Hvordan trene hjemme?
 Sunn livsstil kom på moten, og det er fint. Det er å håpe at denne modusen ikke vil fungere, og godt inn i livene til folk flest. Mens det fortsatt er noe annet: muligheten til å spille idrett for moro og for din fordel. Ingen unnskyldninger og begrunnelser egen linje. Så hvis du ønsker kan du finne en måte, trening hjemme, på lekeplassen utendørs, selv på din favoritt sofa (faktisk, det er øvelser!). Og det er folk i alle aldre, og gjøre det som er gode nyheter. Dessverre ikke alle praktiserer fitness hjemme klar over hvordan å trene hjemme. Men riktig organisert fysisk aktivitet og ikke-ingeniør øvelsen er veldig farlig. Ja, kanskje til og med tilsynelatende uskyldige egentrening forårsake skade hvis det gjøres feil det. For ikke å nevne det faktum at denne øvelsen vil ikke bringe de ønskede resultater, og derfor i fare for å bli neglisjert og glemt snart. For å unngå dette, la oss lære å trene seg hjemme. 
 Hvordan starte trening hjemme
 Interessant, de fleste av disse "hjemmesnekrede" idrettsutøvere innrømme at de er nå ikke så vanskelig å finne tid og lyst til daglig hjemme fitness, men det var vanskelig å begynne å trene hjemme, er at det første skrittet. Dette er ikke overraskende: vi alle adlyder ikke bare hans latskap, men vaner. Og hvis øvelsene er ikke inkludert i den tidligere etablert rutine, og sett den tilbake plutselig være enkelt. Men det er mulig! Det er nok til å trekke seg sammen og være oppmerksom på følgende:
 Ta et fast og ugjenkallelig avgjørelse. Du vil være vanskelig å starte trening hjemme eller i hallen så lenge du ikke ønsker det oppriktig. Fitness "under pisken" er ineffektiv og slutter raskt.
 Velg et tidspunkt som vil være behagelig for deg personlig, kanskje din nabo i leiligheten gjør øvelsen i morgen og nær venn, derimot, gir jogge om natten. Du - den andre personen, har du en individuell kropp og biorhythms.
 Men ikke glem å ta hensyn til andre husholdnings rutine. Hvis du valgte til en sport de bare kommer for aktiv, spise frokost eller se på TV, kan øvelsen stoppe dem. Eller vil du bli distrahert fra saken.
Hvordan trene hjemme?

 Ikke prøv å overgå sine evner. Over tid vil din styrke og utholdenhet øke, men utøve bedre start med en liten belastning for å unngå skader og / eller avvise et ønske om å trene i det hele tatt.
 Finn stimulans, men bedre - noen. Og ikke begrense antallet, og enda mindre hyggelige stimuli blir sett i fremtiden (nye klær mindre beundrende blikk rundt, oppmerksomheten til det motsatte kjønn), andre glede akkurat nå (energisk musikk under trening, en følelse av tilfredshet, etc.).
 Merk: oppført teknikker er veldig allsidig. De vil begynne å utøve den rette jenta, men bare for å være effektiv for menn i alle aldre og kroppsbygning. Den største forskjellen mellom vanlig sport hjemme for menn og kvinner skiller seg hovedsakelig i sin intensitet, og et sett av øvelser kan være svært lik. Men vi vil snakke i detalj nedenfor.
 Hvordan trene hjemme
 Hjem fitness - den perfekte løsningen i flere tilfeller. Først, det kan du spare en del av familien budsjett, fordi gym medlemskap nå billig. Sekund, trening hjemme holde tiden, noe som er spesielt viktig for aktive og travle mennesker. For å gå tilbake til klubben og ikke vente til frigjort tredemølle eller annen ønsket simulator engasjert i idrett hjemme. Men bare hvis stand til å organisere seg og ha god selvdisiplin. Det er opp til deg. Og resten vi beskrive i detalj hvordan du trene hjemme:
Hvordan trene hjemme?

 •  Gjøre warm-up. Det er nødvendig ikke bare til vanskelige klasser i "rocka", men før noen fysisk aktivitet. Å varme opp musklene er avslappet, den såkalte kaldt og ikke klar for aktivt arbeid. Hvis du ikke varme opp, ikke bare muskler, men også båndene blir for dramatiske, bare sjokk. Denne sporten kan være effektive, og i ekstreme tilfeller selv i stand til å forårsake skade, forvridning, forstuing, etc. Så varme opp selv før hjemme trening - rett. Ta noen vippes forover, bakover og sidelengs, og logre hans armer og ben, nakke rotasjon. Disse enkle manipulasjoner innenfor bare 5-7 minutter ikke bare mos kjøttet, men også stimulere blodsirkulasjonen, noe som er nødvendig for et tilstrekkelig antall styrker gjennom hele treningen.
   Se etter pust. I idretter alle vev i kroppen forbruker mer oksygen enn i ro. Din oppgave - å gi dem nok luft, og dette er umulig hvis du pusten. Å puste riktig under trening, ikke holde luften i lungene gjennom makt. Mål å målte åndedrag: Pust i den opprinnelige posisjon, puster - på tidspunktet for spennings innsats. Inhalerer bare nese. Puster ut gjennom nesen er også ønskelig, men i en klemme kan presse luft gjennom munnen. Ikke ta to innblåsninger på rad, med hvert åndedrag bør følge puster. Den eneste måten du kan trene riktig og effektivt, men ellers trening vil ende svært raskt på grunn av det faktum at du zadyhayetesya.
   Betyr kjører ikke selv. I begynnelsen av øvelsen, når du er full av entusiasme og ensformig trening du ikke har tid til å gå lei, kan det virke som den mest korrekte taktikk - en "sterkere, høyere, raskere! ". Men faktisk, denne taktikken - den mest mislykket. Det tar deg til tretthet og motløshet i sine egne evner. I stedet, erkjenner at ingen umiddelbart kan komme av hva profesjonelle idrettsutøvere gå i årevis. Edru vurdere sine alternativer og engasjert i idrett i forhold til huset deres. Start med 15-20 minutters økter gradvis utvide dem til 304 060 minutter. Et annet vellykket strategi - planlegger belastning vekst. For dette programmet til pre-tenke over de kommende dagene: i dag gjør 30 sit-ups, i morgen - dagen etter 35-40 og så videre, til en måned i forveien.
   Engasjere regelmessig. Hemmeligheten av vellykkede idrettsutøvere ikke bare i lasten som en regularitet klasser. Selv svært intense, er det utmattende trening annenhver uke vil gi den effekten som tyngende daglige øvelser. Og forresten, er dette hovedproblemet rett idrett hjemme. Med stor glede å trene en gang eller to - ikke vanskelig, men å tvinge meg selv til ikke viker unna dag etter dag, uke etter uke - dette er et alvorlig problem. I gymsalen for din disiplin følger en streng trener, men hjemme må du være deg selv og trener, og "vakt" og alarm påminnelser. Men regelmessig trening kan kalles en skikkelig idrett.
  Hvordan trene hjemme?

   Bruk omgivelsene. I gymsalen, til din disposisjon mange praktiske skjell, og på lekeplassen - sterke horisontale barer og torg. Men kan innlosjere øvelsen riktig. Se, du har en sofa, stol og minst fire vegger. Og aller viktigst - under føttene flatt gulv. Legg deg ned på ham, satte knærne bøyd i rett vinkel ben på sofaen og gjøre kronglete. Dette er en av de mest effektive øvelser for musklene i pressen, og dens implementering i rommet er ikke annerledes enn hjemme øvelser. Nå sitte på kanten av sofaen, og følg hendene bak ryggen. Løft rette ben til artikkelen og deretter bøye knærne og trekke brystet. Du har allerede gjort folden, og ikke verre enn et treningsstudio benk. Og hjemme, kan du gjøre de bar, push-ups, sit-ups og mange andre øvelser på egen hånd og den ekstra vekten.
   Vedta høy kvalitet på utstyret. Engasjere seg i idrett hjemme eller leilighet på trappen til inngangen - riktig og nødvendig. Men for noen øvelser krever spesialutstyr. Du kan finne i media og Internett Tips manualer erstatte flasker med vann, og det bar - tunge bøker. Men du sannsynligvis skade meg selv noe for å hjelpe. Små vekter er billig og selges i alle sportsforretninger, samt hoppe tau, rokkeringer og valser til pressen. Komfortabel hjemme horisontale linjene er plassert i døråpninger. Hvis leiligheten er svensk side, du må bare trene hjemme ordentlig.
   Fordeler belastningen jevnt. Nesten alle som bestemmer seg for å gjøre sport hjemme, forfølge et mål: å pumpe opp trykk, trekk opp i ræva og / eller oppnå en slank midje. Og, selvfølgelig, direkte innsats på et valgt område, ignorerer resten av kroppen. Dette er feil av to grunner: a) kroppen kan utvikle deler han trengte total belastning; b) isolert øvelse mindre effektiv enn trening ulike muskelgrupper. Derfor, selv hjemme for å trene riktig, inkluderer treningsprogram og sit-ups, push-ups, hoppe tau, øvelser for magemuskler. Kort sagt, ta hensyn til kroppen, ikke bare "strategisk betydning" av de delene av ditt synspunkt.
  Hvordan trene hjemme?

   Gjøre stretching. Ved slutten av treningen må bruke minst fem minutter for å praktisere, under hvilken strekke musklene, spesielt de som har stress. I gym dette minner coach, men hjemme bør du være klar over disse viktige punkter.
   Drikk vann. I gymsalen alle ta en flaske eller shaker med vann. Hjem synes også at det er lettere å rømme og gå inn på kjøkkenet for å drikke. Ikke lett! Du enten ikke ønsker å bli forstyrret eller glemmer å drikke. Å riktig trene hjemme, holde bolle med vann klar akkurat der er treningen.
   Ifølge statistikk, menn har en tendens til å øke skulder og biceps og kvinner begynner å trene hjemme for å gå ned i vekt og gjøre magen flat. Ingen er ikke ellers ikke gjør sport på tom mage. Jogging på tom mage kan bare være de i morgen følelsen munter, bør alle andre spise frokost, og bare timer etter å ha spist 15-2 start trening. Riktig trening hjemme - noe som betyr at ikke bare tåle, men også for å observere sikkerhetstiltak. Husk dette, og lykke til!  
 • Яндекс.Метрика