Klassisk kake oppskrift "Count ruinene" av marengs med bilder
 Kake, kjent som "The greven ruinene", har mange muligheter for matlaging. Hver eier, kjærlig søt ovn, bruker sin egen oppskrift, med sine spissfindigheter. En klassisk kake oppskrift anses "Grevens ruiner", som er laget av marengs. Prøv å riktig bake denne lune del av vår fremtid og samle alle godbitene upretensiøs komponenter i original og deilig dessert.

 Nødvendige ingrediensene


 For marengsen:


 •  Egg - 5 stykker (bare nødvendig proteiner)

 •  Sukker - 250g (du kan ta 1/2 sukker og melis 1/2)

 •  Salt - en klype

 • Klassisk kake oppskrift "Count ruinene" av marengs med bilder

   For kremen:


 •  Søt kondensert melk - halv standard banker

 •  Smør - 200g

 •  Valnøtter (skrelles) - 100 g

 •  Kakao - 1 ss. l.

 •  Metode:


 •  Siden vi har grunnlag for den klassiske oppskriften med marengs, deretter begynne å lage en kake "Count ruinene" av sin baking. Ta en bolle med tørr (dette er viktig, som selv spor av fuktighet kan ødelegge kvaliteten baking), nøye skille hvite fra yolks slik at selv en liten del av eggeplomme i en bolle ikke fikk sammen med proteiner, ellers vil det lufte masse).

 •  Får slå ned proteiner blandebatteri. Ikke glem å legge litt salt (det fremmer bedre vzbyvannyu) proteiner og få til en tilstand av sterk skum. Legg granulert sukker mens pisking små porsjoner, gradvis, så lenge du ikke bruke all forberedt kake sukker. Resultatet skal komme ut sterk fluffy skum.

 •  Nå la oss starte å bake marengs for vår kake. Deco er bedre å ta en bred og grunne. Vel zastelit sin spesialpapir for baking (men du kan bruke tracing papir og skriftlig). Spre den piskede eggehviter i små like store deler. Den enkleste måten - med en skje. Du kan også bruke konfekt konvolutt som er lett å bygge med en plastpose eller bruke en spesiell penn.

 •  Forsendelse panne i en ovn oppvarmet til 80 til 100 grader og bake en time til en halv (avhengig av størrelsen av brevet plantet porsjoner). Klar til å forlate marengs i ovnen, la dem kjøle seg ned der.
  Klassisk kake oppskrift "Count ruinene" av marengs med bilder

 •  Nærmer sluttfasen med å lage en kake "Count ruinene" den klassiske oppskriften. Begynne å lage krem ​​av kondensert melk.
   Avslører pakke med kondensert melk, en halv otmeryvaem innhold og legge en mikser bolle. Smør vi kom ut av kjøleskapet, det polezhalo kjøkkenet og var myk. Dele det opp i biter, ta forhånds hakkede nøtter, sette det hele i en blender. Ikke glem å legge en skje med kakao. Slå mikser og visp alle ingrediensene til homogenitet.

 •  Ta den tidligere forberedt fatet kake, spre den på bakt bezeshky: pyramide, tilfeldige håndfuller - hvordan be din fantasi. Koble alle disse ulike delene i et enkelt stykke kulinariske kunsten å bruke kremen. Strømmet det i marengsen og gi en avrundet form.

 •  Oppmerksom deilig kake vil være fullt klar i to timer eller tre. I løpet av denne tiden impregnert han og nå kan den serveres til gjester.

 •  Dessert er klar! Denne kaken "Count ruinene" Vi har forberedt for den klassiske oppskriften basert på marengs.
  Klassisk kake oppskrift "Count ruinene" av marengs med bilder
  Cheesecakes

   Ost er veldig nyttige og voksne barn. Men mange barn nekte å spise det. Så min mor ofte forberedt cheesecakes som er fornøyd med å spise både barn og voksne familiemedlemmer, få ikke bare gøy, men også din dose av næringsstoffer.

   Oppskrift Syrnikov


   Ingredienser:
  ? 500 gram ost,
  ? 05 kopper mel,
  ? 1 egg,
  ? 2 ss. skjeer av sukker,
  ? 1 ss. skjeen av ghee,
  ? salt etter smak.
   Cooking Syrnikov
   Kilos ost i en bolle, tilsett mel, egg, sukker, salt og bland godt.
   Masse laste ned en pølse med en diameter på 5 cm, skåret på tvers i to like deler i tykkelsen av en finger.
   Rull i mel og stek på begge sider.
   Ved Syrnikov serveres rømme eller syltetøy.  
  Hvordan å lage mat cheesecakesCheesecakes - mange av våre favoritt barndommen fatet. Selvfølgelig, vil hver person mest delikate ostekake cheesecakes alltid være at i tidlig barndom forbereder sin mor eller bestemor. Og når vi vokser opp, ønsker vi å huske smaken av denne fantastiske fatet, som er et flott alternativ til frokost.

  Hvordan å lage mat cheesecakes i et vannbad
  Du vil trenge:
  - Ost - 0, 2 kg;
  - Hvetemel - 4. L.;
  - Egg - 1 stk;.
  - Sukker - 4. l. (Du kan legge til mer eller mindre avhengig av smak);
  - Vanilla sukker - 1 time L;..
  - Gurkemeie - klype til farge.
  Sekvensen av preparatet:
  Hvordan å lage mat cheesecakesHvis du vil at cheesecakes var mild og myk, den pre rist ost gjennom en sil. Men dette trinnet kan du hoppe over. Deretter visp i ost egg, tilsett sukker, en klype gurkemeie og bland ingrediensene. Deretter skriver du inn ost siktet mel. Antall mel kan variere, avhengig av luftfuktigheten av ost. Baken deigen er godt å holde seg i form, og ikke holde seg til hendene. Også være forsiktig med å legge for mye mel, eller deigen vil tøffe og smakløst.
  Fra et lite stykke deig rive og laste den ned til en ball, bør størrelsen på ballen være om en valnøtt. Cheesecakes er i kopp dobbel kjele og kok i en halv time. Klar cheesecakes valgfri topp du kan helle smeltet smør, rømme og dryss med melis.
  Hvordan lage ost kaker i ovnen
  Du vil trenge:
  - Ost - 0, 5 kg;
  - Hvete mel - 1 kopp;
  - Egg - 2 stk;.
  - Sukker - 5. L.;
  - Salt - en klype til å smake;
  - Vegetabilsk olje - 50 ml
  Sekvensen av preparatet:
  Hvordan å lage mat cheesecakesOst pund som han kjøpte en jevn konsistens uten klumper, og deretter legge den til egget. Bland ost med egg, deretter tilsett sukker, salt og mel og elt deigen igjen til en homogen stat. Riktig Deigen skal bli myk og litt klebrig.
  Deco legge et bakepapir som børste en liten mengde vegetabilsk olje. Varm opp ovnen til 180 grader. Med deigen danner en liten cheesecakes som kaker, som lå på en stekeplate i kort avstand fra hverandre, som i utarbeidelsen av cheesecakes vil øke i størrelse. Sett ost kaker bakt i ovnen i en halvtime. Serveres varm med kremost kaker, melis, syltetøy eller kondensert melk.
  Hvordan lage ostekaker med Monkey
  Du vil trenge:
  - Ost - 250 g;
  - Egg - 1 stk;.
  - Munk - 1 ss. L.;
  - Sukker - 1 ss. L.;
  - Salt - en liten klype;
  - Vegetabilsk olje til steking;
  - Kandiserte frukter eller rosiner.
  Sekvensen av preparatet:
  Før elte deig, bør rosiner bli dynket i kokende vann eller hest (om parabolen er ment for voksne).
  Elt deigen med ost gni gjennom en sil ost, semule, mel, egg, sukker og en klype salt. Eventuelt kan for smak og en lukt legge en liten mengde av vanilje. Den ferdige deigen skal være homogen.
  Med rosiner helle væske. Når du forbereder cheesecakes med kandiserte frukter, legge dem til ost. Ingredienser bland igjen. Nå deig blinde cheesecakes ønsket størrelse og form. Cheesecakes stek i smør i en stekepanne.
  Klar cheesecakes servert med syltetøy, syltetøy, krem, yoghurt naturell. Du kan også dekorere sine kandiserte frukter. Hvis parabolen er forberedt for barn, kan med kandiserte frukter bli satt på en morsom grimase sыrnyke at pobavyt gutt og interessert i hans nye parabolen.
  Være fantasi og omsorg, så din cheesecakes er alltid deilig, mykt og forsiktig. Bon appetit! Ditt nettsted nyttige tips.  
  Eclairs med kondensert melk, hjemmelaget oppskrift

   Eclairs kom til oss fra Frankrike og tok ganske sterk posisjon blant de mesterverk av kulinariske kunst. Blant de varianter mest populære eclair eclairs med kondensert melk, kokeprosessen beskrevet nedenfor. Så la oss starte!

   Eclair oppskrift med kondensert melk
   Ingredienser:
   • 1 kopp mel
   • 4 ferske egg
   • 1 ts. Av salt
   • 125 g smør (krem)
   • kokt kondensert melk
   • melis

   Metode:
   1. Når vannet koker, legger salt og smør.

   2. Vent til smeltet smør, og rør Ha hvetemel og uten å fjerne pannen fra varmen. Rør så mye tid som du trenger for å lime ligget bak veggene i beholderen. Ta kjelen fra varmen, overføre deigen i en annen beholder, og la den avkjøles.

   3. Tilsett eggene og deigblander vil kjøre til en jevn konsistens.

   4. Ha deigen på en stekeplate. Dette brevet må smøres med smør i små baller. I tillegg kan kjelen settes pergament. Bake ca 20 minutter ved 190 grader Celsius. Deretter tappe kaker 5 minutter ved 100 grader Celsius ovn.

   5. Fyll kringle bag og fylle kondensert melk fylling er avkjølt eclairs uten å løse dem og gjør side hullet.

   6. Klar eclairs kan være dekorert på toppen med melis og revet sjokolade.

   Bon appetit!  
  Яндекс.Метрика