Kake med jordbær

 Oppskrift på jordbær kake. Oppskrift med bilder og detaljerte beskrivelser. Oppskrift for 12 porsjoner.

 Strawberry Cake oppskrift


 Ingredienser
 For deigen:
 4 egg,
 6. l. sukker,
 4. l. mel
 2 ss. l. stivelse
 100 g rømme,
 En pose av vanilje,
 en klype natron.
 Til fyllet:
 1 kg veldig modne jordbær,
 200 gram sukker.
 For kremen:
 600 ml 33% -s krem
 100 gram sukker.
 For glasuren:
 100 g sjokolade
 100g smør,
 1 lm. L. honning.
 Forberedelse
 1. Vel knock separate plommer med halvparten av sukkeret, og en protein - på den andre. Bland forsiktig de to massene, sile mel og stivelse fra oven, legg brus, rømme og vanilje. Forsiktig røre til glatt.
 2. Hell blandingen i smurt kjeks og melet form, stek ved 180 ° C i ca 1 time. Datoer kaken avkjøles og skjær langs i tre kake.
 3. Jordbær byste, velger de vakreste bær til pynt. Halv mos bær med sukker i sausen, halv frukt skåret på langs i 2-3 stykker.
 4. Pisk krem ​​med sukker i fast skum. Del på nedre halvdel av kake saus, skiver jordbær og 1/3 inches. Dekk med andre kake, satte den på de resterende moste jordbær og 1/3 inches. Dekk med den tredje kake. Legg 2-3 ss. skjeer av krem ​​til pynt, andre smøre kake på alle sider og legg i fryseren i en time.
 5. Smelt smør og sjokolade i vannbad. Tilsett honning og rør til en jevn røre.
 6. Ta kaken ut av fryseren, hell glasur. Pynt med pisket krem ​​og hele jordbær.
 Her er en god kake du skal få et resultat
Kake med jordbær
Oppskrift salat med reker og arugula; hvordan å forberede en salat med arugula og reker
 Hvis du vil legge til bordet litt eksotisk, prøve å gjøre salat oppskrift med reker og arugula. Det er ikke vanskelig i utførelse og relativt dyrt. Ikke ta mye tid til å forberede seg, og at noen ganger er det nødvendig når du må lage mat etter jobb eller ved lunsjtider. Mest vitaminized mat - ost. Selvfølgelig, det er produkter som krever varmebehandling, men salat ingredienser kan være ost, hvis frukt eller grønnsaker. Hvis du ikke vet hvordan du skal lage mat salat med arugula og reker rett improvisere, så det er ingen spesifikk oppskrift, og hver kvinne gjør det annerledes.
 Oppskrift salat med reker og arugula

 Ingrediensene til salat med reker og arugula:


 Reker - 100-200 gram;
 Ruccola - 50-100 gram;
 Tomater - 1 stk;
 Revet Parmesan;
 Oliven;
 Olivenolje - til steking.
 Til fyllet:
 Hvitløk - 1 fedd;
 Sennep - en halv spiseskje;
 Olivenolje - 2 ss;
 Salt etter smak.

 Salat med reker og arugula:


 Grundig vask arugula. Du kan si det kort i kaldt vann. La tørke av og oversette den til en bolle med salat. Skyll tomater, skåret i små biter og legg den i raketten. Varm pannen, hell litt olje i den, la den pillede reker og la det surre i 5 minutter. Klar sette salat. Til salat oppskrift med reker og arugula ble en hel gjøre påfyll.
 For å gjøre dette, skrelt hvitløk, kotelett, bland det med sennep og olivenolje i en egen bolle. Smak til med salt, visp rim og ferdig helle salat dressing.
 Kaste salaten og legg den på fatet, som vil tjene, dryss med parmesan ost (du kan fint rist eller skåret i tynne skiver). Å dekorere kan bruke hakkede oliven. Salat er klar!
 Alternativer for hvordan å lage mat arugula salat med reker og mange, og ingen standard oppskrift, kombinerer bare sammensetningen av produkter, og antallet kan være forskjellig.
 Frisk salat - en kilde til vitaminer, så spise og feste immunitet.  
Cake Ladies Caprice: oppskrift med bilder

 Cake Ladies Caprice gjenspeiler essensen av kvinner. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på kaker som kan være lett å tilberede og vanskelig, har forskjellige ingredienser eller behandle ukompliserte komponenter. En meget interessant alternativ - Cake Lady Caprice oppskrift som ikke krever en enorm mengde av ingredienser og tidsbruk.

 Cake Ladies Caprice: oppskrift


Cake Ladies Caprice: oppskrift med bilder

 Å forberede deigen for sektor Lady Caprice hjemme bør ta disse ingrediensene. Honning (2 ss. Skjeer), vegetabilsk olje (2 ss. Skjeer), 2 egg, 150 g. Sukker, brus (2 t. Spiseskjeer) av mel og så mye som ta deigen. I deigen kan legge kakao.
 Hvis du vil sende et vannbad honning, egg, bakepulver, smør og sukker. Alle omrøres i fem minutter. Deretter legge en kopp mel, bland og holde varmen i et vannbad i fem minutter. For fortløpende å blande massen. Nå kan du legge 1,5 kopper mel og kna deigen. Deigen skal rulles ut meget tynt, kuttet form. Deco form eller fett med vegetabilsk olje og dryss med mel.
Cake Ladies Caprice: oppskrift med bilder

 Cake Ladies Caprice oppskrift med foto: Forvarm ovnen. Kaker er bakt i 4 minutter. Forenklet versjon ser for seg kake krem ​​med fordampet melk, pisket med smør. For vaniljesaus trenger 2 egg, 2 kopper melk, 2 ss. mel, sukker glass banke. Deretter stek over middels varme under omrøring. Etter koking redusere varmen og fortsett å røre seg raskt til den ønskede tykkelse. Legg kakao og vanilje.
 Husk, for tykke kremkaker ikke mette.
 Etter kule kremkaker og smør dem. Ikke glem å legge finhakket nøtter og sjokoladebiter. Denne kaken oppskrift Ladies innfall over, velkommen.

 Video oppskrift for "Cake Lady Caprice med bilde"


 I denne videoen vil du se hvor forberedt damene innfall, oppskriften som vi har gitt ovenfor.
Caesar salat oppskrift med reker; Hvordan forberede Caesar salat med reker

 En oppskrift salat "Caesar" ikke, som en kokk Caesar salat med reker og alle kan, noe som gjør det hans egen nytelse, noen ganger erstatte komponenter salat. Selv bare å endre proporsjonene kan få en helt annen smak, men det betyr ikke at det vil skifte navn. Likevel, selv gjennomgår noen endringer, er det fortsatt den viktigste på ferie bordet. Caesar salat oppskrift med reker krever tillegg av reker i komposisjonen, er det bedre å velge en major. Crackere kan ikke kjøpe, og lage sine egne.
 Caesar salat oppskrift med reker:

 Ingredienser Caesar salat med reker:


 Konge reker - 1 kg;
 Grønn salat - 1-15 bjelke;
 Cherrytomater - en pakke;
 Hard ost (Parmesan type ") - 100 g;
 Hvitt brød kjeks;
 Hvitløk (til steking kjeks) - 1 fedd;
 Vegetabilsk olje til steking kjeks;
 Til fyllet:
 Egg - 3 stk;.
 Sitronsaft - 2 ss;
 Sennep - 1 teskje;
 Hvitløk - 1-2 fedd;
 Vegetabilsk olje - 100 ml;
 Salt;
 Pepper.

 Forberedelse:


 Før du forberede Caesar salat med reker crackere gjør. For å gjøre dette, kuttet brødet i små terninger og legg på stekeplate. Renne i ovnen i noen minutter. Varm oljen i en stekepanne og stek det store biter av hvitløk. Fjern hvitløk, la oljen i en panne, vil det lukter som hvitløk. Stek krutonger utarbeidet i olje.
 Salat bløt i kaldt vann i 1 time. Tørke den. Denne metoden sparer sprø salat.
 Koke reker i vann, og legger et laurbærblad og allehånde.
 Kok egg, skille eggeplommer fra protein. Mos plommer, tilsett sitronsaft, sennep, litt hvitløk. Hell vegetabilsk olje, tilsett salt, pepper og rør. Resultatet vil fylle.
 Skrelle reker, rist ost på et fint rivjern. Grønn salat Tear og sette på en plate. Kutt cherrytomater i to og sette på toppen av salaten. På toppen Put reker, dryss salat krutonger. Hell salat dressing, bland. Dryss med revet ost. Caesar salat oppskrift med reker klar.  
Pai med ost

 Enkel og rask å tilberede ostekake. Oppskrift av kaken kan vi tilby deg.

 Pie "Cheese". Oppskrift


 Ingredienser
? 400 g mel,
? 150 gram ost,
? 150g smør (eller margarin)
? 2 egg,
? 1 kopp melk
? 1 ts. Salt,
? soda.
 Å smøre:
? 1 egg.
 Lage pai med ost
 Riv osten på et fint rivjern. I en dyp bolle hell melken. Legg egg, salt og rør.
 Små porsjoner tilsett mel deigen vymishuvaty. Deretter satte mykt smør og revet ost. Deigen kna godt. (Det har ikke kommet ut veldig kul.)
 Kjevle ut deigen inn i reservoaret, for å skifte det i form og smøre egg.
 Stek kaken i en godt oppvarmet ovn ved 180-200 grader i 25-30 minutter.

 Ostekake


 Ingredienser:
? smør - 125 g
? rømme - 3. skjeer,
? mel - 1 kopp,
? Ost - 400 g
? Egg - 4 stk.
? krem (10 - eller 20% styrke fett) - 200.
 Forberedelse
 Bland smør, rømme, mel, noe som resulterer Deigen skal ikke holde seg til hendene dine, så hvis det er nødvendig, tilsett mer mel.
 Sett deigen i kjøleskapet i en halv time, og deretter legge ut et skjema, noe som gjør små side.
 Rist ost, legg den på deigen. Pisk egg med fløte og hell ost.
 Sett i ovnen, bake i ca en time til de er gyllenbrune på toppen formasjon.  
Яндекс.Метрика