Komplekset makt øvelser for studenter. Utøve tredje nivåÅ oppnå resultater. Det tredje nivået
Å gå til det tredje nivået du trenger:
- Nylig lagt til en ny øvelse for hver muskelgruppe av overkroppen;
- Erstatt to øvelser for å utvikle magemusklene så nye at de ikke blir vant til belastningen;
- Aerobic øvelser for optimal ordning;
- Spis før og etter trening.
Noen veiledning om gjennomføre treninger tredje nivå
Fortsette å utvikle brystmusklene, musklene i skuldrene og øvre rygg to ganger i uken, trene andre muskler gang.
I den første uken gjør den ene, den andre - to tilnærming hver nye øvelser for overkroppen.
Observere de to foregående tilnærminger øvelser for bryst og skulder belte.
Har tre sett på hver øvelse for underkroppen.
I mage gjøre tre tilnærminger hver ny øvelse.
Mellom settene og øvelsene gjør liten pause fra 30 til 60 sekunder.
Resultatene av det tredje nivået
Du vil lære å kraftfullt stimulere muskelbygging bryst, skulder belte og øvre rygg.
Muskelmassen økes. Dette vil gi torso form av en omvendt trekant.
Hjertet og lungene begynner å fungere mye mer effektivt gjennom aerobic.
Du raskt begynne å gå ned i vekt gjennom intens trening.
Han skal få tillit og kanskje ønsker og oppnå gode resultater.
Utøve tredje nivå
Dumbbell benkpress liggende på en skråbenk
Ta manualer overhead grep, sitte på en tilbøyelig benk og sitte på ryggen. Oppløse hendene fra hverandre og bøye dem på albuene slik at vektene var omtrent i øyehøyde. Håndflatene skal vende fremover, knærne bøyd bena trygt hvile mot gulvet.
Hev manualer over hodet og rett armene slik at de var i rett vinkel på gulvet. Hold den i denne posisjonen, og slå til utgangsposisjonen igjen gjentatte ganger.
Noen forklaringer
Tilbøyelig benk vil hjelpe deg å regne ut de beste små brystmuskulaturen. Perfeksjonere helningsvinkelen av benken - 35-40 °.
Hvis vinkelen er mer hoved belastning bryter foran brystet muskel bunter av deltamuskelen.
Under dresser holde sine muskler i konstant spenning.
Tenk deg at du løfter vekter bare Pecs og biceps og skulder belte muskler vil ikke fungere.
Føtter med alle føttene flatt på gulvet, med hodet tett komprimere benken. Massakren skuldre og bære dem tilbake litt. Gjør denne øvelsen uten prohynay tilbake.

Resultatene av trening med hovedprogrammet

Så var 6 uker hovedprogrammet. En av sine viktigste oppgaver var å utvikle en vane du har å forholde seg til og ønske om å oppnå betydelige resultater.
Utviklede muskler bli ganske stor i størrelse og i neste trening vil vokse mye raskere enn før.
Enten du ønsker å bygge muskelmasse da du nok eller opprettet seks uker, du fortsatt trenger å lagre resultatene.
Prøv å holde seg til enkle anbefalinger som vil tillate deg å unngå degradering og holde musklene riktig.
Fortsett treningsbelastning. Muskler må holdes i orden. Ellers vil de begynne å bli dårligere.
Vet det, hvis bare i 96 timer ikke laste sine muskler, vil de miste volum. I denne forbindelse bør bruddet mellom trening ikke være mer enn 4 dager. For å lagre resultatet som oppnås intensitet treningsøktene bør være minst på nivå med hovedprogrammet.
På den annen side, det er absolutt ingenting galt å arrangere en ukes ferie. Du mister litt muskelvolum, men for å få det tilbake, har du ikke mye tid. For å gjøre en slik pause hver 2 eller 3 måneder er nødvendig. Overnatting vil fullt igjen ikke bare musklene, men også hjernen.
Etter pause tar opp for det nye komplekset. For seks eller åtte uker av musklene tid til å fullt ut tilpasse seg stress og slutte å vokse.
Selv om du kommer til å bare opprettholde nivået, ikke gjør den samme øvelsen programmet over to måneder. Ellers, du begynner å miste muskelmasse.
Det nye komplekset skal ikke byrde deg mer enn trening fra enkel søknad. Av og til kan det bli økt for å få det beste resultatet, men gjør det hele tiden er umulig.
Ellers du perenapryazhesh sine muskler. Deres volum kan reduseres og under det nivået som ble oppnådd under utførelsen av hovedprogrammet. Husk, vektbelastning og varighet av trening i hovedprogrammet valgt optimalt.
Du bør ikke bli undervist i hver av de tilnærminger som om det påvirker livet ditt. Dette er for mye. Du bør imidlertid alltid fremgang ved å øke vekten av lasten og finslipe sin egen teknikk.  
Ubevæpnede kampteknikkerUbevæpnede kampteknikker i bilder
De grunnleggende teknikker for ubevæpnet kamp
Uavhengig kan lære og noen nære kampteknikker som er designet til selvforsvar. Øvelsene er delt inn i to deler, hver designet for åtte kontoer. Hver del kan utføres separat.
Part One
Startposisjon: innledende stabil.
1. Lag en høyre fot skritt tilbake, ta en kampstilling og utføre en beskyttende blokk venstre hånd.
2. Lag en høyre fot skritt frem og la sin høyre hånd rett punch.
3. Venstre ben side kick utføre og ta front rack.
4. Slå høyre, steg til venstre fot fra basen for å gjøre den venstre.
Gjør ➣ best gjøres i luft eller i et ventilert rom. Hvis du føler deg sliten fysisk, den beste treningen utsatt. Med forsiktighet mens opplæring og etter sykdommen.
5. Gjør Step høyre fot fremover, sette riktige kutt kanten treffer hånden på halsen eller kragebein innbilt fiende.
6. Sharp bøye seg fremover og slå tilbake med sålen på den venstre foten ved å angripe fienden.
7. Gjør utfall høyre fot tilbake og treffer kanten av høyre hånd backhand.
8. snu venstre bunnen utføre eksterne sjokk, slo fienden fot, høyre fot streik til lysken, ta kampen og deretter bore stand.
Ubevæpnede kampteknikker

Til-hånd kamp. Part One
Del to
Startposisjon: innledende stabil.
1. Slå høyre, step venstre fot fra innendørsenheten utføre venstre hånd.
2. I trinn høyre fot for å finne den rette side av albuen til hodet på fienden.
3. Skarp venstresving og slå tilbake en del av knyttneve i solar plexus motstander.
4. Samtidig slår venstre kneet for å finne den rette foten i ansiktet på fienden, bøyd fremover, med en sving til venstre for å ta den fremre stativet.
5. I trinn venstre fot til streik på fienden kropp med sin venstre hånd.
6. Step høyre fot til streik muskuløs del av toppen knoke på hodet eller kroppen av fienden.
7. Slå på høyre fot til venstre, sette side kick venstre fot og deretter ta den fremre stativet.
8. Godta borestativet.
Du må først lære å utføre hver øvelse for seg til automatisk. Du kan deretter samle dem i en konsekvent kompleks.
Ubevæpnede kampteknikker
Den fysiske utviklingen av ungeKjønn mann bestemmes ved fødselen - strukturen av de ytre kjønnsorganene, dvs. primære kjønnskarakteristika. Dermed er det mulig å skille mellom en jente og en gutt. I tidlig barndom, gutter og jenter er nesten identiske. De er like i utseende, bortsett fra de ytre kjønnsorganene utvikle tilnærmet samme hastighet, hadde sin stemme sett. Deretter i tidlig barndom vises første forskjeller mellom gutter og jenter i overlegenhet av spill, de mest markante vekstperioder. Med 10 års forskjeller mellom gutter og jenter blir mer synlig. De observerte ikke bare i utseende, men også i funksjoner psyke, dvs. tenkning.
Funksjoner av fysisk utvikling av gutter og jenter etter 10 år
Opp til 10 år i kroppen av gutter og jenter er en betydelig endring i nervesystemet og kjertler som produserer hormoner, inkludert sex. Endringer i kroppen akselerere fysisk utvikling og pubertet. Dette er påvirket av hypofysen, som er den viktigste kjertel ansvarlig for å produsere hormoner i kroppen. Hypofysen utskiller veksthormon, som fremmer vekst av kroppen og hormoner som stimulerer aktiviteten til skjoldbruskkjertelen, parathyroid, binyrer og gonader.
Kjønnshormoner som produseres i gutter og jenter ikke bare sex kjertler, men kjertler. Derfor er normal funksjon av det endokrine systemet viktig for helse og harmonisk fysisk og mental utvikling av ungdom.
I barndommen, er kroppen av gutter og jenter laget nesten like mange mannlige og kvinnelige kjønnshormoner. Siden puberteten forandrer alt. Puberteten starter litt tidligere hos jenter enn hos gutter - 10-12 år. I gutter denne gangen kommer i 12-14 år. Det begrunnet ut fra det faktum at i 10-12 år jenter flere og flere gutter. Men da jentene fysisk vekst bremser og stopper før. I 15-16 år gamle gutter som regel å innhente fysisk utvikling av sine jevnaldrende. Å stoppe veksten i jenter forekommer i 16-17 år. Guttene kan vokse opp til 20-21 år. Kroppsvekt korrelerer gutter og jenter samt vekst. Den vokser raskt, bremser veksten.
I tillegg til vektøkning og vekst, viktige indikatorer for fysisk utvikling er omkretsen av brystet, holdning, alvorlighetsgraden av muskel tykkelsen av subkutant fett laget. Alle disse parametrene fagfolk (leger tenårings rom) kan vurdere og måle. Brystet omkrets målt i centimeter ved hjelp av en spesiell tape. Muskelstyrke bestemmes av dynamometer. Grep enheten børsten til den stopper, og deretter se etter tall skala. De 10 år gamle gutter er indikatorer dynamometer 16 kg, og i 15 år økte det til 35 kg. Jenter øke muskelstyrke mindre uttalt. Indikatorer på 12, er 5 kg til 10 år endret til 28 kg i 15 år. Hva er forskjellene uttrykt mellom gutter og jenter, vises mer muskelstyrke først.
For tenåringer av begge kjønn preget av noen forlegenhet, klossethet, poryvchastist bevegelser. Dette skyldes det faktum at det er en rask vekst av ben og muskler ikke har tid til dem. Snarere har naturen ordnet slik at kroppen vokser som en ballong, men gradvis.
I en tid da stadig sterkere bein, muskler vokser saktere - en periode som strekker seg. Når forsinker veksten av skjelettet, musklene begynner å vokse raskt, og indre organer. Kroppen med riktig funksjon vet han hvor den skal sende viktige ressurser og hva du skal fokusere på vekst. Opp til 13-14 år hos jenter er det et stort glatt og koordinert - hetsbevegelser. Hos gutter, det skjer senere. Men i denne alderen, har kroppen blitt mer ressurssterk, spenstig, sterk.
Underhudsfett tykkelse estimerte folder av mykt vev som er samlet på magen. For evaluering av lunge bestemme sin vitalkapasitet. For å gjøre dette, måle volumet av luft ved maksimal utpust, laget etter maksimal innånding. Selvfølgelig er det mer i de større og sterkere. Tidlig pubertet indikatorer kan være mer enn jenter. Som guttene blir eldre, blir brystet deres blir større, vital kapasitet øker også. En aktiv lunge og sterke muskler gjør gutter sterk og smidig.
Under puberteten raskt voksende indre organer, men det kardiovaskulære systemet ikke har tid til å omgruppere for det raskt voksende skjelett og muskler. Fordi ungdom ofte lider neurocyrcolatory dystoni (endringer i blodtrykk, puls, og til og med besvimelse). Mellom 10 til 16 år med hjertevekt økt med 2 ganger, og volumet av blod kastet ut ham - på 2, 4 ganger. Myokard (hjertemuskelen) blir tykk og sterk. Han er i stand til å pumpe mer blod enn før. Mellom 9 og 17 år volumet av blod at venstre ventrikkel sender ut i en sammentrekning, øker i gutter 37-70 ml, og jenter - 35-60 ml endre hjertefrekvens, og dermed pulsen. I 15 år, puls hos gutter møte 70 slag per minutt, og jentene - 72 slag per minutt. I 18 år, er disse tallene redusert til 62 og 70 slag per minutt, henholdsvis.
Ustabilitet i hjertet under puberteten, som er bare fulminant 10-14 år - det er ingen grunn til å unngå kroppsøving og helt forlate aktiv trening. Du må kanskje skånsom modus for fysisk aktivitet og sport noen begrensninger i klasserommet. Samlet, hjelper mosjon balansere kroppen og dens harmonisk utvikling. I perioden økte klossethet og manglende koordinering av bevegelser skal ikke skamme seg over kroppen din. Oppstår disse problemene i nesten alle jevnaldrende og snart passere. Fysisk aktivitet bidrar til å gjøre bevegelsen smidig, jevn og klar.
Siden begynnelsen av puberteten hos gutter og jenter synes sekundære kjønnskarakteristika. Med betimelig utseende viser de riktig utvikling av kropp og gjøre flere forskjeller mellom gutter og jenter.
Som pubertet hos jenter er avrundet rumpe, bekken øker i bredde brystvorter økning (9-10 år) og brystkreft (10-11 år), det kjønnshår vekst (10-11 år) og armhulene ( 13-14 år). Vesentlige endringer i livene til jenter med bruk av menstruasjon (12-14 år). Menstruasjon jenter blir påvirket av sykliske produksjonen av kjønnshormoner i kroppen i eggstokkene og hypofysen. Først, de er uregelmessig, så for 1-2 år menstruasjonssyklus er etablert, er dens varighet konstant - 28 dager (26-30 dager). Siden utseendet på den første menstruasjon jente kan bli gravid etter samleie, selv om menstruasjonssyklusen er ikke vanlig.
Pubertet hos gutter begynner med økende kjønnsorganer (10-11 år), utseendet av kjønnshår første horisontale linjen (12-13 år), deretter i armhulene (14-15 år). Da de endret stemmen blir lavere (14-15 år). Deretter øker hårvekst på kroppen og ansiktet og kroppshår kjønnshår blir mannlig type - er den vertikale linjen (16-17 år). Fullført pubertet hos begge kjønn stoppe skjelettvekst.
Ved slutten av puberteten forskjell på gutter og jenter i veksten på 10-12 cm og en kroppsvekt - 8-14 kg Dette, selvfølgelig, den gjennomsnittlige ytelsen.
I noen tilfeller er det mindre forskjeller i seksuell utvikling av gutter og jenter i gjennomsnitt indikatorer. Dette kan skyldes ikke bare til sykdommen, men også de individuelle egenskapene til organismen, arvelighet. I disse tilfeller begynner litt tidligere eller senere seksuell utvikling. Etter 1-2 år er det i disse guttene og jentene kan møte sine jevnaldrende, og er ikke noe spesielt her. Hvis jenter 14-15 år å ikke komme menstruasjon, er det en grunn til å se en lege.
Moderne tenåringer pleier akselerasjon - de er høyere og større sammenlignet med jevnaldrende forrige århundre. De vet mye av vår informasjonsalderen.
Imidlertid har naturen ordnet slik at mental modning og gutter og jenter bak deres fysiske modning. Dette betyr at med begynnelsen av puberteten som de og andre kan bli gravide. Men jentene kroppen er ikke klar for full av graviditet og fødsel. Tenåringer faktisk har barn. De kan ikke ta fullt ansvar for barnets oppdragelse, hennes økonomiske sikkerhet. De har denne lille livserfaring, ikke dannet psyke. Fordi barnet er født og for jenter og gutter er veldig stressende. I tillegg, mangel på trening av kroppen av jenta og hennes mors tilstand av stress under svangerskapet og etter fødsel negativt påvirke helsen til barnet. Fra dette er det klart at fysisk og seksuell modning - ingen påskudd for modne seksualliv og en familie.
Alt har sin tid. Sex bør være basert på kjærlighet, som modnes gradvis, og skape en familie basert på velprøvde følelser og forstå at passende partner for dette på mange måter.
Gutter og jenter er forskjellige funksjoner i tenkning.  
Яндекс.Метрика