Kokte kreps, oppskrifterKreft liker nesten alt, og de blir ansett som den mest tradisjonelle snack med øl og snacks, dette ganske meget elegant. Det finnes mange metoder og oppskrifter for kreps. Men de vet og husker ikke gitt til alle, men å vite de grunnleggende metoder for deres fremstilling har fans all kreft. Det første du må koke krabber bare i live, eller hvis du kjøpte eller fanget dem døde, kan de ikke lenger være frisk og ha en sjanse til å få matforgiftning og ikke får noen glede av deres bruk, fordi smaken er bare kvalmt. Hvis du kjøper ferdig kreft, er det lett å finne ut hvordan de forberedt levende eller døde. Hvis kreps kokt levende, halene okuchit til kroppen. I de døde rettet de fordi Vurder om å spise dem.
Hva ville bestemme zvarylysya kreft eller ikke, er veldig enkelt, bare se på deres farge. Etter at de provarylysya med 20-25 minutter av sin farge er lyse rødt. Også ingen liten rolle ulike krydder og krydder til denne retten. Hvis krydder er ikke nok kjøtt kreft er helt smakløst og alle dine anstrengelser vil gå til smarku. Først av alt angrer ikke salt, fordi kreft secure shell kjøtt, salt og kommer tilbake til arbeid. Du kan legge til dill, det legger en raffinert smak for kjøtt.
Kreft også spise en bestemt måte. Vanligvis begynnelsen av halen. Dette er et deilig sted. Deretter haler er klør. Ikke trakassere kreft før servering, bør de stå så lenge som mulig i løsningen. Ellers vil de ikke være så saftig.
Hvordan velge kreft. Kreft kan være en hvilken som helst størrelse - små, medium, large. Fra deres størrelse avhenger av steketiden. Hvordan koke krabber? Hvis de er små ganske 25 minutter burde holde, bør mellom krabber skal kokes 35 minutter, og 45 minutter lang. Mange tror at når kreften har kastet i vannet, rødmet han og trenger bare å få reise nyttige tips Vi oppmerksom på at dette er en misforståelse.
Hvordan koke kreps oppskrifter

Så la oss komme ned til oppskrifter. Den enkleste oppskriften er enkel å lage mat krabber i godt saltet vann. For matlaging kan du bruke klipp på halve løk, dill, salt, pepper og en spesiell smak for å bli lagt korint blader. Deretter sette levende hummer i kokende vann og kok dem i tide målretting basert på deres størrelse. Som vi har nevnt, hvis de er små ganske 25 minutter burde holde, mellom krabber skal tilberedes 35 minutter, og 45 minutter lang.
Den vanligste kreft oppskrift hentet fra bredden av Volga. Det er sånn det er oppkjørte kreft.

For å forberede trenger du:

Kreps levende;
Salt etter smak;
Laurbærblad;
Svart pepper erter;
Sitron;
Fennikel frø (kan erstatte stilker av dill stråle).
Før man begynner å koke krabber, rengjøre dem med en pensel på steder hvor bena er festet til kroppen. På disse stedene kreft i en skitt samler seg. Det viktigste er å forberede riktig tilberedt kreps suppe. På det avhenger den endelige smaken. Ta en stor gryte, hell vannet tilbake, kaste alle krydder, kan du presse sitronsaft. Litt mer salt. Buljong kok opp og slå av, må det stå i 10 minutter - 15. Så igjen, kok opp og satt tilbake kreft. Når de gjør zakyplyat brann på et minimum, dekk med lokk og kok på lav varme. Dette er hvordan du skal koke kreps. Gjennom 25/35/45 minutter får de krabber.
Følgende oppskrift er kreps - Kreps i øl. Denne oppskriften er spesielt ikke forskjellig fra den forrige. Den eneste forskjellen er at de ikke vil bli kokt i rent vann og fortynnet med øl, til 1: 1.
Det er også en oppskrift kreftsom en kreft i melken. Det krever mer dyktighet og tålmodighet ikke rød, men jeg forsikrer deg om du gjør det riktig, vil du være veldig fornøyd med resultatet. Så, før du koker kreps bør suge dem i melk. Det bør være kokt og avkjølt til romtemperatur. La kreft i melk trenger en time eller tre. Da må de få og skyll. Den neste fasen er rett og slett å koke dem i rent vann, smaksatt med krydder (salt, pepper, dill, løk og så videre. D.) Når nesten klar, avløp, og i stedet helle melk brukt før. Kok opp og fjern fra varmen. Det er alt. En perfekt supplement til denne oppskriften vil rømme eller melk saus.
Neste metode for matlaging kreps - En zapechenye av kull. Til dette trenger du folien og brann. Hver kreft bør vikle folie og legg i glør. Forberedelsestid bestemme ved øyet.

Hvordan koke hummer video

Hvordan skikkelig saltet bacon hjemmeFett - rundt hodet! Ja, det er mye av kunnskaps ordtak og ordtak om en av de viktigste produktene av ukrainske og russiske tabellen - fettet. Så hvordan å ikke ødelegge produktet og gi et godt måltid? Dette spørsmålet sovetыpoprobuyut nyttig svar på i denne artikkelen, som beskriver de grunnleggende teknikker og triks på salting fett på forskjellige måter. Ved enden av artikkelen kan man se en video av prosessen.

Hvordan skikkelig saltet bacon hjemme

Salt bacon hjemme kan hver kvinne. Det er ingen big deal. Det viktigste - er å kjøpe den fersk. Tykkelsen bør være om lag 3 inches, og regnes som den beste fett-stripete. Det er viktig at det ikke var uten klumper og sprøtt. Alle disse begrepene - er nøkkelen til gode resultater.
For å begynne, skjær den i biter som passer løst i en plastpose. Deretter gjør det motsatte av skinnsiden av det langsgående innsnitt dybde på omtrent 2 cm. Du deretter hakk hvitløken og legg den i kutt gjort klinkende på alle sider er overstrødd med salt. Salt angrer ikke nødvendig, produktet ikke absorbere mer enn du trenger. Deretter skiver opp en en-til-én pakke, alt helle salt. Gulvet bør sette et par fedd hvitløk. Pakke tett pakket og 2 dager vylezhuyesya direkte på platen ved romtemperatur. Etter isolering juice pakken dreies slik at stykkene var der.
Etter tre dager med "fett" ikke er plassert først i fryseren, og kjølerommet der temperaturen bør være rundt 10 grader. Så fett er i alderen tre dager, hvoretter det kan begynne å prøve om tilgjengelighet. Prøv fett bare ikke sikker på, bare se nøye på hans stykker. Mørkere rosa striper - et tegn på beredskap. I nærvær av blek rosa striper bør re-pour stykker med salt og deretter kjøle. Saltet produktet er renset for overskudd av salt og omregnes i fryseren, for å unngå dens frysetemperatur bør ikke være under -10 0C. Etter alle forhold - en garanti for full glede av hjemme.
Som fett salt i saltlake

Å forberede saltlake kreves trenger pan, vann, sort pepper, hvitløk og salt. TidligHvordan skikkelig saltet bacon hjemme en halv kopp vann strømmet inn i potten, deretter helte et glass salt der. Saltvann være kokes 10 min., Deretter saltoppløsning avkjøles til romtemperatur. Når kokende saltlake hvitløksfedd utarbeidet fem og krydder, som for bedre smak knust mellom to teskjeer.
Så i den avkjølte saltlake lærte knust krydder alt blandet grundig. Foretrukne salt i saltoppløsning ved hjelp av slagverktøyet. I dette tilfellet, er pre-cut stykker av bacon omregnet til banken, og deretter tilbake fylt med saltlake forberedt. Beste zasolku utføre på et kjølig sted i minst to uker. Denne tett lokk bedre ikke lukke til fett kan "puste".
Etter salting er den fjernet, og re obsushyvaetsya flassing krydder til din smak. Etter salting den kan lagres i kjøleskap i en meget lang tid.
Som for røyking av saltet bacon

For en start er det kuttet firkanter eller rektangler rett til å bli benyttet i en dyp panne.For å forberede saltlake vil trenge:
• 1 liter vann;
• 150 hr.soly;
• 3-4 ert søt pepper;
• 2-3 biter av tørket nellik;
• 2-3 laurbærblad;
• 5-6 fedd hvitløk;
• 5-6 erter sort pepper.
Blandet alle ingrediensene, kok opp saltlake. Senk varmen og la det koke i ytterligere 15 minutter. La saltlake kult. Kokt avkjølt saltlake helle fett. Lukke dekselet pan tett vikle noen varme klær og la i et mørkt og kjølig sted. Dermed må det være vedvarende 16-18 dager med daglig snu brikker. Etter eksponering, fjerne biter og skyll med varmt vann. Vasket stykker tett binde individuelt med snor og henge dem for et par dager vidtsidzhuvannya er væske.
Sette kokt i eldhuset i 2-3 timer til mørk gylden brun, av og til å plassere i røykeforbud tre (eple, kirsebær, or) og ikke glem å se til at det ikke var noen direkte innflytelse på brann fett. En annen hot røkt bacon bør gni pepper. Denne retten serveres avkjølt.
Som fett med hvitløk salt

Hvordan skikkelig saltet bacon hjemmeI verden er det mange metoder for salting bacon med hvitløk, men det er en enkel og svært effektiv. Å forberede salt bacon med hvitløktrenger:
• fett;
• salt;
• 5 fedd hvitløk;
• sort pepper og nykvernet pepper;
• Lavrushka.
Før beising bør kuttes i små biter, må hver av dem gjør en innsnitt, huden pererizayuchy ikke til fett ikke kollapset. Fedd hvitløk bør kutte skiver fra pepper og erter blandet salt.
Deretter hvert stykke bacon kollapser fikk pepper-salt blanding taxing hver skive hvitløk petals. Så salte bacon består bolle med transkripsjon av hver bit av laurbærblad. Kapasitet tett dekket med bacon plate som er plassert på toppen pressen. Som sådan, forblir fett ved romtemperatur i flere timer, og deretter tatt bort i kjøleskap i en dag. Etter utløpet av fett tømmes for overflødig salt, bestående pakke og gjemmer seg i fryseren. Fett er klar til bruk. For den beste smaken, kan du legge i bruk av pepperrot.
Som salt fett i banken

Til salting behov, selvfølgelig, 0, 5 kg fett, og 3 liter vann, salt, hvitløksfedd 4-5), pepperHvordan skikkelig saltet bacon hjemme svart bønner og søt. Ved første kokte og avkjølte vann som blir renset og delt i fedd hvitløk, som alle er presset inn i en slurry tilstand. I tillegg er det nødvendig å knuse og pepper som vil få den beste smak ved beising. Pepper angrer ikke nødvendig, siden den endelige smaken av bacon er så velsmakende, jo mer saltlake vilje pepper.
Neste forbereder saltlake. I det avkjølte vannet settes hvitløk og salt (3, 5 spiseskjeer pr gallon vann). Skjær i store biter på den, alt innebygd i banken. Salinization bør skje på et kjølig sted. For å gjøre dette må du sette banken i 3 dager i kjøleskapet. Etter 3 dager bitene er hentet fra glasset og tørket og deretter gnidd pepper. Det ferdige produktet skal oppbevares i kjøleskap.
Som salt fett i ukrainsk

Denne oppskriften er ganske enkel, og viktigst av alt, ikke ta mye tid.
Ingredienser:
• 1 kg fett;
• 1 fedd hvitløk 7-8 fedd;
• 1 laurbærblad;
• Salt;
• krydder (svart og rød pepper).
Bacon skåret i stykker uten å kutte av huden. Da er det fra alle sider rikt namazuyetsya salt. Skrellet hvitløk skåret i tynne skiver. Deretter med en kniv i smult gjort liten fordypning, som satte hvitløk. I tillegg er det gnidd med knust pepper og laurbærblad.
Forberedt så biter av bacon lagt ut på en flat plate dekket med en plastpose, bundet og forlatt for et par dager ved romtemperatur. Han flyttet til fryseren i noen timer for å fryse. Før bruk stykker renset av krydder og salt. Dette fettet er best lagret i fryseren.
Salt bacon i løk skrelle

Denne oppskriften er svært kjent og gammelt, men det har fortsatt mange fans. Denne oppskriften er bedre å ta fett fra kjøtt lag som lett sveising det vil bare være til nytte.
Ingredienser:
• 1-1, 5 kg fett;
• 1 hode hvitløk;
• liter vann;
• halv kopp salt;
• håndfull løk;
• 15 erter sort pepper og laurbærblad tre;
I en kjele sette både løk, salt, pepper og laurbærblad. Dette er fylt med vann og kok opp. Det er behov for å legge fett, slik at det er dekket med saltvann. Fortsetter å småkoke i ca 10 minutter.
Bare gi den avkjøles i saltlake natten over, hvoretter den blir fjernet fra saltvann og vylezhuyesya på en plate i 15 minutter for å drenere overskytende saltoppløsning. På slutten av knust hvitløk obmazuyetsya fett er fjernet og en dag i kjøleskapet, hvor det skal oversettes til fryseren. Alle oppskriftene er veldig enkelt, så forbered utsøkt delikatesse ikke gjøre noe arbeid. Bon appetit!
Som fett med hvitløk salt i home videoSom salt bacon video leksjonVideoer som bacon salt i en krukke

Яндекс.Метрика