Hvorfor verkende muskler etter trening m?Uerfarne utøvere ofte interessert i hvorfor verkende muskler etter trening. Øvelsene under veiledning av en erfaren coach for å hjelpe ikke bare skape god fysisk form, men også hjelpe deg å finne svar på slike spørsmål.
Derfor anbefales det å starte klasser på treningsstudio under tilsyn av en spesialist. Over tid, kan du gå videre til å gjøre den enkelte program. Den høyre start - med utgangspunkt i den direkte banen selvutvikling.
Smertene i musklene etter trening
Det finnes to typer smerte:
Ved slutten av øvelsen. Siste repetisjonen neppe gitt, noe som indikerer at akkumulering av melkesyre (laktat) i musklene. Videre er den akkumulerte tretthet øvelse.
Det er nok å stoppe praksis å vidchuvsya behagelig tonic effekt på hele kroppen. Dette er på grunn av blodsirkulasjonen laktat nøye outs av muskler. Økt surhet av blodstrøm bare lade den samme helbredende effekten av hele organismen.
En tid etter trening. Forsinket muskelsmerter kan komme som dagen etter en treningsøkt, eller annenhver dag. Faktisk, i muskelfibrene som et resultat av for store belastninger er små hull oppstått.
Mikroskopiske lesjoner føre til symptomer. Men på grunn av dem begynner aktivt hormon utgivelse fra parallell syntese av protein. Som et resultat av utvinningsprosesser føre til en økning i vekt og muskler.
Men alt er bra i moderate mengder! Galt å anta at hver treningsøkt skal være ferdig klynking og lett brennende muskel. Det bør fokusere på oppnådde resultater, snarere enn subjektive følelser resultater. Med moderat bruk kan utvikle seg uten risiko for bivirkninger. Hovedformålet - for å styrke kroppen, ikke dens svikt gjennom fanatychnosty idrettsutøver.
Farlige tegn etter en aktiv treningsøkt
Litt spenning i musklene etter trening regnes som "god form for muskelsmerter." Bortsett fra disse, er det forhold som tilsier behov for å stoppe okkupasjonen og kontakte legen din:
Skarp, skarp eller bankende smerte. Det betyr vanligvis en innvendig skade. Ikke klag om deres økt følsomhet og prøve å holde ut trening. Bedre poberehtysya, eller på grunn av skadene kan være en svært lang tid for å glemme noen fysisk aktivitet.
Utseendet av svulster, hematomer og blåmerker. Skade på blodkar kan ikke bli ignorert. Men det salve for såre muskler, som tar sikte på å gjenopprette kapillærene. Kanskje i dette tilfellet vil hindre kommunikasjon med legen, selv om hans besøk ville være ønskelig (selv for å bekrefte chudodiynosti medikament og for å fortsette klasser).
Knaser, klikk og leddsmerter. Bein system mye lenger utvinnes i tilfelle noen problemer med det. Derfor er flere ganger mer farlige ignorere leddsmerter. Noen ganger kan en enkel skift kan føre til brudd med forskyvning hvis riktig laste kropp ...
Forebygging av såre muskler
Som nevnt ovenfor, har smerter i muskler ikke alltid snakke om høy ytelse trening. Det anbefales ikke bare forbedre din utholdenhet, men gjør ditt beste for å klasser holdt fast til kroppen. Som forebyggende tiltak utseendet av overdreven smerte anbefaler følgende:
Finn en erfaren trener. Å velge riktig kurs er viktig ikke bare for profesjonelle idrettsutøvere, men også for nybegynnere sportsinteresserte.
Mark formål. Hvis rektor er å opprettholde fysisk helse, bør du ikke bære overdreven jern og stadig sjekke kroppen for utholdenhet.
Alltid utføre treningen. Denne regelen skal følges uavhengig av oppnådde resultater i forrige øvelse resultater.
Følg velvære. Mannen selv kan ofte fortelle når øvelsen er "gjennom makt." Noen ganger er det bedre å redusere belastningen, heller enn å risikere integriteten av leddbånd og ledd.
Rotere lasten med resten. For muskel utvinning tar tid. En vanlig treningsøkt kan føre til belastning for kroppen, som vil "rulle tilbake" tilbake i resultatene.
Det er viktig å holde "middelvei" i sin trening, slik at kroppen hadde mulighet til å forbedre sin fysiske ytelse med minimal risiko for skade på skjelettmuskelsystemet.  
Hvor raskt pumpe opp muskleneDen fysiske transformasjon av en lang prosess og harde måten, i den forstand at fremgangen er ikke alltid konstant. I stedet for å komme videre i en lineær form, musklene vokser periodisk brister.
Dessverre er disse bursts vanligvis ispedd lange perioder med ro.
Du hører ofte om gutter som ikke kan få muskelmasse tross alle anstrengelser. Faktisk er disse gutta er i en periode med rolig muskelvekst. Ofte er disse gutta mer tid kosthold enn å trene og ikke spise. I sjeldne tilfeller kan en periode med rolig være en muskelgruppe, mens andre grupper viser god vekst.
I motsetning til den generelle økningen i vektproblemer der den viktigste årsaken til dårlig kosthold, er mangel på vekst av en muskelgruppe ikke forbundet med feil i måltidet. Årsaken ligger i teknikktrening. Og som regel er det ikke på grunn av feil i teknikk øvelser, og i fravær av aktiverings "stuck" muskelgrupper, noe som resulterer i et brudd på fremgang.
Alle som fylt støt på dette, vil fortelle deg at svinge med aktiverte muskelgrupper er verre enn ingen swing. Du får ikke resultatet og bruke en haug med nyttig tid bortkastet. Dette bør unngås, og for at du trenger å lære hvordan å aktivere musklene for å gjøre dem vokse igjen.
Så i dag vil jeg dele fem tips som vil presse veksten til hver muskel nakachatysya hjelpe raskt. Ingenting gal, ingenting topp hemmelige spesialstyrker opplæring fra lukket.
Fem utprøvde og pålitelige metoder for å gjøre musklene vokser sta.

1. Ikke bare løft - løft rask
Hvis du gjør et program som registrert den laveste satsen (som melkesyre trening), ikke bekymre deg om fart. I bodybuilding er en klassisk premiss - for å gjøre et sakte tempo.
En av de beste trenerne Jason Ferrudzhy, sa metode sakte tempo for muskelvekst en av de største feilene i sin karriere, og beklager den store mengden av tid brukt forgjeves. Men dette betyr ikke at du må helt bevege seg i raskt tempo - alt har sin plass og tid - bare trenger å gi noen måneder med trening raskt. I alle fall noen energi til spille forgjeves, løfte vekten av "eksplosjon". Øke hastigheten på utførelsen av arbeidet innebærer raskt krympende fiber. Denne enkle metoden gir uventede resultater hvis musklene sluttet å vokse.
Hektisk, med unntak av katalysator av muskler, brenne fett effektivt, siden du skal bruke store skalaer, som er alltid en stor energikostnader.
En ekstra bonus er nevrogen og myogenic aktivering av muskeltonus som lar deg se slankere selv med ekstra kroppsfett.
Prøv denne tilnærmingen med øvelser for skuldrene og evaluere sin deltaet etter noen treningsøkter.

2. Gjør ensidig trening
Bevegelsen av en lem, spesielt med mer vekt, høyt aktiverte motorenhetene (RES). Set muskel ved aktivering av RE er på grunn av en økning i total muskelfibre og deres innervating nerveender, noe som gjør det mulig å stimulere musklene lettere.
På den ensidig trening trenger dobbelt så mye tid anbefalte ordningen: start med store bilaterale bevegelser, deretter flere sett med unilaterale og bilaterale eksplosive ferdig treningsøvelser.
Eksempel:
1. Classic knebøy.
2. Knebøy i angrep på en fot, begge føttene.
3. Knebøy med outleap.

3. Forrige stimulering
Økt vekst målet muskel ved forrige stimulerings isolerte bevegelser - veldig nyttig ting i trening du kan gjøre. Selv om jeg ikke anbefale dette misbruk og gjør for mye mosjon isolert, har alt sin plass.
Ikke forveksle dette med den forrige muskeltretthet, hvor målet er pereutomyt muskler, for å skifte fokus. Vår oppgave - aktivering!
Ideen om forrige stimulering reduserer å bygge maler i begynnelsen av treningen skal være ferdig i løpet av aktiv trening.
Gjør en rask og enkel tilnærming utvannings manualer før du går videre til dine benkpress og brystmuskulaturen er aktivert og klar til å bære store mengder last, uten den, ville mesteparten av arbeidet ta over skuldrene og triceps.
Du trenger ikke å gjøre det før hver Seth, bare 2-3 før treningen. Effekten av tidligere aktivisering ikke bare trener musklene å trene, men også lærer kroppen din å bygge nye maler som en helhet.
Gjør vertikal thrust I strake armer før du trekker opp og erfaring hvor effektive er ditt bredeste muskelen tilbake. For de som rister quadriceps, side lunges, knebøy før, gi en god fart i veksten av lateral bjelke.

4. Den magiske touch
En av mine favoritt-triks for å gjøre musklene vokser fortere. Under trening, så vidt berører de arbeidende muskler. Denne manipulasjon akselererer neuromuskulær gjennom en taktil stimulering, som sender signaler til hjernen og muskler, og dette fører til aktivering av muskelfibre.
Tidlig i min karriere jeg betalte tilbake mindre oppmerksomhet enn andre grupper av muskler. Uansett hva jeg gjorde tilbake ble minimalt involvert. Hvis jeg pidtyahuvavsya, du gjorde det for hånd.
Så begynte jeg å røre meg.
Alle sine øvelser på ryggen jeg gjort ensidig, er det mulig å kjøre tid, trykker du gratis hånd arbeidende muskler. Påvirker muskelstyrke jeg kontrollerte hennes arbeid og alltid var i stand til å bringe den mer i prosessen.
Til slutt var jeg i stand til å lære en god bruk av nevromuskulær akselerasjon av ikke bare ensidige sett, men for alle øvelser på ryggen. Resultatet? Min dårlig visuelt bak andre deler av kroppen tilbake, dreies i den utviklede del. Jeg bruker nå dette trikset med mine klienter, og vi ser et betydelig fremgang på kort tid.

5. Mer arbeid. Mindre tid
En annen nyttig måte å gjøre musklene vokse raskere - er å prøve å fullføre treningen i kortere tid. Redusert trening tid uten å redusere mengden av arbeid øker intensiteten i treningen. Målet muskler vil føle stor stimulering uten bedring, og tvinger kroppen til å øke effektiviteten, utgangseffekt, muskelspenninger, og størrelse.
Intensiv trening ikke bare gi impulser til vekst av muskler, men også perfekt brenne fett.
Disse fem enkle men effektive metoder er i stand til å gi impulser til utvikling av hver muskel og du kan begynne å bruke dem i dag for din trening i hallen.  
Яндекс.Метрика