Jo mer tørst?I sommer, den mest aktuelle saken, som på varme sommerdager er, vi er tørst og vi slukker ofte tørst annonseres Brands slags drinker. Men det beste slukke tørsten?
La oss se på en liste over populære drinker og prøve å forstå hvordan de nyttige? For det første, er naturligvis vann leder for bruk. Men det er noen nyanser: i å velge vann er bedre å gi mineral enn spesielt renset. I mineralet inneholder vann ulike salter og mineraler som senere ut av kroppen svette. Mineralvann er nyttige tabellen druer, som det er beriket med ulike næringsstoffer som forbrukes av kroppen.
Du kan legge en skive sitron eller lime, eller et par sure druer - dette vil øke spyttsekresjon, og du raskt slukke tørsten. I varmen bør drikke små mengder, men ofte. Det er ikke anbefalt å drikke isvann, en stor risiko for sår hals, betennelse i mandlene. Hvis du ikke har et magesår eller gastritt er det bedre å bruke brus, karbondioksid raskere slukke tørsten.
Tea - den beste drikken slukker tørsten, trenger du en tredjedel mindre enn vann! Best slukke tørsten av grønn te! I en liten tekanner god brygge grønn te og drikke i små porsjoner, og hvis du legger sitronmelisse eller mynte er også en god beroligende.
Juice - drikke ferskpresset juice nyttige, og de er til stor hjelp med tørst, hurrarop, oppdatere og redusere sult, mette kroppen med vitaminer og en haug av næringsstoffer. Hva juice lettere, raskere slukke tørsten. det beste alternativet juice fortynnet med vann, en tredel til to tredeler vann juice. Den eneste ulempen er prisen, fordi juice bør være naturlig, bare vil det være nyttig. Dette gjøres best ved juice, da du bare vil tro at fersk juice og hvor det er gjort. Ernæringseksperter anbefaler ikke å misbruke hyppig bruk, når du skal drikke flere liter, vitamin cocktail kan ikke gå for. Det er ikke ønskelig å drikke juice laget av kraftfôr, kan dette føre til helseproblemer.
Lemonade - Lemonade drikke i varmen - vår egen fare. Siden saft inneholder et stort antall av forskjellige tilsetningsstoffer, fargestoffer, søtningsstoffer, smaksstoffer og tilsetningsstoffer med konserveringsmidler - som i tillegg til kunstig smak forsterker følelsen av tørst. Det er bedre å drikke vann - mye mer nyttig! Du kan forberede limonade selv, i vår tid er ikke et problem.
Kvass - gode hjelpemidler i varmen! - Men så naturlig; med surdeigsbrød. Butikk brygg nok at eksternt ligner smaken av kvass, ja, og siste gang denne drinken blir lagt grad, og i varmt vær det bokstavelig drikke - vel, ikke for kroppen ikke så god.
Kompott - beste alternativ til å lagre drinker. Rett kompott ikke sukker, naturlig surhet, naturlige frukt og bær, hjelper godt i varmt vær tørst. Enkel å tilberede, smaks valg etter ditt skjønn, og ikke minst billig!
Melkebaserte drikker - er dette mat og drikke i en flaske, drikker den i varmen er ikke bare mulig, men også nødvendig, spesielt bio-produkter. Meieriprodukter utmerket jobb med tørst, og raskt absorbert av kroppen. Ikke drikker melk rett etter et måltid, da det reduserer utskillelsen av gastric juice.  
Fordelene med epler. Hvordan velge epler og hvordan du lagrerSannsynligvis den mest berømte frukt er eple av jorden. Syv og et halvt tusen varianter eksisterer. Mange elsker epler. Den tilhører familien Rosaceae, som inkluderer, for eksempel kvede asken er for nær slektning av epler. Det vil si at frukten de er svært like. Mnohosemyannoy saftig frukt dekket med hardt, veldig hardt skall.
Og det er mange attraksjoner. Store mengder vitamin C, som hjelper våre fartøyer å være fleksibel, holder vår hud kollagen. På huden er kjemiske forbindelser - katekiner, som har meget sterk antimikrobiell virkning. Epler inneholder ufordøyelige fibre i stort antall.
Epler inneholder pektin, geleaktig substans, som i vår fordøyelseskanal sammen med denne ufordøyelig fiber ta over overflødig kolesterol, skytende giftige stoffer danne god mat bolus og hjelpe oss til å være full av helse og lykke.
La oss ta for eksempel unntatt gulrøtter og epler fortsatt plommer, og spre dem på innholdet i de fleste av pektin, så du har en viss idé.
Epler, plommer og gulrøtter
Alle diverse får oss inn i tarmen. Og pektin binde oss med alle slags unødvendig innenfor andre stoffer. Dette overflødig fett, er kolesterol forskjellige giftige stoffer. Og resultatet er Gelatin lignende masse. Pektin som finnes i epler, ikke la det bli absorbert skadelige stoffer. Og så trygt fjernes, som er naturlig skilles ut gjennom tarmen.
Hvordan velge og hvordan å holde epler
Velg epler uten ytre skader.
Hvis mange epler og lagre dem har lang, bør du hvert eple innpakket i papir. Men bedre ikke vikle papir som har maling på den, noe som er svært giftig. Jeg satt i et tre eller papp boks lag.
Spise epler beste fersk, det er åpenbart. Jeg spiser et eple helhet. Bones epler kan betraktes som en utmerket kilde til jod. Når vi vil behandle termisk epler, vitaminer drept. Og en kommentar, her er rikelig med vinter epler epler utenriks- og derfor nesten alle av dem er dekket med voks frakt. Så teller ikke for tjenesten til vanlig svamp og rengjør den, skyll den med voks epler. Og det er ønskelig at vannet var varmt, så han podrastvorylsya.
Hvor nyttig epler
Det finnes mange varianter av epler og blant hver har sine fordeler. Fordelene med epler er vel innlysende. Svært bredt utvalg av epler i sporstoffer og vitaminer. Med vanlige spise epler forynger huden i ansikt, hender, og generelt hele kroppen.
Minst ett eple om dagen er anbefalt å spise eksperter i å spise sunt. Det er unektelig fordeler av epler til helse. Hvis epler daglige kosthold inkluderer den betydelig forbedret helse. Hvis forstoppelse bevist spesielt myk bakt epler. For de som liker kosthold, er det eple kosthold.
Epler kan betraktes som rent kosttilskudd produkt. I mange epler basert diett som meg selv i en stor sirkel av folk godt etablert. Apple spist til middag, i stor grad kan forbedre appetitten, men eplesyre fordøyelsessystemet justerer.
Hver eple inneholder en spesiell type fiber som hindrer forstoppelse og senker kolesterol. Det ble funnet at bare spise to epler om dagen reduserer kolesterolnivået i blodet med 1/5.
På grunn av jerninnholdet i epler (en eple 500 mg) reduserte signifikant risikoen for anemi. Til bedre jern zasvoyuvalosya råde pierce flere steder eple og gi det litt tid til å legge seg ned, øker oksidasjonsprosessen. Den daglige dose av magnesium som inneholdes i en stor eple.
Medisinske egenskaper av epler
Frø av epler, har studier vist at inneholder cyanid - en salt tsyanystovodorodnoy syre, og den dreper kreftceller. En laget av epler, flott produkt - eple cider eddik. For helse cider eddik har sikkert mange fordeler. I eple eddik regnet forskerne ca 30 vitaminer. De fant også i eple eddik og pektin enzymer, stoffer som stabiliserer hjertet. Det finnes tilfeller av deprivasjon bruker eple cider eddik fra steiner i blære og nyrer.
Positivt til alle kardiovaskulære systemet påvirker tilgjengeligheten av et stort antall av eple pektin. Pektin fjerner også skadelige stoffer fra kroppen. Føler også fordelene med epler diabetes, lever og nyrer.
Forekomst av store doser av vitamin C i epler, noe som gjør dem styrke immunforsvaret svært nyttige zaryazhenyyu forebygge smittsomme sykdommer.
Hva er fordelen med epler er? Epler perfekt tilfredsstille sult. Frukt med et praktisk bære, passer eple fleste vesker, slik at hver gang når sulten kommer, og du kan ta en matbit. Ikke mindre nyttig enn de fleste fruktjuice fra epler. Eplejuice antioksidant holderen og absorberende egenskaper, spørre kroppen av skadelige stoffer.
Apple er ganske allsidig frukt. I dyktige hender, kan det komme ut deilige kaker og paier. Og hvis du blander epler med andre frukter og grønnsaker, kan du lage sunn og velsmakende drikk for helsen. En annen nyttig artikkel vitaminer i epler.
De mest effektive fordeler hvis de er friske epler. Men når de er riktig lagret, da de forlot masse mineraler og vitaminer.
Nyttige egenskaper av epler
Apple renser perfekt tenner styrker tannkjøttet;
Minst ett eple om dagen spiser, og betydelig reduserte kolesterolnivået i blodet;
Siden frukt hjelper fordøyelsen, og deretter bruke epler bidra til å forhindre forstoppelse;
Bare en stor eple legeme vil gi nesten 30% av den daglige normen av fibre som trengs av menneske;
Mettet fett i innhold Apple har en svært lav;
I epler absolutt ingen kolesterol;
Natrium i seg selv inneholder nesten ingen frukt;
Apple er en frukt som inneholder mye kostfiber;
En av de nyttige egenskaper av epler er stort innhold av vitamin C.
Som du kan se, til epler spise fordi deres enorme fordeler for kroppen.  
Hvordan lage sjokolade hjemme? En deilig oppskrift på sjokolade

 Sjokolade - en av de mest populære og høyt elsket desserter. Dessverre, i butikker nå i økende grad funnet fliser, som i tillegg til kakao og melk, er det også konserveringsmidler, fargestoffer, emulgatorer, essenser. Å kvitte seg med disse kosttilskudd, kan du prøve å lage denne desserten selv. Men hvordan å lage sjokolade hjemme?

 Ingredienser for sjokolade hjem
 Selvfølgelig, koker sjokolade nøyaktig samme som den som gjorde fabrikken metoden vil ikke fungere fordi det ville kreve kakaosmør. Men av de ingredienser som er lett tilgjengelig, kan du forberede en deilig dessert! Den enkleste oppskriften inneholder kakaopulver, smør og sukker. Men selvfølgelig, kan du eksperimentere og oppfinne din egen versjon, som vil gjøre en spesiell sjokolade.

 Derfor, i den enkleste versjonen 100 g kakaopulver du trenger ca 50 gram smør og en teskje sukker. Dette - størstedelen, kan du øke antall produkter, og samtidig opprettholde dette forholdet. Olje bør kuttes i små biter og smelt (kan være på brann, og vannbad). Når den smelter, så er det nødvendig å legge til kakao og sukker.

 Hvis konsistensen er som en masse av tykk fløte, så alt er gjort riktig. Denne blandingen bør koke og deretter kok i ytterligere to minutter under omrøring. Så gi den avkjøles og hell i enhver form, som deretter kjøling eller i fryseren eller kjøleskapet vanlig.

 Melkesjokolade hjemme
 Du kan prøve å forberede sin sjokolade med kakao og melk. For dette formål, i tillegg til 100 g kakaopulver, 50 g smør, må to spiseskjeer av melk. Husk at jo mer kakao er i produktet, jo mer bitter smak i sitt testamente og omvendt, jo mindre kakao - den mildere smak.

 Men tilbake til melkesjokolade. Teknologi av preparatet vil være nøyaktig den samme som i den klassiske oppskriften. Bare i dette tilfelle er det nødvendig å blande sukker med kakaopulver og melk. Så må du først å smelte smøret på samme måte - enten på brann eller vannbad, og bland sukker, kakao og melk, tilsett smeltet smør og kok opp og la det koke på svak varme i ca et par minutter.

 Når blandingen er avkjølt, kan du helle det i former og sette i fryseren eller kjøleskapet. For melkesjokolade kan brukes vanilje eller vanilje, men veldig forsiktig for ikke startet sjokolade smak bitter.

 Du kan lage kaffe og sjokolade. For å gjøre dette, må du først den vanlige måten å lage kaffe når det koker, tilsett krydder og kok i ytterligere fem minutter, tilsett smeltet smør, kakao og sukker - det vil si tilbake til den opprinnelige oppskriften.

 Skjemautfylling og sjokolade Hjem
 Hvis du bestemmer deg for å lage en sjokolade hus, betyr det ikke at du må gi opp en vakker form. For er det mulig å bruke konvensjonelle formene for is. I dag kan du kjøpe i butikken og skjønte, i form av hjerter, flasker, musikkinstrumenter. Kort sagt, får du god godteri! Du kan sette sjokolade i fryseren i en vanlig plate, så kutt den i strimler og torg og tjene opp som sådan.

 Som en fylling for sjokolade hjemme kan bruke alle tørket frukt og nøtter, svisker, aprikoser, fiken og peanøtter og mandler. De kan bli knust i små biter og tilsett varm sjokolade, nøye peremishavshy. Du kan, hvis skjemaet, foreta lag: først sjokolade, deretter fyllet, deretter et lag med sjokolade. I tillegg kan denne dessert legge rosiner, sitronskall eller appelsin, kanel pulver og noen andre krydder.

Яндекс.Метрика