Hvordan å snurre rokkeringer?
 Kanskje denne kvinnen noensinne oppfinne en eliksir til evig ungdom. Den vakre halvparten av menneskeheten mye arbeid og tid brukt på hår, hud, figur. Men resultatet er verdt det, uten tvil. Nydelig hår, sunn hud og slank midje - en drøm, men det er oppnåelig. Hårpleie gi frisør, ansikt og kroppsmasker kan bli bortskjemt, men over slank midje må jobbe hardt. En diett er ikke nok, fordi etter slanking huden kan bli løs, stram den skal være.
Regelmessig mosjon vil lede deg i form, midje og ganske snart har nådd ønsket størrelse. Men foruten kjedelig øvelser på pressen, det er en annen måte å hjelpe deg å fjerne sidene og buken. Rokkeringer - en spesiell ring som vil bidra til å gjøre en tynn midje og attraktiv.
Moderne rokkeringer er svært forskjellige fra de som før. Det er tynget modeller der helte sand, det er en utmerket modell med spesielle massasje pigger. Disse toppene kan oppnå imponerende resultater som bidrar til pause fett og selv bli kvitt cellulitter.
Hva er fordelen med lærdom fra rokkeringer? Utvilsomt, er fordelen åpenbar, fordi regelmessig torsjon bøyle har flere fordeler:
 1.  Forbedrer blodstrømmen til problemområder, som hjelper fremskynde prosessen med å miste vekt.
  Trains kardiovaskulære systemet, øker utholdenhet.
  Du kan gjøre kroppen din mer fleksibel.
  Opprettholder musklene i magen, rygg og hofter.
  Huske på hvis du har en sykdom i ryggraden eller indre organer, Hoops vri Hula du ikke kan. Bedre før trening for å rådføre seg med en lege.
  Når du først ser rokkeringer og ikke vet hvordan du skal bruke den, vil disse tipsene hjelpe deg i å skaffe nyttige ferdigheter kronglete bøyle:
  1.  Stå rett, plasserer den bøyde ben skulderbredde fra hverandre.
   Stram magemusklene og holde dem i en maksimal spenning gjennom hele treningen. Så fett vil bli brent raskere.
   Ta rokkeringer og skyv den bakover i korsryggen og krutanyte kraftig på din retning.
   For å holde rammen i bevegelse, overføres vekten fra den ene foten til den andre. I begynnelsen kan det virke vanskelig, men med praksis du prylovchytesya.
   Ikke logrende hoftene, ville det utløse rokkeringer.
   Første gang nok til å betale for trening fem minutter. Gradvis øke treningen til 30 minutter.
   Hvis du har veldig myk hud og hennes blåmerker lett vises, kan du kjøpe en spesiell gummibelte som bidrar til å hindre blåmerker på først. Når du blir vant, kan gjøre uten belte.
   Pass på å se for å puste under spille med rokkeringer. Du kan ikke holde pusten eller puste overflaten. Også viktig regularitet i trening, fordi hvis du spinner bøylen gjennom dagen, ingenting, men blåmerker du kommer.
   Hvis du praktiserer regelmessig og i god tro, veldig snart i speilet ser du en attraktiv jente med en veps midje og slanke hofter.  
Den beste øvelsen for rumpe elastisitet

 Mange kvinner finner mest problematisk område av kroppen hans baken. Imidlertid kan dette problemet enkelt løses. Det er nok til å gjøre hver dag spesiell beste øvelsene for rumpe elastisitet for å gjøre dem elastisk, toner og passer. Den største fordelen med disse øvelsene er at de er uten problemer kan gjøres hjemme. Vurdere noen øvelser for rumpe elastisitet.

 Den beste øvelsen for rumpe elastisitet


 Den første øvelsen - knebøy. Knebøy vil bidra til å styrke rumpe og lår, samt bly å tone alle musklene i kroppen. For å gjøre denne øvelsen riktig, må du sette føttene skulder bredde hverandre, strekke brystet og trekk armene fremover. Bøy knærne og falle, og hodet bør holdes rett og fem ikke løsner fra gulvet. Det bør også bli husket som baken mens huk ikke bør falle under kneet. Etter knebøy kan nås, og dermed presser hælene opp fra gulvet. Utføre denne øvelsen sakte trenger flere sett med 10-16 ganger.

 Den beste øvelsen for rumpe elastisitet: angrep
 Å gjøre lunges, må du stå rett opp og sette sammen sine føtter. Deretter lage et skritt fremover lang, mens bøye kneet opp. Tilbake når du utfører denne øvelsen for å holde rett. I noen tilfelle kan ikke henge slapt og mager. Knee utstilt termin ben bør være på tærne. Knee avvist ben bør senkes så mye som mulig, men ikke røre gulvet. Å ha angrepet bør være lite å stå i denne posisjonen, deretter tilbake til startposisjon. Utføre denne øvelsen bør ta svinger skiftende etappe 10-15 ganger i flere tilnærminger.
 Den tredje mest beste øvelsen for rumpe elastisitet er den såkalte dэdlyft kjører på ett ben.
 For å være i stand til å utføre denne øvelsen, bør du være godt forberedt. Men hvis det er noen problemer med ryggen, deretter utføre dэdlyft strengt forbudt. For gjennomføringen må stå rett opp og sette av ett ben tilbake, litt skjev til tå. Holder hendene foran en byrde, lene deg fremover mens du holder ryggen rett. Strai rumpe ben, som for tiden kjører, bør du sakte stige. Utføre denne øvelsen tar ca 8-12 ganger i 2-3 tilnærming.
 Dette var noen av de beste øvelsene for rumpe elastisitet.

 Video øvelser for elastisitet setemusklene


Øvelser for å strekke ryggradenIden - er en av de mest utsatte deler av menneskekroppen. Regelmessig strekke ryggraden kan hjelpe deg å opprettholde fleksibilitet og elastisitet i muskler og forebygge ulike skader. Må strekke ryggraden kan, gjør yoga, trene hjemme eller på treningsstudio, eller selv sitter på kontoret. Hvis du vil vite hvordan du gjør øvelser for å strekke ryggraden, bare følg tipsene nedenfor.
Yoga for å strekke ryggraden
Mange yoga øvelser hjelpe deg å lage fleksible og ryggrad, og andre deler av kroppen din.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse posere katt. Knele, hender satt foran ham, hviler hendene på gulvet. Fingrene på hendene bør bli sendt til deg. Senk hodet ned og løft opp ryggraden, samtidig avrunding ryggen og ryggraden stretching.
Hvis du har blitt skadet nakken, sørg for at nakken er øvelsene i tråd med kroppen, er det ikke nødvendig å trykke på haken til brystet.
Hvis du synes det er vanskelig bue øvre rygg, kan du få noen til å hjelpe deg med dette. La mannen stakk hånden mellom skulderbladene, mens du bøyer ryggen, overvinne motstand.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse holdning helten. Sitt på gulvet, bøy kne ledd og ben og fot til høyre mot slik at fotsålene "så" opp. Store tær bør ta på eller være innen et par inches fra sidene. Plasser hendene på knærne. Ikke helt hjelper deg å slappe bena og tilbake etter en lang dags arbeid.
Hvis du bor i denne posisjonen uten å strekke tilbake utover dette kan være et flott alternativ til lotusstilling for meditasjon.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse positur, katt og hund. Dette komplekset katten ut jevnt inn posisjons hunder som inkluderer avrunding og bøye ryggen og strekke ryggraden. En liten innsats vil bidra til å øke fleksibiliteten i ryggen, og redusere smerte i ryggen. Sakte ta en positur katt, kneler ned, setter hendene, håndflatene hviler på gulvet, fingre og gi av deg selv. Beveg katten din posere holdning hunder, overordnede ryggen den andre veien. Forsiktig presse kroppen opp. Hold hver posisjon i noen sekunder.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse utgjøre en krokodille. For å fylle denne stillingen, må du ligge på gulvet på magen hans, og deretter bøye albuene og plassere håndflatene på armhulene. Så må du nøye og sakte heve brystet og overkroppen inntil kroppen din ikke er satt i en avstand på ca to meter fra gulvet.
Ikke krokodille, spesielt hvis du øver pusteteknikker mens du utfører strekker vil hjelpe deg i tillegg til å strekke ryggraden for å roe nervesystemet, reduserer angst manifestasjoner.
Komplekse spine tøyningsøvelser
I yoga-øvelser kan du utføre en rekke andre belastninger.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse snur. Denne øvelsen har som mål å senke kroppen vridning i motsatt retning fra toppen for å hjelpe strekke ryggraden din og gjøre den mer fleksibel. Ligg på gulvet på ryggen, deretter bøye venstre beinet ved kneet og vri den til høyre side. Hold hendene på gulvet og ser opp og se selv igjen for å styrke stretching.
Når du utfører kronglete, sørg for at du bruker lave og flytende bevegelser for å hindre skade.
Øvelser for å strekke ryggraden

Gymnastikkballer. Denne øvelsen vil hjelpe deg å strekke kroppen din på gymnastikkballen. Ligg på gymnastikkballen slik at området av magen og bekkenet var avslappet og var i en komfortabel stilling for deg. Deretter legger hendene bak hodet som om du kommer til å be om trykk og trekke kroppen tilbake, gjør skjev i ryggen. Gymnastikkballen gi ekstra støtte og gjøre bøye ryggen naturlig.
I utøvelsen Aktiver baken og lår muskler tilbake til ikke altfor hog og få en stabil base for å utføre stress.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse 90/90. Dette tøyningsøvelser kan hjelpe deg å slappe av ryggmuskulaturen og baksiden av lårene. Til å begynne, ligge flatt på ryggen, bena og koble til. Deretter løfter knærne opp slik at lårene vinkelrett på retningen tatt fra gulvet, mens beinet bør være i en parallell posisjon i forhold til gulvet. Hendene skal være på begge sider av kroppen, og du skal føle strekningen i ryggen.
Fra denne posisjonen 90/90 kan du litt heve knærne til brystet for å øke intensiteten i strekk.
Øvelser for å strekke ryggraden

Øvelse svinger sitter. For ytelse bør ta en sittende stilling på gulvet og deretter snu overkroppen til siden, strekker seg tilbake på det. Først anta sittende stilling, bena utstrakt. Deretter bøye venstre beinet ved kneet så han "så opp, og så det bør prydyvnuty høyre lår. Høyre ben bør utvides, mens venstre kne skal "se" opp og kroppen må ta til venstre. Sett din høyre skulder til siden av venstre kne å øke intensiteten i strekk. Hold strekken i minst tjue sekunder, og gjenta for den andre siden.
Jevnlig utfører data tøyningsøvelser, vil du gi din ryggrad helse og kroppen din fleksibilitet.  
Яндекс.Метрика