Hvordan velge skøytene?
 Når vinteren kommer, mange mennesker vanligvis tilbringe fritiden på idrettsbaner i friluft strømmer inn i mørket og ser frem til når sommeren kommer tilbake. Men vinteren gir en utmerket mulighet til å nyte vintersport, hvorav den ene er skøyting. Nå, i mange forskjellige byer åpen skøytebaner, kan der for en liten avgift skate delta. Der kan du gi og nødvendig utstyr for ski som Kon'kov. Men hvor ofte i praksis som utstedte skøytene har en svært dårlig forfatning, eller det kan ikke være riktig størrelse. Derfor, skøytebane bedre komme med sine skøyter, og hvordan du velger de riktige skøyter for skating, vi beskriver i denne artikkelen.
 Noen gresshopper velge etter sin hensikt.
For å starte, må du bestemme funksjonelle formål Kon'kov kjøpt. Det er tre hovedalternativer.
 Amateur.
Designet for å hvile på isen, så vekt de plassert på sin enkelhet og brukervennlighet. Stive fiksering ben de gir og er laget av lett plast. De gir litt mer smal kant i forhold til andre typer skøyter, og har krom eller nikkel-belagt.
Hvordan velge skøytene?
 Skjønte.
Som navnet tildelt data skøyter for kunstløp. I det første sted i denne type skøyter går pålitelig fiksering av foten, for å sikre at komplekset øvelsen. På grunn av materialet for sko er ekte eller skinnimitasjon. Støvler av lær bedre absorbere fuktighet, varmere og godt løst opp, men raskt miste sin form og utseende. Sko for skøyter Leather enklere lær, lang mistet sin form og ikke trenge seg gjennom. Å skille skøyter for kunstløp er mulig ved tilstedeværelsen av tenner på tå, så vel som snakker på et par inches hæl Blade.
 Hockey.
Må forsvare foten mot slag hockey puck eller pinne. Deres sko er laget av syntetiske materialer og inkluderer spesielle pads for ankelstøtte.
 Hvordan velge størrelse skates.
Når du velger størrelsen på skøyter bør ikke glemme at du må bære sine sokker på, så du trenger å fokusere på størrelse større enn skostørrelse du normalt slitasje. Sørg for å ha varme sokker, der du sykler. Deretter satt på skøyter og gå rundt i butikken i dem til å føle at de sitter på sine føtter. Hvis foten sitter godt fast i den lille båten og sette henne i femte bakteppe - så dette er din størrelse. Ikke kjøp skøyter hvis de forårsaker du ubehag, som isen bare forsterke disse følelsene.
Noen mennesker kan oppleve problemer med en bred fot. Til slutt fant de ingen problemer med en modell, som presser dem berettiget, eller stige. I dette tilfellet, kan du prøve å gi råd til andre modeller av passende størrelse. Kanskje deres sko ble dannet på den andre skoen treet, som er mer egnet i foten. Hvis du finner den rette modellen fremdeles svikter, så ta skøytene to størrelser større.
 Hvordan velge skøyter for skøyting, avhengig av materialet.
Hva er de beste skøytene for å kjøpe avhengig av materialet? Dette spørsmålet er vanskelig å gi et klart svar. Hvis du ikke har tenkt å i fremtiden for å utføre komplekse finter på isen, du passer og plast skøyter. Ellers bør du velge skinn eller syntetisk. Kvinner ofte er dyrere enn syntetiske. Hovedregelen for valg - det er bekvemmelighet og komfort.
Hvordan velge skøytene?
 Hvordan velge skøyter for nybegynnere.
Nybegynnere bør velge sko medium hardhet. De kan godt være skøyter med plast sko. Legg merke til den konfigurasjonen av bladet, som ikke bør være helt rett, og bør ha en liten skråkant på tåen og hælen. Ikke forfølge dyre sportsmodeller, siden hvis du ikke har tenkt å ofte engasjere seg på isen, eller din interesse i denne går av, vil du tape penger.
 Hvordan velger baby skøyter.
Hvis valgt skøyter for barn, er det mulig å velge en modell med en litt større skostørrelse vurderer fremtidig vekst av føttene, men ikke mer enn to dimensjoner. Dersom barnets fot er for mye henger ut i liten båt, det vil si risikoen for skade på grunn av pidvertannya fots.
Hvordan velge skøytene?
 Hvordan velge hockey skøyter.
Hockey skøyter er et stort antall varianter: for nybegynnere til semi og fagfolk. I sin tur skøyter for fagfolk fordelt i henhold til funksjonelle oppgaver spillere: for forwards, forsvarere og keepere. I tillegg bør valg hokeynыh skøyter ta hensyn til hvordan glass er gjort - et sted tiltredelse å starte bladet. Hvis monolittisk glass (har ett hull), er disse skøytene designet for utendørs baner av is temperatur over -5 grader. Hvis glasset er offentliggjort, er disse skøytene designet for innendørs skøytebaner av is Temperatur -5 ° C.
 Hvordan velge en kunstløpskøyter.
For å eliminere risikoen for skader i skøyter for kunstløp viktig så nøyaktig som mulig å velge størrelse. Hvordan velge en kunstløpskøyter avhengig av deres art? Vurdere ditt nivå av entusiasme og nivået på skøyter. Hvis du gjør det på amatørnivå, trenger du ikke å kjøpe dyre skøyter for fagfolk.
Forhåpentligvis etter å ha lest denne artikkelen du har nok informasjon og vet hvordan du skal velge skøytene. Det viktigste å huske på at du må fokusere på sine følelser, ikke på noens råd eller råd. Disse skøytene ideelt nærmet noen, ikke et faktum som også vil fungere perfekt på foten.  
Hvordan og hva du skal drikke gin?
 Subtile, delikat som en britisk aristokrat obzhihayusche iskald å røre brennende hud, mind-lammende som magisk trylledrikk, duftende og søt Dette gin. En edel drikke oppfunnet i Holland, i dag hedret og nytes av hele verden. Den milde smaken og aroma magiske ånden kvalitet trollbinder selv de mest sofistikerte ganer, og dens evne til å brenne en forfriskende ettersmak sjarm og zakohuye.
 Heldigvis, borte er de dagene da en god mulighet til å smake gin var forbeholdt kun av representanter for den europeiske eliten. For å bidra til magi av denne deilige drikke nok til å besøke en god vinmonopol og plukke det som gin merkevare. Som for etiketter, påvist som eksepsjonelt høy kvalitet, den beste gin med rette regnes som "London Dry Gin" og "Old Tom Gin".
 Men ikke glem at selv den beste gin kan irreversibelt miste hvis du drikker det er ikke riktig. Selv om moderne kultur gjør drikker gin elskere ikke for mange krav og holde likevel verdt det.
 Så, den første tingen å huske alle de som ønsker å lære hvordan du skal drikke gin, einer vodka (andre navn gin) å drikke så ren og som en del av cocktails. Netto Gin - snarere manns drikke, fordi Fortress kvalitet gin vanligvis over 37 °, og den tørre, kalde obzhihayusche einer vodka smak ikke altfor imponert med damene.
 Hvis du fortsatt har tenkt å drikke gin i sin reneste form, før du den helles i et glass, tilsett litt knust is og en skive sitron. Denne ukompliserte fremgangsmåten gjør smaken av gin mykere og aroma og smak mer intens (på grunn av det store antall av naturlige ingredienser, slik som, for eksempel, enebær, har gin en særegen rik krydret smak).
 Som for å bruke gindrinker, så det er nok av dem. Den mest populære er, selvfølgelig, Martini (cocktail som har blitt en favoritt alkohol kvinner rundt om i verden), gin og tonic (enkel forfriskende cocktail med en interessant krydret smak) og Vesper (cocktail berømte James Bond glede for ekte menn).
 Derfor, hvis du mistenker noe å drikke gin, da, avhengig av dine ønsker og din omgivelsene, drikken kan blandes med:
 - Vermouth (Martini vil);
 - Tonic med et høyt innhold av kinin (ut gin og tonic);
 - Vodka og aperitiff "Keane Lyllet" (ute sterk Vesper cocktail);
 - Ferskpresset sitrus juice noen (ikke for sterk ungdom cocktail);
 - Eventuelle Bitters (Campari, Angostura);
 - Enhver søt frukt eller bær sirup (ut duftende damer cocktail basert på gin).
 Samsvar med klassiske proporsjoner, skape en blanding av einer vodka er ikke nødvendig. For eksempel, den opprinnelige gin og tonic gjøre følgende oppskrift: 1 del einer vodka tonic + 2 deler. Men dette betyr ikke at du ikke kan legge til mer gin tonic eller lage en cocktail til din smak. Det samme gjelder for de andre gindrinker, nyte en uforglemmelig smak av drikke som du liker (selv om alternativet er litt på kant med den klassiske tolkningen).
 Som for snacks, utfyller perfekt den gin, kan det være variert, men den mest brukte noe lys, stimulerer appetitten, fordi gin er en utmerket aperitiff. Så er fin syltet løk, oliven, skiver av frisk sitron og ost. Men hvis du har tenkt å drikke gin stund, men ikke før et måltid (også ikke forbudt), så du kan kombinere denne drinken med varm fisk eller kjøttretter og vilt.
 Og til slutt, husk at ånden ikke kan misbrukes. Han kan ikke drikke i ett jafs og drikke noe alkoholisk. Smak alderen gin bør nyte. Denne drinken verdig konger, så vær dere verdige til det.  
Kandiserte appelsinskallKokte selv med kandisert appelsin skreller kan brukes som et tillegg til desserter, som et selvstendig dessert, så vel som en av ingrediensene syltetøy. Fordelen med dette produkt er at det er lett å fremstille og ingrediensene enn tilgjengelige.
Ingredienser for kandiserte appelsinskall
Å forberede trenger du:
to eller tre appelsiner, heller, skrelle dem;
sukker;
vann.

Matlaging med kandiserte appelsinskall
Til å begynne med må du skrelle appelsiner, og gjør det forsiktig, subtilt og våren. For dette kan du bruke en enkel kniv, men så, mest sannsynlig, må rengjøre innsiden av skallet fra hvitt film. Derfor er det best å bruke for denne enkle Peeler, skrelle da være den samme tykkelse hele.
Etter fjerning av skallet, skåret i strimler med bredde ved halv millimeter og en lengde på ca to. Hvis produktet av appelsiner vil snart ikke trenger deg, kan du bare forberede fjærer med appelsinskall, tørket dem i en mørk ventilert, og skive og koke senere.
Cut strimler helle litt vann, tilsett sukker og satt i brann. Mengden av vann og sukker må bestemmes eksperimentelt for første gang sette et par skjeer av sukker og vann, slik at det er litt dekket hud.
Sett pannen med appelsinskall i brann og kok i tjue minutter. Deretter endrer vannet og kok igjen, gjenta prosedyren kreves tre ganger.
Provaryvshy hud, utarbeide et brev til ovnen. Zastelit hans papir for baking. Tidligere avvist i et dørslag kandisert Sett et enkelt lag på en stekeplate og legg i ovn forvarmet til åtti grader. Det vil ta bare omtrent en time av gangen. Sjekk beredskap av kandiserte appelsinskall enkel - når de ikke lenger holde seg til hverandre, er de klare. Vi tar ut pannen fra ovnen og avkjøl innholdet i romtemperatur. Etter avkjøling, vil de bli strengere.
Klar kandisert blonder i en glasskrukke, dekk og avsette til den tiden da de trenger oss.
På samme måte kan du lage mat ikke bare med kandiserte appelsinskall, men sitron og mandarin. De vil være et flott tillegg til baking, som gleder behagelig lukt av sitrus, ikke bare i vinter, men hele året.  
Яндекс.Метрика