En av de mest populære, de eldste og mest populære måter å prosessering og lagring av fisk er kjent for mange, ambassadør. Riktig saltfisk er alltid deilig, smakfull og appetittvekkende, i stand til lang oppbevares i kjøleskapet samtidig som sådan det beholder alle sine næringsstoffer og vitaminer, antall og variasjon av dem er kjent for å være ganske stor.
 Takk til salt fisk er nesten uinntagelig til utenfor bakterier under beising fuktighet forlater fisk, i stedet hun mettet natriumklorid.

 Det er vanskelig å forestille seg, men det viser seg, ambassadør fisk eksisterte tre tusen år siden, da saltet utvinnes fra sjøvann og bruke den til å forberede saltlake, som ble saltet og ost, kjøtt, oliven og selvfølgelig fisk. Interessant nok var saltfisk ansett mat for de fattige.
Hvordan saltfisk?

 Salt har lenge vært den eneste måten å bevare mat, slik at alle de største saltverk er vanligvis plassert nær fiskeområder.
 I ortodokse land har alltid vært en stor etterspørsel etter saltfisk, fordi det er produktet bidratt til å overleve i tider lange magre uker etter saltfisk erstatte kjøtt med letthet og var i stand til å bli lagret i lang tid. Kanskje mange måter, det er saltfisk så tett stakk til vår vanlige kosthold.
 For noen kan det virke som den skal saltfisk - sysselsetting er ikke lett, fordi forferdelig overdriv salt eller krydder, eller vice versa, noe som resulterer i en helt smakløst og malosolenoe parabolen. Faktisk ingenting komplisert i dette, viktig å følge noen grunnleggende retningslinjer for å velge fisk og pickling prosessen selv.
 Selvfølgelig kan du ikke bry og kjøpe i butikken er pakket saltfisk, men det er bare på graden av friskhet og verktøyet du aldri lære. Og ganske vanlig situasjon er når en fisk butikk bitter, gir gamle peresolena og overdried skjedd? Likevel, husk de mest delikate og sunne retter ut bare med hendene på hjemmet kjøkkenet.

 Hvor skal jeg begynne?


 Første trinn er å velge fisk for salting - er en av de viktigste og mest avgjørende fase, på grunn av sin friskhet og kvalitet vil avhenge utrolig ømhet og smaken av det endelige resultat.
 Den vanligste fisk for sild beising er den gjennomsnittlige størrelsen på fisken har dusinvis av arter, hver med sine egne særtrekk og smaksegenskaper. Mest populær i våre markeder er Stillehavet og Atlanterhavet sild, marine arter som Øster eller Kerch, er mindre vanlig. Også for salting meget godt egnet laks fisk som laks, ørret, laks og makrell, flyndre, torsk og mange andre.
 Når du velger fisk detektorer viktigste determinanter av sin friskhet, er gill (de bør være lyse rødt, men ikke mørkt!) Og øye (ikke gjørmete).

 Derfor forsiktighet føler om å kjøpe fisk uten hode, som for de fleste kadaveret, og enda mer filet, svært vanskelig å fastslå kvaliteten. Det er best å kjøpe kjølt fisk eller en som bare én gang gjennomgått frysing og har ikke tint.
 Når du kjøper fisk, husk at du kan bli den stolte eier av kaviar kadaveret, noen liker det, og noen gjør det ikke, fordi det er nesten all makt og olje gitt til dyrking av egg, så denne fisken kan være for tørr.

 Forberedelse for beising


 Den innledende fasen omfatter foreløpig tining fisk (hvis det har vært frosset), sin behandling og blandemaskiner og redskaper for beising. Noen fisk, er det best å tine i naturen, noe som betyr at du ikke kan helle varmt vann eller, enda verre, tuck i mikrobølgeovn, selv om det er "Defrost".
Hvordan saltfisk?

 Det beste alternativet - er å la fisken i bollen om natten på nederste hylle i kjøleskapet der det gradvis frigi. Forberede retter for salting, best mulig passform, emalje eller plast, kan metall ikke brukes fordi fisken kan absorbere ubehagelig smak av jern.
 Meget velsmakende, søt og saltet fisk går, godt saltet, men hvis du trenger å forberede denne retten i en kort tid, er det nødvendig å fjerne hodet og gut. Så ofte, sylte sild, men det røde fisken vanligvis avlaste ryggraden, ben, hode og indre organer, slik at skrotten av huden.
 Neste, må du forberede - en blanding for salting. Dette bruker normalt salt grovsliping, som det beste absorberer fuktighet og gir tushtsi fullt prosolytsya, så å si, "i sin egen juice".
 Salt fine sliping for slike formål er ikke hensiktsmessig. Også for zasolky hjemme du trenger sukker, vanligvis fulgt forhold 3: 1 de tre deler - en salt og en del - sukker.

 Husk, et klassisk tilfelle av 1 kg fisk er 3 ss salt blanding, selvfølgelig, ingen på vekten målt, og vanligvis gjøre øyet. Når du ber om en salting fisk minst et par ganger, kan du bestemme den mest nøyaktige og praktisk for deg å andeler av salt og sukker.

 Enden av salteprosessen


 I forberedt beholder vanligvis undervist i en rekke av skrotter at maktkampen blandingen jevnt (avslører puzyko og dekket salt). På forberedt fisk lagt erter, laurbærblad, og eventuelle andre krydder etter smak, deretter et tungt åk kadaver dekket (vanligvis ganske full tre-liters krukke).

 Fisk er et par timer i et varmt rom, og deretter overført til den kalde (i kjøleskapet eller på balkongen når vinteren). I prosessen med beising saltvann vil danne bestående av overskudd av salt og juice, er det vanligvis ikke flette til beredskap fisk.
 Mange lurte på hvordan å holde zasolku til det endelige produktet kom ut deilig og klar? De fleste fisk vanligvis holde ca 10 dager, gjennomsnittlig - 5-9 ganske små nok to dager.

 Oppskrift saltfisk i finsk


 •  laks - 500 g;

 •  salt - 3. skjeer;

 •  sukker - 1 ss. skje;

 •  frisk dill - 100 gram.

 •  Fisken blir vasket, obsushuyemo, fjerne ryggraden, bein, hode (hvis noen). Salt bland med sukker, forberedt gni blanding kadaver. Deretter vaskes fennikel, tørk dem og legge en tredjedel av alle greener på en plate, øverste halvdel legg fisken huden ned, på toppen igjen sette dill neste lag - fisk igjen, men nå flå opp toppen for å legge ut den siste delen av dill.
   Dekk med topp vårt måltid plate presser belastning og la ved romtemperatur i 7-8 timer, og deretter sette dem i kjøleskapet i to dager.  
  Stekt kål med sopp

   Kål - er en av de enkleste grønnsaker, og dessuten ganske billig Men til tross for sin enkelhet, er det mulig å utarbeide en virkelig solid og deilig! En av dem - en kål. Du kan putre kålen i en gryte, en gryte, en gryte eller multyvartsi. Det er også muligheter for oppskrifter og fersk surkål.
   Legge noen vegetabilske produkter, kan du få ekte kulinariske herligheter! Det viktigste - å vite hvordan du skal koble dem til hverandre og i hvilke mengder. Du kan lage mat mager og kosthold på vannet som du kan - mer næringsrik, med olje, svinekjøtt, sopp og selv fett.
   I dag vil du lære hvordan du skal slukke kål med sopp. Følg vår trinnvise retningslinjer - og du ender opp med en deilig, saftig og velsmakende godbiter!


   Oppskrift kål med sopp


  Stekt kål med sopp

   Kål med sopp til en svært uvanlig smak. Matlaging tar ikke mye tid, men i stedet du hjertelig mate hele familien og selv besøkende! Kål kommer ikke bare deilig, men også veldig vakker - rødlig skjær pidzharystoho ispedd lekre skiver av sopp.
   Obligatoriske ingredienser:

 •  Fresk kål - 15 kg


 •  gulrøtter - 05 kg


 •  løk (stor) - 4 stk


 •  fersk sopp - 05 kg


 •  tomatpuré 100g


 •  salt, krydder og sort pepper etter smak


 • Stekt kål med sopp

   Forberedelse
  Stekt kål med sopp


 •  Hvis du føler at for mye kål, ikke bekymre deg - i ferd med å ta knekken det betydelig redusert i volum. Skjær kålen i strimler. For enkelhets, først dele det i kvartalene, deretter hogge.


 •  Nå må du steke den kål. Heller, alt på en gang, det vil ikke passe i pannen, stek så gradvis slå ut i en gryte eller panne. Yngel trenger for litt olje, vil oliven i dette tilfellet ikke fungere.


 •  Skjær løk og fres halv ringer. I prosessen, legge grovt revet gulrot. Putre til den er myk og gyllen brun tilstand. Deretter slå ut i en pott.


 •  Så gå til soppen. Skjær i små biter ikke sopp og plassere i pannen nesten tørre. Bare legge til et par dråper olje (du kan ikke i det hele tatt hvis panne med non-stick-belegg). Broil inntil soppen ikke vil gi juice. Hvis for mye væske, bør det tømmes og sopp for å sende hovedingrediensene.


 •  Bland alle produkter, salt, pepper og legg til dine favoritt krydder etter smak. Fortynne tomatpuré med litt vann og hell i potten også. Legg til to kopper kokende vann og legg i ovnen. Holde styr ved en temperatur på 180-200 grader uten å dekke lokket.


 •  Av og til ser for kål. Kanskje vannet begynner å koke bort, så det bør gradvis hell. I 15-20 minutter til de er kokt kan sette et par laurbærblad.


 • Stekt kål med sopp

   En deilig kombinasjon av yoghurt, surmelk eller rømme. Hvis du liker svart brød, i dette tilfellet, er det nyttig som et beleilig øyeblikk.


   Råd


  Stekt kål med sopp

   Her er noen tips:

 •  å lage en tykk konsistens tallerken, tilsett 1 ss. l. mel i noen minutter til de er møre. Tidligere bør det være tørt i en panne;


 •  å gi en sur-søt smak, tilsett litt sukker og eddik;


 •  under koking, kan det være en lukt. Å fjerne den slippe inn i pan brødskive, og deretter fjerne ved hjelp av en hullsleiv.


 • Stekt kål med sopp

   Bon appetit! Lage mat med glede!  
  Яндекс.Метрика