå i 20 minutter for damping (ikke røre!).
- På denne tiden, forberede løk (3 stk.) Og gulrøtter (3-4 stk.): Onion fint kuttet i terninger og gulrøtter i pinner eller tre på et grovt rivjern.
- Kjøtt (600 g), kuttet i små biter (1h1sm), men denne gangen i en pott der vi koker ris, varme oljen. Når oljen begynner å ryke litt, stek det til kjøttet skorpedannelse.
- Separat, stek løk og gulrøtter.
- Rice tilbake i dørslag og sette ned en gryte med kokende saltet vann. Stek i fem minutter, igjen flette inn et dørslag og vask med kaldt vann.
- Behovet for å sette et lag av kjøtt laget av gulrøtter, løk og ris pilaf å legge krydder, salt og alt hell et glass med kokende vann. Hvis du koker ris med biff eller kylling, kan du legge biter av smør. Koke ris i 20-25 minutter dekket, uten omrøring. Etter gang pilaf Fjern fra varmen og gi brygg.
- Før servering alle segmenter godt blandet.
Hvordan koke ris i multyvartsi
Hvordan koke risDu vil trenge:
- 0, 5 kg kjøtt (svin);
- Løk;
- En liten gulrøtter;
- En liten mengde vegetabilsk olje;
- Salt og pepper, og spesielle krydder for pilaf;
- Lederen av hvitløk;
- Rice (2 kopper);
- Vann (4 kopper).
Sekvensen av preparatet:
- Forbered kjøtt, vaske den ren av filmer og vener, og kuttet i små biter.
- Løk skåret i små terninger, gulrøtter og rist på et grovt rivjern.
- Trykkokere bytte modus "Baking" og stek kjøttet i det for en halv time.
- Deretter legger kjøttet til løk og gulrøtter og fortsette å koke ingrediensene for en annen fjerdedel av en time.
- Fordi det er på tide å dyppe mat vasket ris, tilsett salt og krydder (pilaf går bra med berberis) og Plugg i midten av hodet vasket men ikke skrelles hvitløk.
- Hell vann, lukke pannen og legg på-modus "Pilaf".
- På et signal deilig sprø ris er klar.

Hvordan lage risotto med sopp

Hvordan koke risDette pilaf oppskrift forholde seg til variasjoner over temaet, fordi den klassiske oppskriften på risotto med sopp eksisterer. Men noen ganger, når ingen kjøtt, eller du bare ønsker å lage meatless alternativ pilaf, risotto med sopp det vil være et utmerket alternativ.
Du vil trenge:

- 0, 5 kg av sopp;
- Gulrøtter medium størrelse (2 stk.);
- En liten søt pepper (hvis du liker det varmt, kan du trygt bruke skarpe
- Chili pepper).
- Løk (2 store hoder);
- Rice (1 kopp).
Hvordan koke risSekvensen av preparatet:
- Vask ris og fyll den med varmt vann. La den stå i en time zamachyvatsya.
- Løk skåret i halve ringer eller små terninger avhengig av dine smakspreferanser. Gulrøtter riv på et grovt rivjern og pepper skåret i tynne strimler. Hvis du bruker chilipepper, fjern frøene fra det.
- Tykk sette potten på bålet, hell den i en stor mengde vegetabilsk olje.
- I den varme oljen stek hakket løk og gulrøtter.
- For å legge til stekte grønnsaker og sopp. Det er lurt å ta små sopp, kan de legge en hel, hvorav ris vil se vakrere. Hvis du har store sopp, deretter male dem for lite, bare klippe det opp i tre deler.
- I en tid da små obsmazhatsya sopp, tilsett krydder. Spesielt gode produkter kombinert med karri.
- Ikke glem å legge til salt og pepper. Dersom det er ønskelig, legge til en liten mengde tørkede urter.
- Sopp har liten prosmazhytsya og fordampe sin fuktighet, så det kommer et punkt tilsett ris. Sett ris og fylle det med vann til et nivå som var over vannflaten korn omtrent 2 cm.
- Dekk til gryte og dekk med middels varme bringe ris til en byll, deretter redusere varmen og la det småkoke til kokt ris pilaf. Hvis du forhånds dynket ris i varmt vann, prosessen med matlaging, bør du ikke ta mer enn tjue minutter.
- Merk: når matlaging ris mix umulig.
- Hvis du legger merke til at i løpet av kokevannet til å fordampe, og hell litt kokende vann kan.
- Etter matlaging, slå av varmen og la risen under lokket stengt for omtrent en fjerdedel av en time. En halv time potten lokket kan åpne og pilaf mix med en tresleiv.
- All ris er klar, tjene det klink drysset med hakkede urter.
Bon appetit!
Яндекс.Метрика