I dag er det mange fitness trender. I noen det er elementer av dans, andre er ment for bruk av trening sko med hæler. Men nylig var det enda en retning - Kangoo hopp.

 Hva er det?


 Kangoo hopper fra engelsk oversettes som "hopping kenguru." Faktisk er det hoppe essensen av trening. For første gang en slik uvanlig retning funnet i midten av forrige århundre i Øst-Europa, men det ferdigstilt nylig i Nord-Amerika. Og nå hopping kenguru erobre verden.
Kangoo hopp - egnethet for vekttap og god humor

 Den viktigste funksjonen i denne fitness trender - bruk av spesielle sko. Av skosålene festet halvkuleformede deler med midten jumper, som gir mobilitet områder og lar sprett engasjert i en sko. Top er noe som grunnlaget for rulleskøyter, men, selvfølgelig, i stedet for hjul er spenstig plattform.

 Hva gjør Kangoo hopper?


 Så, hva kan gi opplæring Kangoo hopper? Her er de største fordelene:
 •  Belastningen på ryggraden og leddene i knær og bekken minimum fordi, først, vil du ikke føle ubehag, og for det andre, for å beskytte deg mot skader. Overraskende, når du kjører belastning på bena reduseres med 80%, mens musklene arbeider og fettforbrenning.

 •  Klassene vil aktivere og styrke musklene nesten alle, selv de som normalt ikke fungerer med standard belastning. Musklene i rygg, armer, trykk, lår og rumpe vil være en lettelse.

 •  Disse lastene er svært nyttig for luftveier og hjerte-systemer. Du puster oftere enn vanlig, men det gjør det mulig å styrke luftveiene og forbedre ytelsen. Også trener hjertet som begynner å fungere bedre og zlahodzhenishe.

 •  Siden puste quickens og bedrer hjertefunksjon, er det beriket med oksygen og næringsstoffer til blodet til alle organer og dermed betydelig bedre ytelse. Det viser seg at hele kroppen begynner å fungere knirkefritt og uten vanskelighet.

 •  Dette er ikke så vanskelig som det kan virke ved første blikk! Selv en nybegynner eller uforberedt person kan trene. Dette området fitness har ingen aldersbegrensninger.

 •  Fitness Kangoo hopper veldig nyttig for vekttap. Dermed kan man halvtime trening brenne 700-1000 kalorier rundt. Det hele avhenger av deg og intensiteten på treningen. Men i alle fall er det mye mer effektivt enn jogging eller aerobic lett.

 •  Det er veldig interessant og morsomt! Hoppe som mange (ikke bare barn), slik at trening vil møte, og vil få en masse positive følelser. Fra apati og depresjon vil være over.

 •  Gjestene kan jeg gjøre?


  Kangoo hopp - egnethet for vekttap og god humor

   Kontra nesten fraværende, men fortsatt er det noen begrensninger.
 •  Hvis du har en sykdom av det kardiovaskulære systemet, vil du sikkert fortelle treneren før treningen og oppsøke lege. Men trening er fullt mulig, individuelt for deg trener vil plukke et program som etablerer minimum belastning.

 •  Ikke ta sjanser med alvorlige sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Selv uten forverring avtale kan noen ganger også nyttig. Belastningen på leddene er minimal, så mye skade du skal ikke oppfylle.

 •  I forverring av kroniske sykdommer eller akutte infeksjoner med trening bør også bli forlatt.

 •  Angående alder, er det ingen begrensninger, slik at folk kan engasjere seg i nesten alle aldre, også barn eldre enn 6 år.
   Noen treningskontraindisert for personer med betydelig overskudd kroppsvekt, men Kangoo hopper kan håndtere nesten alt.

   Spesielle sko


  Kangoo hopp - egnethet for vekttap og god humor

   Uten sko okkupasjon umulig, så det må i alle fall. Du kan kjøpe eller leie. Og dette reiser noen spørsmål.
 •  Hva er kostnaden for damp? Umiddelbart det bør bemerkes at det er ganske høy, og er ca. 10 til 15.000. Hvis du bestemmer deg for å leie en sko, er det heller ikke billig. 30 minutter vil koste deg 200-300 rubler, så hvis du har tenkt å trene regelmessig, bør du bruke en tid.

 •  Godt gå i en sko? Vanskelig? Den som først setter denne skoen føles ubehagelig og rart. Først, ved 20 til 30 centimeter økt vekst. Sekund, den første til å gå og håndtere mer uvanlig. Men den andre leksjonen nesten alle venne seg til og føler deg komfortabel og trygg.

 •  Er det ikke farlig? Sikkerhetsstudier i en sko har blitt påvist i prøvene. Plattformen er bred nok slik at det er nesten umulig å falle. Alle festene er sterke, fordi under påvirkning vekten ikke knekke, og vil ikke kollapse.

 •  Hvor lenge er en sko? Etter å ha kjøpt et par, kan du trygt gjøre, men husk at behovet erstatning fjærer. Gjennomsnittlig levetid er 60-80 timer. Hvis du ikke endrer fjærene, vil den elastiske effekten svekkes, noe som kan føre til skader. Et innbytte kan være uavhengig studert statlige butikker bruker.

 •  Jeg må gjøre for å ta vare på skoene? Ja, selvfølgelig, spesielt hvis du gjør på gaten. Sand og smuss kan komme tett i åpningen, øker friksjonselementene og redusere produktets levetid. Dermed etter okkupasjonen bør vaske skoene i mildt såpevann og tørk godt. Periodisk demontere struktur og vaske hvert element separat. Hvis en av delene ikke, må den skiftes.

 •  Hvordan trene?


  Kangoo hopp - egnethet for vekttap og god humor

   Her er noen viktige funksjoner:
 •  Trening kan foregå i et rom eller utendørs.

 •  Du kan gjøre med en trener, og uavhengig hjemme. Men første gang det er bedre å gjennomføre klassene under veiledning av en erfaren profesjonell til å ha det i første omgang, har utviklet en tilpasset treningsprogram tilpasset dine ønsker, mål og muligheter, og for det andre, klarer å rette feil.

 •  Nykommere bedre å starte med en minimum varighet på trening. For første gang er 5-7 minutter nok. Neste gang prøve å engasjere seg i 10-15 minutter. Som et resultat av dette viser seg varigheten av trening 30-40 minutter.

 •  Den optimale frekvens av øktene - 3-4 ganger i uken, den dagen. Ja muskler vil ha tid til å hvile, men effektiviteten er ikke berørt.

 •  I begynnelsen kan du føle ubehag eller smerter i kroppen. Dette er normalt og vil snart passere.

 •  Overvåke helsen din og tilstand. Ikke la svimmelhet og blackout.

 •  Valget av øvelser


   Øvelse Kangoo hopper kan være annerledes. For eksempel kan du bruke dans, aerobic og andre idretter. Men husk at skoene ikke er designet for vanlige hopp, så unngå disse øvelsene.
   Når du velger et program, bør du vurdere dine mål (vekttap, muskel styrke) evner og preferanser. Du kan engasjere seg i for en av de ferdige programmer, men du kan spørre treneren å plukke opp noe for deg.
   Tog med glede og nytte!
   Hvis du fører en aktiv livsstil, vet du hvor viktig komfort. Og som aktive mennesker tilbringer mye tid på føttene, er det spesielt viktig bekvemmelighet er våre ben. Trenere - flotte joggesko! Men hvordan du skal velge?

   Hvorfor tror og velge?


   Hvis du tror at å kjøpe sko - enkel prosedyre, er du dessverre feil. Ved foten selv under normal gange falle tung last. Og på grunn av feilaktig passet sko slik aktivitet kan føre til en lang rekke problemer fra banale utmatting på grunn av overdreven belastning på leddsykdom og med alvorlige skader. Det er derfor kjøpe joggesko trenger spesiell oppmerksomhet.
  Hvordan velge en god joggesko og idrett?

   Hvordan velger jeg?


   Så hvordan du velger gode joggesko? Når du kjøper bør ta hensyn til flere viktige punkter. Hver av dem fokusere mer.

   Årstid


   Trenere kan være årlig, demysezonnыmy eller vinter.
 •  Sommer sko bør være laget av lette og pustende stoffer som lekker luft og fuktighet ysparyayuschyh godt. Noen modeller har en mesh overflaten. Men kanten av foten bør absolutt være gummiert for å beskytte føttene fra skade og fuktighet (fra pytter etter regn).

 •  Demi sko bør være så varm og tåle innfall av naturen fra regn til frost.

 •  Vintersko trenger for å holde varmen, og ikke gå glipp av kald luft fra utsiden, men gi føttene til å puste. Noen produsenter som brukes til å lage pels. Dette er gode ting, men det er mange andre mer avanserte alternativer. For eksempel de populære idretter sko membran.

 •  Avtale


  Hvordan velge en god joggesko og idrett?

   Hvorfor trenger du sko enn du har tenkt å forholde seg til dem? Hensikten er også svært viktig som type aktivitet vil avhenge av egenskaper og kvalitet sport sko. Det finnes flere alternativer:
 •  Joggesko. Som eneste mens du kjører stadig treffer overflaten, er det viktig at tilstrekkelig avskrivninger ble forutsatt at slike angrep vil slukke, beskytter foten. Rollen til avskrivninger kan utføre luft hulrom, gelformuleringer og buede plater eller plast skum materiale. Det er viktig at puten er lagt inn ikke bare i nesen, men under hælen og mellomsåle. Hvis du planlegger å kjøre i skogen og andre steder med ujevnt terreng, så ta hensyn til sålen. Noen modeller har en tråd (dette er sammenlignbart å trå dekk kjøretøy), som vil beskytte mot slipping. Og andre sko har pigger (gummi eller metall) som vil kjøre på snø eller is. I tillegg må sålene nødvendigvis fortykning i hælen, som vil gi skråningen foten fremover. De fleste joggesko kan være lav (altfor høye føtter vil svette), men bør være forhøyet hæl. 

 •  Joggesko gang bør også ha demping og såle med slitebane. I tillegg er den nødvendige fiksering av ankelleddet, så velger høy modell, løse opp.

 •  Sko for aerobic eller egnethet vil være forskjellig fra den som er ment for eksempel å kjøre. Toppen av sko bør være lette og pustende og fukt volatile. Men mens foten er godt innspilt. Det beste alternativet - den gjennomsnittlige høyden av sko (for lavt, vil ikke gi en oversikt og kan være ubehagelig, og det høyeste i rommet kan være varm). Denne sålen skal være sterk, men fleksibel og elastisk, slik at den ikke hindrer bevegelse av foten under klassen. Alvorlig avskrivninger er nødvendig, som groove eller pigger. Det beste alternativet - en tynn gummi eller gummiert yttersåle.

 •  For daglig slitasje joggesko passe med et middels nivå av avskrivninger.

 •  Læring detaljene


  Hvordan velge en god joggesko og idrett?

   Joggesko er satt sammen av flere deler. Vurder hver av dem:
 •  Sole. Det hadde vært diskutert i forrige avsnitt. Det kan være ganske alvorlig og dypt mønster, nagler og så videre. Noen modeller har en svekkelse av detaljene som er nødvendig i de fleste tilfeller. Kan være forskjellig tykkelse. Husk at en tynn såle ikke beskytte foten mot slag. Men, for eksempel, gjør aerobics i joggesko med solide såler vil bare ubehagelig.

 •  Noen sko bør absolutt ha supinator, som gir riktig plassering av foten under gange og beskytte mot flate føtter. Denne delen er en liten valse som ligger på innsiden av foten (omtrent halvveis).

 •  Innersåle kan være flyttbare eller integrert. Avtagbart kan trekkes, vaske eller erstatte, men intense bevegelser kan zrushuvatysya den opp og levere ubehag. Fast innersåle beveger seg ikke, men kan ikke erstatte det. Denne delen av skoen skal absorbere og fordampe fuktighet og dermed tillate luft.

 •  Den øvre delen skal gi feste føtter, beskytte foten mot skader og tilfeldighetene i naturen, men gir føttene å "puste" og fordampe fuktighet. Noen bruker naturlig hud, som har alle de nødvendige egenskaper, og tjener i lang tid og beholder sitt utseende, som ikke er av lær. Også, moderne pustende mesh materiale som lekke luft. Membranen er perfekt for den kalde årstiden. Dermantyn beskytter mot fukt, men luften ikke passerer, så føtter vil svette tungt.

 •  Lanyards kan være rund eller flat. Round mer praktisk å bruke enn flat. En perfekt elastiske lisser vil fikse opp og ikke klem den. Lengde bør ikke være overdreven, men ulempen er ugyldig. Forresten, de lyse skolissene raskt bli skitten.

 •  Funksjoner tall og føtter


   Vurdere når du kjøper deres funksjoner.
 •  Hvis du har flate føtter, sørg for å kjøpe sko med innleggssåler.

 •  Ta hensyn til andre funksjoner i foten, skråning, bredde fot, klatring og så videre. Hvis du ikke kan bestemme, be om hjelp fra en spesialist.

 •  Hvis du har mye vekt, bør avskrivnings være av høy kvalitet og stor.

 •  Vi velger skostørrelse


  Hvordan velge en god joggesko og idrett?

   Størrelse bør absolutt tas hensyn til! Men husk at mellom stortåen og toe sko bør forbli tommers (05 cm) til foten kunne lett og komfortabelt flytte.

   Nyttige tips


   Et par nyttige tips:
 •  Det beste målet på joggesko i ettermiddag, som føtter vanligvis hovne kvelden.

 •  Prøv på begge skoene en gang og bare sokker, gå rundt i butikken for å vurdere komfort.

 •  Ta en titt på alle sømmer og andre små deler, som regel er de den viktigste indikator på kvalitet.

 •  Det er bedre å foretrekke en velprøvd og godt etablerte produsenter.

 •  Obuytes og bøy tærne. Dette bør komme lett.

 •  Hvor kan man kjøpe, hvor mye?


   Kjøpe sko er best i spesialiserte sportsbutikker, som markedene mye finter og lav kvalitet varer. Prisen på slike sko avhenger av kvaliteter, egenskaper og materialer. Men for gode joggesko vil måtte betale minst 15-2000, og noen ganger kostnadene kan gå opp til 10 tusen eller mer.
   Lykke til shopping!
  Яндекс.Метрика