Hvordan sylte ingefær for sushi?
 Det virker som nylig dukket opp i vårt land japansk mat, men her er et utvalg av restauranter, barer og kafeer tilby sine besøkende, som vant en spesiell popularitet land. Og flyten av fans allerede måtte slutte å være eksotiske retter er økende, oppmuntre næringsmiddelindustrien for å øke markedet søknad.
 Aktivt voksende nettverk av spesialiserte barer tilbyr en samling og levering service sushi hjemme. Det er ikke overraskende at denne retten har vunnet en slik hengivenhet, fordi det er populær over hele verden, ikke så mye på grunn av eksotiske, men fordi dens gode kvaliteter. Etter å ha fått snakket om sunn livsstil, og i særdeleshet om å spise sunt, være vanskelig å umiddelbart finne noe mer nyttig enn land.
 Grunnlag parabolen er fisk og sjømat - en kilde til protein, mineraler, sink, jod, fosfor, kalium og slett essensielle fettsyrer (omega 3). Neste - Fig. I tillegg til det innhold som er nødvendig av kroppsvev, hjelpemidler det i fordøyelsen og komplekse karbohydrater er også inkludert i denne maten, er en kilde til energi, rik på tiamin, niacin og jern.
 Vanligvis sushi ingefær servert. Dette produktet, som også har et betydelig antall nyttige egenskaper. Ingefær er rik på vitamin C, inneholder et vell av viktige sporstoffer og aminosyrer mann. Det er mye brukt i medisin. Og, som i den populære og den offisielle.
 For ikke å miste de gode egenskapene av ingefær og ikke ødelegge smaken av rettene, bør du marinere den riktig. Det er flere måter å fortelle en pickle ingefær for sushi. Vi vil fokusere på to: den klassiske og svært enkel.
 Å bruke den klassiske oppskriften, trenger vi fersk ingefær rot. Å bestemme kvaliteten på rot notat i huden hans. Overflaten skal være glatt, uten prymoklyh områder og flekker. Også vi trenger en ingefær ris eddik, 90 ml, et par spiseskjeer av skyld og så mange steg vin og sukker i en liten mengde lik 5 skjeer.
 Så, ta 250 gram ingefær, nøye vask og kok den i kokende vann i ca et minutt. Da blir du nødt til å heie tørr. Du kan ganske enkelt bruke linkledet, som absorberer fuktighet, akselererer prosessen med tørking. Tørr ingefær skåret i strimler, helst potonshe og stablet i en bolle. Deretter vil du trenger å blande andre ingredienser, skyld, vin og sukker. Blandingen bør også være kokt. Til blandingen deretter må legge ris eddik og hell den ingefær. Den resulterende saus bør dekke og avkjøl i minst tre dager. Etter den tid beredskap av ingefær fargen blir blek rosa.
 Det ferdige produktet skal oppbevares i kjøleskap, men ikke mer enn to måneder. Syltet ingefær er en stor krydder ikke bare på land, men også til alle typer fisk.
 I god tro husmødre og sterkere halvdel, har også en craving for matlaging kan være helt rettferdig rekke spørsmål om tilgjengeligheten av hendig skyld av samme eller rosévin. De tilbys også en enkel oppskrift på syltet ingefær.
 Selvfølgelig, dens forfattere russere som gjennom sin oppfinnsomhet og oppfinnsomhet perfekt reproduserer en masse oppskrifter uten å bli distrahert av søken etter eksotiske ingredienser. Videre gjennom denne "forenkling" Kunne ikke bare gjenskape fatet, men også for å heve den.
 Men tilbake til land og ingefær. Alt er enkel. I stedet skyld kan du bruke vår "native" vodka med en eneste forbeholdet: Andelen av drikke vil halvere. I stedet for å rose vin, henholdsvis ta - druen kan være rosa. Alt annet gjør en resept. Tro meg, vil smaken av sausen uproshennoho ikke avvike fra den klassiske.  
Hvordan å pickle egg laks?
 Noen ganger kjøper potroshennuyu ikke fisk laks på markedet eller i butikken, rengjøre den med glede og plutselig oppdage at i magen av hennes egg! Utmerket kjøp på svært rimelige penger! Men hvordan å sylte egg laks hjemme? Vel, det er ikke rå, tross alt! Og kaste, selvfølgelig, beklager! Det viser seg at det er et par enkle salte ykornoho originale oppskrifter.
 Kaviar i fisk er to hulrom - yastykah som forbinder den tynne filmen. Før beising kaviar bør deles. I sin rыbzavodah maktkampen spesielle sikter med store øyne, og du kan gå inn i hjemmet mye enklere. Ta en vanlig gasbind, brettet det i flere lag for å komme slags ermet. Raw yastyky plassert i et gasbind ermet og vaske under rennende vann fra springen, stadig vrir og vender gasbind gyte i hele sin lengde. Som et resultat, forblir film på ermet og kaviar kommer ut ren og ryddig - ikryntsi å gyte.
 Klar til saltet kaviar helle saltvann - saltoppløsning, som er fremstilt ved å koke en stor mengde salt og krydder i vann. Før saltholdighet saltvann avkjølt til romtemperatur.
 Over tid saltoppløsning er utladet, og eggene er klar til bruk. Men vi må huske at saltet egg hjemme er ikke gjenstand for langtidslagring, bør det spise senest to dager etter salting.
 Kjøpte laks med kaviar - en flott oppkjøpet. Hvis riktig forberede saltlake, så ykorka ut "hva som bør være." Veldig zasolyuvalnyy saltlake er forberedt, hvis vi tar to teskjeer toppløs salt og en teskje sukker per kopp vann. Squash helle saltlake ved romtemperatur i en time på det meste.
 Det er en annen opprinnelige oppskriften zasolky laks rød kaviar. Vasket yastyky like gjennom gasbind ermet. Men ytterligere skritt er forskjellige. Trenger du å ta en grunne porselen, steingods eller porselen bolle. Å konkludere med sine egg og hell sukker-salt blandingen med en hastighet på 1 ts sukker 2 ts salt. Bland sammensetningen av egg og en liten vekt å peke ut - er fine te skål, som er installert på et glass vann.
 Saline andre metoden kaviar kan spises i fem timer etter salting. Men holde det også anbefales ikke - en dag eller to på de fleste. Det er imidlertid lite sannsynlig kjøpt i en butikk eller laksemarkedet kaviar vil være mer enn et par smørbrød. Så det er ikke snakk om lagring, så å si, av seg selv.  
Hvordan å pickle laks hjemme?
 Laks regnes som en av de mest delikate fiskearter. I saltet skjema - er et dyrt produkt, og ikke alle har råd til. For å spare penger bør du kjøpe fersk eller frossen fisk og saltet hennes egen. Etter en enkel frossen laks smak ikke blir verre.
 Kjøpe laks i butikken, ta hensyn til sin friskhet. I fersk fisk er ingen spesifikk fisk lukt, det er fint, gir agurk, smaken. Kjøttet er tett og ferskt produkt gjenoppretter raskt dannes når du klikker på den med fingeren bein tettsittende mot kjødet, huden glatt og elastisk, gjennomsiktig og øyne.
 Frozen tint laks på nederste hylle i kjøleskapet. Bruk aldri dette vannet, spesielt varmt. Når man skal vaske fisken, ta en skarp kniv og kuttet inne i to halvdeler, forsiktig skille ryggrad og ribben fra massen. For å lette behandlingen bør ikke bli tinte fisken gjennom.
 Hvis du kjøpte en laks kadaver, ikke nødvendigvis hele sin salt. Noen fisk kan stekes på grillen, lage mat i ovnen eller lage mat med henne suppe. For bedre kjøttkraft til hode, hale, mage, fiskefinner og ryggraden. For beising tatt filet obsushennoe overflødig fuktighet med et håndkle eller klut.
 La oss se hvordan salt laks hjemme:
 1. Tørr salting
 På skjærebrett nøye legge ned fiskefilet hud. Lag en blanding av 2 ss grov salt, en teskje sukker og en teskje svart pepper. Denne blandingen bør gni laksen på begge sider, og gjør deretter fisken i to og pakk den godt inn i et rent gasbind eller bomull klut til å rengjøre kjøleskapet i to dager. Saltet laks lagret i en uke. Når du bruker den til kuttet bordet i tynne skiver, drysset med sitronsaft, tilsett persille.
 2. Laks i olje
 Fjern fra fiskeskinn, kutte ryggraden og fjerne de små bein, skåret tvers i bryst plate på 0 til 5 cm. For beising 1 kg laks bør ta 3 ts salt og salt skiver laks på en plate i en bolle og bland. Deretter legge en halv kopp solsikkeolje og mix. Fisk skifte i bank og avkjøl. 10 timer en deilig saltet laks olje er klar til bruk. Du kan legge litt eddik, sukker og pepper.
 3. saltet laks med sitron
 Til salting trenger å filetere hel fisk to halvdeler med, med et likt antall salt og sukker, litt av bakken allehånde og andre krydder. Å pickle 1 kg fisk å blande 3,4 cc.skjeer av sukker og det samme salt. På bunnen av fatet helte en blanding av salt, sukker og krydder, avslutter halv fisk skinnsiden ned, og drysset med en blanding sbrыzhyvaetsya sitronsaft, laurbærblad og sette noen urter (valgfritt). Pulp andre omgang og sprengte zasolochnoy blanding sbrыzhyvaetsya sitronsaft og konkluderte med første halvdel av huden opp og faller ned igjen blande. Da beholder med fisk går i kjøleskapet. For beising nok laks 1-2 dager, avhengig av størrelsen. Vifter saltede produkt kan spise fisk på den andre dagen. Saltet laks fjernet fra saltlake, som er markert i prosessen med salting, fjerne restene zasolochnoy og marinadnyh blanding suge fisken vev, ikke skrelles. 
 4. Rask salting
 For rask beising laks, etter som den kan spises umiddelbart trenger fine salt og nykvernet sort pepper. Fisk (filet) skåret i tynne strimler som er lagt i posen eller bolle, fylt med salt og pepper, bland og vedlikeholdt 40-60 minutter ved romtemperatur. Da fisken er klar, kan du gjøre det med smørbrød eller lagt til salater.
 5. laks i saltlake
 På 05 kg laksefilet vil trenge 250-400 gram agurk eller tomat sylte, salt krydder for fisk. Filet skåret i skiver 5 mm tykke, lagt et lag på bunnen av fatet, drysset med salt og krydder for fisk, plassert ved lag, igjen overstrødd med salt og krydder etc. Deretter hell saltlake og satt i kjøleskapet for en dag.
 På grunn av antioksidantvitaminene A og E, fettsyrer, makro- og mikroelementer, denne type fisk gunstig effekt på graviditet, er en god forebygging av rakitt hos barn, hjerte og blodårer hos voksne, bidrar til å bevare ungdom.  
Яндекс.Метрика