Kongelig stikkelsbær syltetøy, deilig og smakfull oppskrift for stikkelsbær syltetøy

 I moderne hjem sjelden sett på bordet med stikkelsbær syltetøy, anses dette produktet nå regnet som en ekte eksotisk. Men våre forfedre var jam er en iboende del av teselskaper i den kalde årstiden. Og vi må ikke glemme det fordi åpenbare fordeler av dette bær - stikkelsbær i stand til å styrke helse, forynge kroppen, forlenge livet. La oss se på hvordan du koker den konge stikkelsbær syltetøy.

 En bit av historien
 Denne merkelige navn denne retten en god grunn - i henhold til historiske data, Katarina den store, først prøvde stikkelsbær syltetøy var så imponert av sin fantastiske smak, understreket kokk - ga henne din egen ring med smaragd (på grunn av dette stikkelsbær syltetøy kan kalle som "smaragd"). Siden da, tradisjonen og gikk for å ringe en marmelade: royal kongelig eller syltetøy. Men at de spiser ikke behøver å være en spesiell blått blod. Derfor nedenfor gir vi en veldig enkel oppskrift på stikkelsbær jam, som kan bruke absolutt alle vertinne.

 Her er fremgangsmåten
 Så du trenger å kjøpe (eller bygge i hagen hans), en stor, veldig moden stikkelsbær (praktisert for bruk av grønn stikkelsbær syltetøy, men de fleste eksperter sier at modne bær fortsatt deilig), for å forberede de nødvendige redskaper og tune inn for å gjøre denne kulinariske mesterverk. Klar? Deretter kan vi begynne!

 1). Før du fortelle hvordan du skal lage syltetøy stikkelsbær, la oss oppmerksom på hvilke ingredienser er nødvendig for dette, og i hvilke proporsjoner bør ta. Dermed 1 kg stikkelsbær, må du bruke en kg sukker, ca 1/2 time. L. vanilje (ikke vaniljesukker og rent produkt) 100g cherry blader og 1 t. l. sitronsyre og 50 ml av vodka.

 2). Siden kokk jam kongelig, vaske stikkelsbær og kutte stilken. Hvert bær du må nøye kutte inn i siden og fjerne den helt fra frø. Så alt stikkelsbær må gjøres i en romslig bolle og dekk med kaldt vann. Insister bær ca 6 timer, deretter tappe vannet og gå videre til neste trinn i matlaging syltetøy.

 3). Så du trenger for å lage kirsebær løv - vaske dem forsiktig kastet inn i en kasserolle, hell 5 kopper kaldt vann, som tidligere lagt sitronsyre. Sett kasserollen på en liten brenner og kok opp, deretter holde den på en liten plate (5 minutter er nok) og Strain, hell i en stor kjele.

 4). Legg i kjøttkraft sukker - vi anbefaler at du bruker en kg sukker per 1 kg bær, og i så fall kan du lage mat spesielt velsmakende syltetøy. Sukker bør legges til potten sakte for å oppløse det gjorde det. Og når vil den homogene sirup, det bør kok opp og tilsett vanilje og vodka.

 5). Hot sirup (helst selv kokende) skal fylle rensede bær stikkelsbær. Sette mot i 15 minutter.

 6). Bær med sirup helles tilbake i kjelen, så panorere er plassert på ovnen i 10 minutter.

 7). Klar syltetøy bør ikke ostudzhuyuchy, hell i pre-forberedt og prosterylyzovannыm banker og deretter forseglet.

 Dette er sikkert ikke den eneste oppskriften for matlaging denne retten - det er mange lignende teknikker, noen som gjør at du kan lage mat stikkelsbær syltetøy selv uten matlaging. Dette vil imidlertid bestemt oppskrift hjelpe deg å lage en vakker dessert smak som kan tilfredsstille de mest krevende gourmet.

Hvordan lage deilig syltetøy med plommer, testet oppskrifter
 Plommer som mye. Og ikke for ingenting, fordi de er ikke bare deilig, men også nyttig, både frisk og i en rekke retter. Å spare plommer i vinter, ofte fryse sin elskerinne, hermetisert stuet eller kokt plommesyltetøy.

 Den klassiske oppskriften

 Oppskrifter plomme syltetøy, det er mange, blant dem lett velge den beste for deg selv. Ganske populær klassiker alternativ når bærene er kokt i kokende sirup.

 Å forberede deilig plommesyltetøy, trenger du litt:

 kilogram plommer;

 kilo eller så av sukker;

 glass vann.


 Hvis for sure plommer, kan du øke mengden av sukker i oppskriften. For ganske søt varianter forhold til hverandre.

 Forbereder en jam, men blir nødt til å bruke litt mindre enn en time. Det første trinnet er å sortere og vaske grundig plommer. Deretter fjerne stilk bær. Eventuelt kan du fjerne frøene, men dette er valgfritt.

 Da vannet og sukker sirup koke og bringe det til å koke. I den kokende sirup helles forberedt plommer, vent gjentatte koking og redusere brann fortsette å koke syltetøy om førti minutter.

Hvordan lage deilig syltetøy med plommer, testet oppskrifter

 Å bekrefte beredskap av plommesyltetøy trenger bare å dryppe litt på kanten skål. Hvis ikke en dråpe her i dammen, så syltetøy er klar. Det gjenstår bare roen og sette i glasskrukker.
 , Intensiv

 Vanligvis er det jam tilberedes i sommervarmen, og på varme dager har egentlig ikke ønsker en time til å stå ved komfyren. Og mens arbeidsstykket er ikke alt. Men i dette tilfellet, kan du unne deg en deilig plommesyltetøy. For dette formålet bruker vi retseptom- ", intensiv".

 Jam-lang, intensiv krever stående ved komfyren. For å gjøre det per kilo plommer bør ta 13-15 kilo sukker. Vask plommer, pitted helte sukker og venstre over natten. I løpet av denne tiden, vil fruktjuice trenger bare sette dem i en beholder av brann, kok opp og la det koke i fem minutter.

 Deretter plomme fjerne fra varme, avkjøles litt og deretter kok opp. Dette jam er klar. Lagt ut på sine banker varmt.

 Mangel på syltetøy, intensiv, bare ett - det kan spare et år eller så. Men så lenge godbitene ikke stå, som vil bli spist. Hvis du har tenkt å hamstre på jam for et par år, er å lage tre fire sett av fem minutter til en total jam provarylosya minst en halv time.

Hvordan lage deilig syltetøy med plommer, testet oppskrifter
 Syltetøy


 Uansett hvilken oppskrift du jamme med plommer eller brukt, før eller senere vil det slå inn i en tykk og syltetøy. Å jamme lenger forble flytende, tilsett vann under stekingen. Sirup tykner grunn av plommer inneholder pektin, men det skjer noen måneder. Hvis du ønsker å jamme ut umiddelbart, bør legges i en jam når matlaging en spiseskje av pektin eller agar-agar. Tilberedes på denne måten jam vil ha den ønskede konsistens etter fullstendig kjøling.

 Det bør bemerkes at det jam kan lage halvparten av tiden enn en klassisk jam. Du kan lagre og sukker når matlaging syltetøy fordi det er behov for nesten halvparten. I tillegg, ved å redusere varmebehandlingstiden og redusere andelen av sukker i det ferdige produkt, blir det mer nyttig. Og det er hyggelig velsmakende plomme syltetøy spredt på smørbrød eller pannekaker!
Hvordan lage deilig syltetøy med plommer, testet oppskrifter
 Marmalade


 Ikke litt mindre populær sammenlignet med syltetøy og plommesyltetøy jam nyte. Forberede det så enkelt som du gjør ut av plommesyltetøy.

 For jam per kilogram plommer må ta 800 gram sukker og ca en kvart kopp eller så av vann. I vannet add sukker, oppløse det og kok opp, legg deretter til plommer, pitted igjen kok opp og la det koke i en halv time. Etter den angitte tiden alt fjernet fra varme, avkjøles litt og pyuryruyut. Du vil sannsynligvis bli ferdig med Blender. Hvis denne enheten på kjøkkenet der, er det fornuftig å hogge plommer i rå form ved hjelp av vinkelsliper eller porizavshy kniv. I dette tilfellet vil det være nok til å strekke mye etter matlagingen stampe, som du forberede potetmos.

 Knust puré igjen satt på brannen og kokt til de er møre. Klar jam sjekk samt med syltetøy - kapnuvshy litt på tallerkenen.

 Smør, som om syltetøy er stor og som selvstendig dessert, og som tilsetning til pannekaker, toast eller pannekaker, og som en fylling for bakverk.
Som salt bacon, detaljert oppskrift
 Mange av damene vel klar over at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Fett - akkurat det en godbit som få mennesker er likegyldige. Og hvis det er tilberedt med kjærlighet hjemme, er det ingen tvil om at folk vil sette pris på din innsats. Spørsmålet som reiser salt svinekjøtt, så det viste seg saftig og velsmakende?
 Nyttige egenskaper
 Fett - er ikke bare velsmakende og nyttig, men selv det er nødvendig, spesielt om vinteren. Dette produktet hindrer sterk kjøling, nok til å spise litt hver dag, og dermed støtte kroppen i en "kamp" tilstand.
 Alternativer Cooking
 Måter pickling, det er mange, og noen vertinne velger nøyaktig oppskrift som hennes smak. Men ikke alle vet hvordan å salt svinekjøtt, fordi matlaging teknologi spiller en stor rolle i å få en velsmakende produkt.
 Vi viser deg hvordan å pickle i saltlake fett i ukrainsk: som et resultat det viser seg veldig myk, saftig og smakfull.
 Til å begynne, la oss se hva ingrediensene vi trenger:

 drikkevann - 2 liter

 1 kg fersk bacon

 kokt vann - 1 liter

 6 blader av laurbærblad

 salt (6 ss uten lysbilder)

 6 fedd hvitløk

 4 hvite erter, søt og sort pepper

 dressing for fett

 Pre-suge fettet i 2 liter vann, spesielt hvis den har et lag av kjøtt. Sett gjennomvåt bacon i en panne eller bank (om du vil), dryss med knust hvitløk, laurbærblad, pepper. Nå for å fremstille saltoppløsning bør koke en liter vann. Avkjøles til en temperatur på 35 til 40 grader og oppløse saltet i den.
 Hvor gammel saltet bacon
 Nå fyller det med saltlake fett, set-top-undertrykkelse og la til å sette i to dager ved romtemperatur. Så hold to dager i kjøleskapet.
 Nastoyavsheesya fett klapp med tørkepapir for å fjerne overflødig fuktighet. Gni krydder valgt og lå på toppen plate av hvitløk. At det ble opprettholdt lenger, pakk hver enkelt brikke i folie og legg i fryseren.
 Ved hjelp av denne metoden for matlaging, vil du få en deilig, vakker og deilig bacon, kokt hjemme. Husk at det er spesielt hyggelig å bare vыnutoe fra fryseren, skåret i tynne plater, stablet på grovt brød.  
Яндекс.Метрика