Hvordan å tørke fisk? Grunnleggende regler
 Fans av fiske vil være nyttig for vår artikkel, vil vi fokusere på noe som er hvordan å tørke fisk. Av menn som er glad i å fiske, vel vitende om at en god fangst stor fisk på en gang blir brukt: i hendene på en erfaren vertinne han blir til en duftende kjøttkraft utmerket parabolen. Men hva om den lille fisken, kaste en synd du ikke ønsker å rengjøre. Vi anbefaler deg å tørke fisk og nyte sin smak i godt selskap.
 Sushi Fish House
 Faktisk, mange fans zasushuyut ikke bare små prøver, men større. For tørking er best å ikke bruke fet fisk (karpe dress, mort, ram). Først skylle fisk, deretter fortsette å rengjøre den. Dersom fisken du har tenkt å tørke hjemme, ganske stor, rense det fra baksiden (lage et snitt fra hode til hale - dette vil la det tørke raskere). Fin mage med ren, klar av skalaer.
 Før å tørke fisk, bør det sylte. Dette gjøres slik at saltet har absorbert all fuktighet. Bedre bruke salt grov grind, hun langsomt absorbert og i stand til å "pull" mer fuktighet. Renset fisk med salt legge ut i en kasserolle. Vær forsiktig med mengden av salt, en liten mengde la fisken fersk og salt i store klumper vil bli tatt. Hvis ønskelig, tilsett salt, litt sukker og krydder til din smak, og hell dem lag. Prøv å gjøre avstanden mellom de så små som mulig lag å fiske bedre prosolylys.
 Nå setter lokket på kjelen tung gjenstand (veke): det kan være en bøtte med vann, stein og la på et kjølig sted i flere dager. Et meget viktig punkt å pan var i et rom med lav temperatur, så sannsynlig å unngå skade på fisker fra varmen i dette tilfelle øker flere ganger. På bare noen få timer saltfisk saltlake bevilge kalles saltlake, som hun vil stå og "nå". Høyre zasushennaya fisk vil knirker når det trekker halen og hodet, og dens kjøtt vil bli mørk grå og bli duftende.
 Riktig tørk fisken
 Etter prosolylys fisk, vaske den grundig for å vaske bort rester av krydder og slim. Mange fiskere gjennomvåt saltfisk samme antall dager som hun sto i saltlake. Etter denne prosedyren, er det nødvendig å nøye tørke og henge prosushytys. For det er ikke avlet oparyshi under tørking, bruk 3% løsning av eddik eller uraffinert solsikkeolje for rengjøring.
 Av tørkeprosessen også bør nærmet ansvarlig: fisk henge på tau feste seg i underleppen metall krok (eller binderser) eller prodevaya tråden gjennom øyehulen, så du får en saftig produkt. Rom for tørking bør være sol og godt ventilert. Fisk dekselet med rent gasbind eller, i sitt fravær, blondegardiner i finmasket.
 I gjennomsnitt fisk tørr for omtrent en uke (utendørs), hvis du ønsker å fremskynde prosessen, deretter henge fisken på en gasskomfyr, men ikke for lavt. Det vil være klar i et par dager.
 God enhet for tørking - er spesielle tilfeller av ferdiglagde kroker til å henge fangst.
 Lagring av tørrfisk
 Kokt fisk kan oppbevares innpakket i matpapir eller plastfolie i kjøleskapet. Som du kan se, er saltfisk ganske enkel, men hvordan v'yalyty fisk? For å gjøre dette, holder den fersk fangst på et kjølig sted i flere timer, gjerne blandet med brennesle. Deretter fjerne den fra tarmen og nanizhite på ledninger. Klar kommunikasjon skylling i vann og gni med salt, legg den på bunnen av potten magen opp og hell saltlake (salt og 1/4 vann). La vyalytsya 3-5 dager (avhengig av størrelse). Etter denne perioden, skyll fisken og henge den til tørk under et tak for direkte sollys ikke faller på den, og samtidig at produktet var et godt opplyst rom.
Hvordan å lage mat nye poteter, gode oppskrifter på deilige retter
 Feature poteter - i sin uforlignelige delikat søt smak. Og alt fordi våren er små poteter, og sukker er ennå å slå inn stivelse.
 For å avgjøre om de unge poteter, ikke bare se på størrelsen. For å gjøre dette, gni potetene hvis huden kommer, da det nye poteter, men hvis ikke, det er bare små poteter størrelse. Derfor, for å lage nye poteter, renset det er ikke nødvendigvis nok for grundig rengjøring pensel eller behandling av en skarp kniv. På grunn av sin subtilitet og ømhet værende huden ikke ødelegge smaken. Og like under huden er den største mengden av næringsstoffer.

Hvordan å lage mat nye poteter, gode oppskrifter på deilige retter
 Mangel på stivelse i poteter - ikke bare nyttige egenskaper. Det er nesten ingen fett og enkle sukkerarter. I tillegg er det rike på fullstendig protein, verdifulle organiske syrer og fiber. Og sammen med vitamin C, B2 B6 PP, og den inneholder kalium, som bidrar til å normalisere metabolismen og utskillelsen av overflødig vann. Alt dette gjør den nye poteter unikt produkt for alle som ser på deres helse og deres figur.

 Utarbeidelse av nye poteter er ganske enkel prosess. Men vi må huske på at i små stivelsesinnhold, det beste av sine eiendommer vil bli åpnet med en enkel kokende vann eller dampet, viktigst, sette poteter i kaldt vann, og den allerede kokende. Etter potetene kan steke i olje til de er gyllenbrune utseende. Det er mulig å bruke forskjellige krydder som svart pepper, løk, hvitløk, ingefær, spisskummen og ulike urter. Passform og ulike sauser, sennep, ost eller rømme. Saltet poteter i begynnelsen av matlaging, vil du få tettere poteter, som kan komme som en salat, og for andre parabolen der du ønsker færre poteter falle fra hverandre. Hvis du ønsker å nyte mealiness fatet, deretter tilsett salt bedre mot slutten av matlaging.

Hvordan å lage mat nye poteter, gode oppskrifter på deilige retter


 Det er mer kompliserte oppskrifter. Disse inkluderer nye poteter oppskrift for festbord. For dette formålet, perfekt gryte med nye poteter med sopp. To pounds av poteter grundig rengjort og skåret i skiver. I en stekepanne varme opp 2 ss smør, tilsett 500 gram fersk sopp, saute fem minutter over høy varme. Legg til to knuste fedd hvitløk, kok ytterligere fire minutter og oversette til en annen bolle. I den frigjorte panne tilsett 2 ss smør og to skiver hvite delene hakket purre, kok seks minutter, deretter klar til å skifte løk og sopp til mix. Baking fatet fett og sette den nederste halvdelen av potet sirkler, sette sopp og løk, dryss med 2 ss revet ost, og deretter sette de resterende poteter. I en egen bolle mix halv kopp fløte, en halv kopp kylling buljong og en kvart kopp tørr hvitvin, er salt tilsatt smak. Med hele blandingen helles gryte og bakt i ovnen, forvarmet til 200 ° i en time. Fem minutter til kokt gryte dryss 3 ss ost. 

 Det ferdige pudding bør dekk med folie og la stå i 15-20 minutter før servering retter. Dekorere den ferdige retten kan være grønn.
Et sett med øvelser morgen øvelserKomplekset av enkle øvelser morgen øvelser for tenåringsjenter og jenter.
Morgen øvelser - det er ikke trening. Du trenger bare en god varm opp om morgenen for å føle seg glad, aktiv og smidig.
Og for dette kan vi tilby deg følgende øvelser.
• Stille gang på plass med jevn puste (1 minutt).
• Sett føttene skulder bredde hverandre, stå på tærne og løft opp hendene gjennom sidene opp og trykker ned med åndedrag (2-5 ganger).
• Sett føttene skulder bredde hverandre, gjør roterende bevegelser av hodet, vippe den venstre og høyre, frem og tilbake, skulder lengde (2-5 ganger).
• Sett føttene skulder bredde hverandre, heve høyre hånd opp og strekke, venstre. Venstre hånd med ledelsen på baksiden eller lå til tider (2-5 ganger hver hånd).
• Sett føttene skulder bredde hverandre, Strekk armene parallelt med gulvet. Snu overkroppen til høyre og til venstre (2-5 ganger i hver retning).
• Sett føttene skulder bredde hverandre og nahylyaysya frem og tilbake (2-5 ganger i hver retning).
Et sett med øvelser morgen øvelser• Gjør mahi meter tilbake, frem og sidelengs (2-5 ganger på hvert bein).
• Sitt på gulvet, rette ben og begynte fingrene på tærne (2-5 ganger).
• Få opp på alle fire og deretter vыhybay og prohynay tilbake (2-5 ganger).
• Sitt på gulvet, rett og utbredt bena fra hverandre. Tyahnysya fremover, så en, så den andre foten (1 minutt).
• Gå opp, bredde føttene skulder fra hverandre. Gjøre sirkulære bevegelser skuldrene og armene rett (2-5 ganger).
• Ligg på ryggen, bøy knærne og komme tilbake slik at knærne rørte gulvet (2-5 ganger på hvert bein).
Et sett med øvelser morgen øvelser

• Gjør "saks" hendene foran parallelt og vinkelrett på gulvet (2-5 ganger på hvert plan).
Et sett med øvelser morgen øvelser• Sett føttene sammen, bøy hendene foran brystet, gjør hakkete bevegelser bøyde og rette armer i en håndvending (2-5 ganger).
• Gjør knebøy i et rolig tempo (2-5 ganger).
• Ikke bekymre deg hoppe på en fot, så den andre, så de to sammen (1 minutt).
• Fredelig kjøre på plass med overgangen til å gå (1 minutt).
• Sett føttene skulder bredde hverandre. Komme opp på tærne og løft opp hendene gjennom sidene opp og deretter trykke ned på inn- og utpust (2-5 ganger).
Hvis du ønsker å morgen trening hadde størst effekt, stenge vannbehandlinger - snyltende eller enda bedre - dusj.  
Яндекс.Метрика