Å forberede lav-kalori cocktail med ananas, ikke så mye behov. Første bdender. Da alle de nødvendige ingrediensene og godt selskap som det forbereder til fem porsjoner.
Kalorifattig milkshake med ananas

 Ingredienser:
 Yoghurt - 40g
 Skummet melk - 1 kopp
 Hermetisk ananas (uten "vann") - 550g
 Klype kanel.
 Dette nøye visp i en blender og hell i glass. Ferdig! Nyt en cocktail, uten å bekymre deg for hennes figur.  
M klar Cupcake
 Men vår respons på alle typer pizza - mørt kjøtt kake. Utarbeidet i en fei og få en svært velsmakende.
 Ingredienser:
 egg -3 stykker.
 rømme - 100g;
 majones - 100g;
 mel og 200g;
 soda, kalk eddik - 1ch.l.
 ost -100 g
 røkt kjøtt (pølse, skinke) -350 g
 hermetisert bønner en b
 dill
 Forberede deigen - først slå egg, og deretter legge dem til rømme, majones, mel, minst av alt - lime soda. Ost og kjøtt kuttet i terninger, bland med bønner og fennikel, alt blandet med deigen, spre i form og stek i ca førti minutter. Den resulterende kjøttkaken er like gode og varme, og når det avkjøles.  
Sjokoladekake i mikrobølgeovn
 Denne desserten er perfekt for frokost. Et sett av nødvendige produkter og det er alltid et lite kjøleskap i hver familie, og tiden det tar å koke litt.
 Ingredienser:
 4 ss mel;
 4 ss sukker;
 2 ss kakao;
 1 egg;
 3 ss melk;
 3 ss vegetabilsk olje;
 Så, trenger vi en felles keramiske krus og mikrobølgeovn. Bland i kretsen av mel, sukker og kakao, tilsett egg (du kan ikke engang skyte ned tidligere), deretter melk og smør. Bland en teskje, for ikke å la noen klumper. Deig konsistens ligner flytende sjokolade krem. Vi satt i mikrobølgeovn og slår den på full effekt (1000 watt). Bare en 3-minutters vår kake er klar. Du kan spise fra et krus, og du kan fjerne en plate hvis ønskelig. Bon appetit!  
 Bake berømte tortilla med ost - stolthet georgiske mat - sikkert vanskelig. Men du kan erstatte det her så delikate og nydelige pannekaker.
Lat khachapuri (OST fritters)

 Ingredienser:
 ost (russisk, nederlandsk, etc.) - 200 gr;.
 Egg - 2 stk;.
 mel - 3 ss. skje med et lysbilde;
 salt;
 dill.
 Å forberede deigen for pannekaker bør riv ost, legge pisket egg, mel, hakket dill, salt etter smak. Deigen bland godt og stek pannekaker på varm stekepanne med vegetabilsk olje som kreves under panseret til å smelte ost og "lat khachapuri" økt i volum. Tjene denne parabolen bedre varme. Bon appetit!  
 rahovuyuchy enkel tilberedning og kostnadene ved produktene, kan dette vakre fatet skjemme kjæledyr minst tre ganger om dagen.
Appetittvekkende ruller av butterdeig


 Du vil trenge:
 pakke med klar butterdeig
 ost
 skinke
 krydder og urter.
 Rozkachuyemo butterdeig, dryss med revet ost og terninger skinke i små terninger (du kan erstatte soppsuppe med kjøtt, hakket egg - alt som er i kjøleskapet). Bare landet reservere litt plass til zavynuty vår roll. Roll roll og skjær i tykke skiver 2-3 cm. Ferdige rundstykker med ost spredt på en stekeplate og stek i 15-20 minutter.  
Sjokolade marengs
 Deilig kake - marengs barndom favoritt godbit, kan du lage mat nesten hver dag. Det synes dette er ikke vanskelig.
 Ingredienser:
 eggehviter - 4-5
 1 kopp sukker
 Sjokolade - 30-40 gram
 Forberedelse:
 Protein få ned et tykt skum, og deretter de helle en kopp sukker og revet sjokolade 03 fliser og røre alt gjort med en sprøyte og kulinariske tips krøllete vakre kaker. Del på stekebrett dekket med bakepapir og stek (tørr) på 100 ~ 115 ° C fra 40 minutter til 3 timer. Når du slår av ovnen døren litt prochynyty ikke fjerne produkter for å kjøle ned ovnen.  
 Dette ganske enkel kake kan gjøre selv nybegynner elskerinne.
Muffins med rosiner


 For å gjøre det nyttig:
 - Margarin til baking - 200g
 - Sukker - sand - 250g
 - 2 egg
 - Vanillin
 - Raising
 - rosiner.
 Margarin bør stå i flere timer ved romtemperatur for å bli myk. Da må du skyte ned en mikser på middels hastighet, gradvis legge sukker. I den resulterende kremet masse legge egg én etter én, fortsatt churn. Det neste trinnet - Tilsett mel, bakepulver blandes med pre og vanilje i marharynno-eggedosisen og bland godt. Sett vasket rosiner, del deigen i en form bedre silikon og la stå i 15 minutter. I løpet av denne tiden, Forvarm ovnen til 180 grader. Sett kaken på midten nivå og bake så lenge landet ikke vil vike fra skjemaet. Nyt et teselskap!  
 Bagels med mandariner og kanel - denne vinteren flavored bakverk fylle huset varm og koselig atmosfære. En oppskrift på et blunk.
Bagels med kanel og mandariner


 For deigen:
 100g margarin,
 15 i. l. sukker,
 100 ml varm melk,
 1 lm. L. tørrgjær
 2Art. mel.
 Til fyllet:
 15 timer. L. kanel,
 05 Art. sukker,
 5-6 mandariner.
 Forberedelse:
 Mandariner delt inn i segmenter
 Gjær, sukker, mel mix, tilsett melk, myknet margarin og elt deigen. Den ferdige deigen satt i en plastpose i 15-20 minutter for å komme opp. Deretter komme ut av pakken, rulle et tynt lag, dryss med kanel og sukker, skåret i trekanter og rull med en bit av mandarin i bagel. Stek i forvarmet ovn ved 180 grader 12-14 minutter. De ferdige kaker drysset med melis.  
 Deilige kaker quick-matlaging - store uttak når sesong mange epler og Charlotte har vært i går.
Karbonader med epler


 For deigen:
 2 egg,
 200 gram ost,
 1 kopp yoghurt,
 1 lm. L. brus,
 25 kopper mel,
 vegetabilsk olje, salt.
 Til fyllet:
 1 kg epler, sukker.
 Elt deigen. Epleskall, rist. I en stekepanne varme oljen. Rozkachuvaty bakverk små kaker, satt de med revet epler med sukker. Form karbonader og stek dem i olje.
 Dersom familien er stor, kan du øke mengden mat to ganger. Stuffing kan tas enten.  
Hvordan å lage en deilig maisI dag skal jeg vise deg hvordan du koker deilig mais. I min familie alle liker mais, og jeg har prøvd mange måter å tilberede den. Jeg kokte korn i vann på komfyren i et vannbad, bakt i ovnen, i dag vil jeg forberede den i mikrobølgeovnen.
Når du tilbereder mais ofte oppstår spørsmålet: "Hvordan koke mais? "Eller:" Hvor lenge å koke mais? "" Hvorfor noen ganger 10 minutter mais klar og noen ganger 02:00 mangel på beredskap for? »
Det er veldig enkelt - det er i forskjellige varianter av maiskolber og modenhet. I markedene ofte selger fôr. Det er best å kjøpe korn sukker, den inneholder flere næringsstoffer enn fôr og perfekt for å spise.
Hvordan skille de unge fra den gamle mais? Young mais mer lys og gamle - rik gul. Men du kan ikke argumentere for at den unge mais, deilig gammel. Bare en gammel mais lenger forberedt.
Så hvordan kan du fortsatt lage deilig mais? Jeg vet noen måter:
Mais i et vannbad. Før matlaging mais på behovet for å rengjøre bladene og hår. Gjør det til en tier dampbåt og sette timeren i 15-50 minutter. Beredskap for mais frø kan nappe av en og prøve det.
Kokt mais. Young mais bør kokes i lettsaltet vann, og legger til 1 ts sukker per liter vann. Tid å tilberede 10 til 30 minutter. Og gamle ferskvann fordi salt vil gjøre det enda tøffere. Koketid fra 30 minutter til 1 time. Når kornet er kokt, gni deg det med salt, det vil understreke sin smak.
Korn i mikrobølgeovn. Ryddet gaffel for å lage en beholder for mikrobølgeovn, klippe dem, hvis ikke inkludert. Dekk til og sette en tidtaker i 10-20 minutter. Alternativt legge en container av korn vann.
Mais i ovnen. Ryddet gaffel for å lage en ildfast form, topp med vegetabilsk fett eller smør, sted i ovn forvarmet til 250 grader. Bake til de er gyllenbrune. Eller som jeg pidhledila i en kulinarisk overføring: mykt smør legge finhakket persille, hakket hvitløk, salt og sort pepper. Frakk med blandingen cobs, pakk den inn i folie og legg bakt i ovnen, forvarmet til 200 grader i 20 minutter.
Å forberede kokt mais trenger:
Mais - 3 cob;
Salt - etter smak.
Oppskrift på kokt mais:
1. Skrell og blader av mais skjeggstubbene.
Hvordan koke mais
2. Brett i pannen for en mikrobølgeovn.
Hvordan koke mais i mikrobølgeovn
3. Sett timeren i 10 minutter. Etter 10 minutter, en vilje til å prøve (bare løfte korn) hvis mais er ikke klar, legger mer tid.
Hvordan koke mais i mikrobølgeovn
4. Gni salt mais klar.
Velsmakende kokt mais
Bon appetit!
Hvor nyttig mais? I smak mais har mange gode egenskaper. Den inneholder essensielle mineraler for mennesker, kalsium, kalium, magnesium, fosfor og jern. Søt mais er rik på vitamin E, B, PP og askorbinsyre. Så spiser mer korn!  
Яндекс.Метрика